• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دست به دست هم دهیم به مهر! کلاهبرداران رو کنیم رسوا!

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
عزیز اگر مین بوده با دستگاه سریالش رو چک میکنن اصن جعبه و لیبل و هولپگرام مهم نیس طرف خواسته در بره.من که با این حال از عوض کردن مینم راضی نیستم.بعد 3 روز گفتن بیا رفتم گفتن درسته من گفتم بابا این فلان مشکلو داره اومد یه مین دیگه عین خودم داد با همین مدل و برند ولی ظاهرا مشکل برقدار بودن پورت های یو اس بی چه جلو چه عقب رو داره!! یعنی اگر پات به زمین باشه دست بزنی به پورتای بو اس بی برق خفیفی میگیرت!!:mad::mad:

Sent from my C6903 using Tapatalk
دوستان این مشکل من با مین تعویضی جدید طبیعیه؟:confused:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دوستان قضیه فقط به کیفیت اجناس و مرام اون شرکت برمیگرده به نظر من بازی گارانتی در ایران یه مسیله حاشیه هست من دیروز مانیتور الجی خریدم دقیقا ۲ ساعت هم کار نکرد و سوخت یعنی شوکه شدم گارانتی هم نداشت اما چون مهلت تست گرفته بودم طرف انصاف داشت ازم قبول کرد مطمینم اگه با گارانتی مادیران خریده بودم الان وضع فرق می کرد یعنی بدتر بود که بهتر نبود

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دوستان قضیه فقط به کیفیت اجناس و مرام اون شرکت برمیگرده به نظر من بازی گارانتی در ایران یه مسیله حاشیه هست من دیروز مانیتور الجی خریدم دقیقا ۲ ساعت هم کار نکرد و سوخت یعنی شوکه شدم گارانتی هم نداشت اما چون مهلت تست گرفته بودم طرف انصاف داشت ازم قبول کرد مطمینم اگه با گارانتی مادیران خریده بودم الان وضع فرق می کرد یعنی بدتر بود که بهتر نبود
آقا مین بردتون چه مارکی بود؟

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
آقا مین بردتون چه مارکی بود؟

مارکش گیگا بود که تا اونجا که میدونم انحصارا آواژنگ گارانتی میکنه ولی چون الان یه مدتی از این قضیه میگذره مدل دقیقش یادم نیست

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خيلي از قطعات متاسفانه به تعداد كم توسط افراد متفرقه وارد ميشه . قطعه اي كه گارانتي آواژنگ باشه هم هولوگرام دارد هم كارت . من فكر ميكنم قطعه شما گارانتيش براي آواژنگ نبود . تو بررسي ها انجام شده گارانتي آواژنگ يكي از بهترين گارانتي هاي ايران هست .

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
خيلي از قطعات متاسفانه به تعداد كم توسط افراد متفرقه وارد ميشه . قطعه اي كه گارانتي آواژنگ باشه هم هولوگرام دارد هم كارت . من فكر ميكنم قطعه شما گارانتيش براي آواژنگ نبود . تو بررسي ها انجام شده گارانتي آواژنگ يكي از بهترين گارانتي هاي ايران هست .
شمافکر می کنی برای آواژنگ نبوده ولی بنده از روی هولوگرام و کارت گارانتی با شماره بارکد و نوع پاسخ تلفنی مطمینم گارانتی آوااژنگ بود و فقط می خواستن از زیرش در برن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شمافکر می کنی برای آواژنگ نبوده ولی بنده از روی هولوگرام و کارت گارانتی با شماره بارکد و نوع پاسخ تلفنی مطمینم گارانتی آوااژنگ بود و فقط می خواستن از زیرش در برن
بهتون لينك دادم اونجا مطرح كنيد از خود آواژنگ بهتون جواب ميدن

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اون محصول کارت داشت الان تبلت بنده هم آواژنگ هست دقیقا این هم یه کارت داره که کنارش یه هولوگرام چسبیده هست بهش البته به صورت برچسب روی جعبه بود همین هم مشکل هنگ کردن داره مدال ایسوس حالا همین رو ببرم گارانتی میگه شامل نمیشه شک ندارم! مشتری مدارب در این کشور مرده...

