اگر همین مورد رو با برندی تو بازار میشناسید معرفی کنید.تو بازار تبلت ها اينقدر تبلت چيني زياد شده كه شناسايي سخته . البته چيزي كه من ديدم درج غلط نوع پردازنده اين نوع تبلت هست كه دو هسته اي و 4 هسته اي اعلام ميشه ولي اينطوري نيست .
میتونی نمونه از گارانتی اسم ببری امید جان؟يك مورد ديگه هم هست . فروش هارد هاي هيتاچي ريفربيش هست كه عموما توسط گارانتي هايي درجه دوم عرضه ميشه . وضعيت اين هارد ها به شدت خرابه . توصيه ميكنم ابدا سراغش نريد.
چند وقت پیش با معرفی یکی از دوستان از طبقه ی 6 علاء دین یک تبلت واسه پسرم گرفتم (پیر کاردین 717) ، مشخصات پشت جعبه که خیلی هم خونی با مشخصات داخل تبلت نداشت ، از اون که بگذریم ، دیدم هر برنامه ای روش میریزم خطا میده و قبول نمیکنه به قسمت گارانتیش هم که تماس گرفتم دیدم رفتار خوبی ندارن و گفتن شنبه ها یک تعمیر کار میاد سر بزن شاید کاری بشه کرد ، با توجه به تبلیغ زیادی که در خصوص این برند انجام شده بود و جزو ارزون ترین تبلت های دو هسته ای چینی که کیفیت خوبی داشت معرفی شده بود ، حالا کار من و پسرم شده که وقتی میخوایم یک بازی یک مگی را از بازار دانلود کنیم بعدش نصب کنیم ، صد تا قل هو الله میخونیم و چشمامونو میبندیم به امید اینکه برنامه نصب بشه ، که در 90% مواقع با جمله ی برنامه ی کاربردی نصب نشد بر میخوریم ، من بیشتر از اینکه از کلاه برداری و سوء استفاده ی چینی ها از ما ایرانیها ناراحت باشم از شرکتهایی که فقط بخاطر سود میان و این اجناس بی کیفیت را وارد میکنند و ادعای گارانتی دارند و بعد از مشکل برای جنسشون به هیچ عنوان هیچ کاری برای اجناس فروحته شده انجام نمیدهند ناراحت هستم . به نظر من این شرکتها کلاه بردار تر از خود اون تولید کننده ها هستندتو بازار تبلت ها اينقدر تبلت چيني زياد شده كه شناسايي سخته . البته چيزي كه من ديدم درج غلط نوع پردازنده اين نوع تبلت هست كه دو هسته اي و 4 هسته اي اعلام ميشه ولي اينطوري نيست .
امید جان از کلی گویی پرهیز کنی بهتره . عرض کردم اول پستم که موردی بگید. اگر میشناسید معرفی کنید.خواستم يك نكته رو اضافه كنم .
قبل از خريد يك محصول براي ارجينال بودنش حتما سايت سازنده رو چك كنيد . همينطور از جنبه ديگه خيلي از محصولات كه تو ايران به فروش ميرسه . سايت سازنده براي پشتيباني هم ندارند .اين يكي از دلايل ارجينال نبودن اين محصول هست .
