رفت رو 1600
انگاری اینا هم نمیخوان کنترلش کنن
خدا بداد برسه. افزایش نرخ دلار تو امسال داره میرسه به 40 50 درصد
فکر کنم با این وضع باید همون یه ذره پولی که برای خرید مسکن گذاشتیم تو بانک تا وام بگیریم رو هم باید بریم برداریم
تا دیر نشده همش رو دلار کن
likeمثل خاله خانباجی نشستن میگن اوا خاک عالم دلار 50 تومن گرون شد اوا ننه 100 تومن گرون شد خخخخخخخخ اون یکی میگه برو دلار بخر یکی میگه برو شلوارتو بفروش دلار بخر
تو دلار بخری من دلار بخرم اونی نیاز داره از کجا بخره؟ تو سود میکنی من سود میکنم یه ملت بگا میرن ملت دلار نیست بخری باز گرونتر میشه نخر آقا نخر وقتی لازم نداری نخر شلوارتو نفروش برو دلار بخر دلار گرون بشه تو سود کنی تویی که در کشور زندگی میکنی هم ضرر میکنی 1000 تومن سود میکنی 900 تومن باید خرج کنی نکن آقا نکن
اوباما حکم تحریم بانک مرکزی رو دیروز امضاکرد
یعنی اقتصاد یک کشور وابسته هست به چند صد هزار دلار یا چند میلیون دلار توی دست مردم ؟مثل خاله خانباجی نشستن میگن اوا خاک عالم دلار 50 تومن گرون شد اوا ننه 100 تومن گرون شد خخخخخخخخ اون یکی میگه برو دلار بخر یکی میگه برو شلوارتو بفروش دلار بخر
تو دلار بخری من دلار بخرم اونی نیاز داره از کجا بخره؟ تو سود میکنی من سود میکنم یه ملت بگا میرن ملت دلار نیست بخری باز گرونتر میشه نخر آقا نخر وقتی لازم نداری نخر شلوارتو نفروش برو دلار بخر دلار گرون بشه تو سود کنی تویی که در کشور زندگی میکنی هم ضرر میکنی 1000 تومن سود میکنی 900 تومن باید خرج کنی نکن آقا نکن