• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
سلام حامد جان رسیدن به خیر
مخلصم و از اینکه باز هم در خدمتتون هستم بسیار خوشحالم.
امیدوارم بتونیم از تجربیات شما بیشتر از همیشه استفاده کنیم.
شما استادي برادر ؛بنده هم در خدمتم اگه امري بود.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سلام اینجا گفتگو ازاد هم هست دیگه
میگم اسم این ورزشه ضایعه چی بود یکی هی با توپ میزد تو در و دیوار بقیم تشویقش میکردن از پشت شیشه ؟

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سلام اینجا گفتگو ازاد هم هست دیگه
میگم اسم این ورزشه ضایعه چی بود یکی هی با توپ میزد تو در و دیوار بقیم تشویقش میکردن از پشت شیشه ؟

اسکواش رو می گی؟
squash_0.jpg

ALPINER

Registered User
لایک‌ها
49
تو كشورهاي اروپائي (سوئد و فرانسه) و آمريكا تا جائي كه از فاميلهاي مقيم شنيده ام، از وقتي بچه وارد مهدكودك ميشود، دكترهاي آناتومي و ورزش،حداقل دو نوع ورزش مناسب رو براساس:
- تناسب با فيزيك فرد
- احتمال پيشرفت در رشته
- تناسب با ژنتيك
- مكمل بودن ورزشها و...
اعلام مي كنند تا فرد از همان زمان به ورزش قهرماني روي آورد. آيا در ايران چنين مكانيزمي وجود داره؟ (البته براي خودم نمي خوام :lol:)

ndnd

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستان خوبید انشا الله.:)اقا حامد شما خوبید خسته نباشید.اقا ساسان مدیریت شما رو هم تبریک میگم.
ولی یه گله دارم از شما و اقا حامد:( تو طول این چند سال بعد از این که امیر اقا amir hvr تاپیک هنر های رزمی رو ساختن این تاپیک با وجود بازدید و اعضای فوق العاده ای که داره مثل تاپیک های اسپم وچرت هیچ مدیری نداره :(تو این تاپیک ادمای زیادی هستن که میتونن مدیریت کنن من خودم بیشتر تو تاپیک نینجوتسو وبوجینکان نیجوتسو فعالیت دارم ولی دوستانی هستند که بتونن این امر رو انجام بدن منم خودم سعی میکنم که بیشتر اونجا فعالیت کنم .در کل از شما خواهش میکنم یه مدیری واسه اونجا ردیف کنید وبه اونجا سر وسامان ببخشید.
با تشکر بازم تبریک میگم اقا ساسان:)
خدانگهدارتون

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام به دوستان خوبید انشا الله.:)اقا حامد شما خوبید خسته نباشید.اقا ساسان مدیریت شما رو هم تبریک میگم.
ولی یه گله دارم از شما و اقا حامد:( تو طول این چند سال بعد از این که امیر اقا amir hvr تاپیک هنر های رزمی رو ساختن این تاپیک با وجود بازدید و اعضای فوق العاده ای که داره مثل تاپیک های اسپم وچرت هیچ مدیری نداره :(تو این تاپیک ادمای زیادی هستن که میتونن مدیریت کنن من خودم بیشتر تو تاپیک نینجوتسو وبوجینکان نیجوتسو فعالیت دارم ولی دوستانی هستند که بتونن این امر رو انجام بدن منم خودم سعی میکنم که بیشتر اونجا فعالیت کنم .در کل از شما خواهش میکنم یه مدیری واسه اونجا ردیف کنید وبه اونجا سر وسامان ببخشید.
با تشکر بازم تبریک میگم اقا ساسان:)
خدانگهدارتون

سلام خدمت دوستان
دوست عزیز برای هر تاپیک که نیاز به مدیر نیست . اما درباره بخش هنرهای رزمی باید بگم این قسمت در تالار ورزش دیده شده و من هم در خدمت هستم . از دوستان خواهش می کنم در صورتی که مطالب خلاف قوانینی دیدند ریپورت بدن تا رسیدگی بشه.
در آخر هم از همه دوستان خواهش می کنم در تاپیکها به نظرات همدیگه احترام بزارن و سعی در القای نظراتشون به دیگران نداشته باشند . شاد و پیروز باشید

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
حامد جان اومدم تشریف نداشتید کجایی؟ :پی
به به ساسان خان هم که مدیر کل ورزش پی تی شده اینقدر زود به زود میام کلی از اتفاقات عقبم :))) مبارک باشه :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حامد جان اومدم تشریف نداشتید کجایی؟ :پی
به به ساسان خان هم که مدیر کل ورزش پی تی شده اینقدر زود به زود میام کلی از اتفاقات عقبم :))) مبارک باشه :دی

سهیل جان مخلصیم. خوبی استاد . خیلی کم پیدایی بیشتر سر بزن رفیق. :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خواستم تبریک بگم سال نو رو خدمت همه دوستانی که در بخش ورزش و رانندگی فعالیت می کنند.
همچنین تشکر مخصوصی دارم از همه بچه های بخش ورزش که در قسمتهای مختلف مثل: خودرو ، هنرهای رزمی ، اسکی ، تنیس ، زیبایی اندام و ..... فعالیت داشتند و باعث رونق این بخش شدند.
امیدوارم همگی سال خوشی در پناه حق در پیش داشته باشید و در کنار خانواده محترم شادکام و سلامت باشید. :)

انشاا... بتونیم در سال 90 بخش بهتری داشته باشیم.

