• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنياي هري پاتر

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
ادغام 3 تاپیکی که همه از یک موضوع واحد صحبت می کنن
باعث می شه تا کاربر بهتربه مطالب دسترسی داشته باشه.
به نظر منم بخش داستان جای مناسبی

خب از اونجايي كه نظر ديگه اي نيست! همين كار رو ميكنيم! ;)

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
"ظهر بخیر دراکو " (!) رو با این ترکیب نکنین ها ... اون سینماییه ، این ادبیات ... حداقل بذارین یه تاپیک واسه فیلم باشه و یکی واسه کتاب ...

الان دقیقا چی با چی ترکیب شد ؟ ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
"ظهر بخیر دراکو " (!) رو با این ترکیب نکنین ها ... اون سینماییه ، این ادبیات ... حداقل بذارین یه تاپیک واسه فیلم باشه و یکی واسه کتاب ...

الان دقیقا چی با چی ترکیب شد ؟ ...

الان دقیقآ یک اسپویل هری پاتر با این ترکیب شد!

آره اونو میذارم برای فیلمش باشه اما اگر پستی در مورد کتاب هست میاد اینور!
یک تاپیک هم برای دانلودش بود که رفت معرفی کتاب

دوستان اگر مواردی هست حتمآ لینک بدن اصلاح کنیم!

Persianit

Registered User
لایک‌ها
16
كتاب هري پاتر و يادگاران مرگ در تاريخ ۷ شهريور ماه از ساعت ۹ صبح با حضور سركار خانم ويدا اسلاميه در فروشگاه كتابسراي تنديس رونمايي خواهد شد

28.jpg

منبع اصلی خبر

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
پريروز که براى‌خريد روزنامه رفته بودم مجله اى را ديدم که رويش نوشته بود متن کامل آخرين کتاب هرى پاتر به فارسى (الان هرچى‌فکر مى‌کنم اسم مجله اش يادم نمياد ولى جلدش سياه بود!). در واقع به جاى‌کتاب، مجله ى‌ هرى پاتر بود!

گفتم شايد اين مورد هم براى‌علاقمندان و کسانى‌که تمايل به جمع آورى‌ و کلکسيون کردن مطالب مربوط به هرى دارند جالب باشه ^.^

shifter

Registered User
لایک‌ها
1,087
بچه ها اين وبلاگ دوستم يه مطلب خيلي جالب و خنده داري در مورد همون مستند!مزخرف نوشته كه خوندنش خالي از لطف نيست!!
اينم وبلاگش=http//bia2potter.blogfa.com

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

خوب بالاخره کتاب هفت هری پاتر هم تموم شد .:)
کتاب بدی نبود .
من عاشق داستان های هری پاتر بودم تا اینکه به آخرین کتاب رسیدم .
کلا توی این کتاب یه هدف رو دنبال می کرد . معلوم کردن حقایقی که به طور کامل توضیح در کتاب های قبل توضیح نداده بود .
توصیف های رولینگ بهتر شده بود و معلوم بود که توی نویسندگی پیشرفت کرده . ولی یه مشکل بسیار بسیار بزرگ داشت که توی این کتاب خیلی مشخصه .
رولینگ داستان رو برای کتاب نوشته بود . اون داستان رو برای یه فیلم نوشته بود . معلوم بود که هر جای کتاب رو که خواسته توضیح بده به این که بعدا فیلمی که قراره از کتاب ساخته بشه فکر کرده .
و به جای اینکه به خود داستان بپردازه ..به قول معروف جلوه های ویژه کتاب رو بیشتر کرده . یه بار که خوب مطالعه کنید متوجه حرف من میشید .
پایان کتاب افتضاح بود ... افتضاخ ...
خلاصه خیلی حیف بود که کتابی به این زیبایی در آخر به این بدی یه اتمام رسید .
---------------------

راستی من یه چیزهایی درباره این مستنده از بچه ها شنیدم .
واقعا نمی دونم چی باید گفت . یه عده فکرشون نمی تونه از اندازه کوچک ذهنشون فراتر بره و این جور مستند ها رو میسازن .
من نمی دونم چرا نمی تونن درک کنند که بعضی از کتاب ها فقط جنبه فانتزی داره و نویسنده قدرت تخیل و قلم خودش رو توی اونها نشون داده . نه سیاست .و از این جور چرت و پرت ها ...

برای ارباب حلقه ها هم همین مسخره بازی رو در اوردن . البته توی خارج . که گفتند تالکین یک ضد خداست و از این جور چرت و پرت ها . در حالی که همه ی اینها نماد هستند ....همین .
اگه یادتون باشه برای فیلم ماتریکس هم همین مسخره بازی رو توی شبکه چهار در آوردن:hmm: .