Last edited:

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
بهتون لينك دادم اونجا مطرح كنيد از خود آواژنگ بهتون جواب ميدن
چی رو مطرح کنم جواب تلفن آدم رو درست نمیدن حالا برم ابمیل بزنم برای مینی که دوباره خریدم

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوست عزیز ضرر نداره مطرح کن اگه جواب گرفتی مین رو بیار تو همین فروم بفروش

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
چی رو مطرح کنم جواب تلفن آدم رو درست نمیدن حالا برم ابمیل بزنم برای مینی که دوباره خریدم

ايميل نيست به صورت جواب آنلاين هست . عرض كنم خدمت شما كارت گارانتي و مشخصات بردتون رو ميديد و اونها رسيدگي ميكنند .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
یه نکته ای راجب تبلتهای G pad ال جی تو بازار مشهد به چشم میخوره که چون زیاد شده به نظرم بد نیست بدونید.
این تبلتها اکثرا با گارانتی مدیاپردازش تو مشهد توزیع شده . لیبل مدیا پردازش به لحاظ رنگ بندی کمی به مادیران نزدیکه .
بعضی از فروشنده ها این موضوع سوء استفاده میکنند و تبلت رو به اسم گارانتی مادیران میفروشند.(هر چند بعضی از فروشنده ها هم واقعا متوجه مادیران نبودن کالاشون نمیشند تا موقعی که دقت نکنن به لیبل!)
دقت داشته باشید اگر این مورد رو دیدید حتما به فروشنده متذکر بشید.
ضمنا بعضی از فروشنده ها هم مدعی این مساله هستند که گارانتی مدیا پردازش توسط مادیران قابلیت پاسخگویی داره ، که با تماس با گارانتی مدیا پردازش تهران این مساله هم رد شده.

mehdi_ace

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
125
سلام دوستان دیدم تایپیک زدید گفتم منم یکم از گارانتی سازگار ارقام بگم
من سال پیش یه لپ تاپ asus n55sl خریدم اما چون اولین خریدم بود خود فروشنده سرم کلاه گذاشت وبا اینکه میدونست باطریش خرابه فورخت به من
بردم گارانتی باطری بعد 15 روز عوض کرد اما بعدش هرکاری کردم دیدم سی دی درایور نمیخونه میگه برای این دستگاه نیست که بعد فهمیدم رو لپ تاپ زده n55sl اما در اصل n55sf بود یک مدل پایینتر
بردم گارانتی گفتم سیستمش با چیزی که رو لپ تاپ زده متفاوت هستش و دستگاه کلا مشکل زیاد داره
اینجا بود که واقا فهمیدم تو یک کشور جهان سومی هستم!!!!!!!! 3.5 ماه طول کشید لپ تاپو عوض کنن اونم با تماس ها و پیگیری مکرر من که آخر گفتم شکایت میکنم رییسش گفت شکایتم کنی میام دادگاه پول فاکتوری که بابت دستگاه دادی میدم که این باعث ضررته چون زمانی بود که دلار رفته بود بالا و رو قیمت لپ تاپ رفته بود آخر هم عوض کردن اما چه عوض کردنی همون n55sl دادن اما واسه من FHD بود اما این HD که عوضش با بدبختی رم 4GBگرفتم که بازم ضرر بود
اما انگار تازگی ها بهتر شده و دستگاه بیشتر از 1ماه بمونه تعویض میشه اما نمی دونم تعویضش چقدر طول میکشه دیگه
ممنون که وقت گذاشتید ببخشید طولانی شد

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
من سال پیش یه لپ تاپ asus n55sl خریدم اما چون اولین خریدم بود خود فروشنده سرم کلاه گذاشت وبا اینکه میدونست باطریش خرابه فورخت به من
بردم گارانتی باطری بعد 15 روز عوض کرد اما بعدش هرکاری کردم دیدم سی دی درایور نمیخونه میگه برای این دستگاه نیست که بعد فهمیدم رو لپ تاپ زده n55sl اما در اصل n55sf بود یک مدل پایینتر
بردم گارانتی گفتم سیستمش با چیزی که رو لپ تاپ زده متفاوت هستش و دستگاه کلا مشکل زیاد داره
اینجا بود که واقا فهمیدم تو یک کشور جهان سومی هستم!!!!!!!! 3.5 ماه طول کشید لپ تاپو عوض کنن اونم با تماس ها و پیگیری مکرر من که آخر گفتم شکایت میکنم رییسش گفت شکایتم کنی میام دادگاه پول فاکتوری که بابت دستگاه دادی میدم که این باعث ضررته چون زمانی بود که دلار رفته بود بالا و رو قیمت لپ تاپ رفته بود آخر هم عوض کردن اما چه عوض کردنی همون n55sl دادن اما واسه من FHD بود اما این HD که عوضش با بدبختی رم 4GBگرفتم که بازم ضرر بود
اما انگار تازگی ها بهتر شده و دستگاه بیشتر از 1ماه بمونه تعویض میشه اما نمی دونم تعویضش چقدر طول میکشه دیگه
متاسفانه خودت که میدونی فروشنده های بازار کامپیوتر که اکثرشون &%&*)%^*& هستن، به نظر من دقت کنید از کجا جنس می خرید، اگه می بینید طرف غلطی هست طرف مغازه اش هم نرید،هرجا هم مشتریش زیاد هست الزاما خوب نیست، الان بازار دست آدم های غلطیه! همشون هم میگن ما پسر پیغمبریم، موقع جنس خریدن رفتارشون یه جور هست موقع مرجوع کردن جنس یه جور دیگه

