hamedsullivan
مدیر بازنشسته
شما استادي برادر ؛بنده هم در خدمتم اگه امري بود.سلام حامد جان رسیدن به خیر
مخلصم و از اینکه باز هم در خدمتتون هستم بسیار خوشحالم.
امیدوارم بتونیم از تجربیات شما بیشتر از همیشه استفاده کنیم.
شما استادي برادر ؛بنده هم در خدمتم اگه امري بود.سلام حامد جان رسیدن به خیر
مخلصم و از اینکه باز هم در خدمتتون هستم بسیار خوشحالم.
امیدوارم بتونیم از تجربیات شما بیشتر از همیشه استفاده کنیم.
اسپم بفرمائید !!!دفتر مدیر خودرو و رانندگی ( حامد ) .... بفرمایید
سلام اینجا گفتگو ازاد هم هست دیگه
میگم اسم این ورزشه ضایعه چی بود یکی هی با توپ میزد تو در و دیوار بقیم تشویقش میکردن از پشت شیشه ؟
سلام به دوستان خوبید انشا الله.اقا حامد شما خوبید خسته نباشید.اقا ساسان مدیریت شما رو هم تبریک میگم.
ولی یه گله دارم از شما و اقا حامد تو طول این چند سال بعد از این که امیر اقا amir hvr تاپیک هنر های رزمی رو ساختن این تاپیک با وجود بازدید و اعضای فوق العاده ای که داره مثل تاپیک های اسپم وچرت هیچ مدیری نداره تو این تاپیک ادمای زیادی هستن که میتونن مدیریت کنن من خودم بیشتر تو تاپیک نینجوتسو وبوجینکان نیجوتسو فعالیت دارم ولی دوستانی هستند که بتونن این امر رو انجام بدن منم خودم سعی میکنم که بیشتر اونجا فعالیت کنم .در کل از شما خواهش میکنم یه مدیری واسه اونجا ردیف کنید وبه اونجا سر وسامان ببخشید.
با تشکر بازم تبریک میگم اقا ساسان
خدانگهدارتون
حامد جان اومدم تشریف نداشتید کجایی؟ :پی
به به ساسان خان هم که مدیر کل ورزش پی تی شده اینقدر زود به زود میام کلی از اتفاقات عقبم )) مبارک باشه :دی
دوستی یه طرفه که نمیشه این آقا همین امشب پست منو به خاطر همون کلمه لنگی ادیت کرده اما نرفته فحشای خودشو پاک کنه !با هم دوست باشید
من که لنگی و... رو فحش نمی دونم یکم سخت گیری میشه
هر چند میدونم بعضی ها جنبه ندارند و دیگه خیلی جدی میگیرند قضییه رو
//// شرمشون میشه بیان کل کل کنن
حیفه /// از فوتبال این کشور به طور کامل پاک بشن وگرنه دیگه از کجا /// گیر بیاریم ! :lol:
بیایید بهمون بگید 6 تای 52 ! هم یه کم شما خجالت کمتر میکشید هم ما روحیه میگیریم برای کل کل
خدمت همممه اس اسی ها تبریک عرض میکنیم
f@rzad :دوستان برای کل کل از الفاظ مناسب استفاده کنید
ممنون .
این سوسول بازیارو بذار کنار فرزاد !
وقتی میان رکیک ترین فحشارو میدن تو کجایی ؟ نکنه اونا آیدی خودت بود ؟ بگو دیگه بگو حالا یه دفعه قانون مدار شدی ؟
/// هم توهینه ؟!!!
رو حرفی میشه حساب کرد که پشتش "دلیل " هم وجود داشته باشه ، شما لطف کن از اون رکیک ترین فحش ها ! و چیزهائی که گفتی یک لینک بده که بقیه دوستان هم از این شفاف سازی شما استفاده کنن !!
قانون اون چیزی نیست که شما تو ذهنت تعریف میکنی
اگه هنرمندی بدون توهین کل کل کن ، اینکه شما بیای بگی ل*نگی یکی دیگه هم بیاد بگه کی*سه کش هنر نیست ، اینجا کمی با استادیوم تفاوت داره .
خودت میدونی اصلاً حوصله بحث باهاتو ندارم ولی خیلی فراموشکاری و چاره ای نیست یه توجیه اساسی بشیچطور یادت رفته چه مسخره بازی سر آیدی هام درآوردید خودتو ساسان ؟؟؟
هنوزم دیر نشده ها ! بیا برای اون همه بن کاریاتون یه دلیلی بیار (اگر قراره به قول تو هر کاری دلیلی داشته باشه پس شما هم از خودت یه مایه ای بگذار دوست مهربون !!!)
