• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
به سلامتی سیستم لایک در تالار ورزش فعال شد.
امیدوارم این امکان باعث بالا رفتن انگیزه و همینطور سطح کیفی بخش بشه.
یک تشکر هم دارم از دوستانی که پیگیر این موضوع بودند.

شاد و پیروز باشید

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان
به سلامتی سیستم لایک در تالار ورزش فعال شد.
امیدوارم این امکان باعث بالا رفتن انگیزه و همینطور سطح کیفی بخش بشه.
یک تشکر هم دارم از دوستانی که پیگیر این موضوع بودند.

شاد و پیروز باشید

با سلام و درود فراوان جناب ساسان

ممنون از توجه شما به تاپیک فعال هنرهای رزمی .

با تشکر و درود فراوان از شما

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام ساسان خان ساسان جان ساسان گل داداش ساسان داش ساسان مدیر ساسان مدیر مدیره................ممنون از لطف و پیگیریت همیشه موفق باشی راستی یه فکریم برای یه مدیر برای تاپیک هنرهای رزمی باش مدیر نداره خودتم فکر کنم بهتر میدونی که چه کسی برای مدیریت این تاپیک از همه بهتره خدا بهمرات دست علی یارت
یا علی

Last edited:

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
مدیران محترم

تاپیک هنرهای رزمی نیاز به کمک شما مدیران داره

تاپیک هنرهای رزمی به عنوان فعال ترین تاپیک بخش ورزش نیاز به هماهنگی داره بارها و بارها ما دوستان درخواست دادیم اما جوابی نگرفتیم

بنده به عنوان پیشکسوت این تاپیک نظری دارم:

این که در تاپیک هنرهای رزمی به افراد فعال و غیر فعال رتبه به سبک رزمی بدهیم. به این صورت که افراد تازه وارد کمربند سفید و به همین صورت تا کمربند مشکی یعنی هرچه فعال تر میشن تو تاپیک رنگ کمربندشون بالا میره.
البته من این مدل رو در یکی از فرم های خارجی دیدم که خیلی جالب بود

امیدوارم شما هم مارو یاری کنید تا فعالیت دوستان بیشتر و بیشتر بشه

ممنون از حسن توجه شما

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مدیران محترم

تاپیک هنرهای رزمی به عنوان فعال ترین تاپیک بخش ورزش نیاز به هماهنگی داره بارها و بارها ما دوستان درخواست دادیم اما جوابی نگرفتیم

این که در تاپیک هنرهای رزمی به افراد فعال و غیر فعال رتبه به سبک رزمی بدهیم. به این صورت که افراد تازه وارد کمربند سفید و به همین صورت تا کمربند مشکی یعنی هرچه فعال تر میشن تو تاپیک رنگ کمربندشون بالا میره.

ممنون از حسن توجه شما

سلام و درود

متأسفانه ساسان عزیز چند وقته که نیستن

پیشنهاد شما رو مطرح میکنم و تا چند روز دیگه جوابش رو همینجا اعلاام میکنم

پاینده باشید ..

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام و درود

پاینده باشید ..

با درود فراوان به شما

خیلی ممنون از حسن توجه شما

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام و درود

پاینده باشید ..

با سلام

جناب فرزاد خبری از شما نشد؟

ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
درود برشما .
ممنون از شما به خاطر زحماتی که میکشید . می دانم که درگیر کارهای روزمره و مشکلات خودتان هستید . اما خواهشی دارم . لطفا به تالار ورزش سرو سامانی بدهید . متاسفانه تاپیک های زیادی بدون هدف خاصی به وجود آمده و رها شده است .
خواهش دیگرم هم اینست که به علت افزایش کامنت های موجود در تاپیک هنر های رزمی و همچنین وجود مطالب فروان و رشته های فراوان در شاخه هنر های رزمی ، لطف کنید فردی واجد شرایط در تاپیک هنرهای رزمی را مسئول قرار دهید ، تا اوضاع این تاپیک روز به روز بهتر از شرایط فعلی اش شود . در نهایت شما تصمیم گیرنده هستید و بنده حقیر صرفا نظر شخصی ام را عرض کردم .
قربان شما ، علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام ساسان خان ساسان جان ساسان گل داداش ساسان داش ساسان مدیر ساسان مدیر مدیره................ممنون از لطف و پیگیریت همیشه موفق باشی راستی یه فکریم برای یه مدیر برای تاپیک هنرهای رزمی باش مدیر نداره خودتم فکر کنم بهتر میدونی که چه کسی برای مدیریت این تاپیک از همه بهتره خدا بهمرات دست علی یارت
یا علی

مدیران محترم

ممنون از حسن توجه شما

سلام و درود

پاینده باشید ..

