• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دلیل قفل شدن حساب های مانی بوکرز

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
میشه بفرمایید به چه صورت؟ همون تایید آدرسه منظورتونه؟ چون من تایید آدرس کردم ولی limit انقدر نشده.

من از حساب ارزیم براشون 20 یورو فرستادم و درخواست limit کردم و اونها هم برام نامه را که حاوی کد بود فرستادند من کد را در قسمت مربوطه وارد کردم و limit حسابم به 12000 دلار ارتقا پیدا کرد به این سادگی

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
یعنی شما راحت به حسابت پول میریختن و شما هم راحت به حساب های دیگه پول میریختی ؟!؟!؟!؟

بله دوست عزیز من نزدیک به 2000 دلار به حسابم پول ریخته شده و چند باز هم من پول زیختم اما همه پولها از یک حساب مانی بوکرز دیگه برام ریخته شده و من هم پول را به اکانت مانی بوکرز کس دیگه ریختم اما مشکلی برام به وجود نیامده به هر حال من امروز برای اینکه مطمئن بشم به مانی بوکرز ایمیل زدم و پرسیدم میتونم پول به حساب یک مانی بوکرز دیگه بریزم یا نه

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
من در مورد اکسچینج کردن ازشون سوال کرده بودم که همون پاسخ رو دادند و گفتند که اگه متوجه بشند حسابتون کلا مسدود میشه و پولش رو هم بهتون نمیدند اما در مورد اینکه از یک حساب مانی بوکرز به یک حساب مانی بوکرز دیگه دقیقا نمیدونم ولی اگه حساب طرف تایید نشده باشه احتمالا به اون گیر بدن و ازش مدارک احراز هویت بخوان

vروبی جان منظورت از اکسچنج چیه چه فرقی داره با کس دیگه ای که حساب مانی بوکرز داره

taak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت Moneybookers برای وریفای کردن حساب شما به سه روش عمل میکنه:
یکیش به طریقهء کارت اعتباری هستش که در هر 60 روز امکان پرداخت دارید.
یکیش به طریقهء ریختن پول به حساب مانی بوکرز هست که بعد از وریفای شدن هر 90 روز 2500 یورو میتوانید پول جابجا کنید.
یکیش هم به طریقهء آدرس محل سکونت میباشد که میتوانید از این طریق اقدام کنید و هر 90 روز 2500 یورو میتوانید جابجا نمائید​
.

gaxter

Registered User
لایک‌ها
150
سلام به همگی
من 1 ماه و نیم پیش درخواست وریفای آدرس دادم در مانی بوکرز که متاسفانه با این سیستم گند پستی ایران نامه نرسیده..:(
البته آدرس هم درست بوده و مشکلی نداشته.
اینجا یکی از دوستان فرمودند که آدرس رو به فینگلیش بنویسم . حالا از چپ به راست یا از راست به چپ چه جوریاس؟
اصلا این جوری نامه میرسه؟
مقسی:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره یه نیکوکار به ما بگه اگه ما اکانت رو وریفای نکنیم. (ادرس الکی بدیم) میتونیم 200 دلار انتقال بدیم یا نه ؟!!؟

آیا کسی میتونه به حساب ما پول بریزه ؟ فقط یک مرتبه و اونم 200 دلار که بعدمن اون رو انتقال بدم به حساب فروشنده !

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بالاخره یه نیکوکار به ما بگه اگه ما اکانت رو وریفای نکنیم. (ادرس الکی بدیم) میتونیم 200 دلار انتقال بدیم یا نه ؟!!؟

آیا کسی میتونه به حساب ما پول بریزه ؟ فقط یک مرتبه و اونم 200 دلار که بعدمن اون رو انتقال بدم به حساب فروشنده !
خب چه کاریه ریسک بکنید؟ اسم و آدرس خودت رو بده.
/
من هنوزم نفهمیدم چشکلی میشه لیمیت رو 12000 تا کرد؟ همونطور که tak هم گفت برای هر کدوم 2500 تا اضافه میشه!

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان لیمیت حساب من بعد از اینکه کد را وارد کردم از 300 دلار به 12000 دلار رسید دروغ که نمیگم در ضمن آدرس رو هم به فینگلیش بنویس همونطوری که آدرستون رو به فارسی مینویسید حالا فینگلیشش کنید آدر خود من اینطوری بود

SAADATABAD-KHIYABANE16-PELAKE14-VAHEDE23

حالا یک کمک هم شما بکنید من میخواهم در خواست پولم رو بکنم که مانی بوکرز بریزه به حساب ارزیم حساب من توی بانک سامان هستش در قسمت WITHDRAW که رفتم و سوئیفت کد رو دادم قبول نکرد و طبق راهنمایی خودش رفتم درخواست کردم که سوئیفت کد من رو اضافه کنن و حتی 2 تل ایمیل هم بهشون زدم اما تو این 4 روز هیچ جوابی بهم ندادند

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان لیمیت حساب من بعد از اینکه کد را وارد کردم از 300 دلار به 12000 دلار رسید دروغ که نمیگم در ضمن آدرس رو هم به فینگلیش بنویس همونطوری که آدرستون رو به فارسی مینویسید حالا فینگلیشش کنید آدر خود من اینطوری بود

SAADATABAD-KHIYABANE16-PELAKE14-VAHEDE23

حالا یک کمک هم شما بکنید من میخواهم در خواست پولم رو بکنم که مانی بوکرز بریزه به حساب ارزیم حساب من توی بانک سامان هستش در قسمت WITHDRAW که رفتم و سوئیفت کد رو دادم قبول نکرد و طبق راهنمایی خودش رفتم درخواست کردم که سوئیفت کد من رو اضافه کنن و حتی 2 تل ایمیل هم بهشون زدم اما تو این 4 روز هیچ جوابی بهم ندادند
جالبه منم ایمیل زدم جوابی نگرفتم. شاید دادام دام....! با ایران بد افتاد از شانس بد ما!
/
من نمیگم شما دروغ میگید که :D من میگم چرا پس برای من نشد؟ :D شاید شما حسابتون قدیمیه و لیمیت جدیدها تغییر کرده؟

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
آقایون کسی جواب ایمیل براش میاد؟ مثل اینکه جدی جدی اصلا جواب ایمیلها رو نمیدن!!!

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
آقایون کسی جواب ایمیل براش میاد؟ مثل اینکه جدی جدی اصلا جواب ایمیلها رو نمیدن!!!

من هم تا به حال 4 بار ایمیل زدم و درخواست کردم که سویفت کد بانک سامانم رو به لیستشون اضافه کنم حتی از طریق خود سایت و در سایت هم این کار را کردم اما جوابی تا به حال ندادند نمیدونم چرا؟

البته 5 روز پیش از حسابم به یک حساب مانی بوکرز دیگه پول ریختم و مشکلی نداشته من فکر نکنم بخواهد به ایرانی ها گیر بده چون خیای تا به حال روی نظم بودند و برای وریفای کردن حساب خیلی دردسر داشته به هر حال اگه کسی از بچه ها به زبان انگلیسی وارد هستش یک زنگ بزنه به قسمت اینترنشنال مانی بوکرز و بپرسه چرا جواب ایمیلها رو نمیدن چیزی هم درباره تحریم ایران نگه ونپرسه به خاطر اینکه ایرانی هستیم جواب نمیدهند چون ممکنه بهونه بدیم به دستشون

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
مرسی دوست عزیز از جواب شما حالا به نظر شما کدوم بانک برم حساب ارزی باز کنم که بهتر باشه در ضمن من تا به حال پولی از مانی بوکرز دزخواست نکردم و میخواهم تا 10 روز دیگه این کار را بکنم

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
پیام جان سلام
ببخشید که پیغام تون رو دیر دیدم

در مورد ایمیل فکر کنم اگه از messaging Center استفاده کنید سریعتر جواب بدند

ضمن من هم از بانک ملی استفاده کردم البته جواب دادن به ایمیل ربطی به اینکه از چه بانکی استفاده کردید نداره

