منم برنامه رو نصفه و نیمه دیدم و اینم نظرات من (
یه جا دیگه نوشته بودم که همش رو اینجا کپی میکنم):
برنامه نقد هری پاتر رو دیدید؟
به طور کامل هری پاتر رو سیاه نشون دادن! smiley-glare
من خودم تا دو-سه سال پیش خیلی بد جذبش شده بودم ولی خب دیگه حال و حوصلش رو نداشتم و حتی کتاب 5 رو هم کامل نخونده بودم تا اینکه دوستم (حامد) مجبورم کرد که ادامه بدمش! worried1
میگفتن که مثلا چون توی فرهنگ مسیحیت وجغد نشونه دورویی و از این چیزاست این نشون دهنده نیت پشت پرده خانم رولینگه!
البته بعضی جاهاش به نظرم معقول میومد smiley-huh ولی اینکه دیگه بیان و کل ماجرا رو مورد انتقاد قرار بدن از اونور بوم افتادنه! (موافقی؟)
-مثلا میگفتن که جادو در تعالیم دینی وسیله وسوسه شیطان معرفی شده و این در حالیه خانم رولینگ اومده و اونرو خیلی دلنشین نشون داده و از طریق داره به صورت پشت پرده شیطان رو ترویج میده!!!!
+من که میگم تمام جذابیت این داستان به استوار بودنش بر پایه جادو هستش! smiley-wink
-در مستند به این نکته اشاره میشه که مخاطبان این مجموعه داستان ها نوجوانانی هستن که در این داستانها غرق میشن و براشون این شبهه به وجود میاد که شاید جادگری واقعیت داشته باشه
+من میگم کاملااااااااااااااااااا موافقمممم ولی چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ smiley-smile
-در آخرای برنامه میگه که قانون شکنی رو برای رسیدن به هدف مطلوب نشون میده یا عبارت دیگه "هدف وسیله رو توجیه میکنه"
+من میگم اگه قرار نبود که قانونی شکسته بشه اصولا باید جلوی نوشتن رمان گرفته بشه smiley-ban
-در جای دیگه میگفت که در تعالیم مذهبی آینه مظهر دانش و از این چیزاس در حالیکه خانم رولینگ اونو نماد فریبکاری نشون داده
+من میگم چه اهمیتی داره؟؟؟؟ smiley-mellow
-در سرتاسر برنامه گفته میشه که کمترین اشاره ای به خدا نمیشه و اثری از دعا کردن نیست و حتی در جشن کریسمس هم دعایی صورت نمیگیره و انسان رو موجودی تنها در این جهان نشون میده که گاه و بی گاه مورد حمله شیطان قرار میگیره
+من به این نکته توجه نکرده بودم،نکته جالبی رو بیان کردن!!! smiley-cool
-مدت زمان قابل توجهی از این برنامه اختصاص داشت به این که در هری پاتر سعی شده به جای خدای واقعی ، جادوگرانی چون دامبلدور معرفی شوند که قداست فوق العاده ای دارند
+من میگم اگه قرار بود که دامبلدور به عنوان خدا معرفی بشه،پس چرا در کتاب ششم به دست اسنیپ که اونم نماینده شیطان نیست کشته شد؟ دقت کنید که اسنیپ درسته که موجودی پلیده ولی شیطان نیست (این دیگه ایراد بنی اسرائیلیه!این تعبیرها بیشتر به درد کسانی میخوره که میرن فیلمهای معنا گرا تماشا کنن و نه هری پاتر)
-نکته خوبی که در این برنامه بهش اشاره میشه توجیه کردن ورود به حریم خصوصی افراد توسط پاتر بوسیله شنلش برای جلوگیری از فاجعس (میشه یه جوری به شنود کردن تلفن و شاید جاسوسی توی کشور های مختلف ربطش داد)
+من میگم باز هم نکته خوبی رو روشن کردید
-در برنامه اشاره میشه به صحنه هایی که هری پاتر -قهرمان داستان- با انجام کارهایی بدون فکر به پیروزی میرسه (در همین لحظه صحنه هایی از فرو کردن دندون باسیلیسک رو در دفترچه ریدل نشون میده)
+من میگم شما به حس ششم اعتقاد دارین؟ smiley-laugh
+حالا من میگم شما چی؟در این برنامه سعی نکردین با زیرکاااااااانه ترین کارها یعنی همراه کردن صحنه هایی از فیلم با گفته ها و اندیشه های خودتون به بیننده القا کنید که ما درست میگیم؟ smiley-angry
+من میگم آیا شما پدر و مادرهایی که این داستانها رو نخوندن رو به نوعی شستشوی مغزی نمیدین؟(اونها که کتاب رو نخوندن و نمیدونن واقعا بده یا خوب؟چقدر شما راست میگین یا دروغ؟)
+من میگم آیا نمیتونستین این کتاب رو برای مدتی کوتاه از منظر سرگرمی نگاه کنید؟ smiley-huh
+من میگم البته از شما ممنونم که بعضی نکاتی که بد بود و من توجه نکرده بودم رو به من تذکر دادید!
حالا شما چی میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
smiley-wink
پ.ن:
1-در این یادداشت سعی کردم واقعا بی طرف باشم و فقط اون جیزی رو که فکر میکنم بنویسم و نه اون چیزی رو که میخوام شما فکر کنید !!! (جمله رو داشتی؟)
2-سعی کردم ترتیب خاصی در بیان موضوعات نداشته باشم (که مبادا به نظر بیاد که دارم برنامه رو میکوبم)
3-برنامه در کل خوب بود و نکته هایی داشت که باعث میشد آدم بیشتر مواظب باشه که داستان رو فقط به چشم داستان نیگاه کنه و نه اینکه ازش تاثیر بگیره ولی خب ترس من اینه که باز هم این برنامه دست آویزی بشه برای امثال برخی افراد که متاسفانه یا خوش بختانه تو مملکت ما خرشون بیشتر از سایرین میره smiley-sad
4-در آخر میخوام بگم که در نهایت این خود شخصه که تعیین میکنه چی خوبه و چی بد! و نه من و نه شما نمیتونیم به احدی بگیم که چون این کتاب به نظر من برای تو ضرر داره تو نباید اونو بخونی! و فقط بهتره که برادرانه بهش توصیه کنیم!
5- هیچ دقت کردین که کنار جوابهای خودم از + استفاده کردم و کنار مطالب برنامه از - ؟ (بله به همین راحتی میشه روی ذهن افراد تاثیر گذاشت ولی این دلیل نمیشه که + و - رو از روی کیبوردا پاک کنیم smiley-wink )
اگه این مطلبو میخونید، خواهشا کامل بخونید (مخصوصا همین پی نوشتها رو )