خدا نگهدار

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من از این فرزاد خان که ادعای محبوبیتو قانون مداری انجام وظیفه داره ولی در عمل خودش بدترین و خلاف ترین پستها و حرفارو میزنه و توجیهی هم برای کاراش نداره گله دارم
ایشون پستهای من رو که درش هیچ حرف ناشایستی نمیبینه برای زهرچشم گرفتن ادیت میکنه میگه واژه لنگی توهین و غیرقابل اغماضه ولی خودش یه همچین پستهایی میزنه و حاضر هم نیست بعد از این همه گوشزد تو خصوصی پاکش کنه
اگر مردی بیا کاراتو توجیه کن
تو چطور یه کلمه که توی تمام کل کل ها به کار میره و هیچوقتم دیده نشده مقابلش کسی فحش بده فحش حساب میکنی اما این حرفایی که از ترس بددهن خطاب شدن با علامات اختصاری مینویسیو هیچ توهین و خلافی نمیدونی ؟؟؟

e5mlsc0wtljyb220q4i.png

البته نه بار اول تو هست نه بار اول اون j.v.d که فحش ناموسی رو تو نقطه چین مینویسه و میشه کاربر سال
مطمئن باشید من تا شما رو ضایع نکنم از این فروم نمیرم
مطمئن باشید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با هم دوست باشید
دوستی یه طرفه که نمیشه این آقا همین امشب پست منو به خاطر همون کلمه لنگی ادیت کرده اما نرفته فحشای خودشو پاک کنه !
دوستی با کسی که فهم نداره یا خودشو میزنه به اون راه که فحش با نقطه چین در معنا فرقی نداره درست نیست
عین ترسوها رفته قایمکی همه چیزم داره میبینه اما یک ذره شهامتشو نداره بیاد مثل مرد رفتار اشتباه خودشو قبول کنه
icon7.gif

پ.ن: اینها پستهای تاپیکمه که به خاطر اینکه الان این تاپیکو پیدا کردم به این بخش منتقلشون کردم

برای اونایی که یه روز میان التماس منو میکنن که جلوی مدیرا به خاطر تبعیضاشون بایستم(تا کمکشون کنم به مقام از دست رفته برسن!) و الان دارن بدون اطلاع از اتفاقات که برمیگرده به یک سال پیش که 6 تا آیدی منو به خاطر لجبازی صرف حذف کردن تا الان من خیلی از امکانات سایت محروم باشم از اون مدیر حمایت میکنن و حتی بهش محبوبیت میبخشن متأسفم و فقط بهشون یه چیز میگم که:
حداقل برید این حرفارو برای کسی بزنید که نمیشناسدتون ...
icon7.gif

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من که لنگی و... رو فحش نمی دونم یکم سخت گیری میشه

هر چند میدونم بعضی ها جنبه ندارند و دیگه خیلی جدی میگیرند قضییه رو

آخه برادر من اینا که اینقدر تو روش تصمیم گیریشون اشتباه معانی رو میفهمن که صلاحیت بن کردن و کارایی که خیلی قبل پدر منو درآورده بودنو رو نداشتن و ندارن
من اینو میخوام بهشون بفهمونم
من میخوام بفمونم به این ساسان که الان از دوستای منم هست ولی بدونه روشی که باهاش مدیریت میکنه و فرزادم باهاش همکاری میکنه نتیجش این میشه و یه عده دارن بی دلیل بن و پستهاشون پاک میشه
من حرفم اینه آقا ساسان تو با بن دائم کردن آیدی اصلی من جدای از ناراحتی عمیقی که در من ایجاد کردی و آیدی که خیلی پستهام مربوط به اون بودو برای همیشه نابود کردی خیلی امکانات سایتو که با اون داشتمو حالا بعد از این همه مدت ندارم ! خب چرا توی تصمیم گریاتون دقت نمیکنید ؟ چرا اول از خودتون شروع نمیکنید ؟
البته الان گلم از فرزاده و دروغی هم که گفته که از موضوع بن شدنم خبر نداره هم همون موقع بهش ثابت کردم
ولی فرزاد جون ! این یادت باشه برای کسی که ادعای ورزشی بودنو میکنه خوب نیست اینقدر ترسو و فراری از واقعیت باشه که وقتی اشتباهشو تو خصوصی بهش میگن هم قبول نکنه و از جوابگویی خودداری کنه :eek:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من دیگه نمیدونم از دست این فرزاد چیکار کنم خواهش میکنم یه چیزاییو بهش بگین این هنوز یاد نگرفته وقتی سوالی ازش میشه جواب بده و یادم نگرفته وقتی جوابشو میدیم ادیت نکنه ! کاملاً داره از مدیریتش سواستفاده میکنه و کارایی میکنه که یه بچه هم به بی انصاف بودنش پی میبره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
من اینجا یک توضیحی بدم البته نه به ایشون بلکه برای بقیه دوستانی که در جریان بعضی چیزا نیستن

