Yoy have been banned for the followin reason:
داشتن دو آیدی
Date the ban will be lift:
never
هاها! قراره بترسم؟ تو ممکنه بتونی آیدیهامو بن کنی ولی عمراً خودمو بن نمی کنی. هیچوقت نمی تونی! من تا ابد میام و میرم ولی تو دستت از من کوتاهه!!!
ها ها! قراره بترسم؟ تو ممکنه بتونی آیدیهامو بن کنی ولی عمراً خودمو بن نمی کنی. هیچوقت نمی تونی! من تا ابد میام و میرم ولی تو دستت از من کوتاهه!!!
در ضمن اینم بگم که پستای قبلیم رو پاک کردی و نشون دادی که واقعاً از چیزی که گفتم می ترسی. اما همین که بقیه دیدنشون برام کافیه.
اگه یه بار دیگه بنم کنی اون پی امی رو که بهت زدم و به خاطرش بنم کردی فاش می کنم تا همه بدون تو کی هستی و من چیو در موردت فهمیدم! شکر خدا هنوز تو کش مرورگرم هست!!
حامد جان من که دیگه درخواست نداده بودم آقا بنم کنه! ولی ایشون نشون داد کلاً هر کی لب تر کنه به حرفش گوش میده. من یه اشاره زدم که بن شدم برام مهم نیست اینم اصل مطلبو گرفت!
اگه اینقدر به درخواستا زود رسیدگی میشه منم میخوام از فردا مدیر کل بشم! یالا رسیدگی کن جناب اندآوسی شارپ!!! :lol:
دوستان خودتون قضاوت کنین ما با چه کاربرایی باید سر و کله بزنیم !
یکی شون میاد چند تا تاپیک میزنه و میگه منو بن کنید. چیزی بهش نمیگیم ، اسپم میکنه و جو را بهم میریزه ! وقتی موقتا چند روز بن میشه ، میاد با آی دی جدید میگه چرا منو بن کردین ..
این هم از این یکی کاربر به اصطلاح باسابقه !
کسی که چنین طرز تفکری در حد یک کودک 10 ساله دارد ، آیا مجالی برای بحث منطقی باقی میگذارد ؟
بنده بسیار خرسندم دوست گرامی ، شما بنده را رو سفید کردین ! اینطوری دیگه کسی نمیگه این کاربری که بن شد ادم منطقی بود و بن شدنش اشتباه !
شهری بود مردم آن همه کافر و تنها یک مسلمان موذن بسیار بد صدا داشت . فردی که از آنجا عور میکرد به اهالی شهر میگفت چگونه است که در کافرستان صدای اذان به گوش میرسد ؟ فردی در پاسخش گفت : تا وقتی او با این صدای فجیع اذان میگوید ما مطمئنیم که کسی به دین او نمی رود !!!
شما در پی ام من را تهدید کردی و قرار شد منو از جمع مدیران به قول خودت شوت کنی بیرون !!!! خب من منتظرم !
ولی لطفا یک جوری رفتار کن که وقتی کسی میاد اینا رو میبینه بتونه ازت یک طرفداری بکنه !