• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسكتاپ شما چه شكليه؟! (عكس دسكتاپ خوتو بزار اینجا)

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
مشاهده پیوست 191115

اینم دکستاپ فعلی من.البته شرمنده یه کم حجمش زیاد شد.عکسش هم کار خودمه متاسفانه.
پ.ن: وقتی حرف عکس میشه یاد دوربینم می افتم که الان خراب شده و دادم تعمیر
154fs232528.gif

ویویان:
این عکس های حرفه ای که مال سایت 1x.com هست معمولا" سایزش کوچیکه و تو دکستاپ کیفیتش کم میشه.تا میتونی از این عکس ها استفاده نکن و حداقل پکیج های والپیپر رو بگیر و بگذار

عکس تو هم باز نمیشه.
عکسه مال خودته، گذاشتی بودی تو یه تاپیک، من کش رفتم :D

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
اینم دکستاپ فعلی من.البته شرمنده یه کم حجمش زیاد شد.عکسش هم کار خودمه متاسفانه.
پ.ن: وقتی حرف عکس میشه یاد دوربینم می افتم که الان خراب شده و دادم تعمیر

ویویان:
این عکس های حرفه ای که مال سایت 1x.com هست معمولا" سایزش کوچیکه و تو دکستاپ کیفیتش کم میشه.تا میتونی از این عکس ها استفاده نکن و حداقل پکیج های والپیپر رو بگیر و بگذار

حسین از عکست میشه به خیلی چیزا پی برد :D
ویویان مگه بن نشده :دی با کی داری حرف میزنی :D

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
مسعود رو این یه موضوع به توافق نمیرسیم آخرش :lol:

این که گرونه رو قبول دارم
و شاید تا حدود زیادی گرونی لپتاپهاش بیخودی باشه...

و اینکه سخت افزار من مشکلی نداشته...
لپتاپ مدل IBM-T61 بود. اون زمان خیلی خیلی معروف و جهانی بود و کانفیگ خیلی بالایی هم داشت مدل مال من
ولی باز هم ویندوز زرتی به ف می رفت کند میشد
برنامه هم خوب همین برنامه های معمولی بودن دیگه...
آفیس و یاهومسنجر و فتوشاب و این چیزها

من دقیقا با یه لپتاپ تست کردم
یه لپتاپ hp بود اگه اشتباه نکنم مدل pavilion 2600 یه همچین چیزایی...
ویندوز رو که روش نصب کردم ٫ اولین برنامه ای که بعد نصب درایور روش نصب کردم آفیس بود
به طور محسوسی سرعت startup سیستم اومد پایین
در حد ۵-۶ ثانیه.
سرعت کار با دستگاه هم همچنین ولی اون محسوس نبود من خودم چون خیلی حساسم برام قابل لمس بود
حالا حساب کن هر برنامه ای که نصب میشه یه همچین اثراتی داشته باشه...

محدودیت تو اپل منظورت محدودیت چیه ؟

خوب وقتی ویندوزهای دستکاری شده توسط مهندسین باسواد ایرانی رو نصب میکنید، همچنین برنامه ها رو تا دسته تغییر داده و به اصطلاح کرک میکنید، مقصر مایکروسافته؟

همچنین برنامه هایی که نصب کردید احتمالاً خیلی چیزمیز به استارت-آپ افزودن و کافیه از msconfig.msc غیرفعالشون کنید.

محدودیت اپل یعنی اینکه اپل به شما اجازه نمیده سخت افزارتو خودت انتخاب کنی و نمیتونی از سیستم عاملش جای دیگه ای استفاده کنی؛ یعنی اینکه تا همین چند وقت پیش حتی اجازه نداشتید سیستم عامل دیگری روی مک های خودتون نصب کنید...

یعنی هیچ برنامه ای بدون اینکه دلبخواه اپل و apple store باشه، قابل استفاده رسمی توسط شما نیست؛ یعنی اگر اپل از برنامه شما خوشش نیاد (مثلاً نمیزاشت مرورگرهای دیگه ای وارد بشن تا یوزراش فقط از سافاری استفاده کنن!) به راحتی یه بیلاخ به سازنده برنامه نشون میده و اجازه استفاده ـش روی مک ها رو نمیده؛ اگر هم به صورت غیر رسمی برنامه ارائه بدین، رسماً در مغایرت با قوانین اپل است و اپل میتونه ازتون شکایت کنه...