مشکلات این آقا برمیگرده به زمان جام جهانی که بعلت توهین به طرفداران برزیل توسط "ساسان " بن شد و ایشون 6تا آیدی پشت سر هم ساخت و تا مدتی نظم تالار رو کلا بهم ریخته بود ! تا اینکه با وجود اینکه چند آیدی پشت هم ساختن هم خلافه ولی ساسان گذاشت با آیدی ششمش با فرض اینکه روشش رو اصلاح کنه ادامه فعالیت بده

که اینکار انجام شد و ایشون کارکرد خیلی خوبی هم داشت تا اونجا که بهمین علت یکبار کاربر فعال ماه هم انتخاب شد تا بهشون ثابت بشه رفتار حال ایشون مد نظره

تا اینکه بعد از داربی ایشون پستی رو تو تاپیک کل کل زدن و توش از القابی استفاده کردن که "تحریک آمیز " محسوب میشه :

//// شرمشون میشه بیان کل کل کنن
حیفه /// از فوتبال این کشور به طور کامل پاک بشن وگرنه دیگه از کجا /// گیر بیاریم ! :lol:
بیایید بهمون بگید 6 تای 52 ! هم یه کم شما خجالت کمتر میکشید هم ما روحیه میگیریم برای کل کل

خدمت همممه اس اسی ها تبریک عرض میکنیم
97b1ae1f409849939bf4.jpg

f@rzad :دوستان برای کل کل از الفاظ مناسب استفاده کنید
ممنون .

این سوسول بازیارو بذار کنار فرزاد !
وقتی میان رکیک ترین فحشارو میدن تو کجایی ؟ نکنه اونا آیدی خودت بود ؟ بگو دیگه بگو حالا یه دفعه قانون مدار شدی ؟
/// هم توهینه ؟!!!

رو حرفی میشه حساب کرد که پشتش "دلیل " هم وجود داشته باشه ، شما لطف کن از اون رکیک ترین فحش ها ! و چیزهائی که گفتی یک لینک بده که بقیه دوستان هم از این شفاف سازی شما استفاده کنن !!

قانون اون چیزی نیست که شما تو ذهنت تعریف میکنی

اگه هنرمندی بدون توهین کل کل کن ، اینکه شما بیای بگی ل*نگی یکی دیگه هم بیاد بگه کی*سه کش هنر نیست ، اینجا کمی با استادیوم تفاوت داره .

خودت میدونی اصلاً حوصله بحث باهاتو ندارم ولی خیلی فراموشکاری و چاره ای نیست یه توجیه اساسی بشی
wacsmiley.gif
چطور یادت رفته چه مسخره بازی سر آیدی هام درآوردید خودتو ساسان ؟؟؟
هنوزم دیر نشده ها ! بیا برای اون همه بن کاریاتون یه دلیلی بیار (اگر قراره به قول تو هر کاری دلیلی داشته باشه پس شما هم از خودت یه مایه ای بگذار دوست مهربون !!!)
اون آیدی اصلیمو به خاطر هیچو پوچ بن دائم کردی در حالیکه اون جواد و رونان هرچی لایق خودشونو خانوادشون بود نثار من کردن یادته عموووو !؟
blinksmiley.gif

یادت بیاد من مجبور نیستم حافظه کل تو رو راه بندازم پستایی هم که خودت حذف کردی آدمین نیستم برشون گردونم فقط یادت بیاد بی انصاف تو یا اون ساسان اون بن اولیو به خاطر پستی کردید که یه دقیقه بعدش خودم به خاطر نظم فروم پاک کردم و جواب اون همه فحش اون نورچشمیاتو ندادم
یادم بره ؟ عمراً تا زیارتت کنم هم تو هم اون ساسان رو یادم نمیره !
اینم بدون خاک بر سر این سایت کنن که نصف شب میشه سایت سکسی رسماً میشه
روزا هم "فحش" به روشای مختلفشو تو تمام بخشاش میشه به شکل ... یا $%^& یا روشای خاص اینجا دید خودتو برو اگه تونستی گول بزن
لنگی رو پاک میکنی که مثلاً بگی هواست به همه چی هست ؟ خسته نباشی واقعاً :blink:
به هرحال هم خودت میدونی هم من میدونم لنگیو به عنوان شوخی میگن و من هم ندیدم اون نقلو نباتایی که تو فرومت الا ماشالله هست در جواب یه کلمه لنگی بدن

حالا نمیدونم چرا تو جوگیر شدی عزیزم ;)

اینجا تازه مشخص شد که ایشون با پیش آوردن این بحث میخواد دوباره همون قضیه قدیمی رو باز کنه ، برای همین عنوان کردم که بن شدن ایشون کار من نبوده :

:)

من جواب آقای مجتبی رو نمیدم اصلا ! با پوزش از تمام رفقا پستش رو هم فعلا همینجوری میذارم تا تمام دوستان پی به روحیات عجیب و پریشون ایشون ببرن !

