• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای شروع پروژه جهانی و کسب درآمد از طریق سایت وارز

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
منم هستم . طرح هنوز خیلی خامه، اما من از کار گروهی حوشم میاد.

بله درست میگید طرح فعلا چیز خوبی نیست ! اصلا شاید نظرمون عوض شد و یه کار دیگه ای کردیم که حتی پر سود تر بود ! ولی فعلا مهم کار گروهی هستش !
چون واقعا به تنهایی خیلی سخته کار کردن ! ولی یه گروه خیلی میتونه موفق تر باشه !

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
من شاید نتونم تو این کار شما شرکت کنم، ولی در مورد این کار یه نظری دارم. برای مثال، اگه شما بخواید تو جایی مثل SA فعالیت کنید، همونطور که همتون دیدید، آپلودرهای خفن تو همه زمینه ها وجود داره. شما باید شرایط خودتونو بسنجید و وارد کار بشید. برای مثال میگم، ما اینجا پهنای باند اینترنت زیادی نداریم (بجز معدودی) یعنی آپلودهای 100 یا 200 مگابایتی شاید برامون ممکن نباشه. و خیلی از شرایط از این دست. برای همین پیشنهاد من اینه که شما با یه ایده جلو برید. مثلاً وبلاگتون در زمینه مینی سافت ورها، یا کتابهایی که از 2012 به بعد میان باشه. شاید چند تا وبلاگ داشته باشید و افراد گروه بندی بشن و تو قسمت مورد علاقه خودشون کار کنن. مثال میزنم از یکی از وبلاگ های SA بنام ebookcity که همیشه کتاب ها و مجلات نابی رو آپلود میکنه. شما هم اگه چنین کاری رو بتونید انجام بدید، یعنی با ایده و فکر اولیه پیش برید، احتمال جذب بازدید کننده و قطعاً درآمد بالاتر خواهد رفت.
حتی اگه مینی نرم افزارهای فارسی و یا نوشته شده توسط کاربران ایرانی رو هم آپلود کنید و وبلاگی براش داشته باشید، شاید به مرور بازخورد خوبی داشته باشه و البته از برنامه نویس های داخل هم حمایت میشه.
امیدوارم این نظر حمل بر جسارت بنده خدمت اساتید نباشه. هدف فقط ارائه نظر بود و بس.

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
ما اینجا پهنای باند اینترنت زیادی نداریم (بجز معدودی) یعنی آپلودهای 100 یا 200 مگابایتی شاید برامون ممکن نباشه. و خیلی از شرایط از این دست

معمولاً از VPS استفاده میشه

nethanzo

Registered User
لایک‌ها
123
معمولاً از VPS استفاده میشه

انشاالله که بشه. من که تخصص چندانی در این مورد ندارم. فایلها باید از منابع مختلفی دانلود بشه و ادیت و بسته بندی مجدد بشه و شاید یه فایل ReadMe هم بهش اضافه بشه. بعد طبق قوانین SA باید حتماً یکی از میرورها آپلود Filesonic باشه. بازم میگم چون من با VPS آشنایی ندارم، نظر خاصی در این مورد نمیتونم بدم.

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
اقا منم اعلام امادگی میکنم ! +8 ساعت تو نت هستم فکرش رو بکنید دیگه :دی . منتظر اقدامات اولیه هستم

omdtjk

Registered User
لایک‌ها
10
منم قبلا 2-3 ماهی وارز کار میکردم. ولی چون وقت زیادی ازم میگرفت گذاشتمش کنار ولی تجربه این کارو دارم. اگه گروه خوب و فعالی باشه رو منم حساب کنید. ;)
در ضمن اگه یه سایت هم کنارش بزنیم خوب جواب میده. البته با رعایت seo و ...

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
منم 100% هستم.

فقط یه سوال فنی برام پیش اومده.

درآمد یک فروم فعال خارجی مگه چقدره که این همه آدم ازش نون بخورند ، یعنی از چه راه هایی میشه کسب درآمد کنیم ؟

الیته درآمدش زیاد برای من مهم نیست ، این یک سوالیه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده :دی

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
منم 100% هستم.

