یه موضوع دیگه هم هست که می خواستم نظر دوستان هنرهای رزمی رو درباره اش بدونم :
به نظر رفقا ایجاد زیر بخشی به عنوان زیر بخش هنرهای رزمی دارای کشش در این فروم هست؟ یعنی یک زیر بخشی شبیه خودرو یا فوتبال که مجزا از بخش ورزش باشه و به جای داشتن تنها یک تاپیک فعلی ، به عنوان مثال برای سبکهای مختلف تاپیک داشته باشیم؟
اینطوری احتمال اینکه نظم بیشتری داشته باشیم متصوره ، ضمن اینکه سوالات مرتبط و اطلاعات خاص یک رشته رزمی با سادگی بیشتری در دسترس مخاطبین قرار می گیره.
فعلا این یک طرح هست که باید بیشتر درباره اش صحبت بشه . ولی اگر انجام شد کل دوستان باید در ایجاد محتوی برای بخش هنرهای رزمی تلاش بیشتری داشته باشند.
شاد و پیروز باشید
با درود
در مورد زیر بخش هنر های رزمی من به شدت موافق هستم
اما اگر تجربه من رو قابل بدونید زیر بخش در مورد هنرهای رزمی باید خیلی دقت بشه . تاپیک هنرهای رزمی خیلی پیچیدگی داره و اساتید بزرگی از سراسر ایران به این مکان میان.
حتی اکثر افردی که من میدیدم به تاپیک میان حتی استاد و مربی هم نداشتند و از روی فیلم و سیدی و اینترنت یاد میگیرند و خالی از تجربه در جایگاه خود نظر میدادند که این
بسیار خطرناک هست و نیاز هست که یک بخش مجازی برای این مورد باز بشه در زیر شاخه
تاپیک هنرهای رزمی یکی از پربیننده ترین و فعال ترین تاپیک ها تو کل انجمن هست. و تجربه به من نشون داده غنی ترین منبع فارسی زبان در مورد هنر رزمی در کل کشور هست.
من در فرم ها و تاپیک های انگلیسی زبان و ژاپنی زبان زیادی عضو هستم و موارد جالبی دیدم که میشه اینجا هم اجرا کرد. یکیش همون که قبلان به شما گفتم. ( به اعضا بنا به سابقه و فعالیت رده بندی کمربند بزاریم)
حال اینها تنها این یک مورد کوچک بود.
و فکر میکنم ایجاد یک بخش نیاز به یک نفر مدیریت هم داره
نظر من در مورد زیر شاخه :
زیر شاخه به این صورت فکر میکنم خوب باشه :
بخش هنرهای رزمی:
هنر رزمی
ورزش رزمی
مکاتب و شیوهای رزمی
دنیای مجازی هنرهای رزمی ( که شامل دوستانی که در دنیای مجازی به دنبال آموزش هستن) که این خیلی خیلی مهم هست و بسیار حساس و خطرناک که باید اینجا راهنمایی بشوند
موضوع ها:
سوالات عمومی هنرهای رزمی
کتب هنرهای رزمی
و...............
به هر حال از توجه همیشگی شما ممنونم جناب ساسان.
در مورد نام کاربری فعال، اگر
کاربر فعال هنرهای رزمی میکردید بهتر بود اینطوری هم تخصصی تر بود هم زیبا تر
ممنون از حسن توجه شما