• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر فرومهای برنامه نویسی و کامپیوتر بفرمایید !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
می دونین ... من یاد این اختلاف نظرهای سر داوری میفتم ... بازیکنا ، در حالیکه می دونن قرار نیست چیزی تغییر کنه ( و حتی شاید بدتر بشه ) به بحث ادامه می دن ... داورها هم می دونن که حتی اگه تصمیم درست رو گرفته باشن ( که خیلی وقتها هم اینطور نیست ) ، بازم متهم میشن ...

بنابراین دو طرف بازنده ان ... ضمن اینکه معمولا زاویه دوربین ها ( = دیدگاه های ما ) هم نامناسبه !! ...
hanghead.gif

واقعا حیفه ...
sigh.gif

تعبير قشنگي بود!
از تو بعيد بود اما به هر حال جالب بود من قبول دارم اين حرف رو!

همان طوري كه حامد هم گفت!
در ضمن دوستان در جريان هستند شخصي با اي دي توماس آنجلو
وارد سايت شد و شروع به اسپم زدن كرد!
كه به همين دليل بن شد!
اين دوستمون TOMASS ANJELLO بودن! اي دي شبيه هم بودن اما در واقع يكي نيستن!

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32

Shine

Registered User
لایک‌ها
12
اگه یکی هی تو خیابون کج و کوله ماشین برونه , بعد هرچقدر هم که بقیه بهش میگن کوتاه بیا , کوتاه نمیاد و میگه
ماشینم رو توقیف کن , چیکار میکنی ؟
به بقیه میگی مدارا کنید ؟
نه من کاری به قضیه توماس ندارم
من حرفم کلی هست
شما ها مثلآ فکر می کنید خیلی کار بزرگی دارید می کنید که مدیرید
نه بابا همچین خبری نیست !
همچین با کاربرا مغرورانه و با لحن تند و تحکیم کننده صحبت می کنید که آدم فکر می کنه حالا چکاره اید :D
من واقعآ متاسفم ! یه تجدید نظری بکنید !

Babak

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
32
حامد جان لحن پست این توماس رو صفحه 10 / 11 ببین و لحن صحبت TOMAS رو هم ببین
این مشخصه که تنگنا خودشو با این آی دی وارد سایت کرده
شما میخوای تنگنارو بعد 10 روز از بن درآری و Tomas عزیز مارو که همه ما دوستش داریم کلن بن کنی؟ ( این به عقل ناقص من که جور در نمیاد )

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
شما میخوای تنگنارو بعد 10 روز از بن درآری و Tomas عزیز مارو که همه ما دوستش داریم کلن بن کنی؟ ( این به عقل ناقص من که جور در نمیاد )
راست میگه این تنگناست که 10 روز بن کردید و اون یکی ... :blink:

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
اقا اصلا به من ربطی نداره , من موندم چرا tomass تو یه تاپیک در خواست کرده که بنش کنن!!!

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
دوستان محترم ، این تاپیک صرفا مخصوص به بخشهای کامپیوتری شبکه ، اینترنت ، برنامه نویسی و .. بخشهای تحت مدیریت اینجانب میباشد .

از این به بعد پستهایی که به موارد دیگر مربوط باشند ، حذف خواهند شد .

لطفا درگیری ها و موارد دیگر را در اینجا مطرح نکنید

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بهروز خان شما تشریف داشته باشید !

همانطور که عرض کردم از این به بعد با پستهای بی مورد در این تاپیک فقط یک برخودر صورت خواهد گرفت : حذف .

Y@$}{@/2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Yoy have been banned for the followin reason:
داشتن دو آیدی
Date the ban will be lift:
never
ها ها! قراره بترسم؟ تو ممکنه بتونی آیدیهامو بن کنی ولی عمراً خودمو بن نمی کنی. هیچوقت نمی تونی! من تا ابد میام و میرم ولی تو دستت از من کوتاهه!!!

در ضمن اینم بگم که پستای قبلیم رو پاک کردی و نشون دادی که واقعاً از چیزی که گفتم می ترسی. اما همین که بقیه دیدنشون برام کافیه.