سلام
سلام بر مدیران فعال و پیگیر؟؟!! بخش ورزش
متاسفانه با اینکه دوستان ما در بخش هنرهای رزمی بارها و بارها درخواست مدیریت برای این تاپیک جامع رو دادن و مدیران در پاسخ قول برررسی و انتخاب رو دادند هنوز که هنوزه خبری نیست یا شاید نخواهد بود
متاسفانه توی فضای مجازی و این سایت و فروم هم رشته های ورزشی دیگر و اصیل تر قربانی فوتبال شده اند و مورد بی توجهی مدیران قرار میگیرن چرا؟
اینجا که فضای مجازیه و اینطوری مدیریت میشه واقعا چی میشه به مدیران در واقعیت گفت!؟
برای بار چندم از میدیر بسیار محترم آقا ساسان و مدیران دیگه بخش ورزش(فرزادو....) خواهش میکنیم که یک مدیر برای تاپیک هنرهای رزمی انتخاب کنید
یا اگه براتان انتخابش سخته بزارید خود بچه ها انتخاب کنن کار سختی نیست.
ممنونم از اینکه پیگیر هستید.
لطفا تاریخ اولین درخواستی که انتخاب شده که مال بنده بوده رو با تاریخ این پست مقایسه کنید....!
یا علی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام به همه دوستان

من هم با این نظر خیلی موافقم و ممنون میشم که به درخواست دوستان گل رسیدگی بشه

ساســــــــــــــــان کجایی

hamedsullivan :D

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
امیدوارم مدیران پیگیری کنن

ممنون از حسن توجه شما

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول از همه دوستانی که توی این مدت درخواستی داشتند و من پاسخ ندادم معذرت خواهی می کنم.
من مدت 4 ماه به دلیل گرفتاریهای کاری نبودم. الان چند وقتی هست اومدم

چند نکته رو بگم:

درباره پیشنهاد میلاد عزیز درباره رتبه بندی افراد در تاپیک هنرهای رزمی توسط کمربند این امکان در این فروم به سختی امکان پذیر هست ولی قطعا برای دوستان فعال حتما عنوان کاربر فعالی رو به زودی در نظر می گیریم.

درباره پیشنهاد فایر نایت عزیز همینجا قول میدم در روزهای اول هفته آینده حتما سر و سامانی دوباره به بخش ورزش بدم. ( هر چند چندین بار از لحاظ حذف تاپیکهای بی محتوا قبلا چند باری این کار رو انجام دادم)چون از عصر امروز تاشنبه حضور عملی نخواهم داشت.

درباره پیشنهاد یا علی مولای عزیز در خصوص انتخاب مدیر من یک توضیحی توی تاپیک هنرهای رزمی دادم. من علاقمندم حداقل یک همکار انجمن برای کل بخش ورزش داشته باشم ولی این فرد باید کسی باشه که صبور و قاطع باشه ، اهل کل کل نباشه و مطابق قوانین عمل کنه و مورد احترام همه بچه های قسمت باشه. همین الان به عنوان مثال در تاپیک هنرهای رزمی متاسفانه من احساس نمی کنم کسی باشه که این خصوصیات رو به طور کامل داشته باشه.

ولی اگر خود بچه ها با هم به توافق برسن و کسی رو پیشنهاد بدن حتما به پیشنهادشون توجه میشه و پس از بررسی قطعا فرد مورد نظر رو به عنوان همکار انتخاب خواهیم کرد.
خیلی از حرفاتون حق بود جناب یا علی مولا . من مجددا معذرت میخوام. شاید دلیل اصلی اینکه این بخش نسبت به فوتبال کمتر بهش رسیدگی شده همین باشه که رشته اصلی من فوتباله . پس خود شما با اتحادتون و انتخاب یک فرد مناسب میتونید کلی اوضاع این بخش رو بهبود بدین.

مهدی کولمن عزیز همونطور که گفتم چند وقتی به شدت گرفتار بودم ولی انشااله در خدمت هستم.

مجددا از همه دوستانی که با دلسوزی سعی در پیشرفت قسمت مورد علاقه شون رو دارند تشکر می کنم.

یک خواهش هم از همه بچه های ورزش دارم که با حضورشون در این تاپیک و اعلام درخواستهاشون جان تازه ای به بخش ورزش بدن.

شاد و پیروز باشید

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
ولی اگر خود بچه ها با هم به توافق برسن و کسی رو پیشنهاد بدن حتما به پیشنهادشون توجه میشه و پس از بررسی قطعا فرد مورد نظر رو به عنوان همکار انتخاب خواهیم کرد.

