• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دسكتاپ شما چه شكليه؟! (عكس دسكتاپ خوتو بزار اینجا)

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
اینترنت اکسپلورر مال خر است!

فک کن بلابلا دیگه از چی استفاده میکنه
245.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
شیطونه میگه عکس دسکتاپم رو بزارم همه ـتون آب روغن قاطی کنید آمپر بچسبونید
013.gif

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
هرهرکرکر
010.gif
034.gif

وقتی به سن من تجربه کسب نمودی متوجه خواهی شد. تو مال خر بینی و من خشت خام
087.gif

اصن هرچی بینی، چطور رغبت میکنی اینترنت اکسپلورر باز کنی؟
4fvfcja.gif
من فقط برا ورود به سامانه سما از اکسپلورر استفاده میکنم
smilie_ugly_020.gif

شیطونه میگه عکس دسکتاپم رو بزارم همه ـتون آب روغن قاطی کنید آمپر بچسبونید
013.gif

میگن: مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید
smilie_ugly_001.gif

HoP

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,422
کل کل بزاریم؟
9lfwh6l2n8vay7ghp2cic.gif

نه نوید.من کرک و پرم ریخته
154fs232528.gif

من دیگه مثه اون دفه کلهم تم رو عوض نکردم.یعنی حوصله ـش رو ندارم.همون تم خود مایکروسافت هستش اما کلا مکان آیکون ها رو دگرگون کردم.

میگن: مشک آن است که خود ببوید، نه آنکه عطار بگوید
smilie_ugly_001.gif

ببین منو..شما برو جلو بوق بزن
165.gif
:لـــــووول

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
نوید بیا پوزه این فایتر رو به خاک بمالیم
13455424571.gif
:دی

saeedtz

Registered User
لایک‌ها
6,804
در راستای لاغر کردن اینو گزاشتم! :lol:

ie9v5ekt0v8cpwx2mdgs.jpg
[/URL][/IMG]

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
نه نوید.من کرک و پرم ریخته
154fs232528.gif

من دیگه مثه اون دفه کلهم تم رو عوض نکردم.یعنی حوصله ـش رو ندارم.همون تم خود مایکروسافت هستش اما کلا مکان آیکون ها رو دگرگون کردم.

خودت از عمق فاجعه خبر داری پس
d.gif

...........
فرزاد گونا داره

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
ویندوز دستکاری شده توسط مهندسین ایرانی نبوده بابا !
از تورنت یه لینک معتبر ٫ همون اوایل که سون اومد دانلود کرده بودمش :دی
آفیس رو هم همینطور
اصلا شوما یه لینک خوب آفیس و ویندوز بده من دانلود کنم نصب کنم ٫ دستگاه دسکتاپم رو خیلی وقته می خوام ویندوزش رو عوض کنم

اینکه سخت افزار تقریبا دست خودت نیست هم درسته ولی توجه داشته باش که خیلی از ناهماهنگی ها تو ویندوز به خاطر همینه که مردم درست سیستم رو کانفیگ نمی کنن
مثلا به نقش پاور توی سیستم خیلی ها توجه نمی کنن
اپل یه سری کانفیگ بهت میده میگه « باید اینا رو برداری که درست کار کنه سیستمت
اگه نمی خوای ٫ سیستم عامل مارو زیر سوال نبر با کانفیگ چرت »

لوازم جانبی کی گفته باید مورد تایید اپل باشه ؟ چه لوازمی رو می گی که مورد تایید اپل نیست و با مک کار نمی کنه ؟

اون مورد آخر هم بدبختی ما ایرانی هاست دیگه... کاریش نمیشه کرد...
ولی آپدیت های مک هیچ کدوم برای ایران تحریم نیست و هیج وقت نبوده
AppStore هم که خیلی وقته از تحریم در اومده... در ضمن برای نرم افزار های مک تا جایی که یادمه هیچ وقت تحریم نبود ٫ برای iOS تحریم بود...

در کل شاید خوب ها و بدی هاشون رو بذاریم رو کفه ترازو برابر بشن ٫ ولی ویندوز رو باید خیلی بهش ور رفت تا یه چیز درست حسابی بشه...
بعد هم من خودم آرامشی که تو مک از هر لحاظ دارم رو توی ویندوز به هیچ وجه ندارم... شاید شخصی باشه این مورد البته

بعدا نوشت :
آهان راستی اگه اشتباه نکنم نه آفیس نه ویندوز کرک نشده بودن ٫ تریال بودن . بعدش کرک کردمشون.

ویندوز رو بیفرما:

http://www.mydigitallife.info/download-windows-7-sp1-iso-original-untouch-integrated-image/

هر یک از نسخه ها که خواستی، روی Magnet Link بزن با کلاینت تورنت پیشفرضی که توی کامپیوترت نصبه باز و شروع به دانلود میشه...

