• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دفتر مدیر ورزش ...بفرمایید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خب یه توفیق اجباری هم و شد و یه حقایقی هم زنده شد :دی
ولی اصل حرف من موضوع بی حرمتی و فحاشی فرزاد به کیانوش رحمتی هست هنوز منتظر مدیران هستم تا بیان ببینن این حرفاش درست بوده یا نه ؟
شما فکر میکنید استادیوم ها رو با چه طرز فکری اینقدر محیط بی فرهنگ و ناامنی کردن ؟ با همین ظرز فکری که تماشاچی وقتی عصبانی میشه به خودش اجازه میده هر بی حرمتی و فحشی رو نثار اون بازیکن زبون بسته بکنه انگار که مل شخصیشه !
خواسته من چیز تازه ای نیست این حداقل چیزیه که باید از یه مدیر انتظار داشت

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
مجتبی بی خیال بچه ها خداییش بی خیال شید

من یه مقدار پست ها رو خوندم باور کنید اعصابم خورد شد منم یه بار ناخواسته با یکی از بچه های اینجا دعوام شد جز اعصاب خوردی هیچی نداره
فکر کنم یه سوء تفاهمی بوده تمومش کنید بره پی کارش

دم همتون گرم

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام
مجتبی جان طبق قوانین استفاده از این کلمات (نظیر لنگ و ...) توی تاپیک طرفداران ممنوعه. اگه اینجا پستی ازتون پاک شده ناراحتی نداره.

اما در مورد استفاده از &**%$^**$^%$* یه چیز عادی هستش تو همه تاپیکها زیاد استفاده میشه. چون توهین به بازیکنا کار درستی نیستو این یه جور خالی کردن عصبانیته و هیچگونه توهین به کسی محصوب نمیشه. (البته بعضیها کلمات رو مینویسن و نقطه میزارن بینش و از این کارا که من کاری باهاش ندارم چون این مشکل داره)

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
خوب مجتبی مشکل همینجاست که فکر میکنی همه باهات بدن

همینکه فکر کنی همه باهات بدن ناخود آگاه باعث میشه روبروی همه جبهه گیری کنی

در باره اینکه میگم ندیدم فرزاد با کسی بحثش بشه ربطی به دفاع نداره ... وقتی تو این همه سال تا حالا یوزری

از فرزاد شکایت نداشته طرفداری کورکورانه نیست ... حرف منطقی هست

بعد من هیچ فحشی بهت ندادم ... من با کسی که صمیمی هم هستم اجازه نمیدم منو اوشکول یا امثال این صدا

کنه که تو این اجازه رو به خودت دادی و فکر هم میکردی خیلی باحاله ... باید بدونی طرف چطور آدمیه و چه شوخی

هایی رو میشه باهاش کرد بعد از این کارا بکنی این رو هم متوجه نشدم :

کد:
           اون آیدی اصلیمو به خاطر هیچو پوچ بن دائم کردی در حالیکه اون جواد و رونان هرچی لایق 

خودشونو خانوادشون بود نثار من کردن یادته عموووو !؟

و کلا دیگه حرفی برای گفتن ندارم

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خوب مجتبی مشکل همینجاست که فکر میکنی همه باهات بدن

همینکه فکر کنی همه باهات بدن ناخود آگاه باعث میشه روبروی همه جبهه گیری کنی

در باره اینکه میگم ندیدم فرزاد با کسی بحثش بشه ربطی به دفاع نداره ... وقتی تو این همه سال تا حالا یوزری

از فرزاد شکایت نداشته طرفداری کورکورانه نیست ... حرف منطقی هست

بعد من هیچ فحشی بهت ندادم ... من با کسی که صمیمی هم هستم اجازه نمیدم منو اوشکول یا امثال این صدا

کنه که تو این اجازه رو به خودت دادی و فکر هم میکردی خیلی باحاله ... باید بدونی طرف چطور آدمیه و چه شوخی

هایی رو میشه باهاش کرد بعد از این کارا بکنی این رو هم متوجه نشدم :

کد:
           اون آیدی اصلیمو به خاطر هیچو پوچ بن دائم کردی در حالیکه اون جواد و رونان هرچی لایق 

