• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلار 1530 تومانی در دوشنبه تلخ بازار ارز !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مملکت به فنا رفت اقا ! دلار دیگه راحت تا 1900 میره اگه اتفاق خاصی نیفته و اینا دخالتی نکنن که به نظر نمیرسه بخوان کاری کنن , اگه حرفی از تحریم نفت هم بشه دلار میره روی 3000 , موضوع جنگ جدی بشه روی 4 تا 5 هزار باید حساب کنید !
البته الان شاید خنده دار باشه ولی زمان همه چیزو روشن میکنه.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
آقا به نظرتون حسابمو ببندم برم ارزی باز کنم؟ امتیاز وامم میپره :( مغزمو داره میخوره این وضعیت حاضر! یکی بگه چیکار کنم من!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
جنگ خدا نکنه که بشه

تحریم هم بعید میدونم . یعنی ممکنه اروپا تحریم کنه اما مشتری پر و پا قرض نفت ما چین هست که اتفاقا نشون دادن که چه موجوداتی هستند و نفت ما رو بز خر میکنند.

اما اگه واقعا دولت دخالت نکنه وحشتناک میشه اوضاع

همین الانش تو صنف کامپیوتر خیلی ها یا کار نمیکنن یا نیمه وقت کار میکنن

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
خب تا آخر هفته جنگ شروع میشه . چون دلار میره روی 3000

bene

Registered User
لایک‌ها
481
چون تبادل نفت با کالا برای ایران انجام میشه هر چه دلار بره بالا برای دولت بهتره چون اجناس آشغال چینی را به قیمت چند برابر به ملت می فروشند و بخش خصوصی دراین وضعت نابود می شه و همه واردات توسط دولتی ها انجام میشه

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
1600 ...

تف به ذاتشون #$%#%

mo_toori

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
1600!
joder
baiser
دمار از روزگار در آوردن!

elfy

Registered User
لایک‌ها
67
رفت رو 1600

انگاری اینا هم نمیخوان کنترلش کنن

خدا بداد برسه. افزایش نرخ دلار تو امسال داره میرسه به 40 50 درصد

فکر نمیکنی وقت اون رسیده که خودمون به داد خودمون برسیم؟
اگه دست خدا باشه و بخوایم منتظر امام زمان باشیم بیاد دلار رو درست کنه تا ابد باید به اینا سواری بدیم که هر کاری دوست داشتن باهامون کنن ما هم مثل گوسفند ساکت باشیم و صدامون در نیاد.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کلا با این وضع اقتصاد ایران نابود میشه!
نه واردات جواب میده نه صادرات !‌
هیچ کسی هیچ پولی تو بانک نمیزاره نه اعتماد هست و نه اینکه نرخ بهره اون قدری هست که مردم جذب بشن
بانک مرکزی هم که تحریم شده پس این کار فقط جمع کردن نقدینگی مردم از بازاره
برای دولت وقتی دولت خودش نتونه دلار بگیره پس دیگه عملا قیمت دلار پشتک میزنه
وسلام

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم با این وضع باید همون یه ذره پولی که برای خرید مسکن گذاشتیم تو بانک تا وام بگیریم رو هم باید بریم برداریم

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا دیر نشده همش رو دلار کن

اخه اینجا هم که من هستم دلار نیست

اگه بتونم یه اپارتمان یا زمین بگیرم شاید بهتر از موجودی تو بانک باشه. (البته باید چند نفر جمع شیم بگیریم. تنهایی نمیتونم)

این مبلغ رو هم گذاشتیم وام مسکن بگیریم :( همه چی داره میریزه به هم

eyroozegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مثل خاله خانباجی نشستن میگن اوا خاک عالم دلار 50 تومن گرون شد اوا ننه 100 تومن گرون شد خخخخخخخخ اون یکی میگه برو دلار بخر یکی میگه برو شلوارتو بفروش دلار بخر
تو دلار بخری من دلار بخرم اونی نیاز داره از کجا بخره؟ تو سود میکنی من سود میکنم یه ملت بگا میرن ملت دلار نیست بخری باز گرونتر میشه نخر آقا نخر وقتی لازم نداری نخر شلوارتو نفروش برو دلار بخر دلار گرون بشه تو سود کنی تویی که در کشور زندگی میکنی هم ضرر میکنی 1000 تومن سود میکنی 900 تومن باید خرج کنی نکن آقا نکن

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
مثل خاله خانباجی نشستن میگن اوا خاک عالم دلار 50 تومن گرون شد اوا ننه 100 تومن گرون شد خخخخخخخخ اون یکی میگه برو دلار بخر یکی میگه برو شلوارتو بفروش دلار بخر
تو دلار بخری من دلار بخرم اونی نیاز داره از کجا بخره؟ تو سود میکنی من سود میکنم یه ملت بگا میرن ملت دلار نیست بخری باز گرونتر میشه نخر آقا نخر وقتی لازم نداری نخر شلوارتو نفروش برو دلار بخر دلار گرون بشه تو سود کنی تویی که در کشور زندگی میکنی هم ضرر میکنی 1000 تومن سود میکنی 900 تومن باید خرج کنی نکن آقا نکن
like
طرف حالیش نمیشه که هر چه قدر بگو...
نمیفهمه که بابا کسی که زیر 200-300 هزار تا دلار داره چون با سلامتی میخواد تو این کشور زندگی کنه
تا چند سال دیگه 10 برابر سودی که از رو دلار به دست آورده رو از دست میده با تورم...
ک* هایی سود میکنن که تو گرونی، وسیع در حد بالای 100 ملیون دلار میریزن تو بازار جو درست میکنن دوباره تو ارزونی میخرن و از نو...
نیاد فحش بدید حالا
خودم 11 تومن نقدینگی داشتم آبشده خریدم چند ماه پیش حداقل طلا بره بالا تاثیرش رو مردم کمتره

Last edited:

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
یعنی اقتصاد یک کشور وابسته هست به چند صد هزار دلار یا چند میلیون دلار توی دست مردم ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا