• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای شروع پروژه جهانی و کسب درآمد از طریق سایت وارز

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
نه برادر..
آپلودشرینگها رو میگم.
معمول اصول کار آپلودشرینگ اینه یه مدت ایر برنامه رو دارن و بعد..
البته درست میگن ! معمولا پرداختی ها اگر زیاد بشه اذیت میکنن و میگن بات گزاشتین و یا یه جوری دست به سرت میکنن و نمیدن پولتو !

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
آخر چیکار کردید یک فی بگیرید ببینید چقدر خرج داره کار رو شروع کنیم سریعتر بچه بازی هم در نیارید بابا خجالت داره

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
البته درست میگن ! معمولا پرداختی ها اگر زیاد بشه اذیت میکنن و میگن بات گزاشتین و یا یه جوری دست به سرت میکنن و نمیدن پولتو !

نه خیر اینجوریام نیس
من بودم دیدم کردم و....... میان تعداد دانلود/فروش را محدود میکنن تا یه جایی درست میشماره بعدش هر 10 تا 3 تا میشمره و.. تنظیمات داره
یه سری اکانت ها را هم براش محدودیت میزارن و...(این ماله اوناس که زیادی پول در میارن مثلا هفته ای 10 هزار دلار
و......
ولی هیچ وقت نمیان بگن ........ و پولتو ندن

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
از اون از افـــرادی کــه میخوایین کار کنن حداقل یه رزومه کاری بگیرید که شاید
فــردی اون شرایط لازم رو نداشته باشه و الــکی وارد گــروه میشه و بـعد برای
بـــــیرون کـــــشیدن ایـــــــــن فــــــرد بــــه مـــــشــکــل بــــــــــر مــــــیخــورید !
اگـــه شرایط اون طـــوری باشه که دلــخواه من هست شاید بنده هم تونستم
بــــاهـــــــــاتـــــــ ـــون هــــــــــــمـــکـــاری لــازم رو داشـــــــــتــــه باشــــــــــم !
اصلا میخای سایقه کاری هم بگذاریم مثلا روی 5 سال باشه چطوره؟:lol:ضامن چی :D
ضمنا بهتر افرادی که میخاند شرکت کنند گذری رد نشندو هرکس به میزان فعالیتش دریافتی داشته باشه
اگـــه شرایط اون طـــوری باشه که دلــخواه من هست شاید بنده هم تونستم بــــاهـــــــــاتـــــــ ـــون هــــــــــــمـــکـــاری لــازم رو داشـــــــــتــــه باشــــــــــم
میخاید ما بیایم التماس :rolleyes:

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
ضمنا بهتر افرادی که میخاند شرکت کنند گذری رد نشندو هرکس به میزان فعالیتش دریافتی داشته باشه

میخاید ما بیایم التماس :rolleyes:
صادق جان به نظر بنده حرفاشون کاملا درست بود !

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
دوست عزیز همین کارها رو میکنید که کار گروهی تو ایران جواب نمیده !
وقتی بدون برنامه جلو برید مطمئنا بعدا به مشکل بر میخورید , بنده دارم میگم باید ببینیم به چه افرادی نیاز داریم , نه اینکه هر کی از راه رسید بگیم بیا تو گروه , حالا فردا این فرد پول میزاره و میبینیم که روزی 5 دقیقه آنلاین میشه و بعد برای خارج کردن این فرد به مشکل بر میخوریم , زیاد دیدم یه همچین جریان های پیش اومده !
برای کار گروهی باید کمترین افراد رو با بیشترین توانایی جمع کنیم !

میخاید ما بیایم التماس

:D
بنده گفتم که اگه شرایط برای کار گروهی طوری باشه که با برنامه باشه بنده وارد گروه میشم ! دیگه اگه شما طور دیگه برداشت کردید مشکل از خودتونه !