خودشونو خانوادشون بود نثار من کردن یادته عموووو !؟

و کلا دیگه حرفی برای گفتن ندارم
ببین پوریا من اینجا اومدم اول تکلیفم با فرزاد روشن بشه این الفاظ رکیک نباید از یه مدیر سر بزنه حالا هرچقدرم میخواد سابقه خوب داشته باشه مگه همه اونایی که یه عمر خوب بودن بقیه عمرشونم خوب خواهند بود ؟! و اصلاً فراتر از اون : تو میگی هیچ حرکت زشتی ازش ندیدیو این حرفا آیا حرف تو به قول بعضیا فصل الخطابه ؟!
من دارم بهت میگم اینقدر منششو داشتم که اگر اشتباهی کردم با کمال میل پذیرفتمش آقا جان تو خیلی زرنگی کردی که همچین پستیو پیدا کردی واقعاً خوشم اومد ولی میخوای چیو ثابت کنی ؟ تو همون قضیه که نمیتونی انکار کنی در مقابل یه کلمه چقدر توهین کردی هیچ شکی نیست قصد من شوخی بود ولی قصد تو دعوا شکی هست ؟ جوابمو بده من الان از تو سوال دارم اول خودتو توجیه کن بعد پستهای من رو پیدا کن :)
تو هم دقیقاً مثل فرزاد به نفع خودت هر حرفی رو بد و خوب تفسیر میکنی ولی ما یه عرف داریم که کلماتی مثل لنگی و مونگل و شاسقول و این حرفا رو برای کل کل و شوخی به کار میبرن من واقعاً دارم میگم تو هر جمعی که این کلمات رو شنیدم نه برای دعوا بودن و نه چیزی جز کل کل دوستانه و شوخی ازشون برداشت شده
خب به این میگن عرف کلامی و اینه که باید مرجع ما و شخص تو برای واکنش نشون دادن به کلمه ای باشه نه اینکه تو خودت از کلمه مشنگ چه برداشت من دراوردی میکنی :) کار تو اشتباه بود که برداشت غیرعرفی از این کلمه کردی و اون دعوای بزرگ و به قول ساسان بی نظمی به بارآورده رو در اصل تو با واکنش و جبهه گرفتن درست کردی !
بله رونان جان دوست من قبول کن اگر دنبال حقیقتی قبول کن خود تو کم دنبال جبهه گرفتن و دعوا درست کردن نیستی
hmmsmiley02.gif

این شکلک هیچوقت از یادم نمیره وقتی بی ادب خطابم کردی و یه مشت حرف که شایسته خودت واقعاً بود به من زدی این شکلک رو گذاشتی
من حرف بدی نزدم این یه واقعیته هر شخصی با رفتار خودش تربیت خانوادگی خودشو نشون میده این یه واقعیته دوست من :)
البته به صراحت میگم تو از خیلیا تو این سایت سرتری ولی ایراداتی هم داری
من برای همه کاربرا قلباً احترام قائلم همیشه هم سایت رو دوست داشتم ولی هرجایی که بهم اهانت بشه بر نمیتابم این نشونه جبهه گرفتن من نیست بلکه حقیقت رو دنبال میکنم اما تو با توجه به چیزایی که بهت گفتم دنبال دعوا هستی میبینی ؟ نسبتی که به من دادی خودت شایستش هستی و با یه کلمه شوخی باعث شدی 8 تا آیدی من بن بشه
اما اینو بدون هفت تا از این 8 تا به دلیل این بن شد که آیدی جدید در مدت بن بودنم ساختم ولی علتش چی بود ؟ علتش این بود که بدونم برای چی بن شدم ! و ساسان هیچوقت نگفت من رو به خاطر چه پستی بن کرد من هنوز هم ازش انتظار دارم من رو قانع کنه ولی نمیتونه چون من اون پستهارو قبل از اینکه به سایت بیاد خودم پاک کردم و خودتم میتونی انصاف به خرج بدی و اعتراف کنی من بهت پیشنهاد دادم پستهای خودتم پاک کنی و البته این کارم کردی
اما من برای هیچو پوچ بن شدم

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
مجتبی جان طبق قوانین استفاده از این کلمات (نظیر لنگ و ...) توی تاپیک طرفداران ممنوعه. اگه اینجا پستی ازتون پاک شده ناراحتی نداره.

