• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دعوت به همکاری برای شروع پروژه جهانی و کسب درآمد از طریق سایت وارز

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
من 1 ماهی هست این کارو شروع کردم و تقریبا اطلاعات کافی دارم.با انواع سیستم مدیریت محتوا و سئو و غیره هم آشنایی قبلی دارم.خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم

DDL

Registered User
لایک‌ها
71
دوست عزیز اگه من هنوز تو این کار بودم مطمئناً اولین نفری بودم که به شما پیشنهاد همکاری میدادم

ولی کسی که میخواد از صفر شروع کنه حتما باید به اون تایپیک یه سری بزنه تا قواعد و قانون کاره وارز آشنا بشه، بعد بیاد همکاری کنه که شما هم مشکلی برات پیش نیاد

در هر صورت من قبلا هم گفتم که کار گروهی مسلماً بهتر هستش اما کاری کنید دوام داشته باشه و یجوری از اعضا تعهد کاری بگیرید که پس فردا ول نکنند برن
اینو که گفتم من نمی گم تجربه نشون داده!

absolutely
کاملا تایید میشه

sayyedm

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همه

منم به این کار علاقه دارم ولی باید بدونم که در صورت کار گروهی حدودا چقدر وقت میگیره؟ مثلا روزی یا هفته ای چند ساعت؟

Last edited:

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز اگه من هنوز تو این کار بودم مطمئناً اولین نفری بودم که به شما پیشنهاد همکاری میدادم

ولی کسی که میخواد از صفر شروع کنه حتما باید به اون تایپیک یه سری بزنه تا قواعد و قانون کاره وارز آشنا بشه، بعد بیاد همکاری کنه که شما هم مشکلی برات پیش نیاد

در هر صورت من قبلا هم گفتم که کار گروهی مسلماً بهتر هستش اما کاری کنید دوام داشته باشه و یجوری از اعضا تعهد کاری بگیرید که پس فردا ول نکنند برن
اینو که گفتم من نمی گم تجربه نشون داده!
آها از این لحاظ ؟! :D بله کاملا تایید میشه ! کاملا که چه عرض کنم ! بی نهایت تایید میشه !

من 1 ماهی هست این کارو شروع کردم و تقریبا اطلاعات کافی دارم.با انواع سیستم مدیریت محتوا و سئو و غیره هم آشنایی قبلی دارم.خوشحال میشم باهاتون همکاری کنم
خوبه . خوش اومدید .

سلام به همه

منم به این کار علاقه دارم ولی باید بدونم که در صورت کار گروهی حدودا چقدر وقت میگیره؟ مثلا روزی یا هفته ای چند ساعت؟
این بستگی به کاری داره که بخوایم انجام بدیم .

اگر تعدادمون همینجوری بالا بره پیشنهاد من اینه که خودمون 1 فروم دانلود وارز بزنیم ! :D

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
خوب تعداد بچه ها هم که زیاد شد ، هر چه سریع تر بریم کار رو شروع کنیم.
از کدوم سیستم انجمن ساز می خواهید استفاده کنید ؟ ( mybb یا vb )
من پیشنهاد کنم که از ده نفر بیشتر نشیم که کنترل و ارتباط بین اعضا راحت تر باشه و بهتر بتونیم با هم همکاری کنیم.
راستی اگه فروم راه بیوفته همه مدیر کل هستند یا فقط شما مدیر کل هستید؟

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
خوب تعداد بچه ها هم که زیاد شد ، هر چه سریع تر بریم کار رو شروع کنیم.
از کدوم سیستم انجمن ساز می خواهید استفاده کنید ؟ ( mybb یا vb )
من پیشنهاد کنم که از ده نفر بیشتر نشیم که کنترل و ارتباط بین اعضا راحت تر باشه و بهتر بتونیم با هم همکاری کنیم.
راستی اگه فروم راه بیوفته همه مدیر کل هستند یا فقط شما مدیر کل هستید؟

خیلی هم عجله نکنید ، بزارید ببینیم تصمیم همه همینه ؟!
اگر راه بیوفته همه مدیر کل هستند .
سیستم هم VB بهتره به نظر من .
پیشنهاد خوبیه که زیاد نشیم . ولی باید کاملا همکاری کنیم و کسی وسط راه بیخیال نشه !