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
با جناب sadegh 571 موافقم کسی اینجا برای هیچ کس دعوت نامه نمیفرسته تا حدودی هم با ساشی 24 البته تا حدودی باید تغریبا یک تایم مشخصی برای افراد گروه
مشخص بشه تا سر اون تایم همگی آنلاین باشند کلا یک قانونی باید از همین حالا مشخص کنید تا کسی نیاد 3 دقیقه ان باشه بعدش هم فلنک رو ببده سر برج هم طلب آمرزش کنه
پ.ن برای یک فروم خیالی که اصلا معلوم نیست پا بگیره یا نه از الان نمیشه قوانین من دراوردی مثل سابقه کار و.... گذاشت ضمنا میتونه کسی باشه بدونه رزومه کاری که ازخیلی امسال ما وب مسترها هم بیشتر حالیش باشه
موفق باشید

Last edited:

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
:lol::p
:lol::p:lol::p:lol::p
خندم میگیره از همین الان دارین دعوا میکنین وای به حال بعدش
اگه اینجوری بخواین پیش برین به هیچ جا نمیرسین ، از ما گفتن بود
یکم جدی تر عمل کنید و سر هیچی بحث بیخودی نکنید بابا اون اشتباه میگه خوب تو کوتا بیا
تو درست میگی اون میگه نه اشتباس بازم تو کوتا بیا
با خود شخص برو بحث کن تا بالاخره یکی قانع بشه نه تو تاپیک بیاین جرو بحث الکی ...
یکم جدی تر باشید
سپاس

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
منم در خدمتم D: تجربه هم به اندازه کافی در این زمینه دارم ...

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
:lol::p
:lol::p:lol::p:lol::p
خندم میگیره از همین الان دارین دعوا میکنین وای به حال بعدش
اگه اینجوری بخواین پیش برین به هیچ جا نمیرسین ، از ما گفتن بود
یکم جدی تر عمل کنید و سر هیچی بحث بیخودی نکنید بابا اون اشتباه میگه خوب تو کوتا بیا
تو درست میگی اون میگه نه اشتباس بازم تو کوتا بیا
با خود شخص برو بحث کن تا بالاخره یکی قانع بشه نه تو تاپیک بیاین جرو بحث الکی ...
یکم جدی تر باشید
سپاس

کاملا موافقم با ایشون .
پ.ن
مطمئن باشید خیلی از شماها اصلا خبردار نمیشید که ما پروژه رو شروع کردیم یا نه ! فقط اینجا برای جمع کردن یوزر های حرفه ای هست و یوزر حرفه ای از بحثش راجع به آینده کاری شناخته میشه !

ashkaaaan

Registered User
لایک‌ها
13
بچه ها در مورد این بحثی که داشتید ... دلیلی نداره آخر ماه درآمد بین اعضا تقسیم بشه که بخواد ببینیم کی چقدر فعال بوده
هر کس درآمد دانلود لینک های خودش رو داره
فقط می مونه اکانت های خریداری شده از طریق دامین که فقط هم اجازه ثبت هر دامین را به یک نفر میدن

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
نه خیر اینجوریام نیس
من بودم دیدم کردم و....... میان تعداد دانلود/فروش را محدود میکنن تا یه جایی درست میشماره بعدش هر 10 تا 3 تا میشمره و.. تنظیمات داره
یه سری اکانت ها را هم براش محدودیت میزارن و...(این ماله اوناس که زیادی پول در میارن مثلا هفته ای 10 هزار دلار
و......
ولی هیچ وقت نمیان بگن ........ و پولتو ندن

خب این که کاری نداره. چهار پنج تا اکانت درست میکنیم تا بهمون مشکوک نشن!

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
بچه ها در مورد این بحثی که داشتید ... دلیلی نداره آخر ماه درآمد بین اعضا تقسیم بشه که بخواد ببینیم کی چقدر فعال بوده
هر کس درآمد دانلود لینک های خودش رو داره
فقط می مونه اکانت های خریداری شده از طریق دامین که فقط هم اجازه ثبت هر دامین را به یک نفر میدن
بله درسته . به نظر من هم این کار بهتره که هر کاربر اکانتی واسه خودش داشته باشه تا هرچقدر فعالیت میکنه ، به میزان فعالیتش درآمد داشته باشه .
هدف از این کار ما فقط اینه که ایرانیا هم بین سایت های وارز توی جهان خودی نشون بدن و همچنین وقتی سایت آمارش رفت بالا میتونیم پست های خودمون رو توی فروم مهم کنیم تا تعداد دانلود ها بره بالا .
خب این که کاری نداره. چهار پنج تا اکانت درست میکنیم تا بهمون مشکوک نشن!
اینم درسته !

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
منم آمادگیمو اعلام میکنم

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
بعد از گذشت یک ماه اومدی اعلام آمادگی میکنی!!!؟!!!!!!؟ :دی