اما در مورد استفاده از &**%$^**$^%$* یه چیز عادی هستش تو همه تاپیکها زیاد استفاده میشه. چون توهین به بازیکنا کار درستی نیستو این یه جور خالی کردن عصبانیته و هیچگونه توهین به کسی محصوب نمیشه. (البته بعضیها کلمات رو مینویسن و نقطه میزارن بینش و از این کارا که من کاری باهاش ندارم چون این مشکل داره)

دوست عزیز این چه حرفیه میزنید ؟
شما چطور اینقدر راحت برای این کلمات معنی اختراع کردید ؟
آدم وقتی عصبانیه باید توهینو هر اری بکنه و دیگه تو اون لحظه شخصیت و احترامی برای طرف مقابل قائل نشه ؟ خب اگر اینطوره که همه دعواها کار درستی بود و اصلاً کسی چرا به خاطر بی حرمتی بن بشه ؟!
زشتی این کار خیلی بیشتر از توهین به یه کاربره چون در کمال ناجوانمردی نسبت به یه شخص معروف تو دنیای واقعی صورت گرفته که توان دفاع از خودش هم نداره !
و در یک کلام برای یه مدیر یه بخش ورزشی متأسفم که اینطور میخواد برای بقیه کاربرا الگو باشه
شما این پست رو بخون و ببین این سه مورد توهین رو

8mb50pmp25yh3csb.png

اینها توهین هستند و به هیچ وجه نمیتونی برای هیچ کدومش معنای خوشایندی درنظر بگیری اینکه خیلیا توی سایت از این حرفا به کار میبرن هم شد دلیل ؟ توی ورزشگاهها هم رفتی تا حالا ؟ اگر فوتبالی باشی حتماً رفتی ! اونجا هم اکثر تماشاچیا فحشای خیلی زشت میدن ! آیا چون خیلی این کارو میکنن دلیل میشه که فحش دادن کار درستیه یا اصلاً اون الفاظ از معنای فحش خارج میشن ؟!
ما اینطوری میخواهیم انتظار داشته باشیم فضای فرهنگی استادیوم ها و محیط ورزشیمون از فحاشی ها و بی حرمتی ها پاک بشه ؟ اینطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ با این توجیهات فرزاد و کسانی چون شما ؟!!!!!!!!!! :eek:

همه دقت کنید ایشون میگه وقتی کسی عصبانی میشه میتونه هر حرفی رو به کار ببره نظیر ابله فلان فلان شده ! و چیزهایی که به خاطر زشت بودن بیش از حد با علامت اختصاری به کار میره (اینا سه مورده و هر کدوم بدتر از دیگری)
ضمناً دوست عزیز من پستی که زدم توی تاپیک کل کل بود و چندتا از کاربرا هم به فرزاد به خاطر این کارش اعتراض کردن و اینطور که پوریا گفت هم نیست و همه کاراش مورد تأیید همه نبوده ...

من فقط با خلع مدیریت فرزاد آروم میگیرم چون مدیر موندن این شخص ظلمی به جامعه مظلوم فوتبالمونه (که به اندازه کافی فضالی ناسالمی پیدا کرده) مگر اینکه بیاد اینجا و تعد بده رفتار خودش هم به طور کامل اصلاح کرده و بار آخرشه این لحن اسفبار رو توی پستهاش به کار میبره

Last edited:

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
مجتبی بی خیال بچه ها خداییش بی خیال شید

من یه مقدار پست ها رو خوندم باور کنید اعصابم خورد شد منم یه بار ناخواسته با یکی از بچه های اینجا دعوام شد جز اعصاب خوردی هیچی نداره
فکر کنم یه سوء تفاهمی بوده تمومش کنید بره پی کارش