اینجانب بنا به تجربه

جناب s.alireza یا firenight666 رو پیشنهاد میدم

با تشکر
ممنون از حسن توجه شما

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
اینجانب بنا به تجربه

جناب s.alireza یا firenight666 رو پیشنهاد میدم

با تشکر
ممنون از حسن توجه شما

درود . آقا ساسان فرمودند که شخص مورد نظر باید دارای شرایط مناسبی باشد . ممنون از لطف و شما ، ولی بنده صلاحیت این کار را ندارم . اگر از افراد فعال تاپیک بپرسید ، بدون شک همه شما را انتخاب میکنند .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
درود . آقا ساسان فرمودند که شخص مورد نظر باید دارای شرایط مناسبی باشد . ممنون از لطف و شما ، ولی بنده صلاحیت این کار را ندارم . اگر از افراد فعال تاپیک بپرسید ، بدون شک همه شما را انتخاب میکنند .

ممنون استاد شما لطف داری

firenight666

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,625
سلام خدمت دوستان
اول از همه دوستانی که توی این مدت درخواستی داشتند و من پاسخ ندادم معذرت خواهی می کنم.
من مدت 4 ماه به دلیل گرفتاریهای کاری نبودم. الان چند وقتی هست اومدم

چند نکته رو بگم:

درباره پیشنهاد میلاد عزیز درباره رتبه بندی افراد در تاپیک هنرهای رزمی توسط کمربند این امکان در این فروم به سختی امکان پذیر هست ولی قطعا برای دوستان فعال حتما عنوان کاربر فعالی رو به زودی در نظر می گیریم.

درباره پیشنهاد فایر نایت عزیز همینجا قول میدم در روزهای اول هفته آینده حتما سر و سامانی دوباره به بخش ورزش بدم. ( هر چند چندین بار از لحاظ حذف تاپیکهای بی محتوا قبلا چند باری این کار رو انجام دادم)چون از عصر امروز تاشنبه حضور عملی نخواهم داشت.

درباره پیشنهاد یا علی مولای عزیز در خصوص انتخاب مدیر من یک توضیحی توی تاپیک هنرهای رزمی دادم. من علاقمندم حداقل یک همکار انجمن برای کل بخش ورزش داشته باشم ولی این فرد باید کسی باشه که صبور و قاطع باشه ، اهل کل کل نباشه و مطابق قوانین عمل کنه و مورد احترام همه بچه های قسمت باشه. همین الان به عنوان مثال در تاپیک هنرهای رزمی متاسفانه من احساس نمی کنم کسی باشه که این خصوصیات رو به طور کامل داشته باشه.

خیلی از حرفاتون حق بود جناب یا علی مولا . من مجددا معذرت میخوام. شاید دلیل اصلی اینکه این بخش نسبت به فوتبال کمتر بهش رسیدگی شده همین باشه که رشته اصلی من فوتباله . پس خود شما با اتحادتون و انتخاب یک فرد مناسب میتونید کلی اوضاع این بخش رو بهبود بدین.

مهدی کولمن عزیز همونطور که گفتم چند وقتی به شدت گرفتار بودم ولی انشااله در خدمت هستم.

مجددا از همه دوستانی که با دلسوزی سعی در پیشرفت قسمت مورد علاقه شون رو دارند تشکر می کنم.

یک خواهش هم از همه بچه های ورزش دارم که با حضورشون در این تاپیک و اعلام درخواستهاشون جان تازه ای به بخش ورزش بدن.

شاد و پیروز باشید

از شما سپاسگذارم که به نظرات ما اهمیت میدهید .

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام.

نظر بنده آقا میلاد هست.

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام ساسان جان ممنون از اینکه بلاخره توجه نمودی
ایشالله که مشکلات ههمون به زودی حل شه
اگه اون حرفا رو زدم به خاطر این نبود که نیستی چون نباشی نیستی دیگه! ولی به خاطر این بود که دیدم هستی و توی بخش فوتبال فعال

بنده جناب مرتضی عزیز و همچنین میلاد عزیز رو معرفی میکنم هردو فعالن و دارای دانش بالایی توی هنر رزمی هستن( البته اکثر بچه ها اطلاعات زیادی دارن منتهی این دوتا قدیمی تر شناخته شده تر و همچنین فعال ترین
morteza1986 , miladninja

یا علی

Last edited:

s.alireza

Registered User
لایک‌ها
186
با سلام و درود
بنده شرایطش رو ندارم،بسیار ممنون از استاد میلاد که بنده رو قابل دونستن،همیشه مورد لطف ایشون هستم و نهایت قدردانی رو بعمل میارم.
امیدوارم با صلاحدید مدیران شایسته ترین فرد انتخاب بشه.
همه شخص شایسته رو میشناسن ولی اسم نمیارم که شائبه این بوجود نیاد که لابی کردیم:D

بالا