اینترنت اکسپلورر مال خر است!
فک کن بلابلا دیگه از چی استفاده میکنه
![245.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2F245.gif&hash=2a30c443115fdf632fb4b84cdd39b43b)
اینترنت اکسپلورر مال خر است!
فک کن بلابلا دیگه از چی استفاده میکنه![]()
شیطونه میگه عکس دسکتاپم رو بزارم همه ـتون آب روغن قاطی کنید آمپر بچسبونید![]()
هرهرکرکر![]()
![]()
وقتی به سن من تجربه کسب نمودی متوجه خواهی شد. تو مال خر بینی و من خشت خام![]()
شیطونه میگه عکس دسکتاپم رو بزارم همه ـتون آب روغن قاطی کنید آمپر بچسبونید![]()
کل کل بزاریم؟![]()
میگن: مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید![]()
ژست های روشنفکرانه![]()
من فقط برا ورود به سامانه سما از اکسپلورر استفاده میکنم![]()
نه نوید.من کرک و پرم ریخته![]()
من دیگه مثه اون دفه کلهم تم رو عوض نکردم.یعنی حوصله ـش رو ندارم.همون تم خود مایکروسافت هستش اما کلا مکان آیکون ها رو دگرگون کردم.
ویندوز دستکاری شده توسط مهندسین ایرانی نبوده بابا !
از تورنت یه لینک معتبر ٫ همون اوایل که سون اومد دانلود کرده بودمش :دی
آفیس رو هم همینطور
اصلا شوما یه لینک خوب آفیس و ویندوز بده من دانلود کنم نصب کنم ٫ دستگاه دسکتاپم رو خیلی وقته می خوام ویندوزش رو عوض کنم
اینکه سخت افزار تقریبا دست خودت نیست هم درسته ولی توجه داشته باش که خیلی از ناهماهنگی ها تو ویندوز به خاطر همینه که مردم درست سیستم رو کانفیگ نمی کنن
مثلا به نقش پاور توی سیستم خیلی ها توجه نمی کنن
اپل یه سری کانفیگ بهت میده میگه « باید اینا رو برداری که درست کار کنه سیستمت
اگه نمی خوای ٫ سیستم عامل مارو زیر سوال نبر با کانفیگ چرت »
لوازم جانبی کی گفته باید مورد تایید اپل باشه ؟ چه لوازمی رو می گی که مورد تایید اپل نیست و با مک کار نمی کنه ؟
اون مورد آخر هم بدبختی ما ایرانی هاست دیگه... کاریش نمیشه کرد...
ولی آپدیت های مک هیچ کدوم برای ایران تحریم نیست و هیج وقت نبوده
AppStore هم که خیلی وقته از تحریم در اومده... در ضمن برای نرم افزار های مک تا جایی که یادمه هیچ وقت تحریم نبود ٫ برای iOS تحریم بود...
در کل شاید خوب ها و بدی هاشون رو بذاریم رو کفه ترازو برابر بشن ٫ ولی ویندوز رو باید خیلی بهش ور رفت تا یه چیز درست حسابی بشه...
بعد هم من خودم آرامشی که تو مک از هر لحاظ دارم رو توی ویندوز به هیچ وجه ندارم... شاید شخصی باشه این مورد البته
بعدا نوشت :
آهان راستی اگه اشتباه نکنم نه آفیس نه ویندوز کرک نشده بودن ٫ تریال بودن . بعدش کرک کردمشون.
کمود کمودو کمودتکمودو![]()
فرق متخصصین با کاربر سطح لیگ ازادگانی اینجا مشخص میشه![]()
کمودوی دوستم دوست کمودوم :ی
در رابطه با اینترنت اکسپلور هم وقتی میبنم که یه پی اچ پی کار به قدرت ماکروسافت پی میبره من احساس پیروزی میکنم![]()