دم همتون گرم
دوست عزیز
به خدا من برای خودم سر موضوع فرزاد چونه نمیزنم مدیریت غلط تو این سایت خیلی مشکلات درست کرده و متأسفانه داره ترویج بددهنی و فحشا میکنه این چیزی نیست که با جانشین کردن چندتا نقطه چین و علامت اختصاری تو جملات اصل موضوع رو تغییر داد ...
منتها فاجعه اصلی اینجاست که مدیر سایت داره این کارو میکنه وقتی مدیر سایت حاضر نیست حتی پست خودشو ادیت کنه !!!! چه انتظاری میشه از کاربرای عادی داشت ؟؟؟؟
دوست عزیز اگر شما سری به بخش آزاد سایت زده باشی اینو حتماً خودتم خوب میدونی که به کار بردن الفاظ بسیار رکیک و زشت و حتی قرار دادن عکسها و فیلمهای مستهجن توی سایت کاملاً رواج داره :( بحثای سیاسی هم فراوون صورت میگیره و کسی (مدیر) جلوشو نمیگیره تاپیکی که علناً خلاف قوانین کشور هست پاک نمیشه و فقط قفل میشه و اتفاقاً با یه سرچ جزو اولین نتایج گوگل میشه :eek:
اما بحث ما بخش گفتگوی آزاد نیست و اونجا کارش از این حرفا گذشته ! اما بخش ورزشی سایت قضیش فرق داره ورزش یه پدیده اخلاقی و سازندس و جای این رفتارهای ناسالم نیست و مدیری که خودش داره این روند رو گسترش میده اولاً باید از مدیریت خلع بشه و بعد هم در صورت تکرار باهاش برخورد بشه
مگه باید با کسی تعارف داشت ؟ مگر توهین و فحاشی به افرادی که توی دنیای واقعی برای خودشون آبرو و حرمت دارن رو میشه به خاطر اینکه یکی مدیر یه سایت هست نادید گرفت ؟؟؟

اصلاً کیانوش برادر من هست خیالتون راحت شد ؟ برادر من هست و تصمیم دارم از سایتتون شکایت کنم
angrysmiley.gif

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
دوست عزیز
به خدا من برای خودم سر موضوع فرزاد چونه نمیزنم مدیریت غلط تو این سایت خیلی مشکلات درست کرده و متأسفانه داره ترویج بددهنی و فحشا میکنه این چیزی نیست که با جانشین کردن چندتا نقطه چین و علامت اختصاری تو جملات اصل موضوع رو تغییر داد ...
منتها فاجعه اصلی اینجاست که مدیر سایت داره این کارو میکنه وقتی مدیر سایت حاضر نیست حتی پست خودشو ادیت کنه !!!! چه انتظاری میشه از کاربرای عادی داشت ؟؟؟؟
دوست عزیز اگر شما سری به بخش آزاد سایت زده باشی اینو حتماً خودتم خوب میدونی که به کار بردن الفاظ بسیار رکیک و زشت و حتی قرار دادن عکسها و فیلمهای مستهجن توی سایت کاملاً رواج داره :( بحثای سیاسی هم فراوون صورت میگیره و کسی (مدیر) جلوشو نمیگیره تاپیکی که علناً خلاف قوانین کشور هست پاک نمیشه و فقط قفل میشه و اتفاقاً با یه سرچ جزو اولین نتایج گوگل میشه :eek:
اما بحث ما بخش گفتگوی آزاد نیست و اونجا کارش از این حرفا گذشته ! اما بخش ورزشی سایت قضیش فرق داره ورزش یه پدیده اخلاقی و سازندس و جای این رفتارهای ناسالم نیست و مدیری که خودش داره این روند رو گسترش میده اولاً باید از مدیریت خلع بشه و بعد هم در صورت تکرار باهاش برخورد بشه
مگه باید با کسی تعارف داشت ؟ مگر توهین و فحاشی به افرادی که توی دنیای واقعی برای خودشون آبرو و حرمت دارن رو میشه به خاطر اینکه یکی مدیر یه سایت هست نادید گرفت ؟؟؟

اصلاً کیانوش برادر من هست خیالتون راحت شد ؟ برادر من هست و تصمیم دارم از سایتتون شکایت کنم
angrysmiley.gif

25r30wi.gif
25r30wi.gif
25r30wi.gif

اصلا سایت داره ترویج سک.س زیر 10 سال رو رواج میده
25r30wi.gif

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تو که گفتی دیگه هیچ حرفی نداری ! :)
همون عکسا که نصف شب بالا میاد و برای اینکه هرکسی نبینه تو اسپویلر میذارن
میخوای چندتا از عکسا و تاپیکای فعالشو برات بفرستم ؟
همون فیلما که تو ویدئو گالری میگذارن که توش آموزش فحش داده میشه همون اسمایلی ها که توش فحش میدن ! یا همون فیلما و عکسها و اسمایلیای سیاسی :)
بخند میدونم کار از این حرفا گذشته
ولی بخش ورزشی یه قداست و یه وظیفه داره و از اون مهمتر به افرادی که همه میشناسنشون ربط داره و باید حرمتها حفظ بشه
منتظرم ساسان از غیبت بیرون بیاد!! و یه جواب قانع کننده بده وگرنه بعدش ممکنه یه کار دیگه بکنم :)