امیدوارم مشکلتون حل بشه

راستی در مورد مساله لیمیت که راحع بهش اینجا اختلاف نظر بود فکر کنم هر دو طرف درست بگند یعنی به ازای تایید ادرس یا حساب بانکی لیمیت شما 2500 دلار یا یورو اضافه میشه ولی ظاهرا اگه از لیمیت 90 روزه اتون استفاده نکنید یا بخشی از اون رو استفاده کنید ذخیره میشه و ادر بخش لیمیت ممکنه اعداد مختلفی ببنید مثلا برای من الان حدود 8500 دلار هست در صورتیکه من فقط حساب بانکی ام رو وریفای کردم و لیمیت حسابم باید 2500 دلار باشه
البته این فقط یک حدس هست و ممکنه صحیح هم نیاشه

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
روبی جان میتونی ایمیل مانی بوکرز رو بگذاری چون من به چندتا از ایمیلاشون فرستادم اما جوابی نیامد میشه شما بگی به کدوم ایمیل میفرستب در ضمن میتونی که کدوم بانک ملی حساب داری و میشه سوئیفت کدش رو بگی من به احتمال زیاد باید بانکم رو عوض کنم اما واقعا نمیدونم چرا سامان رو قبول نداره چون وقتی رفتم بانک سامان تا سویفت کد رو بگیرم یک سویفت کد هم دادند که شماره سوئیفت بانک سامان در کومرز بانک انگلیس بود یعنی همونجایی که خود مانی بوکرز حساب داره حالا نمیدونم مشکل چیه

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من فکر نمی کنم مشکل از بانک سامان باشه همون کد سویفت بانک ملی رو هم نداشتند که من بهشون ایمیل زدم و گفتند اضافه می کنیم فکر کنم در کمتر از یک روز اضافه اش کردند
مساله اینه که بتونید باهاشون تماس بگیرید اگه جواب بدند مطمئن باشید کد رو هم اضافه می کنند

من پیشنهاد می کنم که برید تو بخش messaging Center و اونجا موضوع رو مطرح کنید

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
من اون موقع به این آدرس ایمیل زدم
[email protected]
ولی الان تو بخش contact دیگه این ایمیل رو برای ارتباط نمیده بلکه آدرس همون messaging Center رو داده فکر کنم دیگه به ایمیل های مستقیم جواب نمیدند

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
اینم جوابی بود که به من دادند
Thank you for contacting Moneybookers Customer Support Service.

In order to be able to assist you with this issue we would ask you to
kindly send us the SWIFT code your are entering for your bank account so
that we could investigate the case and provide you with an appropriate
assistance.

Your kind cooperation on this matter will be much appreciated.

Looking forward to hearing from you.

Best Regards,

Dean
Moneybookers Customer Support

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا من موقعی که مشکلم رو مطرح کردم صراحتا ذکر کردم که از ایران هستم چون میخواستم مطمئن بشم که مشکل به خاطر ایرانی بودن من نیست

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
من فکر نمی کنم مشکل از بانک سامان باشه همون کد سویفت بانک ملی رو هم نداشتند که من بهشون ایمیل زدم و گفتند اضافه می کنیم فکر کنم در کمتر از یک روز اضافه اش کردند
مساله اینه که بتونید باهاشون تماس بگیرید اگه جواب بدند مطمئن باشید کد رو هم اضافه می کنند

من پیشنهاد می کنم که برید تو بخش messaging Center و اونجا موضوع رو مطرح کنید
منم بانک ملیم. مشکل از بانک نیست. کلا یه سوال و درخواست اضافه کردن بانک رو اصلا جواب ندادن!

payam_2002us

Registered User
لایک‌ها
1
من اون موقع به این آدرس ایمیل زدم
[email protected]
ولی الان تو بخش contact دیگه این ایمیل رو برای ارتباط نمیده بلکه آدرس همون messaging Center رو داده فکر کنم دیگه به ایمیل های مستقیم جواب نمیدند

روبی جان این هم قسمت message center من تا به حال در هفته گذشته 2 بار بهشون از همین قسمت درخواست دادم حتی ticket id هم بهم دادند که اگر باز هم در این مورد سوال داشتم اون ticket id رو ذکر کنم اما اتفاقی نیفتاده حالا من عکسشو میگذارم اگه میشه لطف کن بگو به ترتیب چکار باید بکنم شاید من اشتباه چیزی مینویسم البته مشکلم قسمت اولش هستش نمیدونم منظورشون از Name of bank account holder چی هستش

67rd85k.jpg
[/IMG]

بالا