اگه یه بار دیگه بنم کنی اون پی امی رو که بهت زدم و به خاطرش بنم کردی فاش می کنم تا همه بدون تو کی هستی و من چیو در موردت فهمیدم! شکر خدا هنوز تو کش مرورگرم هست!!

Y@$}{@/2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اصلا به من ربطی نداره , من موندم چرا tomass تو یه تاپیک در خواست کرده که بندش کنن!!!
حامد جان من که دیگه درخواست نداده بودم آقا بنم کنه! ولی ایشون نشون داد کلاً هر کی لب تر کنه به حرفش گوش میده. من یه اشاره زدم که بن شدم برام مهم نیست اینم اصل مطلبو گرفت!

اگه اینقدر به درخواستا زود رسیدگی میشه منم میخوام از فردا مدیر کل بشم! یالا رسیدگی کن جناب اندآوسی شارپ!!! :lol:

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
Yoy have been banned for the followin reason:
داشتن دو آیدی
Date the ban will be lift:
never

هاها! قراره بترسم؟ تو ممکنه بتونی آیدیهامو بن کنی ولی عمراً خودمو بن نمی کنی. هیچوقت نمی تونی! من تا ابد میام و میرم ولی تو دستت از من کوتاهه!!!

ها ها! قراره بترسم؟ تو ممکنه بتونی آیدیهامو بن کنی ولی عمراً خودمو بن نمی کنی. هیچوقت نمی تونی! من تا ابد میام و میرم ولی تو دستت از من کوتاهه!!!

در ضمن اینم بگم که پستای قبلیم رو پاک کردی و نشون دادی که واقعاً از چیزی که گفتم می ترسی. اما همین که بقیه دیدنشون برام کافیه.

اگه یه بار دیگه بنم کنی اون پی امی رو که بهت زدم و به خاطرش بنم کردی فاش می کنم تا همه بدون تو کی هستی و من چیو در موردت فهمیدم! شکر خدا هنوز تو کش مرورگرم هست!!

حامد جان من که دیگه درخواست نداده بودم آقا بنم کنه! ولی ایشون نشون داد کلاً هر کی لب تر کنه به حرفش گوش میده. من یه اشاره زدم که بن شدم برام مهم نیست اینم اصل مطلبو گرفت!

اگه اینقدر به درخواستا زود رسیدگی میشه منم میخوام از فردا مدیر کل بشم! یالا رسیدگی کن جناب اندآوسی شارپ!!! :lol:

دوستان خودتون قضاوت کنین ما با چه کاربرایی باید سر و کله بزنیم !
یکی شون میاد چند تا تاپیک میزنه و میگه منو بن کنید. چیزی بهش نمیگیم ، اسپم میکنه و جو را بهم میریزه ! وقتی موقتا چند روز بن میشه ، میاد با آی دی جدید میگه چرا منو بن کردین ..

این هم از این یکی کاربر به اصطلاح باسابقه !

کسی که چنین طرز تفکری در حد یک کودک 10 ساله دارد ، آیا مجالی برای بحث منطقی باقی میگذارد ؟

بنده بسیار خرسندم دوست گرامی ، شما بنده را رو سفید کردین ! اینطوری دیگه کسی نمیگه این کاربری که بن شد ادم منطقی بود و بن شدنش اشتباه !

شهری بود مردم آن همه کافر و تنها یک مسلمان موذن بسیار بد صدا داشت . فردی که از آنجا عور میکرد به اهالی شهر میگفت چگونه است که در کافرستان صدای اذان به گوش میرسد ؟ فردی در پاسخش گفت : تا وقتی او با این صدای فجیع اذان میگوید ما مطمئنیم که کسی به دین او نمی رود !!!

شما در پی ام من را تهدید کردی و قرار شد منو از جمع مدیران به قول خودت شوت کنی بیرون !!!! خب من منتظرم !

ولی لطفا یک جوری رفتار کن که وقتی کسی میاد اینا رو میبینه بتونه ازت یک طرفداری بکنه !

