• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسكتاپ شما چه شكليه؟! (عكس دسكتاپ خوتو بزار اینجا)

TCWA

Registered User
لایک‌ها
24
l7y6ijo8czi6mwbwnoji.png

:D:D:lol:

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
این چی هست؟! با فیلطر شکن و بدون آن دیده نشد
smilie_ugly_120.gif

دسکتاپ پسر باید شلخته باشه مثه اتاقش
1124.gif

کلا من همیشه دسکتاپم عکس های هنری ـه ، امروز از صبح داشتم عکس های مجیدی رو میدیدم ، گذاشتم بک گراند
1124.gif

جدی؟ چرا دیده نمیشه؟ 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
من نمیدونم چرا همیشه از همون موقع که مجیدی 17 سالش بود و تو تیم ملی بازی میکرد، ازش بدم میومد. توهین به عقیده که نیست این؟ :D

تازه شلختگیه خودتو تعمیم نده به همه پسرا، من پسرایی رو میشناسم که از هرچی دختره مرتب تر و تمیزترن.
spiderpman_low.jpg

جواد = شلخته :D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
برای ما که بسیار ساده هست !

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
جدی؟ چرا دیده نمیشه؟ 4Myup.com | Free Image Hosting & Photo Sharing
من نمیدونم چرا همیشه از همون موقع که مجیدی 17 سالش بود و تو تیم ملی بازی میکرد، ازش بدم میومد. توهین به عقیده که نیست این؟ :D

تازه شلختگیه خودتو تعمیم نده به همه پسرا، من پسرایی رو میشناسم که از هرچی دختره مرتب تر و تمیزترن.
spiderpman_low.jpg

جواد = شلخته :D

بعله منم اگه از یه بازیکن تو 4 تا دربی وحشت زده شده بودم ازش بدم میومد
d.gif

در مورد دسکتاپت ، چرا باطری لپ تاپتو در آوردی؟!
1124.gif
از این خز بازیا خوشم نمیاد ، باطری باید باطری باشه ، باطری ای که باطری نباشه ، باطری نیست
1124.gif

دوم اینکه چرا صداش قطعه؟! بدون موزیک میتونی با نت کار کنی؟!
1124.gif

سوم اینکه گوشی های نوکیا به درد نمیخوره ، چون آندروید نداره ، فقط HTC :دی

در ضمن گوگل کروم هم سولاخه ، فقط فایرفاکس و اُپرا
13455424571.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole

لینک صحیح اینه:

http://img.ir/HQd.png

وقتی آپلود تموم شد، باید ذخیره تغییرات رو بزنید تا لینک مستقیم و کهای مناسب فوروم بهت بده...

همچنین لازم نبود resize کنی؛ با اون برنامه که دادم، میتونی حجم تصویر رو بدون کاهش کیفیت، تا حد بالایی کاهش بدی مثل این (تصویری که شما گذاشتید 970KB بود در حالی که این فقط 171KB ـه بدون کاهش کیفیت):

KQd.jpg

البته من تصویر بالا رو با برنامه Paint.NET ساختم که برنامه ای رایگان هست و امکانات ادیت تصویر خوبی ارائه میده. پیشنهاد میکنم برای همین Print Screen از این برنامه استفاده نموده و در فرمت Jpg فایل ها را ذخیره کنید.

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
بعله منم اگه از یه بازیکن تو 4 تا دربی وحشت زده شده بودم ازش بدم میومد
d.gif

در مورد دسکتاپت ، چرا باطری لپ تاپتو در آوردی؟!
1124.gif
از این خز بازیا خوشم نمیاد ، باطری باید باطری باشه ، باطری ای که باطری نباشه ، باطری نیست
1124.gif

دوم اینکه چرا صداش قطعه؟! بدون موزیک میتونی با نت کار کنی؟!
1124.gif

سوم اینکه گوشی های نوکیا به درد نمیخوره ، چون آندروید نداره ، فقط HTC :دی

در ضمن گوگل کروم هم سولاخه ، فقط فایرفاکس و اُپرا
13455424571.gif

ایییییییییییییشششششششششششش، مجیدی همیشه نفرت انگیز بوده، مخصوصا اونموقعا که دستشو میذاشت رو سینه ش میدوید...
157fs837411.gif

چون از لپتاپم زیاد استفاده میکنم، نمیخوام عمرش کم شه. ولی در کل دو - سه روزه که در میارم.
دوم اینکه چون تو یاهو مسنجر که باشم هی صدا میده، بدم میاد. تازه من اصلا رو لپتاپم موزیک ندارم. چرا؟
312jtp0.gif
تازه کم پیش میاد موزیک گوش کنم، اگه بخوام تی وی هست، گوشی موبایل هم هست.
سوم اینکه برو، مرفهِ بی درد
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

فایرفاکس سرعتش پایینه، اپرا هم بالا و پایینش اینوره، خوشم نمیاد
34efamg.gif

هیچی از شلختگی بدتر نیست جز اینکه آدم عکس دسکتاپش فرهاد مجیدی باشه
2i1d1co.gif

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
نمردیمو یه حرف درست تورو دیدیم
085.gif

htc سوراخه

اصن پرسپولیس سوراخه
rose3.gif

پ.ن :
356.gif

ایییییییییییییشششششششششششش، مجیدی همیشه نفرت انگیز بوده، مخصوصا اونموقعا که دستشو میذاشت رو سینه ش میدوید...
157fs837411.gif

چون از لپتاپم زیاد استفاده میکنم، نمیخوام عمرش کم شه. ولی در کل دو - سه روزه که در میارم.
دوم اینکه چون تو یاهو مسنجر که باشم هی صدا میده، بدم میاد. تازه من اصلا رو لپتاپم موزیک ندارم. چرا؟
312jtp0.gif
تازه کم پیش میاد موزیک گوش کنم، اگه بخوام تی وی هست، گوشی موبایل هم هست.
سوم اینکه برو، مرفهِ بی درد

فایرفاکس سرعتش پایینه، اپرا هم بالا و پایینش اینوره، خوشم نمیاد
34efamg.gif

هیچی از شلختگی بدتر نیست جز اینکه آدم عکس دسکتاپش فرهاد مجیدی باشه
2i1d1co.gif

وای چقدر تایپ کردی
25r30wi.gif
حیف حال ندارم تایپ کنم ، وگرنه جواب دندان شکن میدادم
smilie_ugly_011.gif

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
لینک صحیح اینه:

وقتی آپلود تموم شد، باید ذخیره تغییرات رو بزنید تا لینک مستقیم و کهای مناسب فوروم بهت بده...

همچنین لازم نبود resize کنی؛ با اون برنامه که دادم، میتونی حجم تصویر رو بدون کاهش کیفیت، تا حد بالایی کاهش بدی مثل این (تصویری که شما گذاشتید 970KB بود در حالی که این فقط 171KB ـه بدون کاهش کیفیت):

KQd.jpg

البته من تصویر بالا رو با برنامه Paint.NET ساختم که برنامه ای رایگان هست و امکانات ادیت تصویر خوبی ارائه میده. پیشنهاد میکنم برای همین Print Screen از این برنامه استفاده نموده و در فرمت Jpg فایل ها را ذخیره کنید.

مثود باز حرفای سخت سخت زدی :D
دوتا لینک دانلود بود تو لینکی که دادی، من بی خیالش شدم
oath.png
الان زدم رو بالایی داره دانلود میشه.
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
مثود قفل کرده ها
1124.gif

عاشق مثود ، خیلی خوب توضیح میده یه چیزی رو که بلده ، فقط هنوز من نتونستم اون روشی که برای ضبط رادیو پصفردا بود عملی کنم
003.gif

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
اپرا هم بالا و پایینش اینوره، خوشم نمیاد
34efamg.gif

Opera کجاش بالا و پایینش اونوره؟ اصنم اونور نیست و اینوره
Dancing_unhappy.gif

اگه منظورت به عسک Opera ـی منه، ظاهر Opera کاملاً قابل تغییره و من خودم ادرس بار و غیره رو آوردم پایین... :D

مثود باز حرفای سخت سخت زدی :D
دوتا لینک دانلود بود تو لینکی که دادی، من بی خیالش شدم
oath.png
الان زدم رو بالایی داره دانلود میشه.
rl253dlxwg1fa1mtcttw.gif

:D

مثود قفل کرده ها
1124.gif

عاشق مثود ، خیلی خوب توضیح میده یه چیزی رو که بلده ، فقط هنوز من نتونستم اون روشی که برای ضبط رادیو پصفردا بود عملی کنم
003.gif

نوغرتم عمو.

عمو نمیخواد زور بزنی بیا دانلود کن:

Index of ./

4628.gif

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
لینک صحیح اینه:

KQd.jpg

کجا رفتی مثود؟ بیا راهنمایی کن دیگه. دانلود شد، اکسترکتش کردم. حالا باید چه کنم؟
312jtp0.gif

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
Opera کجاش بالا و پایینش اونوره؟ اصنم اونور نیست و اینوره
Dancing_unhappy.gif

اگه منظورت به عسک Opera ـی منه، ظاهر Opera کاملاً قابل تغییره و من خودم ادرس بار و غیره رو آوردم پایین... :D

:D

4628.gif

درست شد، فقط میخواستم رو دسکتاپم باشه که با کل فایل میاد رو دسکتاپ.
4628.gif

قبلا اپرا استفاده کردم.
4628.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
ww.png

اینم دکستاپ فعلی من.البته شرمنده یه کم حجمش زیاد شد.عکسش هم کار خودمه متاسفانه.
پ.ن: وقتی حرف عکس میشه یاد دوربینم می افتم که الان خراب شده و دادم تعمیر
154fs232528.gif

ویویان:
این عکس های حرفه ای که مال سایت 1x.com هست معمولا" سایزش کوچیکه و تو دکستاپ کیفیتش کم میشه.تا میتونی از این عکس ها استفاده نکن و حداقل پکیج های والپیپر رو بگیر و بگذار

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
کجا رفتی مثود؟ بیا راهنمایی کن دیگه. دانلود شد، اکسترکتش کردم. حالا باید چه کنم؟
312jtp0.gif

riot-setup.exe رو اجرا و نصب کن.

بعد برنامه riot، کافیه عکس رو بکشی با ماوس توش و بعد از اون پایین کیفیت و تنظیمات دیگه رو تنظیم کنی.

در سمت چپ، تصویر اصلی، و در سمت راست، تصویر بعد از تغییر کیفیت خواهد بود + سایز آینده ـش

در پایان هم به صورت jpg سیوش کن.

اگه از paint.net استفده کنی، اون دیگه خودش برنامه کاملیه و تا حد مناسبی ابزار کاهش سایز داره.

Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
اپل خیلی گرون فروشه و همه سرویساشم که واسه ایرانیا ترحیمه (نباشه هم باز مستر کارت یا ویزا میخواد که بازم ترحیمیم!)...

اگه مایکروسافت رو اسمشو میزارین انحصار طلب با اینهمه خدمتی که به علم و دانش کرده، پس اسم اپل رو چی میزارین با این انحصار طلبی فوق العاده شدید که اصولاً کار خاصی هم برای پیشرفت بشریت نکرده و فقط به فکر منافع مالی خودشه...

چه بخوایم چه نخوایم، غیرقابل انکاره که مایکروسافت ویندوز، بهترین سیستم عامل موجود، چه از لحاظ رابط کاربری و راحتی و چه از لحاظ پایداری و سازگاری سخت افزاری هستش؛ همچنین مایکروسافت ویندوز بهترین تجربه و محیط رو برای استفاده روزمره دلپذیر و آرامش بخش به شما ارائه میده.

شاید بگین نه و فلان، ولی همینکه یک رابط کاربری انقدر گیرا و خوب باشه که این تعداد یوزر رو جذب کنه، خودش بزرگترین پیروزیه که هیچ سیستم عاملی به این پیروزی نرسیده و کار اغلبشون کپی برداری و سعی در شبیه شدن به ویندوزه...!

مایکروسافت ویندوز، خودش مشکلی نداره، مشکل از سخت افزارهای شما و برنامه هاتونه.

من به شخصه صدها برنامه نصب دارم، چیپست ها و پردازنده های مرکزی کامپیوترم رو تا دسته اورکلاک کردم، و از windows 7 x64 sp1 استفاده میکنم.

سه ساله که تعویضش نکردم و هیچ گونه کاهش سرعتی وجود نداره؛ این در حالیه که من روی این سیستم عامل علاوه بر اجرای برنامه های مشارکتی پردازش جهانی علمی، 8 سیستم عامل مختلف به کمک مجازی سازی دارم و ازشون استفاده میکنم...

اینکه شما شاهد کاهش سرعت هستید، نشاندهنده مشکل خودتون در عدم رعایت و نگهداری مناسب از کامپیوتر و سیستم عاملتون هست.

حالا اپل، یه سیستم محدود با دو برابر قیمت واقعی به شما میفروشه، از همه طرف محدودیت دارید و چون لبه های این محدودیت ها تیز و بُرنده نیستند و در عوض خیلی خوشگلن، شما فکر میکنید خیلی عالیه... :D

مسعود رو این یه موضوع به توافق نمیرسیم آخرش :lol:

این که گرونه رو قبول دارم
و شاید تا حدود زیادی گرونی لپتاپهاش بیخودی باشه...

و اینکه سخت افزار من مشکلی نداشته...
لپتاپ مدل IBM-T61 بود. اون زمان خیلی خیلی معروف و جهانی بود و کانفیگ خیلی بالایی هم داشت مدل مال من
ولی باز هم ویندوز زرتی به ف می رفت کند میشد
برنامه هم خوب همین برنامه های معمولی بودن دیگه...
آفیس و یاهومسنجر و فتوشاب و این چیزها

من دقیقا با یه لپتاپ تست کردم
یه لپتاپ hp بود اگه اشتباه نکنم مدل pavilion 2600 یه همچین چیزایی...
ویندوز رو که روش نصب کردم ٫ اولین برنامه ای که بعد نصب درایور روش نصب کردم آفیس بود
به طور محسوسی سرعت startup سیستم اومد پایین
در حد ۵-۶ ثانیه.
سرعت کار با دستگاه هم همچنین ولی اون محسوس نبود من خودم چون خیلی حساسم برام قابل لمس بود
حالا حساب کن هر برنامه ای که نصب میشه یه همچین اثراتی داشته باشه...

محدودیت تو اپل منظورت محدودیت چیه ؟

بالا