اون آیدی اصلیمو به خاطر هیچو پوچ بن دائم کردی در حالیکه اون جواد و رونان هرچی لایق خودشونو خانوادشون بود نثار من کردن یادته عموووو !؟
یادت بیاد من مجبور نیستم حافظه کل تو رو راه بندازم پستایی هم که خودت حذف کردی آدمین نیستم برشون گردونم فقط یادت بیاد بی انصاف تو یا اون ساسان اون بن اولیو به خاطر پستی کردید که یه دقیقه بعدش خودم به خاطر نظم فروم پاک کردم و جواب اون همه فحش اون نورچشمیاتو ندادم
یادم بره ؟ عمراً تا زیارتت کنم هم تو هم اون ساسان رو یادم نمیره !
اینم بدون خاک بر سر این سایت کنن که نصف شب میشه سایت سکسی رسماً میشه
روزا هم "فحش" به روشای مختلفشو تو تمام بخشاش میشه به شکل ... یا $%^& یا روشای خاص اینجا دید خودتو برو اگه تونستی گول بزن
لنگی رو پاک میکنی که مثلاً بگی هواست به همه چی هست ؟ خسته نباشی واقعاً :blink:
به هرحال هم خودت میدونی هم من میدونم لنگیو به عنوان شوخی میگن و من هم ندیدم اون نقلو نباتایی که تو فرومت الا ماشالله هست در جواب یه کلمه لنگی بدن
حالا نمیدونم چرا تو جوگیر شدی عزیزم
من جواب آقای مجتبی رو نمیدم اصلا ! با پوزش از تمام رفقا پستش رو هم فعلا همینجوری میذارم تا تمام دوستان پی به روحیات عجیب و پریشون ایشون ببرن !
فقط داستان بن ایشون رو هم ساسان عزیز بطور کامل براتون توضیح میده
باز این کیانوش رحمتی @$#@$#$#$ از اون خطاهای ابلهانه پشت 18 داد ..... :hmm: :hmm: :hmm:
بابا این فلان فلان شده رو تو ترکیب نذارین ......................
به به آقا فرزاد ! این علامت اختصاریا فحشه یا پند و اندرز ؟! ببینم شما همون نبودی که پست مارو بابت یه کلمه /// پاک کردی ؟! خجالت بکش مدیر محترم !!
اومدم از باخت تیم محبوبم ابراز تأسف کنم که یه صحنه دیگه دیدم و ناراحتیم بیشتر شد ...
شما هرجور عکسی دوست داشتی از پستام بگیر و هرجا خواستی هم بذار ، اصلا هر جور راحتی !
ولی من هرگونه خطاب توهین آمیز و تحریک آمیزی رو که توسط هر کس تو این تالار زده بشه رو بسته به وظیفه ای که دارم پاک میکنم ، حالا چه شما خوشت بیاد چه بدت بیاد ! هیچ خورده حساب شخصی هم نه با شما نه با هیچ کس دیگه ای ندارم
تو این تالار نامیدن رقبا با الفاظی مثه ل@نگی و ک@یسه کش و ....... اینها خلاف محسوب میشه و اگه این با نظر شما منافات داره دیگه مشکل خودته !
اینها قوانینی یه که من از خودم در نیاوردم ! با نظرسنجی گرد آوری شده و شده قوانین تالار فوتبال نه قوانین فرزاد !تالار فوتبال هیچ اجباری نداره خودش رو با نظرات شما همسو کنه ولی شما " اگه " میخوای اینجا فعالیت داشته باشی "باید " خودت رو با بعضی چیزا هماهنگ کنی
یا حق ..
ادیت : پست هائی که بعد از این تاپیک رو از روال خارج کنه پاک میشه ..
ببینم این بازیکنای استقلال که ظاهراً تیم محبوبتم هستن!!!! خونواده و شرفشونو از سر راه آوردن ؟؟؟
تو نمیخواد دم از مودب بودن بزنی
فرزاد هم نامردی هم ترسو و بزدلی خاک بر سرت ترسوت کنن اگر جلوت بودم یه مشت میزدم تو فک لاشت که نقش زمین بشی عوضی
کثثثثثثثثثثثثثافت
اون پست طولانی که پاکش کردیو اعصاب منو به هم ریختی رو نگذاشتی !! اون اصل کاری بود نکنه شمار پستایی که پاک میکنی از دستت میره یا چشم بسته ...! خوب شد اتفاقاً خیلی خوب شد سماجت کن ببین به کجا میرسی ببین همچنان محبوب !! بین جماعت چندصدهزااار نفره پی تی میمونی !!!من اینجا یک توضیحی بدم البته نه به ایشون بلکه برای بقیه دوستانی که در جریان بعضی چیزا نیستن
مشکلات این آقا برمیگرده به زمان جام جهانی که بعلت توهین به طرفداران برزیل توسط "ساسان " بن شد و ایشون 6تا آیدی پشت سر هم ساخت و تا مدتی نظم تالار رو کلا بهم ریخته بود ! تا اینکه با وجود اینکه چند آیدی پشت هم ساختن هم خلافه ولی ساسان گذاشت با آیدی ششمش با فرض اینکه روشش رو اصلاح کنه ادامه فعالیت بده
که اینکار انجام شد و ایشون کارکرد خیلی خوبی هم داشت تا اونجا که بهمین علت یکبار کاربر فعال ماه هم انتخاب شد تا بهشون ثابت بشه رفتار حال ایشون مد نظره
تا اینکه بعد از داربی ایشون پستی رو تو تاپیک کل کل زدن و توش از القابی استفاده کردن که "تحریک آمیز " محسوب میشه :
اینجا تازه مشخص شد که ایشون با پیش آوردن این بحث میخواد دوباره همون قضیه قدیمی رو باز کنه ، برای همین عنوان کردم که بن شدن ایشون کار من نبوده :
تا اینکه بعد از بازی دیروز من پستی رو تو تاپیک استقلال دادم و حالا ایشون فکر میکنه از من مچ گیری کرده ، از اون پست عکس میگیره و اینجا اونجا میذاره تا به نتیجه گیری های خودش برسه
قدر مسلم وقتی شما مستقیم به یکی توهین میکنی فرق میکنه با اینکه جلو عصبانیتت رو میگیری و از ..... یا #@@ یا امثال اون استفاده میکنی
من تو تاپیک استقلال بارها از روش بازی رحمتی ایراد گرفته بودم که مدام پشت 18 خطا به حریف میده و سر همین قضیه هم استقلال دیروز بازی رو به حریف واگذار کرد ، اینم پست من و بعضی پست های ایشون :
!!! خانواده و شرافت کی رو من اینجا زیر سوال بردم الان ؟؟!!!