فقط داستان بن ایشون رو هم ساسان عزیز بطور کامل براتون توضیح میده

تا اینکه بعد از بازی دیروز من پستی رو تو تاپیک استقلال دادم و حالا ایشون فکر میکنه از من مچ گیری کرده ، از اون پست عکس میگیره و اینجا اونجا میذاره تا به نتیجه گیری های خودش برسه

قدر مسلم وقتی شما مستقیم به یکی توهین میکنی فرق میکنه با اینکه جلو عصبانیتت رو میگیری و از ..... یا #@@ یا امثال اون استفاده میکنی

من تو تاپیک استقلال بارها از روش بازی رحمتی ایراد گرفته بودم که مدام پشت 18 خطا به حریف میده و سر همین قضیه هم استقلال دیروز بازی رو به حریف واگذار کرد ، اینم پست من و بعضی پست های ایشون :

باز این کیانوش رحمتی @$#@$#$#$ از اون خطاهای ابلهانه پشت 18 داد ..... :hmm: :hmm: :hmm:

بابا این فلان فلان شده رو تو ترکیب نذارین ......................

به به آقا فرزاد ! این علامت اختصاریا فحشه یا پند و اندرز ؟! ببینم شما همون نبودی که پست مارو بابت یه کلمه /// پاک کردی ؟! خجالت بکش مدیر محترم !! :)

اومدم از باخت تیم محبوبم ابراز تأسف کنم که یه صحنه دیگه دیدم و ناراحتیم بیشتر شد
...

شما هرجور عکسی دوست داشتی از پستام بگیر و هرجا خواستی هم بذار ، اصلا هر جور راحتی !

ولی من هرگونه خطاب توهین آمیز و تحریک آمیزی رو که توسط هر کس تو این تالار زده بشه رو بسته به وظیفه ای که دارم پاک میکنم ، حالا چه شما خوشت بیاد چه بدت بیاد ! هیچ خورده حساب شخصی هم نه با شما نه با هیچ کس دیگه ای ندارم

تو این تالار نامیدن رقبا با الفاظی مثه ل@نگی و ک@یسه کش و ....... اینها خلاف محسوب میشه و اگه این با نظر شما منافات داره دیگه مشکل خودته !

اینها قوانینی یه که من از خودم در نیاوردم ! با نظرسنجی گرد آوری شده و شده قوانین تالار فوتبال نه قوانین فرزاد !تالار فوتبال هیچ اجباری نداره خودش رو با نظرات شما همسو کنه ولی شما " اگه " میخوای اینجا فعالیت داشته باشی "باید " خودت رو با بعضی چیزا هماهنگ کنی

یا حق ..

ادیت : پست هائی که بعد از این تاپیک رو از روال خارج کنه پاک میشه ..

ببینم این بازیکنای استقلال که ظاهراً تیم محبوبتم هستن!!!! خونواده و شرفشونو از سر راه آوردن ؟؟؟
تو نمیخواد دم از مودب بودن بزنی

!!! خانواده و شرافت کی رو من اینجا زیر سوال بردم الان ؟؟!!!
تو اون پست من توهین مستقیم و نه اصلا غیر مستقیم به کسی نکردم که خلاف شرع و عرف ! و هرچی تعبیر بشه ، نکنه فلان فلان شده یعنی فحش ؟؟! اگه فلان فلان شده فحشه پس این پستهائی که ایشون تو همون تاپیک اس اس زدن بعد از درخواست من پیرامون از روال خارج نکردن تاپیک چیه ؟؟! :

فرزاد هم نامردی هم ترسو و بزدلی خاک بر سرت ترسوت کنن اگر جلوت بودم یه مشت میزدم تو فک لاشت که نقش زمین بشی عوضی
کثثثثثثثثثثثثثافت

در کل هم من رو اینجا همه میشناسن هم اخلاق و منشی رو که دارم ، من قضاوت رو به جمع میسپورم و اگه فلان فلان شده الان بزرگ ترین و ویران کننده ترین توهین ! از همه دوستان بابت بکار بردنش پوزش میخوام

ادیت : چند نکته رو هم بیشتر توضیح بدم باز ! یکی اینکه بیشترین مشکلاتی که من و ساسان داریم برمیگرده به تاپیک کل کل چون خیلی ها با ظرفیت و منطق های خاصی توش میان و همینطور که از نامش هم پیداس قرار نیست توش بحثی به سرانجام برسه ! کل کله و کل کل
و لازمه ایجاد آرامش تو اون تاپیک فقط و فقط دقت در الفاظی یه که دوستان بکار میگیرن ، برای همین هم بکار بردن برخی واژه ها که جوابهای آنچنانی بیشتر و سرانجام کدورت و بی نظمی رو در پی داشته باشه خلافه ،
این حساسیت زیاد ماهم دلیل داره ، اغلب دوستان فعال در تاپیک سبک و سیاق کل کل رو میدونن ولی بعد از کسب نتایجی خاص از یکی از تیمها دوستان تازه واردی هم به این تاپیک میان که به قول معروف تو زمان بردشون کل کل با حریف رو آغاز کنن و طبعا از شرایط حاکم بر تاپیک هم اطلاع ندارن و میخوان هرجور دوست دارن از خجالت بقیه درآن ! حالا شما تصور کنید کسانی مثل همین فرد هم باشند که وقتی اصلا توهینی هم بهش نشده برمیگرده اینجوری به آدم جواب میده بخواد طرف کل کل هم باشه ! دیگه چه شود !! تازه این پست نمونه یکی از چند پست توهین آمیز ایشون بود ، بگذریم ..