رفته بودم یه مغازه قیمت کنم فروشنده دیوس یه آدم ساده گیر آورده بود میگفت من روی هرکدوم از این قطعات این سیستم حداکثر 1 الی 2 هزار تومن میبرم دیگه نمیتونم تخفیف بدم به شما، حالا یکی نیست بگه مردک تو اگه روی یک مین 300 تومنی 40 تومن نخوری مغازه بغلیت کاسب حسابت نمیکنه

وضع گارانتی هم همینه چون رئیسهاشون از همین تیپ آدمان حالا یه لول بالاتر مثلا با کراوات، دیگه ملت ایران اخلاق رو گذاشتن کنار (مرده کلا اخلاق و راستگویی، خیلی مرد باشی توی این جامعه حرف راست بزنی)

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
314
دوست عزیز لطفا اسم شرکت گارانتی کننده را بگو که مردم بدونن سراغ همچین گارانتی نرن

mehdi_ace

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
125
دوست عزیز لطفا اسم شرکت گارانتی کننده را بگو که مردم بدونن سراغ همچین گارانتی نرن
گارانتی سازگار ارقام که مثلا یکی از بهترین گارانتی ها هست خدا میدونه بقیه چجوری ان

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
دقیقا همین بلا را پیشگامان توسعه ارتباطات چند وقت پیش سر مشتریاش درآورد بدون اطلاع قبلی

سه روز قبل از اینکه شارژت تموم بشه اس ام اس میزنن سریع شارژ کن اما برای این مسائل نه!

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام
اخیرا یه آگهی تحت عنوان "شارژ گوشی با سنسور جلو "مخصوص گوشی های دارای دوربین جلو و... مشاهده کردم طرف مدعی بود که با نصب یک برنامه ميتونه گوشی را شارژ کنه، نحوه خرید هم اول واریز سپس ارسال برنامه بود.
اولین کاری که کردم آگهی را ریپورت کردم،بعد ایمیل زدم گفتم اول ارسال کن اگه کار داد من چند برابر این پول را بهت میدم،اول زیر بار نميرفت فرداش فرستاد دیدم برنامه sollar charge بود، (این برنامه باید یه پنل خورشیدی را به گوشی وصل کنی تا شارژ بشه)
تا الان طرف ایمیل میزنه که پولمو بده فلان میکنم بهمان میکنم:D

ضمنا کلیه افرادی که این پست را میبینند هوشیار باشند فریب اینا رو نخورند.

sarbedaran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به همۀ دوستان و اساتید محترم.
داستان از اونجا شروع میشه که یه هارد 1ترابایت وسترن گرین با گارانتی ویستا :mad: خریدم. وقتی که رو سیستم گذاشتم تا پارتیشن بندی کنم دیدم فقط 32 مگابایت میشناسه.رو سیستم دیگه هم امتحان کردم که همین مشکل رو داشت. به جایی که خرید کرده بودم بردم گفتم همچین مشکلی داره فرمودن که پاتو از مغازه بزاری بیرون دیگه قبول نمیکنیم فقط میتونیم واست بفرستیم گارانتی (زمان بین خرید من و برگردوندن هارد به فروشنده 6ساعت بود فقط). گقتم باشه بفرستید گارانتی. رفت تا بعد 10 روز زنگ زدم گفتن هاردت اومده منم خوشحال رفتم هارد رو تحویل بگیریم که مسئول گارانتی فروشگاه گفت هاردت شامل گارانتی نشده پس فرستادن.ما رو دیدی دود از سرم داشت بلند میشد پرسیدم چرا؟گفتن رو هاردت علامت زدن که ضربه خورده،دیگه داشتم منفجر میشدم آخه هارد رو تو پر قو آورده بودم همونطورم تحویل دادم برای گارانتی. آقا ما با این بنده خدا هرچقدر گشتیم بلکه اثری از ضربه پیدا کنیم نشد که نشد.گفتم من قبول نمیکنم باید دوباره بفرستین گارانتی. آقا دوباره هارد رفت و به همون صورت برگشت با این تفاوت که این سری برچسب گارانتیش هم کنده بودن که دیگه خیال خودشون رو راحت کنند.
مسئول گارانتی فروشگاه گفت کار این شرکت همینه.فقط دنبال میگرده یه اثر انگشت روی قطعه پیدا کنه زیر بار گارانتی نره. هیچی دیگه الان 200 هزارتومن پولم رو هواست. این نونی که اینجور شرکت ها میبرن سر سفرۀ خانوادشون چقدرم حلاله!!!
دوستان گلم،عزیزان،اساتید،آهای مردم ایران
حتی اگه خواستین آبنبات چوبی بخرین با گارانتی ویستا نخرین :mad:

Last edited:
بالا