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
خب من فقط یک پاسخ بدم درباره اینکه چرا آیدی داش مجتبی 6 بار بن شد.
اولین بار آیدی اول ایشون به دلیل بی احترامی شدید به طرفداران تیم رقیب و استفاده از الفاظ ناشایست برای یک مدت زمانی که الان یادم نیست ( شاید یک هفته) بن شد. دلیل بن شدن هم اعلام شد بهشون . همونطور که می دونید طبق قوانین وقتی شخصی بن میشه نباید آیدی دیگه ای بسازه و فعالیت بکنه اما ایشون تا 6 بار اقدام به آیدی سازی کردند که همه آیدی ها طبق قوانین بن دائم شد. اما آیدی ششم پس از طی مدت تعیین شده فعال و ایشون به فعالیت در بخش ادامه دادند.
من لازم می دونم این نکته رو توضیح بدم که ما در بخش ورزش و فوتبال هیچکس رو بدون اینکه دلیلش رو اعلام کنیم بن نمی کنیم و نخواهیم کرد. ضمن اینکه قبلش هم تذکر می دیم و یکدفعه ای اقدام به بن نمی کنیم.

اما این رو هم بگم که فرصت این رو هم نداریم که هر چند وقت یکبار بشینیم و بحثهای قدیمی رو برای n امین بار پاسخ بدیم. پس خواهش می کنم دیگه این بحث رو ادامه ندید.

شاد باشید

dashmojtaba6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام خدمت دوستان
خب من فقط یک پاسخ بدم درباره اینکه چرا آیدی داش مجتبی 6 بار بن شد.
اولین بار آیدی اول ایشون به دلیل بی احترامی شدید به طرفداران تیم رقیب و استفاده از الفاظ ناشایست برای یک مدت زمانی که الان یادم نیست ( شاید یک هفته) بن شد. دلیل بن شدن هم اعلام شد بهشون . همونطور که می دونید طبق قوانین وقتی شخصی بن میشه نباید آیدی دیگه ای بسازه و فعالیت بکنه اما ایشون تا 6 بار اقدام به آیدی سازی کردند که همه آیدی ها طبق قوانین بن دائم شد. اما آیدی ششم پس از طی مدت تعیین شده فعال و ایشون به فعالیت در بخش ادامه دادند.
من لازم می دونم این نکته رو توضیح بدم که ما در بخش ورزش و فوتبال هیچکس رو بدون اینکه دلیلش رو اعلام کنیم بن نمی کنیم و نخواهیم کرد. ضمن اینکه قبلش هم تذکر می دیم و یکدفعه ای اقدام به بن نمی کنیم.

اما این رو هم بگم که فرصت این رو هم نداریم که هر چند وقت یکبار بشینیم و بحثهای قدیمی رو برای n امین بار پاسخ بدیم. پس خواهش می کنم دیگه این بحث رو ادامه ندید.

شاد باشید
آفرین به عدالتت !
خب دیگه تو رم شناختم ساسان
قضاوتش با خواننده ها این همه حرف زدیمو شما تو دو خط همه رو پشم حساب کردی قضاوتش با خواننده ها (نه کاربران معلوم الحال)

اما دلم میخواد یه بار دیگه توجه دوستانو به این پست جلب کنم که یه مدیر سایت زده !

8mb50pmp25yh3csb.png

:)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام به همه ورزشکارا و پهلوونا و ورزش دوستای پی تی
همچنین مدیران گل و بلبلش :دی
طبق درخواست مدیر عزیز بخش ورزش آقا ساسان گل که درخواستیو که ازش داشتم گفتند اینجا ارائه بشه
تا همه ی دوستان بیان راجع بهش بحث کنن و موافقتشان را اعلام کنن
دخواست من
"سلام
چرا تاپیک http://forum.persiantools.com/t32117-page92.html هنرهای رزمی)
LIKE نداره؟
همه بچه های فعا توی این تاپیک و همچنین استارترش هم همینا میخوان
"
واقعا جای لایک توی انجمن ورزش خالییه
درضمن در خواست دیگرممم از ایشون این بود
"راستی اگه سری به این تاپیک زده باشید استارترش (استاد میلاد) خیلی استاده
به نظر من به عنوان مدیر، دستیار و یا کاربر فعال در نظر بگیریدش
خیلی هم با دانشند"
از دوستانی که مخصوصا توی این تاپیک فعالند در خواست میشود که از این جریان حمایت کنند تا مدیران یه حرکتی بکنند
یا علی

