• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل قفل شدن حساب های مانی بوکرز

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها الان بیشتر از یک هفته هست هیچ جوابی به من نمیدن! کسی میتونه تماس بگیره ببینه موضوع چیه؟

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
به من هم هیچ جوابی نمیدن اگه کسی از دوستان به زبان انگلیسی تسلط داره لطف کنه یک تلفن بزنه و ازشون بپرسه خواهش میکنم این کار رو بکنه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هنوز هیچی! دیگه فکر نکنم جوابی بدن!
از بچه هایی که حساب بانکی اد کردن، برای کجا و دقیقا چه شعبه ای بوده ما هم بریم باز کنیم که عقلا بانک رو قبول کنه؟

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
پیام جان من منظورم این بود که از طریق Messaging Center بهشون مشکل رو بگی این صفخه ای که شما تصویرش رو گذاشتید مربوط به اضافه کردن حساب هست .
شما از طریق همین بخش میتونید مشکلاتتون رو هم براشون بفرستید با توجه به اینکه دیگه آدرس ایمیل تو بخش contact ندارند و فقط همین messaging center هست فکر کنم دیگه به ایمیل ها جواب نمی دن

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
والا ما هم ایمیل نزدیم. فکر میکنم منظور پیام هم همین صفحه messaging center هست. تا حدود 1 ماه پیش که من از این صفحه درخواستی میفرستادم 2 ساعته جواب میدادن ولی الان هیچی رو جواب نمیدن!
بانکی رو میشناسید که راحت اد بشه؟

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
fgه من هم از صفحه massege center میفرستم اما جواب نمیدن من فکر کنم یک خبرهایی هستش هرچقدر هم با قسمت customer suport تماس میگیرم و تلفن میزنم همش اشغال میزنه

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
در ضمن روبی جان شما اگه لطف کنید سوئیفت کدتون رو بدید من ببینم اصلا با اون سوئیفت وارد مرحله بعد میشه و اینکه بگید چه بانکی و کدوم شعبه حساب دارید و آدرس شعبه را بدید که من برم اونجا حساب باز کنم چون من تا 20 روز دیگه میخواهم از مانی بوکرز 10000 دلار درخواست کنم اما اینطوری نمیتونم تو رو خدا کامل جواب بدید

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
پیام جوابی گرفتی؟
من دیروز یه فکس هم زدم هیچ جوابی نگرفتم هنوز.
واقعا خیلی #$#$&*#@!!
/
روبی اگر به منم بگی کدوم بانک و شعبه هست ممنون میشم.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
من هنوز جوابی نگرفتم هر چقدر تلفن میزنم وصل نمیشه و یا بوق اشغال میزنه یا اینکه در دسترس نیست میگه بابا تو رو خدا یکی از بچه ها کمکمون کنه اینقدر بی معرفت نباشید

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
نمیدونم چرا دوستان اینقدر دیر جواب میدن

balabala جان شما جوابی از مانی بوکرز گرفتی ؟ به فکست جواب دادند ؟

به من که هنوز هم جواب ندادند

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام
من 5 روز پیش ازشون در موزد لیمیت حسابا سوال کرده بودم که با تاخییر امروز جوابمو دادند:wacko:
غیر از address verify 2 راه دیگه بهم پیشنهاد دادن.
1 - بانک که به گفته خودشون لیمیت رو تا 15000$ بالا میبره
2- مدارک شناسایی شامل identity card, driving license or international passport
و and address proof (bank statement,recent utility bill such as gas, phone, electricity, etc) for the postal address registered in your Moneybookers account.
در روش دوم لیمیت رو تا 10000$ بالا میبره
اینم متن نامه:

1. Verify your bank account. Please visit the 'Withdraw' section of your Moneybookers account page and instruct a bank wire transfer for up to 15 EUR. You should be provided a 6 alphanumeric verification code as a reference.

Next time you wish to instruct a bank wire withdrawal you will be asked to verify your bank account and you should enter this code in the relevant section.

Once you have the verification completed your outgoing transaction limits will be increased with 15 000 EUR.

2. Verify your identity by sending us a clear and readable copy of your Identification document with photo (identity card, driving license or international passport)and address proof (bank statement,recent utility bill such as gas, phone, electricity, etc) for the postal address registered in your Moneybookers account. This verification will increase your outgoing transaction limits with 10 000 EUR.

atropat

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

من هم با همین روش که payam_2002us گفت پکی دو سال قبل این کار رو کردم و من هم لیمیت بالای 12000 تا دارم.
در مورد تحریم و ... چون هنوز قطعنامه ای برای همکاری بانک های اروپایی تصویب نشده فعلا فکر نکنم مشکلی باشه، فقط بیش از اندازه ایمیل نزنین که قضیه لوس نشه ، چون سیستمشون کامپیوتری هست ، تا زمانی که تعاریفشون رو عوض نکنن مشکلی نخواهد بود ، فعلا هم مشکلی نیست، مگر اینکه اونقدر بهشون ایمیل بزنن( ما رو تحریم میکنین؟ نمیکنین ؟ .... :f34r:) و اونها رو هم به شک بندازن.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هم اینک یک فروند ایمیل دریافت گردید
matrix_2.gif

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
هم اینک یک فروند ایمیل دریافت گردید
matrix_2.gif

به من که هنوز جوابی ندادند

میشه بگی بهت چی گفتن آیا حساب بانکیت رو add کردند الان 10 روزه که من ایمیل زدم اما جوابی نگرفتم میشه بگی به کدوم شمارشون فکس زدی : و بهشون چی گفتی من هم برم فکس بزنم شاید درست بشه

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
به من که هنوز جوابی ندادند

میشه بگی بهت چی گفتن آیا حساب بانکیت رو add کردند الان 10 روزه که من ایمیل زدم اما جوابی نگرفتم میشه بگی به کدوم شمارشون فکس زدی : و بهشون چی گفتی من هم برم فکس بزنم شاید درست بشه
همون فرمی که نشون دادی صفحه قبل... همون رو براشون فرستادم که سویفت رو اد کنن. البته یه فکس هم زدم گفتم من کاربر شماره فلانم، میخوام این سویفت رو اد کنم. اگر تونستی یه فکس بزنی بد نیست.

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
همون فرمی که نشون دادی صفحه قبل... همون رو براشون فرستادم که سویفت رو اد کنن. البته یه فکس هم زدم گفتم من کاربر شماره فلانم، میخوام این سویفت رو اد کنم. اگر تونستی یه فکس بزنی بد نیست.

یعنی الان حساب بانکیت رو ادد کردن و میتونی درخواست پول کنی؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یعنی الان حساب بانکیت رو ادد کردن و میتونی درخواست پول کنی؟
آره. البته الان درخواست نمیکنم ولی قبولش کرد، اد کردم. (اونا اد نکردنا! ایمیل زد که حالا میتونید اد کنید، منم اد کردم) %}

Moein

Registered User
لایک‌ها
64
یکی از دوستان میتونه بگه درخواست واریز پول به حساب بانکی توی ایران کلاً چقدر هزینه داره؟

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
آقا بالاخره حساب بانکی من رو قبول کردند و من add کردم و 4 روز پیش 30 دلار درخواست دام اما هنوز به دستم نرسیده ممکنه یه موقع نیاد به حسابم و اگر بیاد میتونم 4000 دلار ازشون درخواست کنم میشه از این راه اطمینان کرد

بالا