• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای شروع پروژه جهانی و کسب درآمد از طریق سایت وارز

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان عزیز .
من طی این همه مدت که توی اینترنت گشتم و هرکاری رو امتحان کردم آخر سر فهمیدم بهترین کار همینه که بریم از طریق سایت های وارز ( فروم ها و سایت ها ) که فیلم ها و موزیک ها و برنامه ها و کلا مطالب جدید رو بدون کپی رایت به اشتراک میزارن کسب درآمد کنیم .
اونایی که قبلا توی سایت های وارزی مثل warez-bb یا امثالهم فعالیت داشتن میدونن چی میگم .

2 تا کار میشه کرد :

1 - اینکه با همدیگه چند نفر بشیم و 1 یوزر بسازیم و تند تند توی این فروم ها پست بدیم و انقدر فعالیت کنیم که همیشه بالا باشه تاپیک هامون تا بشه یه چیزی در آورد .

2 - اینکه بیخیال این فروم ها بشیم و خودمون یه فروم جدید راه بندازیم ! 1 فروم وارز که به زبان انگلیسی هست . البته یه 1 - 2 ماهی خاک خوری داره ولی بعدش فوق العادست ! فوق العاده ! یعنی راحت روی +2 و +3 میلیون درآمد حساب کنید !!!!!

مورد دوم هم اینجوریه که ما با هم ( حالا هر چند نفر بشیم ~ هرچی بیشتر بهتر ) هممون ادمین و صاحب اون فروم میشیم . بعد شروع میکنیم همه با هم پست میدیم و مطالب جدید میزاریم . 4 تا یوزر جدید هم اگه بیاد و پست بده یواش یواش میره بالا . و شما حساب کنید بعد از چند ماه بشیم 1 فروم شاخی مثل warez-bb و یا سایتی مثل phazeddl ! خودتون دیگه میدونید چه پولی در میارن اینا !

فقط نکته ای که هست : ما ایرانیا معمولا عادت نداریم باهم شراکت کنیم و مثل انسان کار کنیم . و به همین دلیله که همیشه هم تو کارامون موفق نیستیم .

لطفا کسانی که جنبه کار گروهی دارند اعلام آمادگی کنن .

RAR

Registered User
لایک‌ها
43
فروم به هیچ وجه توضیه نمیشه ( وقت تلف کردنه )
فقط سایت هست که میشه اینطور درامد داشته باشه
اونم دردسرهای خودشو داره ( سئو )

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
والا منم برای فعالیت تو سایت سافت آرشیو درخواست دادم چند نفری با هم کار کنیم ولی گویا ایرانی جماعت فقط بلده تک روی کنه
شما هم خودت رو اذیت نکن چون کار گروهی اونم ایرانی جماعت = عمرا
اینجا که مجازی هست دوست من ، تو دانشگاه که واقعی هست هیچ وقت گروهی کاری انجام نمیشه که مثل آدم پیش بره
در مورد پیشنهادی که دادی باید بگم زدن فروم به قول دوست بالایی = وقت تلف کردن چون هزینه و .... که بابت فروم باید پرداخت بشه فک نکنم کسی حاضر باشه همچین هزینه ای رو بکنه

اگر پایه فعالیت تو وارز بی بی و سافت آرشیو هستید بسم ا... چند نفری بریم فعالیت کنیم

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
جواب نمیده

این تایپیکو فکر کنم دیده باشی
http://forum.persiantools.com/t163308.html
نزدیک 207 صفحه رفته کلی هم از این پیشنهادا شده ولی کسی پایه نیست

یه انجمن راه انداختیم بیان زیر پستای هم تشکر کنیم یا فایلهای همو دانلود کنیم
نتیجشم این شد که کلی ربات ریخته توش!

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
فروم به هیچ وجه توضیه نمیشه ( وقت تلف کردنه )
فقط سایت هست که میشه اینطور درامد داشته باشه
اونم دردسرهای خودشو داره ( سئو )

چرا فروم وقت تلف کردنه ؟ دلیلش رو میشه بگید ؟
بله درسته سایت هم میشه . ولی بدی سایت اینه که اگه ادمین هاش آپدیت نکنن سایت میخوابه ! ولی فروم همیشه فعاله !
دردسر سئوش هم با من !!