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
از الان پس دارای نصفی ها رو رد میکنی دیگه !! الان حدوده 13-12 نفر اعلام کردن ! نشمردم من همین جوری گفتم معلوم هم نیست چند نفر پخ دادن به شما ! از اول میگفتی تعداد محدوده ! :blush:

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
از الان پس دارای نصفی ها رو رد میکنی دیگه !! الان حدوده 13-12 نفر اعلام کردن ! نشمردم من همین جوری گفتم معلوم هم نیست چند نفر پخ دادن به شما ! از اول میگفتی تعداد محدوده ! :blush:

نه بحث تعداد محدود بودن نیست ! من اتفاقا خیلی هم خوشحال میشم که بیشتر باشیم ! چون هرچی بیشتر باشیم هم احتمال موفق بودنش (خیلی موفق بودنش ) بیشتر میشه و هم کار ما راحت تر !
ولی بحث اینجاست که من میدونم نصفی از اینایی که اینجا اعلام آمادگی کردن یا همین اول کار و یا وسطای کار میکشن کنار و دیگه ادامه نمیدن ! ( البته قصد توهین به هیچ کسی رو ندارم ، کسی به دل نگیره )
و خیلی ها هم اصلا کار گروهی نمیتونن انجام بدن و کلی مشکلات درست میشه و ...
پس میمونه چند نفری که واقعا قصد کار کردن دارن و تا آخرش هستند ...
درست نمیگم ؟!

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
خیلی هم عجله نکنید ، بزارید ببینیم تصمیم همه همینه ؟!
اگر راه بیوفته همه مدیر کل هستند .
سیستم هم VB بهتره به نظر من .
پیشنهاد خوبیه که زیاد نشیم . ولی باید کاملا همکاری کنیم و کسی وسط راه بیخیال نشه !

پس قراره از کی کار رو شروع کنیم ؟
لطفا یک تاریخی رو اعلام بفرمایید تا بچه ها تا اون موقع خودشون رو آماده کنن :دی

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
پس قراره از کی کار رو شروع کنیم ؟
لطفا یک تاریخی رو اعلام بفرمایید تا بچه ها تا اون موقع خودشون رو آماده کنن :دی
شما آماده باش ! :D به همین زودیا !
ایشالا اگه دوستان اوکی بدن از همین هفته شروع میکنیم . فقط باید مشخص بشه دقیقا چکاری میخوایم بکنیم ( فروم یا سایت )

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
شما آماده باش ! :D به همین زودیا !
ایشالا اگه دوستان اوکی بدن از همین هفته شروع میکنیم . فقط باید مشخص بشه دقیقا چکاری میخوایم بکنیم ( فروم یا سایت )

به نظر من فروم بزنیم بهتره ، خوبیش اینه که این هندی ها میان توش چرت و پرت میگن هم سایت آپدیت میشه هم رنکش زیاد میشه :lol:

enfejar

Registered User
لایک‌ها
3
دقیقا حق با شماست ! حالا هزینه ها باید تقسیم بشه دیگه ! معلوم میشه کیا تا اخر هستن و کیا نیستن ! و اگر احتمال 1% کسی بعد پرداخت مبلغ انصراف داد مشکلی نیست جایگزین میاریم و این هزینه هایی که افراد گروه پرداخت میکنن میتونه تعهدی باشه برای انجام کارشون . دوستان منظور هم از هزینه : هزینه ی راه اندازی رو میگم ! یک وقت سوء برداشت نشه !

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قصد جسارت ندارم دوستان ... یا اینکه نمی خوام دلسردتون کنم ولی فکر می کنید به همین راحتی می تونید در عرض 2-3 ماه سایتی مثل وارز بی بی بالا بیارید؟ این سایت روزانه 500-600 هزار ویزیتور یونیک داره. شما اگر هنر کنید بعد از یک سال فعالیت می تونید روزانه حداکثر 10 هزار ویزیتور جذب کنید. اون هم اگه با برنامه پیش برید. نه اینکه فقط پست بدید و پست بدید.

در هر صورت وظیفه خودم دونستم تا بگم که بعدا وقت و انرژی و پولتون هدر نره. به نظر من شروع این کار ارزشش رو داره ولی اینکه رویایی فکر کنید نه. مطمئن باشید با محتوای وارز در سال اول فعالیتتون درآمد قابل توجهی نخواهید داشت. بعد از گذشت اون زمان هم انتظار نداشته باشید که با یک ایده ای که هزاران بار کپی شده بتونید به درآمد ایده آلی برسید. سایت های مثل آواکس و آر ال اس و وارز بی بی چندین سال هست که فعالیت می کنن و الان برای خودشون غولی شدن. و اینکه درصد بسیار بالایی از محتواشون یونیک هست نه کپی. شما قادرید محتوای یونیک تولید کنید؟ یا فقط به فکر کپی هستید؟

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
قصد جسارت ندارم دوستان ... یا اینکه نمی خوام دلسردتون کنم ولی فکر می کنید به همین راحتی می تونید در عرض 2-3 ماه سایتی مثل وارز بی بی بالا بیارید؟ این سایت روزانه 500-600 هزار ویزیتور یونیک داره. شما اگر هنر کنید بعد از یک سال فعالیت می تونید روزانه حداکثر 10 هزار ویزیتور جذب کنید. اون هم اگه با برنامه پیش برید. نه اینکه فقط پست بدید و پست بدید.

