SoheilStar
Registered User
تو هم ار تش افتادی؟ اینایی که میگم برای اترش هستش :پی 01؟ برای من تو مرداد بودش اردو هوای خیلی گرم بود ولی توی خرداد هم دست کمی نداره در کل گرما بیشترین چیزی هست که اذیتت میکنه.ای بابا ما رو باش..من تازه از سیمور پرسیدم که اردو چطور بوده حالا میبینم که اصلا نرفته بوده اردو....
حالا یه سوال از همه دوستان دارم...من الان دو هفته از آموزشیم مونده که 5 روز ثابت میخوان ببرن اردو....کسی میتونه راهنماییم کنه که چی هست و چکار میکنن و کی توصیه ای نداره به ما بکنه؟
راستی یه سوال هم داشتم..این پادگان ما میگن که اگه میدان تیر رو خوب نزنی و خراب کنی و حد نصاب نمره رو نیاری تجدید دوره داره .حتی یه سری امتحان هایی هم از دورسی که تدریس کردن گرفتن و میگن اگه خراب کنی و نمره لازم رو نیاری بازم تجدید دوره داره(البته بجز عقیدتی که قبول شدم)...واقعا اینها راسته یا اینکه میخوان بترسونن؟
حالا اومدیم ما توی باز و بست سلاح در 30 ثانیه و میدان تیر نمره لازم رو نیاوردیم بعدش چی میشه؟
خلاصه اینقده ما رو ترسوندن از این تجدید دوره اموزشی که نفسمون بالا نمیاد
برای اردو اول بگم آب برای شتشو خیلی کم هستش ولی گیر میادش- کلا نمیشه زیاد بهداشت رو تو این چند روز اردو رعایت کرد ولی در کل زیاد سخت نیست.
اون تجدید و دوره واین جور حرف ها رو هم همش رو بریز دور یه چیزی میگن شماها خودتونو برای اونا (؟؟؟) بکشید چون نمره کل یگان باعث میشه که کلی فرمانده یگتانتون تشویقی بگیره و ... ( ولی این امتیازا یه حسن داره معمولا هر یگانی اول بشه بهترین تقسیم های برای اون یگان است ) ولی تجدید دوره و این جور یچزا الکیه تیر امدازی هم خودشون نمره میدم سه تا 100 باید بگیری که معمولا بین 70 تا 100 خودشون نمره ها رو میکشن بالا اگه خودت خوب نزده باشی چون دست خودشون هست. آخرشم برای پوکه جمع کردم یه نصفه روز تو بیابون برهوت زیر افتاب مجبورتون میکنن دنبال پوکه بگردین ( پیدا هم نکردی خیالی نیست خودشون تو جیباشون کلی پوکه دارن :پی)
اردو یه حسنایی هم نسبت به پادگان داره دیگه 4 صبح بیدار باش نیست معموات 5:30-6 هستش عصر ها هم زود تر بی خیال میشن.
اول که برین باید چادر ها رو بر با کنید و اونجا هم یه مدل چیدمان و نظم خاص داره مثل همون پتوی و ملافه روی تخت ( اسمش چی بود یادم رفته :پی) که بیان بهتون اموزش میدن که چطوری درستش کنید بعدش اونجا ساعت حدود 1 غذا میارن یه بوفه هم داره میتونی آشامیدنی و تنقلات بگیری تو اون چند روز اردو هم همش نگهبانی و آماه شدن برای میدان تیر و راهپیمایی در کوه و رزم شبانه و کلاس درس داره :پی
چیزایی که با خودت حتما باید بری
خرما خشک و بادون و گردو و این جور چیزا کلا خشکبار و چراغ قوه ( حتما با چند تا باتری) لباس زیر ( چون اب برای شستشو پیدا نمیکنی :پی) کیسه فریز برای کشیدن روی یقلوی که نخوای بشوریشون و این جور چیزا گرم ضد افتاب هم ببر دیگه باید فکر کنم ببینم چی علاوه بر اونایی که تو پادگان داشتی بدردت میخوره حالا چیزی یادم اومد میگم بهت.
در کل زیاد سخت نیستش بازم میگم فقط بی آبی و گرما اذیت میکنه .
حالا سوالی داشتی بپرس ممکنه اونایی که یادم رفته یادم بیادش :پی