بعد از نصب، برای Product Key که ازت میپرسه چیزی لازم نیست بزنی و next/skip بزن.

اگه ویندوز رو بخری که چه بهتر (اینایی که داری دانلود میکنی، ریلیز های رسمی MSDN هستن و دست نخوردن)

اگرم خواستی کرک کنی، تنها چیزی که لازم داره اینه: RemoveWAT 2.2.6

که میتونی مثلاً از این بگیری:

http://thepiratebay.se/torrent/5863025

واسه آفیسم سرچ کن download office untouched original iso پیدا میکنی من از آفیس استفاده چندانی نمیکنم دنبالش نیستم...

واسه اون لوازم جانبی هم تا جایی که تا قبلاً اطلاع داشتم، پک کامپیوتر مکی که اپل بهت میفروشه، باید فقط از همون لوازم یا لوازم ساخت اپل یا جاهای مورد تأییدش استفاده کنی در غیر این صورت وایولیشن گارانتیه...! حالا شما لپ تاپشو داری چندان لوازم جانبی برات مطرح نیست...

مشکل اینه که اپل حتی بهت گستره انتخاب وسیعی هم نمیده و تنها سیستمی که خودش جمع کرده رو دو برابر قیمت میفروشه بهت و حق جمع آوری سیستم خودت نداری (حداقل رسماً؛ اگه بخوای بدون دستکاری سیستم عاملش، با سیستمی که خودت جمع کردی کار کنی، تا ریزترین قطعاتش رو باید عین سیستم مرجع اپل که سیستم عاملشو فقط برای اون تنظیم کرده، جمع کنی وگرنه کار نمیکنه!)...

مشکل مردمه که سخت افزار چرند و پرند و از روی بیسوادی کنار هم جمع میکنن؛ کار رو باید بدن به کاردان، همانطور که در کشورهای خارجی مرسومه و شرکت ها کامپیوتر برات جمع میکنن و یا پکیج های از پیش درست شده دارن میفروشن. توی ایران هر کسی برای خودش متخصص میشه، میره قطعات نا مربوط میندازه تنگ هم، بعد که سیستم ناپایداری از خودش نشون میده، میندازه گردن ویندوز...

البته چیزی مثل پاور یا ناهماهنگی پهنای باند میان cpu, gpu, ram, chipsets هم فقط به خود سیستم مربوطه و ناپایداری ای در ویندوز ایجاد نمیکنه چون اصلاً سیستم درست کار نخواهد کرد...!

مهم تر از این، حتی اگر قطعات با هم سازگار باشن و سیستم پایدار باشه، بسیاری حتی زحمت به روز رسانی درایورها، سیستم عامل و برنامه هایی مثل برنامه های امنیتی رو به خودشون نمیدن...

خوب شما هم اگر پچ های امنیتی و آپدیت های درایوری رو روی مکتون نصب نکنید، شرط میبندم از ویندوز xp هم نا امن تر و ناپایدارتر میشه...

به هر حال شما اگر کارایی بهتر و پایداری بالاتر میخواید، باید وبسایت های سازندگان سخت افزارهاتون رو دائماً تحت نظر داشته باشین و اگر آپدیتی براتون ارائه میدن، دانلود و نصب کنید...

کسی که مراقبت نکنه، فرقی نمیکنه ویندوز باشه یا مک یا لینوکس، همه به گاج میرن... حالا ویندوز چون تعداد برنامه ها، و گستره تنوعشون هم بسیار بیشتر از بقیه ـس، شما وقتی 500 تا 500 تا پک های چسکی از بازارهای ایرانی بخرید و برنامه های بی مصرف الکی نصب کنید، خیلیاشون به راحتی می رینن به سیستم...!

به هر حال هر کسی با یه شرایطی عادت کرده و خوشش میاد. منم خودم از رابط کاربری مک خوشم میاد و جالبه، ولی به ویندوز عادت کردم دیگه :p

ولش هر کی از هرچی خوشش میاد استفاده کنه :D

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526

کمودو
224.gif

فرق متخصصین با کاربر سطح لیگ ازادگانی اینجا مشخص میشه
224.gif

کمودوی دوستم دوست کمودوم :ی

در رابطه با اینترنت اکسپلور هم وقتی میبنم که یه پی اچ پی کار به قدرت ماکروسافت پی میبره من احساس پیروزی میکنم
224.gif

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کمودو
224.gif

فرق متخصصین با کاربر سطح لیگ ازادگانی اینجا مشخص میشه
224.gif

کمودوی دوستم دوست کمودوم :ی

در رابطه با اینترنت اکسپلور هم وقتی میبنم که یه پی اچ پی کار به قدرت ماکروسافت پی میبره من احساس پیروزی میکنم
224.gif
کمود کمودو کمودت
224.gif

/
من اصلا به برند کاری ندارم هر محصولی از هر شرکتی خوب باشه دوسش میدارم حتی مایکروسافت
224.gif

بالا