والا منم برای فعالیت تو سایت سافت آرشیو درخواست دادم چند نفری با هم کار کنیم ولی گویا ایرانی جماعت فقط بلده تک روی کنه
شما هم خودت رو اذیت نکن چون کار گروهی اونم ایرانی جماعت = عمرا
اینجا که مجازی هست دوست من ، تو دانشگاه که واقعی هست هیچ وقت گروهی کاری انجام نمیشه که مثل آدم پیش بره
در مورد پیشنهادی که دادی باید بگم زدن فروم به قول دوست بالایی = وقت تلف کردن چون هزینه و .... که بابت فروم باید پرداخت بشه فک نکنم کسی حاضر باشه همچین هزینه ای رو بکنه

اگر پایه فعالیت تو وارز بی بی و سافت آرشیو هستید بسم ا... چند نفری بریم فعالیت کنیم

من هنوز هم فکر میکنم فروم بهترین گزینست ! اگر هم بخوایم توی وارز بی بی فعالیت کنیم باید بیشتر از 10 نفر باشیم که هر 5 دقیقه یکی تشکر کنه تا پست بیاد بالا . توی وارز بی بی هر 5 دقیقه نزدیک به 20 - 30 تا پست (فقط فیلم ) میره ! با این حال اگر تعدادمون زیاد بشه من هستم !
کار گروهی هم نگران نباشید ! مزه پول که زیر زبونشون بره همه خوششون میاد و حاضر به فعالیت میشن !

جواب نمیده

این تایپیکو فکر کنم دیده باشی
http://forum.persiantools.com/t163308.html
نزدیک 207 صفحه رفته کلی هم از این پیشنهادا شده ولی کسی پایه نیست

یه انجمن راه انداختیم بیان زیر پستای هم تشکر کنیم یا فایلهای همو دانلود کنیم
نتیجشم این شد که کلی ربات ریخته توش!

خوب دیگه ! باید امنیت انجمن رو مقابل ربات ها بالا میبردید !

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
خوب من از حالا زنبیل گذاشتم میگم هستم

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
خوب دیگه ! باید امنیت انجمن رو مقابل ربات ها بالا میبردید !

امنیت چیه!
انقدر همکاری نکردند که انجمن خاک خورد !!! در ضمن انجمن ارنینگ بود نه وارز ;)

در کل همکاری چه تو سایت چه تو ارنینگ جواب بده نیست

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
امنیت چیه!
انقدر همکاری نکردند که انجمن خاک خورد !!! در ضمن انجمن ارنینگ بود نه وارز ;)

در کل همکاری چه تو سایت چه تو ارنینگ جواب بده نیست

خوب اینکه همکاری نکردند یه بحث دیگست . کسی اگه شک داره و مطمئن نیست از همین الان نیاد جلو ! ولی اگر درست حسابی و با قدرت استارت بزنیم مطمئن باشید 1 چیزی در میاد :thumbsup:

خوب من از حالا زنبیل گذاشتم میگم هستم

خوبه ! امیدوارم بتونیم همکاری خوبی داشته باشیم !

mahdi_1365

Registered User
لایک‌ها
37
آقا من اگه واقعا جا نزنن هستم ولی یه کم تازه کار هستم دوستان با تجربه باید یه کم رام بندازن ولی انصافا سافت آرشیو دانلود خوب داره اگر فعالیت زیاد باشه درسته قوانین خاص خودش رو داره ولی آمار دانلودش خیلی خوبه
من نظرم اینه چند نفری بریم تو سافت آرشیو فعالیت کنیم

یکی وبلاگ بزنه بقیه دوستان عضو بشن تو وبلاگش و همه رو مدیر کنه تا بتونن پست بدن باور کنید خیلی سریع آمار دانلود به شدت میره میره بالا

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
یه چندتا مسئله هست برا من اول مشخص کنید
1 - هزینه شروع به کار را چجوری قرار تهیه کنید ؟
2 - چه مدت میخواید منتظر بمونید و ناامید نشید که بگیره ؟
3 - اگه گرفت بعد تکلیف همه چیه مثلا فروش اکانت از دامین سایت سودی معادل 100 دلار در روز شد بعد این را چجوری میخواین تقسیم کنین ؟ مثل بچه ها نمیخواین دعوا کنین که : دی

اگه دیدم گروهی خوبی هست منم میام برنامه نویسی هم خواستید انجام میدم ولی بستگی داره چجوری بخواین استارت بزنین:D

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
آقا من اگه واقعا جا نزنن هستم ولی یه کم تازه کار هستم دوستان با تجربه باید یه کم رام بندازن ولی انصافا سافت آرشیو دانلود خوب داره اگر فعالیت زیاد باشه درسته قوانین خاص خودش رو داره ولی آمار دانلودش خیلی خوبه
من نظرم اینه چند نفری بریم تو سافت آرشیو فعالیت کنیم

یکی وبلاگ بزنه بقیه دوستان عضو بشن تو وبلاگش و همه رو مدیر کنه تا بتونن پست بدن باور کنید خیلی سریع آمار دانلود به شدت میره میره بالا

بله دقیقا همینطوره !