پاینده باشید ..

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من اینجا یک توضیحی بدم البته نه به ایشون بلکه برای بقیه دوستانی که در جریان بعضی چیزا نیستن

مشکلات این آقا برمیگرده به زمان جام جهانی که بعلت توهین به طرفداران برزیل توسط "ساسان " بن شد و ایشون 6تا آیدی پشت سر هم ساخت و تا مدتی نظم تالار رو کلا بهم ریخته بود ! تا اینکه با وجود اینکه چند آیدی پشت هم ساختن هم خلافه ولی ساسان گذاشت با آیدی ششمش با فرض اینکه روشش رو اصلاح کنه ادامه فعالیت بده

که اینکار انجام شد و ایشون کارکرد خیلی خوبی هم داشت تا اونجا که بهمین علت یکبار کاربر فعال ماه هم انتخاب شد تا بهشون ثابت بشه رفتار حال ایشون مد نظره

تا اینکه بعد از داربی ایشون پستی رو تو تاپیک کل کل زدن و توش از القابی استفاده کردن که "تحریک آمیز " محسوب میشه :

اینجا تازه مشخص شد که ایشون با پیش آوردن این بحث میخواد دوباره همون قضیه قدیمی رو باز کنه ، برای همین عنوان کردم که بن شدن ایشون کار من نبوده :

تا اینکه بعد از بازی دیروز من پستی رو تو تاپیک استقلال دادم و حالا ایشون فکر میکنه از من مچ گیری کرده ، از اون پست عکس میگیره و اینجا اونجا میذاره تا به نتیجه گیری های خودش برسه

قدر مسلم وقتی شما مستقیم به یکی توهین میکنی فرق میکنه با اینکه جلو عصبانیتت رو میگیری و از ..... یا #@@ یا امثال اون استفاده میکنی

من تو تاپیک استقلال بارها از روش بازی رحمتی ایراد گرفته بودم که مدام پشت 18 خطا به حریف میده و سر همین قضیه هم استقلال دیروز بازی رو به حریف واگذار کرد ، اینم پست من و بعضی پست های ایشون :

!!! خانواده و شرافت کی رو من اینجا زیر سوال بردم الان ؟؟!!!
تو اون پست من توهین مستقیم و نه اصلا غیر مستقیم به کسی نکردم که خلاف شرع و عرف ! و هرچی تعبیر بشه ، نکنه فلان فلان شده یعنی فحش ؟؟! اگه فلان فلان شده فحشه پس این پستهائی که ایشون تو همون تاپیک اس اس زدن بعد از درخواست من پیرامون از روال خارج نکردن تاپیک چیه ؟؟! :

در کل هم من رو اینجا همه میشناسن هم اخلاق و منشی رو که دارم ، من قضاوت رو به جمع میسپورم و اگه فلان فلان شده الان بزرگ ترین و ویران کننده ترین توهین ! از همه دوستان بابت بکار بردنش پوزش میخوام

ادیت : چند نکته رو هم بیشتر توضیح بدم باز ! یکی اینکه بیشترین مشکلاتی که من و ساسان داریم برمیگرده به تاپیک کل کل چون خیلی ها با ظرفیت و منطق های خاصی توش میان و همینطور که از نامش هم پیداس قرار نیست توش بحثی به سرانجام برسه ! کل کله و کل کل
و لازمه ایجاد آرامش تو اون تاپیک فقط و فقط دقت در الفاظی یه که دوستان بکار میگیرن ، برای همین هم بکار بردن برخی واژه ها که جوابهای آنچنانی بیشتر و سرانجام کدورت و بی نظمی رو در پی داشته باشه خلافه ،
این حساسیت زیاد ماهم دلیل داره ، اغلب دوستان فعال در تاپیک سبک و سیاق کل کل رو میدونن ولی بعد از کسب نتایجی خاص از یکی از تیمها دوستان تازه واردی هم به این تاپیک میان که به قول معروف تو زمان بردشون کل کل با حریف رو آغاز کنن و طبعا از شرایط حاکم بر تاپیک هم اطلاع ندارن و میخوان هرجور دوست دارن از خجالت بقیه درآن ! حالا شما تصور کنید کسانی مثل همین فرد هم باشند که وقتی اصلا توهینی هم بهش نشده برمیگرده اینجوری به آدم جواب میده بخواد طرف کل کل هم باشه ! دیگه چه شود !! تازه این پست نمونه یکی از چند پست توهین آمیز ایشون بود ، بگذریم ..