تو اون پست من توهین مستقیم و نه اصلا غیر مستقیم به کسی نکردم که خلاف شرع و عرف ! و هرچی تعبیر بشه ، نکنه فلان فلان شده یعنی فحش ؟؟! اگه فلان فلان شده فحشه پس این پستهائی که ایشون تو همون تاپیک اس اس زدن بعد از درخواست من پیرامون از روال خارج نکردن تاپیک چیه ؟؟! :
در کل هم من رو اینجا همه میشناسن هم اخلاق و منشی رو که دارم ، من قضاوت رو به جمع میسپورم و اگه فلان فلان شده الان بزرگ ترین و ویران کننده ترین توهین ! از همه دوستان بابت بکار بردنش پوزش میخوام
ادیت : چند نکته رو هم بیشتر توضیح بدم باز ! یکی اینکه بیشترین مشکلاتی که من و ساسان داریم برمیگرده به تاپیک کل کل چون خیلی ها با ظرفیت و منطق های خاصی توش میان و همینطور که از نامش هم پیداس قرار نیست توش بحثی به سرانجام برسه ! کل کله و کل کل
و لازمه ایجاد آرامش تو اون تاپیک فقط و فقط دقت در الفاظی یه که دوستان بکار میگیرن ، برای همین هم بکار بردن برخی واژه ها که جوابهای آنچنانی بیشتر و سرانجام کدورت و بی نظمی رو در پی داشته باشه خلافه ،
این حساسیت زیاد ماهم دلیل داره ، اغلب دوستان فعال در تاپیک سبک و سیاق کل کل رو میدونن ولی بعد از کسب نتایجی خاص از یکی از تیمها دوستان تازه واردی هم به این تاپیک میان که به قول معروف تو زمان بردشون کل کل با حریف رو آغاز کنن و طبعا از شرایط حاکم بر تاپیک هم اطلاع ندارن و میخوان هرجور دوست دارن از خجالت بقیه درآن ! حالا شما تصور کنید کسانی مثل همین فرد هم باشند که وقتی اصلا توهینی هم بهش نشده برمیگرده اینجوری به آدم جواب میده بخواد طرف کل کل هم باشه ! دیگه چه شود !! تازه این پست نمونه یکی از چند پست توهین آمیز ایشون بود ، بگذریم ..
پاینده باشید ..
دستت درد نکنه پوریا اینم حرف حساب شما بود لذت بردیم !داش مجتبی :
تو 10 ها بار به من درخواست دوستی دادی و من هیچ وقت قبول نکردم ... نه برای اینکه بخوام کلاس بزارم
چون کلاسی نداره ... فقط دلیل قبول نکردنم این بود که رفتارت غیر عادیه ... شخصیت عجیب و درهمی داری
با همه دعوا داری ... فکر میکنی خدا دنیا رو آفریده تا با تو دشمن باشن ... همه فقط میخوان تورو خراب کنن
همه زاییده شدن با تو لج کنن ... طرز صحبتت جوریه که من الان دارم میخونم خجالت میکشم
به نظرم اگه ساسان اجازه فعالیت بهت نمیداد این مسائل پیش نمیومد ... با همه مشکل داری
جواد - من - ساسان - فرزاد و همههه ... هنوز فرق توهینو با شوخی نمیدونی
اولین کسی که تو فروم با فرزاد دعواش شده فکر کنم تویی ... من تا حالا ندیدم فرزاد با کسی درگیر بشه
امیدوارم روزی برسه که کمی بزرگ شی