تبریک میگم
لطفا به حسابتون اومد خبر بدید ببینیم چقدر طول میکشه.
کلاً چقدر هزینه داشت؟دوستان امروز از بانک سامان با من تماس گرفتند و گفتند پول یورو به حسابتون امده تشریف بیاربد فرم درخواست به ریالی را پر کنید تا بریزیم به حسابتون درست 10 روز زمان برده تا بیاد چون حساب ارزی من به دلار هستش نمیتونن بریزن به حساب ارزیم گفتن بیایید و به ریال پول رو بگیرید یا اینکه یه حساب به یورو باز کنید تا بتونیین به اون انتقال بدیم من حساب مانی بوکرزم هم به دلار هستش اما اونها خودشون میدونستن که ایران دیگه با دلار کار نمیکنه برای همین به یورو فرستادند حالا میشه خیلی بیشتر رو مانی بوکرز حساب کرد
آقا مبارکهدوستان امروز از بانک سامان با من تماس گرفتند و گفتند پول یورو به حسابتون امده تشریف بیاربد فرم درخواست به ریالی را پر کنید تا بریزیم به حسابتون درست 10 روز زمان برده تا بیاد چون حساب ارزی من به دلار هستش نمیتونن بریزن به حساب ارزیم گفتن بیایید و به ریال پول رو بگیرید یا اینکه یه حساب به یورو باز کنید تا بتونیین به اون انتقال بدیم من حساب مانی بوکرزم هم به دلار هستش اما اونها خودشون میدونستن که ایران دیگه با دلار کار نمیکنه برای همین به یورو فرستادند حالا میشه خیلی بیشتر رو مانی بوکرز حساب کرد
سویفت تقریبا ۲۰ - ۳۰ یورو هزینه داره... البته من تا بحال از مانی بوکرز سویفت نداشتم ولی فکر میکنم همین حدود شده باشه.کلاً چقدر هزینه داشت؟