سلام ساسان خان ساسان جان ساسان گل داداش ساسان داش ساسان مدیر ساسان مدیر مدیره................ممنون از لطف و پیگیریت همیشه موفق باشی راستی یه فکریم برای یه مدیر برای تاپیک هنرهای رزمی باش مدیر نداره خودتم فکر کنم بهتر میدونی که چه کسی برای مدیریت این تاپیک از همه بهتره خدا بهمرات دست علی یارت
یا علی
مدیران محترم
تاپیک هنرهای رزمی نیاز به کمک شما مدیران داره
تاپیک هنرهای رزمی به عنوان فعال ترین تاپیک بخش ورزش نیاز به هماهنگی داره بارها و بارها ما دوستان درخواست دادیم اما جوابی نگرفتیم
بنده به عنوان پیشکسوت این تاپیک نظری دارم:
این که در تاپیک هنرهای رزمی به افراد فعال و غیر فعال رتبه به سبک رزمی بدهیم. به این صورت که افراد تازه وارد کمربند سفید و به همین صورت تا کمربند مشکی یعنی هرچه فعال تر میشن تو تاپیک رنگ کمربندشون بالا میره.
البته من این مدل رو در یکی از فرم های خارجی دیدم که خیلی جالب بود
امیدوارم شما هم مارو یاری کنید تا فعالیت دوستان بیشتر و بیشتر بشه
ممنون از حسن توجه شما
سلام و درود
متأسفانه ساسان عزیز چند وقته که نیستن
پیشنهاد شما رو مطرح میکنم و تا چند روز دیگه جوابش رو همینجا اعلاام میکنم
پاینده باشید ..
سلام
سلام بر مدیران فعال و پیگیر؟؟!! بخش ورزش
متاسفانه با اینکه دوستان ما در بخش هنرهای رزمی بارها و بارها درخواست مدیریت برای این تاپیک جامع رو دادن و مدیران در پاسخ قول برررسی و انتخاب رو دادند هنوز که هنوزه خبری نیست یا شاید نخواهد بود
متاسفانه توی فضای مجازی و این سایت و فروم هم رشته های ورزشی دیگر و اصیل تر قربانی فوتبال شده اند و مورد بی توجهی مدیران قرار میگیرن چرا؟
اینجا که فضای مجازیه و اینطوری مدیریت میشه واقعا چی میشه به مدیران در واقعیت گفت!؟
برای بار چندم از میدیر بسیار محترم آقا ساسان و مدیران دیگه بخش ورزش(فرزادو....) خواهش میکنیم که یک مدیر برای تاپیک هنرهای رزمی انتخاب کنید
یا اگه براتان انتخابش سخته بزارید خود بچه ها انتخاب کنن کار سختی نیست.
ممنونم از اینکه پیگیر هستید.
لطفا تاریخ اولین درخواستی که انتخاب شده که مال بنده بوده رو با تاریخ این پست مقایسه کنید....!
یا علی