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
طبق درخواست مدیر عزیز بخش ورزش آقا ساسان گل که درخواستیو که ازش داشتم گفتند اینجا ارائه بشه
دخواست من
"سلام
LIKE نداره؟
"
خیلی هم با دانشند"
از دوستانی که مخصوصا توی این تاپیک فعالند در خواست میشود که از این جریان حمایت کنند تا مدیران یه حرکتی بکنند
یا علی

منم همین نظر رو دارم

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

دخواست من
"سلام
LIKE نداره؟
"
خیلی هم با دانشند"
یا علی

با تشکر از پیگیر های شما :)
خدمت دوستان باید بگم در صورتی که گزینه لایک فعال بشه برای تمام تاپیکهای بخش ورزش فعال خواهدشد. خوشحال میشم دوستانی هم که در سایر تاپیکهای تالار ورزش فعالیت دارند نظرشون رو بگن تا بتونیم تصمیم بگیریم.

شاد و پیروز باشید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
حالا که بخش فوتبال هم از این امکان برخوردار شده حیفه که سایر قسمت های بخش ورزش بی نصیب بمونه . ایشالا که انجام بشه . تشکر .
(کلا تمام بخشها نیاز دارن ، برای اعلام مخالفت یا موافقت با یه نظر و ...)

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
ساسان خان ما منتظریم هااااااااا
پس چی شد کار سختیه؟اگه سخته بگو حاضریم کمک کنیم ها
بدون هیچ چشم داشتی;)
یا علی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

ساسان خان ما منتظریم هااااااااا
پس چی شد کار سختیه؟اگه سخته بگو حاضریم کمک کنیم ها
بدون هیچ چشم داشتی;)
یا علی

واقعیتش من انتظار داشتم دوستان بیشتری از کل بخش ورزش نظرشون رو بگن. ولی به هر حال به احترام صحبتهای همین تعداد دوستانی که زحمت کشیدن نظر دادند به روی چشم من درخواستش رو به ادمینهای فروم میدم انشاا... هر چه زودتر عملی بشه .

شاد و پیروز باشید

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام خدمت دوستان

واقعیتش من انتظار داشتم دوستان بیشتری از کل بخش ورزش نظرشون رو بگن. ولی به هر حال به احترام صحبتهای همین تعداد دوستانی که زحمت کشیدن نظر دادند به روی چشم من درخواستش رو به ادمینهای فروم میدم انشاا... هر چه زودتر عملی بشه .

شاد و پیروز باشید
بسیار بسیار از لطفت ممنون
متاسفانه بچه ها کم لطفی کردن
اگه یه نگاهی به تاپیک بندازی همه واقعا خواستار این موضوع بودند ولی چرا رقبت به نظر دادن نمیکنن خدا میدانه و بس

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
دخواست من
"سلام
LIKE نداره؟
"
خیلی هم با دانشند"
یا علی

با تشکر از شما دوست گرامی

هنر های رزمی شامل همه ورزش دوستان میشه.

از جناب حامد و ساسان هم برای تلاش و کوشش برای بخش ورزش تشکر میکنم
همچنین جناب علی ، ممنون از حسن توجه شما برای پیشنهاد مدیریت تاپیک هنرهای رزمی به بنده.

Last edited:

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
سلام خدمت دوستان

شاد و پیروز باشید

سلام ساسان جان

من هم به نوبه خود به عنوان پیشکسوت دز مورد تاپیک هنر های رزمی با جناب آقای ya_ali_mavla وافقم . من از سال2006 کمبود این تاپیک رو به لایک احساس کردم امیدوارم که کمکی بشه به دوستان و مسئولین بررسی کنن.
تاپیک هنزهای رزمی یکی از فعال تزین تاپیک های بخش وززش میباشد .

با تشکر از جناب ساسان و حامد

بالا