پاینده باشید ..
اون پست طولانی که پاکش کردیو اعصاب منو به هم ریختی رو نگذاشتی !! اون اصل کاری بود نکنه شمار پستایی که پاک میکنی از دستت میره یا چشم بسته ...! خوب شد اتفاقاً خیلی خوب شد سماجت کن ببین به کجا میرسی ببین همچنان محبوب !! بین جماعت چندصدهزااار نفره پی تی میمونی !!!
به جای اینکه مثلاً شخصیت من رو زیر سوال ببری اشتباه خودتو قبول کن هیچی ازت کم نمیشه بلکه معرفت و فهمتو رسوندی این توجیهای خنده دار چیه علامت اختصاری یعنی عصبانیت ؟ علامت اختصاری یعنی من عصبانیم !! چه جالب:lol: ولی فرزاد اینجوری خیلی به نفعت میشه دیگه آخه یه کم زبان فارسیو قبول کن مارو قبول نداری !
blinksmiley.gif

در حالیکه یه مدیر اول باید خودشو اصلاح بکنه و اگر خودش یه خلاف میکنه اصلاً اجازه جلوگیری از بقیه رو نداره میای حرفای منو نشون میدی ؟!
اول کار خودتو توجیه کن !
تو میگی این علامت اختصاریا مثلاً چه کلماتی میتونه باشه ؟
دوستان خودشون بیان نظر بدن !
والا همیشه وقتی یه حرفه زشتو نمیتونن بزنن اینطوری غیرمستقیم مینویسن من نمیدونم چرا ایشون اینقدر میترسه اشتباهشو قبول کنه خودشم نفهمید اصلاً چه تعریفی از این حرفای اختصاریش کرد !
ایشون خیلی تفسیرای من درآوردی داره توی تاپیک کل کل که اصلاً جنگ لفظیه میاد کلمه لنگی رو ادیت میکنه که من که نزدیک بیست ساله طرفدار استقلالمو تو همه جور محیط ورزشی هم بودم همیهش این کلمه رو به عنوان یه شوخی دیدم که هیچ پرسپولیسی هم تحریک نکرده بلکه دقیقاً یه واژه رایج تو کل کل هاست ولی ایشون فحشای غیرمستقیمشو تو یه تاپیک جدی مثل طرفداران استقلال که ممکنه خیلیا بخوننش رو بعد از این همه بحث به حال خودش گذاشته و اصلاً رکیک نمیدونه !! من واقعاً نمیتونم تحمل کنم این بی انصافی تو روز روشن رو
چرا باید همچین مدیری اینقدر روی کارای اشتباهش سماجت به خرج بده ؟

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من واقعاً نمیتونم راحت پست بدم آخه ایشون دیگه واقعاً تو یه عالم دیگس و خیلی راحت داره بدترین حرفارو که به یه بازیکن زحمتشو بیگناه زده رو باد هوا حساب میکنه !
من نمیتونم کوتاه بیام به هرحال ما مسلمونیم انصافم فراتر از دینمون اجازه نمیده ببینم این بیچاره رو یه مدیر سایت که خودش باید الگو باشه ابله خطاب کنه و یه عالمه حرف رو ب هردلیلی با علامت و غیرمستقیم بهش بگه من نمیدونم ایشون کجا بزرگ شده که بهش گفتن وقتی عصبانی هستی ایرادی نداره به کسی بگی ابله فلان فلان شده و %^&$ ! :)
یه سوال ازت میپرسم فرزاد خان : تو اگر از نزدیک این بازیکن یعنی آقای کیانوش رحمتی رو ببینی حاضری همینطوری باهاش برخورد کنی ؟
حاضری بهش بگی فلان فلان شده ؟
حاضری بهش بگی ابله ؟
کلمه ابله که تو به اون گفتی مثل حرفای من تو پست آخرم توهین حساب میشه منتها کار تو غیرقابل بخشش تره میدونی چرا ؟
چون این بازیکن فوتبال با تو کاری نداشته و اصلاً تو رو نمیشناسه شاید و چجور بگم اون کاری با تو نکرده که تو بخوای جوابشو به این شکل بدی و تو شروع کردی به توهین و فحش اونم پشت سرش !
ولی من که به تو حرفی زدم در مقابل رفتار بد خودت بوده که مستقیماً به خودم مربوط میشده پس میبینی که تو برای حرفای زشتت دلیل کمتری داشتی و از طرفی پشت سر کسی حرف زدن که نتونی جلوش همون حرفارو بزنی یه جور نامردیه به نظر من پس نامردیو که بهت گفتم صفتیه که معتقدم حداقل تو توی این پستت داشتی :)
ولی راجع به همون گذشته هم یه گریزی بزنم شما حرفات یکی در میون با هم در تضاده و چیزایی که خودم دیدم هم با حرفات نمیخونه اون زمان که بن شدم ساسان نگفت منو خودش بن کرده و آیدیشم توی آخرین ویزیتورای پروفایلم نبود دقیقاً تو آخرین نفر بودی که اونجا اومده بودی حالا چطور ممکنه ایشون بدون اینکه ردی ازش باقی باشه به پروفایلم اومده باشه و آیدی منو بن کرده باشه ؟! ولی تو توی بحثی که جدیداً پیش کشیدی چند روز پیش گفتی اصلاً از بن شدن من اطلاع نداشتی !!!! خنده داره مگه نه؟ :D خنده دار تر اینه که حالا اومدیو کامل ماجرارو توضیح میدی برای همه ! البته اونم به این شکل ! من بی نظمی کردم ؟! اگر مردش بودید دوتاتونو میگم هم تو هم اون ساسان که آخرشم نگفت آیدی اصلیم چرا بن شد اون پستایی که به خاطرش بن شدمو نشون میدادین و پستای بی شرمانه J.V.D رو هم پیدا میکردیدو میگذاشتید شما دوتاتون سر این قضیه هم هیچی نداشتید بگید و برای فرار از قضیه با این اتهامای بی معنی تون که فلانی نظم سایت !! رو به هم زده رو مطرح کردید و من هم که دیدم تا میخوام اعتراضی کنم بن کنون شما شروع میشه از خیرش گذشتم ... هیچوقت بی انصافیتونو فراموش نمیکنم ... شما کاربر ماهم کردید که چی ؟! بهتر بود به جای این کارا یه بی عفت رو کاربر سال نمیکردید که من چشم دیدنشو هم ندارم ...
دل من خیلی پره
ولی فرزاد :) ای کاش تو قبل از اینکه اینطوری لفظ قلم حرف زدنو بهت یاد بدن دروغ گفتنتو ترک میکردی و شهامت هم داشتی و اشتباهات خودتو هم میپذیرفتی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
من تا حالا ندیدم کسی از فرزاد شکایت کنه ... اولین باره میبینم