در هر صورت وظیفه خودم دونستم تا بگم که بعدا وقت و انرژی و پولتون هدر نره. به نظر من شروع این کار ارزشش رو داره ولی اینکه رویایی فکر کنید نه. مطمئن باشید با محتوای وارز در سال اول فعالیتتون درآمد قابل توجهی نخواهید داشت. بعد از گذشت اون زمان هم انتظار نداشته باشید که با یک ایده ای که هزاران بار کپی شده بتونید به درآمد ایده آلی برسید. سایت های مثل آواکس و آر ال اس و وارز بی بی چندین سال هست که فعالیت می کنن و الان برای خودشون غولی شدن. و اینکه درصد بسیار بالایی از محتواشون یونیک هست نه کپی. شما قادرید محتوای یونیک تولید کنید؟ یا فقط به فکر کپی هستید؟

نه برادر من ، اینجوری هام که شما فکر میکنی نیست.
من خودم مدتیه دارم تو وارز بی بی فعالیت می کنم. پست هاشون اکثرا کپی هست و اون پست هایی هم که تایپ می کنن یک سری دری وریه که پست دانلود فایل نیست و ارزش خوندن نداره :دی
یک نکته دیگه هم خدمتتون عرض کنم که چرا فکر می کنید ما نمی تونیم به انجمن هایی وارز بی بی و امثالهم برسیم و بچه ها رو دلسرد میکنید ؟ :دی
به قول معروف خواستن توانستن است و ما با کپی پیست :p می تونیم حتی از اون ها هم جلو بزنیم و اون ها بیان پیش ما لونگ بندازن. :D

راستی از شوخی گذشته بیاید کار رو شروع کنیم ، اگه به شما باشه می خواهید چند ماه صبر کنید تا بلکه آدم بیشتری پیدا بشه و یک عده بیان از این کار منصرفمون کنن.
خوب ابتدا به فکر یک هاست خوب و مطمین و یک دامنه خوب و دهن پر کن باشید و بیاید پیشنهاد بدید.

Last edited:

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
230
کاملا با طــرز کار انجمن های وارز و سـایــت هاشـون آشنایی دارم و مــیدونم
اگه یه کار گروهی انجام بشه اونم بین ایرانیها که خوراک اسپم و کپی پیست
هستند موفق میشن , البته اگه تمامی موارد رعایت بشه که بــعدا مـشکلی
پیـش نـیاد . بـهتره بعـد از ایــنکه تــصمیم قـطعی گرفتید یه تاپیک بزنید و کلیه
تــوضیحات رو به صــورت واضـــح بیان کنید (از مقدار سرمایه تا مقدار کار ) بعد
از اون از افـــرادی کــه میخوایین کار کنن حداقل یه رزومه کاری بگیرید که شاید
فــردی اون شرایط لازم رو نداشته باشه و الــکی وارد گــروه میشه و بـعد برای
بـــــیرون کـــــشیدن ایـــــــــن فــــــرد بــــه مـــــشــکــل بــــــــــر مــــــیخــورید !
اگـــه شرایط اون طـــوری باشه که دلــخواه من هست شاید بنده هم تونستم
بــــاهـــــــــاتــــــــــون هــــــــــــمـــکـــاری لــازم رو داشـــــــــتــــه باشــــــــــم !

mosili

Registered User
لایک‌ها
9
کاملا با طــرز کار انجمن های وارز و سـایــت هاشـون آشنایی دارم و مــیدونم
اگه یه کار گروهی انجام بشه اونم بین ایرانیها که خوراک اسپم و کپی پیست
هستند موفق میشن , البته اگه تمامی موارد رعایت بشه که بــعدا مـشکلی
پیـش نـیاد . بـهتره بعـد از ایــنکه تــصمیم قـطعی گرفتید یه تاپیک بزنید و کلیه
تــوضیحات رو به صــورت واضـــح بیان کنید (از مقدار سرمایه تا مقدار کار ) بعد
از اون از افـــرادی کــه میخوایین کار کنن حداقل یه رزومه کاری بگیرید که شاید
فــردی اون شرایط لازم رو نداشته باشه و الــکی وارد گــروه میشه و بـعد برای
بـــــیرون کـــــشیدن ایـــــــــن فــــــرد بــــه مـــــشــکــل بــــــــــر مــــــیخــورید !
اگـــه شرایط اون طـــوری باشه که دلــخواه من هست شاید بنده هم تونستم
بــــاهـــــــــاتــــــــــون هــــــــــــمـــکـــاری لــازم رو داشـــــــــتــــه باشــــــــــم !
خیلی هم خوووووب ! :D

siavash7

Registered User
لایک‌ها
10

دوست عزیز حرفهای شما درسته اما این به این معنی نیست که نشه براحتی سایتی رو بالا آورد.
یک ایده خوب میتونه موفقیت و آمار سایت رو تضمین کنه.
البته برنامه ریزی شده و با حوصله..
خیلی راحت میشه سایتی رو معروف کرد :D
اما این نکته هم باید در نظر داشت که دبه نکنن :D

بالا