درآمد یک فروم فعال خارجی مگه چقدره که این همه آدم ازش نون بخورند ، یعنی از چه راه هایی میشه کسب درآمد کنیم ؟

الیته درآمدش زیاد برای من مهم نیست ، این یک سوالیه که ذهنم رو به خودش مشغول کرده :دی

تکی هر کی می تونه در بیاره
http://forum.persiantools.com/t163308.html

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
من شاید نتونم تو این کار شما شرکت کنم، ولی در مورد این کار یه نظری دارم. برای مثال، اگه شما بخواید تو جایی مثل SA فعالیت کنید، همونطور که همتون دیدید، آپلودرهای خفن تو همه زمینه ها وجود داره. شما باید شرایط خودتونو بسنجید و وارد کار بشید. برای مثال میگم، ما اینجا پهنای باند اینترنت زیادی نداریم (بجز معدودی) یعنی آپلودهای 100 یا 200 مگابایتی شاید برامون ممکن نباشه. و خیلی از شرایط از این دست. برای همین پیشنهاد من اینه که شما با یه ایده جلو برید. مثلاً وبلاگتون در زمینه مینی سافت ورها، یا کتابهایی که از 2012 به بعد میان باشه. شاید چند تا وبلاگ داشته باشید و افراد گروه بندی بشن و تو قسمت مورد علاقه خودشون کار کنن. مثال میزنم از یکی از وبلاگ های SA بنام ebookcity که همیشه کتاب ها و مجلات نابی رو آپلود میکنه. شما هم اگه چنین کاری رو بتونید انجام بدید، یعنی با ایده و فکر اولیه پیش برید، احتمال جذب بازدید کننده و قطعاً درآمد بالاتر خواهد رفت.
حتی اگه مینی نرم افزارهای فارسی و یا نوشته شده توسط کاربران ایرانی رو هم آپلود کنید و وبلاگی براش داشته باشید، شاید به مرور بازخورد خوبی داشته باشه و البته از برنامه نویس های داخل هم حمایت میشه.
امیدوارم این نظر حمل بر جسارت بنده خدمت اساتید نباشه. هدف فقط ارائه نظر بود و بس.
پیشنهاتون بسیار عالی بود ! منتظر پیشنهاد ها و انتقاد های دوستان هستیم !

اقا منم اعلام امادگی میکنم ! +8 ساعت تو نت هستم فکرش رو بکنید دیگه :دی . منتظر اقدامات اولیه هستم

خوبه ! ورودتون به جمعمون رو تبریک میگم .

منم قبلا 2-3 ماهی وارز کار میکردم. ولی چون وقت زیادی ازم میگرفت گذاشتمش کنار ولی تجربه این کارو دارم. اگه گروه خوب و فعالی باشه رو منم حساب کنید. ;)
در ضمن اگه یه سایت هم کنارش بزنیم خوب جواب میده. البته با رعایت seo و ...
خیلی خوبه ، نظر من هم همین هستش که کنارش روی یه وبلاگ (blogspot) و یا سایت هم کار بشه ! اصول سئو و ایناش هم با من !

منم 100% هستم.

مطمئنن خیلی راه ها هست .
برای شفاف سازی میگم اینو : خیلی راه های زیادی وجود داره و البته راه هایی بهتر از اینکه من میگم . ولی برای مثال فرض کنید شما ادمین سایتی مثل وارز بی بی باشید . میتونید 1 فایل رو توی Fileserve و یا جاهای دیگه که earning دارند آپلود کنید و 1 پست توی فروم بدید که پست Stickey باشه و همه بیان دانلود کنن ! فقط فکر اینو بکنید 1 پست توی وارز بی بی 3-4 روز بالا باشه یه سره ! آمارش میلیونی میشه ! فایل هاستینگ ها هم برای مثال اگه 200-300 $ بریزند میشه 3 روز 300 دلار ! فوق العادس ! یعنی اگر 10 نفر باشیم ( که احتمالا کمتریم ) میشه نفری 30 دلار ، به عبارتی 54 هزار تومان ! حالا شما بگیر 50 هزار تومان ! یعنی 3 روز 50 تومان ! 30 روز 500 تومان ! فقط و فقط برای 1 فایل !!! جالب نیست ؟!

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
مطمئنن خیلی راه ها هست .
برای شفاف سازی میگم اینو : خیلی راه های زیادی وجود داره و البته راه هایی بهتر از اینکه من میگم . ولی برای مثال فرض کنید شما ادمین سایتی مثل وارز بی بی باشید . میتونید 1 فایل رو توی Fileserve و یا جاهای دیگه که earning دارند آپلود کنید و 1 پست توی فروم بدید که پست Stickey باشه و همه بیان دانلود کنن ! فقط فکر اینو بکنید 1 پست توی وارز بی بی 3-4 روز بالا باشه یه سره ! آمارش میلیونی میشه ! فایل هاستینگ ها هم برای مثال اگه 200-300 $ بریزند میشه 3 روز 300 دلار ! فوق العادس ! یعنی اگر 10 نفر باشیم ( که احتمالا کمتریم ) میشه نفری 30 دلار ، به عبارتی 54 هزار تومان ! حالا شما بگیر 50 هزار تومان ! یعنی 3 روز 50 تومان ! 30 روز 500 تومان ! فقط و فقط برای 1 فایل !!! جالب نیست ؟!