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داش مجتبی :

تو 10 ها بار به من درخواست دوستی دادی و من هیچ وقت قبول نکردم ... نه برای اینکه بخوام کلاس بزارم

چون کلاسی نداره ... فقط دلیل قبول نکردنم این بود که رفتارت غیر عادیه ... شخصیت عجیب و درهمی داری

با همه دعوا داری ... فکر میکنی خدا دنیا رو آفریده تا با تو دشمن باشن ... همه فقط میخوان تورو خراب کنن

همه زاییده شدن با تو لج کنن ... طرز صحبتت جوریه که من الان دارم میخونم خجالت میکشم

به نظرم اگه ساسان اجازه فعالیت بهت نمیداد این مسائل پیش نمیومد ... با همه مشکل داری

جواد - من - ساسان - فرزاد و همههه ... هنوز فرق توهینو با شوخی نمیدونی

اولین کسی که تو فروم با فرزاد دعواش شده فکر کنم تویی ... من تا حالا ندیدم فرزاد با کسی درگیر بشه

امیدوارم روزی برسه که کمی بزرگ شی
دستت درد نکنه پوریا اینم حرف حساب شما بود لذت بردیم !
آره من بچم !
این دلیله که حق با فرزاده و همه این حرفا و استدلالا که سرش حرص خوردم مایه خجالت شماست !
خسته نباشید واقعاً
اما من همچنان تقاضای دوستی از شما دارم حتی اگر بخوای بدتر از اینم ضایعم کنی چون اگ به هر دلیل با من این رفتارارو میکنی اما تو فروم یه کاربر خوب و مفید هستی !
ولی پوریای عزیز من اگر به کسی حرفی زدم اونقدر شهامتشو داشتم که اشتباهمو قبول کنم بارها شده که اگر حرف ناشایستی زدم اونو قبول کردم مورد آخرشم همین یه کاربری بود نمیدونم مذکره مونثه (سلین) که خودش به شیوه همین فرزاد کلی فحش با علامت اختصاری داد و منم جوابشو دادم ولی اینکه فحش دادمو قبول کردم و عذرخواهی کردم چون برعکس خیلیا که فکر میکنن اگر کسی بهت فحش بده تو هم حق داری این کار زشت رو بکنی اینو درست نمیدونم و همه شاهد بودن توی اون تاپیکش که به اشتباه درخواست بن یکی دیگه رو کرد ! من به اشتباهم اعتراف کردم این خیلی وسعت نظر میخواد و هر شخصیتی نمیتونه خودشو نقد کنه اما باشه تو مارو بچه بدون ولی تو هیچوقت به خاطر اون توهینایی که بهم کردی ازم معذرت نتخواستی و الانم لحنت خوب نبود
پوریا تو باعث بن دائمم شدی یادته ؟
اگر پستهای حذف شده تو رو میگذاشتن اینجا معلوم میشد کی چی گفته
یادته من اون روز یه ساعت بعد همه پستهای خودمو پاک کردم و از تو هم خواستم قضیه رو کش ندی و پستهات رو پاک کنی ساسان هم تا فرداش نبود و من ناراحتیم از اینه که من رو به خاطر پستی که دیگه خودم پاکش کرده بودم بن کرد بگذریم از اینکه من هیچوقت فحش نمیدم و توهینی مثل خودت و از روی عصبانیت بهت کردم اینکه توی دعواها هوای همو دارید برای من مثل روز روشنه همون روز هم یه کاربر درست بعد از توهین تو!! و قبل از اینکه من اصلاً واکنشی نشون بدم اومدم حرفهایی دقیقاً شبیه الان تو رو گفت جالب نیست ؟! اون موقع من اصلاً فعال نبودم که بخوام با کسی کاری داشته باشم و اون ج و د که فحش ..سی داده بود رو از دستش ناراحت بودم و فقط ریپورت داده بودم ! و تو باز اون روز به خاطر یه کلمه تو کل کل که هیچ بی ادبی هم نبود (مشنگ) بهت گفتم خون به پا کردیو هی بی ادب بی ادب و صدتا حرف دیگه زدی یادت هست اینها ؟ معمولاً کسی که فکر میکنه حق داره نمیتونه از حقش بگذره و حق خوریا بهتر یادش میمونه درست بعد از پست تو یه کاربر اومد و در حمایتت گفت من با همه دعوا دارم ! حرفش خیلی شاخدار بود چون من روزی دو سه تا پست میزدم و کسیو هم نمیشناختم که بخوام باهاش بحثی داشته باشم و اون فحشای ج.و.د رو هم کسی براش اهمیتی قائل نبود اون از دوستای تو بود و یادمه چند روزی بود یه کاربری دنبالم پست میداد و میگفت دوستم داره ! و مدام حرفای شبیه سینارو میزد هی مسخره میکردو آواتارمو ه یه شخصیت تاریخی بود رو میمون معرفی میکرد پشگل خطاب میکرد و بعد که بهش میگفتم ما که همو نمیشناسیم چرا شوخی میکنی میگفت دوست دارم !! خیلی بازم جالبه چون اینا دقیقاً حرفای اون کاربر بی ادب سیناس که اصلاً نمیخوام ریختشو ببینم و مدتهاست ایگنورش کردم
آره من با چند نفر مشکل دارم ولی تو جزوشون نیستی چون دوستت دارم و هرچه از دوست رسد نکوست حتی اگر بخواد اینطوری با بچه خطاب کردن دستت بندازه بازم به شوخی میگیرم :دی به هرحال هرچیم که بود باعث شد یه بار تو مارو قابل بدونی و برعکس اکثر اهالی پی تی محلمون نگذاری اینم خودش معضلی شده برای من ! الان یه هفتس یه مشکل جدی سخت افزاری برام درست شده ولی تاپیکی که هر روز یکی بهش سر میزد و سوال یا جوابی میداد حالا متروکه شده ! نمیدونم شاید ایراد از لحن منه خودت برو ببین ! از این اتفاقات فراوان افتاده و من فکر نمیکنم اتفاقی باشه اینکه ساسان گذاشته هرکسی از من طلب چندصدساله البته به خیال خودش داره بیادو از اون در جهت دفاع از فرزاد استفاده کنه هم کاملاً مشخصه آقا ساسان کجا رفتی ؟ نکنه باز از اون سفرای مثل زمان جام جهانی در پیش گرفتی ! میخوای سکان تالار ورزشیو بسپاری به یکی که یه کم وقتش بیشتره ؟ خیلی بهتره تا تصمیماتو دو هفته یه بار از روی اون پستایی که وقت خوندنشو داری بگیری :)
جالبه بدونید یکی از خنده دارترین ویژگیها که من در وجود ساسان خان هم دیدم اینه که از چیزی اطلاعی ندارن و دربارش با آبو تاب حرف میزنن ایشون خودش موقع دعوای من و پوریا توی سایت نبود و سفر بود فکر کنم و یکی دو روز بعدش اومد و بعد یه مقاله فقط درباره من نوشت و ج.و.د و فحشای ن..سیش و نه رونان و مدافعینش اصلاً مهم نبودن !!! و فقط و فقط من رو عامل بی نظمی سایت معرفی کرد :D آیا اینها نشونه چیزی نیست آقا ساسان ؟! دوست عزیز معرفی کردن کسی به عنوان کاربر ماه ! و چند روز بعد در مقابلش اون کاربر که بهش زشت ترین فحاشیهارو کرد به عنوان کاربر سال هیچیو تغییر نداد و بدترشم کرد :) اما آقا ساسان شما که اصلاً اون روز تو تاپیک کل کل و تو سایت هم نبودید ببینید چه خبر شده شما که نبودید یه چندتا تذکر هم نثار جگر گوشه خودتون ج.و.د بکنید که به اطفال شهر من فحش نده
cryingsmiley.gif
و انسانیت رو دچار چالش جدی نکنه ! :lol:

پوریا با تمام احترامی که برای خودت قائلم ولی من یه خصوصیت دارم بد یا خوب میخوای حساب کنی فری نداره چون همیشه همینطور خواهم بود رک هستم و حق رو تا آخرین روز عمرم دنبال میکنم چون خودم پیش وجدان خودم قضاوت میکنم و اونی که وجدانم بگه رو میپذیرم .

Last edited:
بالا