دوست عزیز به این راحتی قضاوت نکنیدیکی از این کلاهبردارهای بزرگ شرکت آواژنگ هست از شون مین خریده بودم هولوگرام گارانتی خودشون رو داشت طرف پشت تلفن میگفت مین برد شما تقلبی هست و نمی دونید از گارانتی استفاده کنید خلاصه رفتیم یکی دیگه خریدیم
حال شما خوبه قربان?? شرکتی که هولوگرامش جعل بشه باید درش رو گل گرفت می تونست به من بگه شما بیا مین رو بیار تا ما بررسی کنیم این هولوگرام از کجا اومده وکی به شما فروخته ولی طرف حتی شماره سریال گارانتی رو هم نپرسید مشخص بود که فقط می خواست ما را مچل کنه واز زیر گارانتی در بره خداییش این چیزی که میگم عین واقعیته من قصد ندارم هیچ کسی رو بدنام کنم و برای خودم گناه درست کنم فقط عین واقعیتی بود که اتفاق افتاده برای من....دوست عزیز به این راحتی قضاوت نکنید
جعل هولوگرام که کاری نداره
شما از جای مطمئن خرید کن همیشه
دادا اتفاقا اتفاقا هفته پیش گارانتی اواژنگ بودم اصلن مین گیگا من هولوگرام نداشت و با سریال چک میشه.این نمایندگی شهر شما خیلی کثافته این کارو کرده برو ازش شکایت کن.شایدم از فروشنده باشه از اون باید شکایت کرد در این صورتیکی از این کلاهبردارهای بزرگ شرکت آواژنگ هست از شون مین خریده بودم هولوگرام گارانتی خودشون رو داشت طرف پشت تلفن میگفت مین برد شما تقلبی هست و نمی دونید از گارانتی استفاده کنید خلاصه رفتیم یکی دیگه خریدیم
عزیز اگر مین بوده با دستگاه سریالش رو چک میکنن اصن جعبه و لیبل و هولپگرام مهم نیس طرف خواسته در بره.من که با این حال از عوض کردن مینم راضی نیستم.بعد 3 روز گفتن بیا رفتم گفتن درسته من گفتم بابا این فلان مشکلو داره اومد یه مین دیگه عین خودم داد با همین مدل و برند ولی ظاهرا مشکل برقدار بودن پورت های یو اس بی چه جلو چه عقب رو داره!! یعنی اگر پات به زمین باشه دست بزنی به پورتای بو اس بی برق خفیفی میگیرت!!حال شما خوبه قربان?? شرکتی که هولوگرامش جعل بشه باید درش رو گل گرفت می تونست به من بگه شما بیا مین رو بیار تا ما بررسی کنیم این هولوگرام از کجا اومده وکی به شما فروخته ولی طرف حتی شماره سریال گارانتی رو هم نپرسید مشخص بود که فقط می خواست ما را مچل کنه واز زیر گارانتی در بره خداییش این چیزی که میگم عین واقعیته من قصد ندارم هیچ کسی رو بدنام کنم و برای خودم گناه درست کنم فقط عین واقعیتی بود که اتفاق افتاده برای من....
آواژنگ براي جوابگويي به مشتريانش پاسخگويي آنلاين دارد :در ضمن این جایی که من ازش خرید کردم اصلا نماینده آواژنگ هست خود این بنده خدا هم ۱۰ جور جنس از این شرکت داشت ولی خب در نهایت من مجبور به تماس تلفنی با تهران شدم که این طوری جواب گرفتم ولی صد درصد مطمینم گارانتی اصلی بود چون هم از جای مطمیم خریدم و هم کارتش دقیقا کارت آواژنگ بود واصلا این برندی که من خریده بودم اختصاصی با گارانتی آواژنگ توزیع میشد همین تبلتی که الان دارم باهاش پست میدم هم آواژنگه با بیمه آسیا یعنی این هم تقلبیه ?? به هر حال این پول ها ارزش نداره من فقط گفتم برای آگاهی دیگران قضاوت باشه با خواننده
قربان اگه مین آواژنگ هولوگرام نداره اون شرکت متقلب دیوانه بوده که هولوگرام جعلی بزنه?? بله تبلت بنده هم الان هولوگرام نداره فقط کارت دارهدادا اتفاقا اتفاقا هفته پیش گارانتی اواژنگ بودم اصلن مین گیگا من هولوگرام نداشت و با سریال چک میشه.این نمایندگی شهر شما خیلی کثافته این کارو کرده برو ازش شکایت کن.شایدم از فروشنده باشه از اون باید شکایت کرد در این صورت
Sent from my C6903 using Tapatalk
با سریال چک میکنن عزیز من خودم هفته پیش اونجا بودم دیدم سیستم کارشونو...دفترشون تو مشهد رفتم نمیدونم شما کدوم شهرید...قربان اگه مین آواژنگ هولوگرام نداره اون شرکت متقلب دیوانه بوده که هولوگرام جعلی بزنه?? بله تبلت بنده هم الان هولوگرام نداره فقط کارت داره