یعنی اینکه گوشه و کنار سیستم عامل، تا دسته محدوده و به شما و سازندگان برنامه ها، به این راحتی اجازه تغییرات نمیده.

یعنی اینکه سازندگان نرم افزار، استقلال نداشته و باید تا آخرین جزئیات نرم افزاری که ساختن رو به اپل نشون بدن، به همین دلیل خیلی از شرکت ها رغبت چندانی به ارائه برنامه برای اپل ندارن.

یعنی شما فقط از لوازم جانبی مورد تأیید اپل (که اصلاً ارزون نیستن) باید استفاده کنید؛ وگرنه گارانتی پخ...

اینا به کنار و اینکه در ایران درواقع به دو برابر قیمت جهانی (که خودش دو برابر قیمت و ارزش واقعی محصوله) بخری و حتی نتونی از قالیت هاش بدون صدتا روش دور زدن استفاده کنی چون تحریمی... :eek:

حتی نصف پولی که داری میدی به خاطر ساپورته که بازم تحریمی... :eek:

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
riot-setup.exe رو اجرا و نصب کن.

بعد برنامه riot، کافیه عکس رو بکشی با ماوس توش و بعد از اون پایین کیفیت و تنظیمات دیگه رو تنظیم کنی.

در سمت چپ، تصویر اصلی، و در سمت راست، تصویر بعد از تغییر کیفیت خواهد بود + سایز آینده ـش

در پایان هم به صورت jpg سیوش کن.

اگه از paint.net استفده کنی، اون دیگه خودش برنامه کاملیه و تا حد مناسبی ابزار کاهش سایز داره.

Paint.NET - Free Software for Digital Photo Editing

ابزار افزایش حجم بدون کاهش کیفیت وجود نداره؟ :p

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
عکس تو هم باز نمیشه.
عکسه مال خودته، گذاشتی بودی تو یه تاپیک، من کش رفتم :D

بابا من تو انجمن گذاشتم که مشکلی نداشته باشه.یعنی باز نمیشه کلا"؟
حدس میزدم.اون تاپیک هم مال نوشتن شرح در مورد عکس بود:D.نمیدونم چرا کس زیادی شرکت نمیکنه :eek:

حسین از عکست میشه به خیلی چیزا پی برد :D
ویویان مگه بن نشده :دی با کی داری حرف میزنی :D

به چه چیزایی؟
من گفتم ویویان؟ مطمئنی؟ :blink:

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
خوب وقتی ویندوزهای دستکاری شده توسط مهندسین باسواد ایرانی رو نصب میکنید، همچنین برنامه ها رو تا دسته تغییر داده و به اصطلاح کرک میکنید، مقصر مایکروسافته؟

همچنین برنامه هایی که نصب کردید احتمالاً خیلی چیزمیز به استارت-آپ افزودن و کافیه از msconfig.msc غیرفعالشون کنید.

محدودیت اپل یعنی اینکه اپل به شما اجازه نمیده سخت افزارتو خودت انتخاب کنی و نمیتونی از سیستم عاملش جای دیگه ای استفاده کنی؛ یعنی اینکه تا همین چند وقت پیش حتی اجازه نداشتید سیستم عامل دیگری روی مک های خودتون نصب کنید...

یعنی هیچ برنامه ای بدون اینکه دلبخواه اپل و apple store باشه، قابل استفاده رسمی توسط شما نیست.

یعنی اینکه گوشه و کنار سیستم عامل، تا دسته محدوده و به شما و سازندگان برنامه ها، به این راحتی اجازه تغییرات نمیده.

یعنی اینکه سازندگان نرم افزار، استقلال ندارن، به همین دلیل خیلی از شرکت ها رغبت چندانی به ارائه برنامه برای اپل ندارن.

یعنی شما فقط از لوازم جانبی مورد تأیید اپل باید استفاده کنید.