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
دوستان خودتون قضاوت کنین ما با چه کاربرایی باید سر و کله بزنیم !
یکی شون میاد چند تا تاپیک کیزنه و میگه منو بن کنید. چیزی بهش نمیگیم ، اسپم میکنه و جو را بهم میریزه ! وقتی موقتا چند روز بن میشه ، میاد با آی دی جدید میگه چرا منو بن کردین ..

این هم از این یکی کاربر به اصطلاح باسابقه !

کسی که چنین طرز تفکری در حد یک کودک 10 ساله دارد ، آیا مجالی برای بحث منطقی باقی میگذارد ؟

بنده بسیار خرسندم دوست گرامی ، شما بنده را رو سفید کردین ! اینطوری دیگه کسی نمیگه این کاربری که بن شد ادم منطقی بود و بن شدنش اشتباه !

شهری بود مردم آن همه کافر و تنها یک مسلمان موذن بسیار بد صدا داشت . فردی که ار انجا عور میکرد به اهالی شهر میگفت چگونه است که در کافرستان صدای اذان به گوش میرسد ؟ فردی در پاسخش گفت : تا وقتی او با این صدای فجیع اذان میگوید ما مطمئنیم که کسی به دین او نمی رود !!!

شما در پی ام من را تهدید کردی و قرار شد منو از جمع مدیران به قول خودت شوت کنی بیرون !!!! خب من منتظرم !

ولی لطفا یک جوری رفتار کن که وقتی کسی میاد اینا رو میبینه بتونه ازت یک طرفداری بکنه !
آقا خدا به شما صبر بده كارتون خيلي سخته

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
. خوب نیست وقتی می ترسی با ریپلای بعدی کم بیاری آیدی رو بن کنی که نتونم دیگه حرفی بزنم.

بن شدن آی دی جدید شما به همان دلیل داشتن بیش از یک آی دی بود

من اون همه بهت پی ام میدادم میگفتم تو فروم اینطوری نکن اونطوری بکن تا بلکه مثل بعضی از مدیرا خودتو منفور نکنی. چون فکر می کردم مرد خوب و فهمیده ای هستی! ول تو درست بعد یه پی ام که تحت عصبانیت شدید نوشته شده بود منو برای همیشه بن کردی. وجداناً این انصاف بود؟ واقعاً برای خودم متاسفم که اون همه ازت حمایت می کردم.

سعی کنین عصبانی نشین ! متاسفانه بنده نمیتونم متن اون پی ام رو اینجا بذارم وگرنه این مظلوم نمایی ها چندان دوامی نخواهد یافت. و این هم اولین موردی نبود که شما جوسازی میکردین

در مورد اون شوت شدنت هم مطمئن باش که لاف نزدم و به زودی خودت می بینی.

من منتظرم .

بنده بحث با شما را همینجا خاتمه میدهم .

mori

Registered User
لایک‌ها
14
استاد امکانش هست يه سري تاپيک زد و از سايت هاي ديگه توش مطلب گذاشت؟ آيا؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968

سلام موری جان .. خوش اومدی

راستش این کار در دو صورت امکان پذیر هست :

اول اینکه شما بخوای مطالب رو از سایت های دیگه کپی کنی , ( منظورم متن مطلب هست )
دراینجا دو چیز باید رعایت بشه

1 - اجازه نویسنده
2 - قرار دادن لینک منبع

در این صورت اشکالی ندارد .

اما اگر قرار باشه فقط لینک سایت قرارداده بشه , نه این محدودت داره .

بازم ممنون

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
اره خوب , شما فقط اخرش اسم سایت یا لینک سایت رو بزار صاحب سایت یهو پیداش شد , دیگه جیغ و دادش در نیاد :D

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه امکان داره مقالات cisco رو زیادتر کنید . یا یه بخش بهش اختصاص بدید

با تشکر :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا بخش که زوده به خوایم بهش اختصاص بدیم ..

اما در مورد مقالات چشم .. فکر می کنم کم کم باید بریم سمت سیسکو و مباحثش رو بیشتر کنیم .

( ممنون بابت پیشنهاد )

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا