دوستان توجه کنید که حتما آدرس دقیق خودتون رو بدید من 1 سال هستش که از مانی بوکرز استفاده میکنم و هیچ مشکلی هم تا به حال نداشتم و حتی هربار بالای 1000 دلار جابجایی داشته ام آدرستون رو به فینگلیش بنویسبد اگر حساب مانی بوکرزتون را تازه باز کزدید فقط اجازه دارید در هر 90 روز 300 دلار اازش خارج کنید میتونید هر چقدر که بخواهید پول به حساب مانی بوکرزتون بریزید اما برای برداشت و یا انتقال به سایتهای دیگر فقط میتونید ماهیانه 100 دلار انتقال دهید من خودم این مشکل رو داشتم وقتی حسابم رو در 1 هفته 400 پر کردم و انتقال دادم فقط 300 دلار بیشتر انتقال نداد و حسابم رو قفل کرد و من می بایست تا 90 روز بعد صبر میکردم که باز فقط مجوز 300 دلار را داشتم برای اینکه حسابتون از 300 دلار در 90 روز بیشتر بشه باید به قسمت limit بروید و درخواست limit کنید اما قبلش باید آدرستون وریفای شده باشه که برای اون کار باید بروید بانک سامان و یک حساب ارزی باز کنید و یک مبلغی به یورو به حساب مانی بوکرز بریزید شماره حساب و مشخصات حسابشون توی سایتشون هستش و یا با یک کارت اعتباری به نام خودتون و به آدرس خودتون پول وارد حسابتون کنید بعد اسکن فیش ارزی خودتون رو به همراه اسکن پاسپورت و یکی از قبض های تلفن و یا آب و یا برق را به همون صورت که هستش احتیاجی به ترجمه نیست براشون ایمیل کنید و بهشون بگید که برای وریفای آدرس این کار را کردید و بعد از اینکه این کار را انجام دادید به قسمت limit در سایت بروید و درخواست limt کنید اونها براتون یک نامه به آدرستون ارسال میکنند که حاوی یک کد هستش این کد را فقط براتون پست میکنند و امکان نداره که از طریق ایمیل این کار را انجام دهند حدودا بعد از 12 روز نامه به دستتون میرسه و شما کد را باید در جای مخصوصی که در نامه ذکر شده وارد کنید حساب شما از حالت قفل خارج شده و هر 90 روز میتونید 12000 دلار جابجا کنید و یا درخواست دهید برای دفعه بعد هم همینطور یعنی اگر در عرض کمتر از 90روز 12000 دلار را جابجا کنید حسابتون باز هم قفل میشه تا زمانی که 90 روز بشه و دوباره برای 90 روز دیگه باز میشه اما اگر خواستشد بیشتر از 12000 دلار جابجا کنید باز هم وقتی حسابتون قفل شد در خواست limit دهید و باز هم منتظر نامه شوبد اما توجه کنید که آدرستون رو موقع ثبت نام دقیق به فینگلیش بنویسید باز هم اگه سوالی بود آماده پاسخ گویی هستم