اینا به کنار و اینکه در ایران درواقع به دو برابر قیمت جهانی (که خودش دو برابر قیمت و ارزش واقعی محصوله) بخری و حتی نتونی از قالیت هاش بدون صدتا روش دور زدن استفاده کنی چون تحریمی... :eek:

ویندوز دستکاری شده توسط مهندسین ایرانی نبوده بابا !
از تورنت یه لینک معتبر ٫ همون اوایل که سون اومد دانلود کرده بودمش :دی
آفیس رو هم همینطور
اصلا شوما یه لینک خوب آفیس و ویندوز بده من دانلود کنم نصب کنم ٫ دستگاه دسکتاپم رو خیلی وقته می خوام ویندوزش رو عوض کنم

اینکه سخت افزار تقریبا دست خودت نیست هم درسته ولی توجه داشته باش که خیلی از ناهماهنگی ها تو ویندوز به خاطر همینه که مردم درست سیستم رو کانفیگ نمی کنن
مثلا به نقش پاور توی سیستم خیلی ها توجه نمی کنن
اپل یه سری کانفیگ بهت میده میگه « باید اینا رو برداری که درست کار کنه سیستمت
اگه نمی خوای ٫ سیستم عامل مارو زیر سوال نبر با کانفیگ چرت »

لوازم جانبی کی گفته باید مورد تایید اپل باشه ؟ چه لوازمی رو می گی که مورد تایید اپل نیست و با مک کار نمی کنه ؟

اون مورد آخر هم بدبختی ما ایرانی هاست دیگه... کاریش نمیشه کرد...
ولی آپدیت های مک هیچ کدوم برای ایران تحریم نیست و هیج وقت نبوده
AppStore هم که خیلی وقته از تحریم در اومده... در ضمن برای نرم افزار های مک تا جایی که یادمه هیچ وقت تحریم نبود ٫ برای iOS تحریم بود...

در کل شاید خوب ها و بدی هاشون رو بذاریم رو کفه ترازو برابر بشن ٫ ولی ویندوز رو باید خیلی بهش ور رفت تا یه چیز درست حسابی بشه...
بعد هم من خودم آرامشی که تو مک از هر لحاظ دارم رو توی ویندوز به هیچ وجه ندارم... شاید شخصی باشه این مورد البته

بعدا نوشت :
آهان راستی اگه اشتباه نکنم نه آفیس نه ویندوز کرک نشده بودن ٫ تریال بودن . بعدش کرک کردمشون.

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
بابا من تو انجمن گذاشتم که مشکلی نداشته باشه.یعنی باز نمیشه کلا"؟
حدس میزدم.اون تاپیک هم مال نوشتن شرح در مورد عکس بود:D.نمیدونم چرا کس زیادی شرکت نمیکنه :eek:

به چه چیزایی؟
من گفتم ویویان؟ مطمئنی؟ :blink:

فایل پیوست باز میشه.
من سیوش کردم که چیزی بنویسم ولی حسش نبود. :eek:

موضوع چیه؟ ویویان کیه؟ :blink:

برای اونا به فروشگاه های معتبر زنجیره ای رزیدنت در سرتاسر کشور مراجعه کنید :D

با سپاس از برنامه خوبتون
dude_come_on_low.jpg

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
فایل پیوست باز میشه.
من سیوش کردم که چیزی بنویسم ولی حسش نبود. :eek:

موضوع چیه؟ ویویان کیه؟ :blink:

اینم یه جای دیگه:

http://up.vbiran.ir/images/y04owtkek0p16qlb03t.png

یعنی همیشه حسش نبود :eek:

نمیدونم والا.الکی پست آدم رو ویرایش میکنند و مینویسند ویویان :blink:
اصن این ویویان کیه که عالم همه دیوانه ی اوست :blink:

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
اینم یه جای دیگه:

http://up.vbiran.ir/images/y04owtkek0p16qlb03t.png

یعنی همیشه حسش نبود :eek:

نمیدونم والا.الکی پست آدم رو ویرایش میکنند و مینویسند ویویان :blink:
اصن این ویویان کیه که عالم همه دیوانه ی اوست :blink:

چقده شلوغ پلوغه دسکتاپت. من شنیده بودم پسرا خیلی حساسن به دسکتاپشون و شلوغش نمیکنن و دخترا شلوغه دسکتاپشون ولی گویا برعکسه.
kaffeetrinker_2.gif

آخه یه هفته ای بود، اجباری که باشه، حس آدم نمیاد :eek:
والا
245.gif

hossein137

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,757
چقده شلوغ پلوغه دسکتاپت. من شنیده بودم پسرا خیلی حساسن به دسکتاپشون و شلوغش نمیکنن و دخترا شلوغه دسکتاپشون ولی گویا برعکسه.
kaffeetrinker_2.gif

آخه یه هفته ای بود، اجباری که باشه، حس آدم نمیاد :eek:
والا
245.gif

الان مرتبش کردم یعنی :دی.من دوست دارم همه چیز دم دستم باشه
حرفت رو قبول دارم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بالا