- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
چون خودت نبودی این اطراف؟خب چرا از خودم نپرسیدی ؟ (شوخی)...
چون خودت نبودی این اطراف؟خب چرا از خودم نپرسیدی ؟ (شوخی)...
ها .. موبایل منو نداشتی ؟ ... اونوقت می تونستی زنگ بزنی !!! ... (رسما چرند گفتم ؛ نه ؟چون خودت نبودی این اطراف؟
تازه نصفش رفته ...کی تموم میشه این مقدس؟
کمپوت بنویسیم بیکویت ساقه طلائی بخوانیم...راستی کمپوت چی دوست داری؟
اگه انداختنت بازداشتگاه بگو سه سوته میاریم برات !!!
خوش بگذره ( ... که میگذره حتما. )
خداحافظ...
منامروز ما رفتیم تیراندازی ... ظاهرا ارتشی ها باید هر سال دوبار برن تیراندازی ... من از 100 ، 90 گرفتم ... باید یه روز تشویقی بدن (طبق وعده شون) ...
چو می گذرد غمی نیست.............ها .. موبایل منو نداشتی ؟ ... اونوقت می تونستی زنگ بزنی !!! ... (رسما چرند گفتم ؛ نه ؟)
تازه نصفش رفته ...
بابا خب منم جزو همون افسرها هستم ها ... !! ... ولی دوست جان ، اینی که شما میگی رو قبول ندارم ؛ بهرحال من خودم هم توی همون محیط هستم و به نظرم یه مرد نباید انقدر راحت بکشنه ... شرایط خدمتی ما بسیار بسیار بسیار ساده تر از اکثر یگانهاست ... اینا فقط دنبال یه بهونه هستن که کسالت و بی حوصلگی شون واسه انجام هرکاری توجیه بشه ...خدا بدور...فسیل شدن دیگه! همه چیز تکراری و محیط کار و همه ی آدماشو اینا کسالت بار . شاید از هر چیزی که اونا رو به یاد این محیط میندازه بیزارن و هدف فقط دوری و خلاصی ار دست این محیط و آدماش باشه. تحملشونم سخته دیگه چه برسه به بحث کردن سینمایی و جک پرونی باهاشون:wacko:
(چی گفتم:blink
مرسی عرفان جون ..ای نفس ... .
پاپیوننشکنی یه وقت ! اونموقع خیلی های دیگه هم می شکنن /
دلم لک زده برای اینکه پست جدید توی مشاهدات سینمایی بزنی و هزار جای دیگه ...
خدا حفظت کنه .
میام .. بازار ماشین گرم بشهکجایی تو آخه؟! چرا توی بخش سینما پست نمی زنی؟! تنبلی بسه دیگه
//
جهت عرض سلام + عرض ارادت فراوان + سر به سر گذاشتن
//
ممنونآقا ان شا الله به خوبی و خوشی بری ...من بیشتر شما رو از اطلاعاتت در مورد PMP ها میشناسم.
منم اگه خدای نکرده کاردانی به کارشناسی قبول نشم. باید اخر اسفند برم. البته پارتی دارم. تهران میافتم و با فوق دیپلم. ولی امیدوارم همه با دکترا برن!
بابا حافظ کپی رایتمیام .. بازار ماشین گرم بشه.. (راستی اون پست defend رو توی بیمس هم دارم می زنم الان - کپی رایتت رو حفظ می کنم)
اصلا یکی از دلایل اومدن من ، حضور توئه... (پانتی رو نمی دونم میاد یا نه - اونم انگار مثل من شل و سفتش زیاده)
صد% ... پی ام رو هم یکی دو روز دیگه باز می کنممن دوباره از اون سفارش ها داشته باشم ، هماهنگ کنم باهات ؟ ...