در مورد قبلی میتونم بگم حالا شد یه چیزی که اسم و.. هم اوکی باشه
بعد این که در امد خیلی میتونه بالا باشه (مثلا منی که الان ماهی x هزار در میارم مگه مریضم برم جایی که مثلا x صد دلار در بیارم ولی میدونم که میتونه زیاد باشه
سوال بعدی که مطرح کردم که چقدر وقته بعدش نا امید نمیشید این جواب 1 یا 2 ما مناسب نبود اگه میخواید با 2 ماه نا امید بشید همین الان بهتون میگم اصلا شروع نکنید

حالا سر این موضوع که میگید یه تاپیک تو وارز بیبی بالا بمونه میلیونی میشه و...
میتونم بگم با نحوه کار فایل شیرینگ ها کاملا اشنایی دارم (از نظر پنل ادمین و مدیریتی
مطمئن باشیدقسمتی دارن که بیشترین دانلود ها را نشون میده .........نمیشه کامل توضیح بدم.......... بعد یه سری فایلا خود به خود پاک میشه:D حتی اگه با قوانین DMCA مشکلی نداشته باشه
پس رو اون دانلود بیشتر از 1 هزار تو 1 روز برا 1 فایل اصلا فکر نکن نمیگم دانلود نمیکنن ولی غیر ممکنه دانلود هم بکنن فایل خودش پاک میشه

حالا خیلی هم زیاد نشید 30 تا 24 نفر باشید کافیه
البته پیشنهاد بنده حداقل این که هر فرد یه مهارتی باید داشته باشه

حالا فعلا رو منم حساب کنید

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
در مورد قبلی میتونم بگم حالا شد یه چیزی که اسم و.. هم اوکی باشه
بعد این که در امد خیلی میتونه بالا باشه (مثلا منی که الان ماهی x هزار در میارم مگه مریضم برم جایی که مثلا x صد دلار در بیارم ولی میدونم که میتونه زیاد باشه
سوال بعدی که مطرح کردم که چقدر وقته بعدش نا امید نمیشید این جواب 1 یا 2 ما مناسب نبود اگه میخواید با 2 ماه نا امید بشید همین الان بهتون میگم اصلا شروع نکنید

حالا سر این موضوع که میگید یه تاپیک تو وارز بیبی بالا بمونه میلیونی میشه و...
میتونم بگم با نحوه کار فایل شیرینگ ها کاملا اشنایی دارم (از نظر پنل ادمین و مدیریتی
مطمئن باشیدقسمتی دارن که بیشترین دانلود ها را نشون میده .........نمیشه کامل توضیح بدم.......... بعد یه سری فایلا خود به خود پاک میشه:D حتی اگه با قوانین DMCA مشکلی نداشته باشه
پس رو اون دانلود بیشتر از 1 هزار تو 1 روز برا 1 فایل اصلا فکر نکن نمیگم دانلود نمیکنن ولی غیر ممکنه دانلود هم بکنن فایل خودش پاک میشه

حالا خیلی هم زیاد نشید 30 تا 24 نفر باشید کافیه
البته پیشنهاد بنده حداقل این که هر فرد یه مهارتی باید داشته باشه

حالا فعلا رو منم حساب کنید
ممنون از توضیحاتتون . بله درسته .
هرچقدر بیشتر باشیم میتونیم بیشتر فعالیت کنیم .
تبریک میگم ورودتون رو .

naderfar

Registered User
لایک‌ها
134
آقای نادرفر عزیز شما اگر حاضر به همکاری نیستید چرا انقدر اصرار دارید نظر بقیه رو هم عوض کنید ؟!

دوست عزیز اگه من هنوز تو این کار بودم مطمئناً اولین نفری بودم که به شما پیشنهاد همکاری میدادم

ولی کسی که میخواد از صفر شروع کنه حتما باید به اون تایپیک یه سری بزنه تا قواعد و قانون کاره وارز آشنا بشه، بعد بیاد همکاری کنه که شما هم مشکلی برات پیش نیاد

در هر صورت من قبلا هم گفتم که کار گروهی مسلماً بهتر هستش اما کاری کنید دوام داشته باشه و یجوری از اعضا تعهد کاری بگیرید که پس فردا ول نکنند برن
اینو که گفتم من نمی گم تجربه نشون داده!

بالا