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
دوستان هزینه شروع کار تقریبا چقدر میشه؟؟؟

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
یه چندتا مسئله هست برا من اول مشخص کنید
1 - هزینه شروع به کار را چجوری قرار تهیه کنید ؟
2 - چه مدت میخواید منتظر بمونید و ناامید نشید که بگیره ؟
3 - اگه گرفت بعد تکلیف همه چیه مثلا فروش اکانت از دامین سایت سودی معادل 100 دلار در روز شد بعد این را چجوری میخواین تقسیم کنین ؟ مثل بچه ها نمیخواین دعوا کنین که : دی

اگه دیدم گروهی خوبی هست منم میام برنامه نویسی هم خواستید انجام میدم ولی بستگی داره چجوری بخواین استارت بزنین:D

هزینه شروع ، هر هزینه ای از اول باشه همه با هم تقسیم میکنیم ! حتی اگر هزار تومان باشه !
مطمئنن هر کاری حتی اگر خیلی هم زود بازده باشه زودتر از 1-2 ماه جواب نمیده ! پس فعلا باید فعالیت کنیم و انتظار پول نداشته باشیم . ولی برای بعدش مطمئن باشید انقدر دست هممون میاد که راضی باشیم !
نه چرا دعوا ؟! هر کسی با دیگری فرقی نداره ! همه چیز ( چه مخارج چه درآمدها ) به طور مساوی تقسیم میشه ! همونطور که گفتم اگر هزار تومان هم دراومد با همدیگه تقسیم میکنیم !
فعلا جزئیات کار کاملا مشخص نیست . فعلا داریم نیرو جم میکنیم . اگر تعداد رفت بالا یه جلسه باهم میزاریم و بحث میکنیم که دقیقا چیکار کنیم . فعلا کلیات مشخصه !

یه نکته ای رو باید خدمتتون بگم !

کسی اگر حاضر به همکاری میشه باید این شرط رو قبول کنه :
ما برای اطمینان خاطر و راحتی کار اسم و آدرس و شماره تلفن و تمامی مشخصات همدیگرو باید داشته باشیم ، نمیگم کسی خدایی نکرده دزدی میکنه ... ولی خوب از اونجایی که شناختی رو همدیگه نداریم اینا برای جلب اطمینان همدیگست .

Rain man1374

Registered User
لایک‌ها
88
بستگی داره دقیقا چه کاری بخوایم بکنیم !

خوب شما انواع کاری که میشه کرد و هزینه تقریبی اولیه را بگید که هر کی میخواد بیاد بدونه بعد اعلام امادگی کنه
و درامد تقریبی را واسه کسایی که تا الان اعلام امادگی کردن پ.خ کنید تا بدونیم در چه حدوده

ممنون

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
منم هستم . طرح هنوز خیلی خامه، اما من از کار گروهی حوشم میاد.

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
خوب شما انواع کاری که میشه کرد و هزینه تقریبی اولیه را بگید که هر کی میخواد بیاد بدونه بعد اعلام امادگی کنه
و درامد تقریبی را واسه کسایی که تا الان اعلام امادگی کردن پ.خ کنید تا بدونیم در چه حدوده

ممنون

اول اینکه توی پست اول توضیح دادم . کامل بخونید متوجه میشید !
دوما شما از الان فکر درآمد هستی ؟! :D اولش اصلا نباید به پول فکر کنی ! فعلا کار ! کار اگه خوب بشه پول خوبی هم توش هست .

mosili

Registered User
لایک‌ها
9

ممنون

اول اینکه توی پست اول توضیح دادم . کامل بخونید متوجه میشید !
دوما شما از الان فکر درآمد هستی ؟! :D اولش اصلا نباید به پول فکر کنی ! فعلا کار ! کار اگه خوب بشه پول خوبی هم توش هست .

بالا