• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل قفل شدن حساب های مانی بوکرز

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
تبریک میگم :D لطفا به حسابتون اومد خبر بدید ببینیم چقدر طول میکشه.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان امروز از بانک سامان با من تماس گرفتند و گفتند پول یورو به حسابتون امده تشریف بیاربد فرم درخواست به ریالی را پر کنید تا بریزیم به حسابتون درست 10 روز زمان برده تا بیاد چون حساب ارزی من به دلار هستش نمیتونن بریزن به حساب ارزیم گفتن بیایید و به ریال پول رو بگیرید یا اینکه یه حساب به یورو باز کنید تا بتونیین به اون انتقال بدیم من حساب مانی بوکرزم هم به دلار هستش اما اونها خودشون میدونستن که ایران دیگه با دلار کار نمیکنه برای همین به یورو فرستادند حالا میشه خیلی بیشتر رو مانی بوکرز حساب کرد

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
دوستان امروز از بانک سامان با من تماس گرفتند و گفتند پول یورو به حسابتون امده تشریف بیاربد فرم درخواست به ریالی را پر کنید تا بریزیم به حسابتون درست 10 روز زمان برده تا بیاد چون حساب ارزی من به دلار هستش نمیتونن بریزن به حساب ارزیم گفتن بیایید و به ریال پول رو بگیرید یا اینکه یه حساب به یورو باز کنید تا بتونیین به اون انتقال بدیم من حساب مانی بوکرزم هم به دلار هستش اما اونها خودشون میدونستن که ایران دیگه با دلار کار نمیکنه برای همین به یورو فرستادند حالا میشه خیلی بیشتر رو مانی بوکرز حساب کرد
کلاً چقدر هزینه داشت؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آقا مبارکه :D

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کلاً چقدر هزینه داشت؟
سویفت تقریبا ۲۰ - ۳۰ یورو هزینه داره... البته من تا بحال از مانی بوکرز سویفت نداشتم ولی فکر میکنم همین حدود شده باشه.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
man alan mosaferat hastam nemitoonam farsi type konam man az moneybookers 30 dollar darkhast kardam ke 21 euro be hesabam dar bank variz shod va hazineh digeyee nadasht

بالا