Scarlett

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دو سه روز پیش آخرین هری پاتر رو تموم کردم و تا امروز هنوز حالم گرفته س، البته حال گرفته ی من فقط به خاطر خداحافظی با هری نیست، دل تنگی اصلی من از پایان دردناک این داستانه، هر چند که از همون اوایل کتاب ششم معلوم بود رولینگ چه خوابی برای اسنیپ - کاراکتر مورد علاقه وتحسین من- دیده، اما فکر نمی کردم اینقدر بی رحمانه حذفش کنه، آخه چطور دلش اومد! سوروس اسنیپ شخصیت فوق العاده ای بود، پیچیده ترین و غیر قابل پیش بینی ترین شخصیتی که تا حالا دیده بودم، از همون آخر کتاب اول که فهمیدیم تا این جا رولینگ چقدر ماهرانه فریبمون داده و اسنیپ نه تنها قصد قتل هری و رسیدن به سنگ رو نداشته بلکه هدفش حفاظت از جون هری و مانع شدن از رسیدن کوییرل به سنگ بوده، فهمیدم اسنیپ بیش از هر چیز دیگه ی این سری کتابا شاهکار رولینگه، رولینگ همون جا تلنگری بهمون زد که تا آخر عمرمون یادمون نره که وقتی می گن براساس ظاهر آدما و اتفاقات قضاوت نکنین، یعنی چی؟ جوری که هیچ کس دیگه ای نمی تونست یادمون بده! - قابل توجه اون سبک مغزایی که بدون اینکه این کتابا رو خونده باشن یا اگرم خوندن در سطح شعورشون نبوده، در موردش اظهار نظر می کنن و می گن هری پاتر هیچی نداره جز موجودات تخیلی و احمقانه که تازه برا بچه ها بد آموزی هم داره!!! -
من در تمام این مدت همراهی با کتابا حتی بعد از این که اسنیپ دامبلدور رو کشت، ذره ای تردید نداشتم که اون طرف ولدمورت نیست، چون دیگه دست رولینگ رو خونده بودم و یاد گرفته بودم براساس ظاهر قضاوت نکنم، و می دونستم اسنیپ دیر یا زود جونشو در راه این جاسوسی فدا می کنه، - هر چند سعی می کردم بهش فکر نکنم و دعا می کردم حدسم درست نباشه- اما فکر نمی کردم سرنوشت اسنیپ بیچاره از اونی هم که به نظر می رسید دردناک تر باشه، آخه کی فکرشو می کرد اسنیپ تمام عمرش، تمام سالهای زندگیش رو عاشق بوده! کی فکرشو می کرد نماد نفرت، سردی و بی رحمی تو تمام این کتابا یه عاشق به تمام معنا بوده، کی فکرشو می کرد پشت اون ظاهر سرد و خشک و خشن یه قلب عاشق می تپه، اونم چه عشقی، عشقی که با وجود بی مهری معشوق، با ازدواجش، با بچه دار شدنش، با مرگش، حتی بعد از گذشت سالها ، هم چنان سرکش و شعله وره! کی فکرشو می کرد سوروس اسنیپ به ظاهر بی احساس و خشن ، بعد از گذشت حدود 15-16 سال از مرگ معشوقش، با خوندن دست خط اون اشک بریزه!
خیلی دلم برای اسنیپ می سوزه، راستی چرا این عشق نادیده گرفته شد؟ چرا لیلی جیمز پاتر رو به اون ترجیح داد؟ چون اسنیپ خیلی خوش قیافه نبود؟ چون به اندازه ی جیمز محبوب و اجتماعی نبود؟ چون از خانواده ی ثروتمند و خوشبختی نبود؟ در عوض مثل جیمز از خودراضی و قلدر و مردم آزار نبود، در عوض بی نهایت باهوش وبا استعداد بود، بی اندازه شجاع بود، اونقدر شجاع که خطرناک ترین و سخت ترین وظایف رو تو این مبارزه انتخاب کرد و هر خطری رو برای حفاظت از هری به جون خرید، حتی خود هری ادعا می کنه "اون شجاع ترین کسی بوده که تا حالا دیدم"، و از همه مهم تر عاشق بود... چرا باید اونقدر تنها و بی کس می مرد؟ چرا هیچ کس کمکش نکرد؟ چه طور به هری که می رسید حتی اگه می مرد، رولینگ یه جادویی اختراع می کرد و دوباره زنده ش می کرد؟ اما اسنیپ... چرا بعد از مرگش هیچ کس ابراز تاسف نکرد، چرا حتی یادش نکردند، این چراها به همراه هزار تا چرای دیگه داره بدجوری اذیتم می کنه، اصلا از رولینگ انتظار نداشتم با این شخصیت شاهکاری که خلق کرده این جوری تا کنه، به قول یکی از هری پاتریست های خارجی رولینگ اسنیپ رو تحقیر کرد، کاش می دونستم به چه جرمی؟ واقعا جرم اسنیپ چی بود که باید یه همچین سرنوشت دردناکی به همراه مرگ دردناک براش رقم می خورد؟
ببخشید که اینقدر حرف زدم، دلم خیلی پره!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
من نمی دونم دوستان دقیقا چند ساله شونه .. ولی یه نکته ای که حداقل به ذهن خودم می رسه اینه که ما با این داستان بزرگ شدیم (حداقل واسه خودم : سال 1378 تا الان) ... ولی مخاطبای این داستان ، قراره همون بچه های نوجوان باشن ...
6hdt99j.gif

در نتیجه شاید به همین علت باشه که داستان اون طوری که باید بهمون نچسبید آخرش ... شاید رمانس بیشتری دلمون می خواست (چیزی که دغدغه ما هست ، ولی دغدغه مخاطبای کودک و نوجوان هری پاتر نیست
164.gif
)

masih_abb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دو سه روز پیش آخرین هری پاتر رو تموم کردم و تا امروز هنوز حالم گرفته س، البته حال گرفته ی من فقط به خاطر خداحافظی با هری نیست، دل تنگی اصلی من از پایان دردناک این داستانه، هر چند که از همون اوایل کتاب ششم معلوم بود رولینگ چه خوابی برای اسنیپ - کاراکتر مورد علاقه وتحسین من- دیده، اما ف.......

اگر کتاب رو تا آخر نخوندی این پست رو نخون
------------
منم حرف شما رو قبول دارم . خیلی بد تمومش کرد .
در ضمن منم به نظرم اسنیپ بهترین کاراکتر داستانه :happy:. بسیار باهوش و زیرک . ولی رولینگ خیلی الکی کشتش . شخصیتی که اینقدر در داستان درباره کارهاش نوشته بود با 3 خط ناقابل کشته شد . همین ...:(

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
منم حرف شما رو قبول دارم . خیلی بد تمومش کرد .
در ضمن منم به نظرم اسنیپ بهترین کاراکتر داستانه :happy:. بسیار باهوش و زیرک . ولی رولینگ ... :(

چرا لو دادی پسر خوب؟! :( من نخونده بودم هنوز :(

richy.girl

Guest
لایک‌ها
0
منم خیلی هری پاتر رو دوست دارم اما این که میگن آخرش می میره خیلی ناراحتم کرد

آخه بعد از این همه سختی باید خوبی پیروز بشه

:(:(:(

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
من نمی دونم دوستان دقیقا چند ساله شونه .. ولی یه نکته ای که حداقل به ذهن خودم می رسه اینه که ما با این داستان بزرگ شدیم (حداقل واسه خودم : سال 1378 تا الان) ... ولی مخاطبای این داستان ، قراره همون بچه های نوجوان باشن ...
6hdt99j.gif

در نتیجه شاید به همین علت باشه که داستان اون طوری که باید بهمون نچسبید آخرش ... شاید رمانس بیشتری دلمون می خواست (چیزی که دغدغه ما هست ، ولی دغدغه مخاطبای کودک و نوجوان هری پاتر نیست
164.gif
)

بيشتر از داستان رومانتيك اسنيپ؟ واي به من كه خيلي چسبيد. بيچاره اسنيپ. :(

Paria91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وای من هم عاشق هری پاترم. از همه بیشتر هم هرمیون رو دوست دارم.

richy.girl

Guest
لایک‌ها
0
اینم یک سایت دیگه البته من از این سر در نیاوردم

http://harrypotter.warnerbros.com/

:blink::wacko:

اینم یک وبلاگ که توش مطالب زییا دی در مورد هری پاتر و کتابهاش داره

اگه دوست داشتین از اینم دیدن کنید

http://harryandlord.blogfa.com/

:happy:

Scarlett

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم خیلی هری پاتر رو دوست دارم اما این که میگن آخرش می میره خیلی ناراحتم کرد

آخه بعد از این همه سختی باید خوبی پیروز بشه

:(:(:(

اصلا نگران نباش، هری نمیمیره، همه چیز هم در ظاهر به خوبی و خوشی تموم می شه، همه به مراد دلشون میرسن، انگار که فقط اسنیپ اضافی بود!! :mad:

راستی نظرتون راجع به اون بخش آخر _ 19 سال بعد_ چیه؟ به نظر من که خیلی مسخره بود! اگه رولینگ اونو نمی نوشت بهتر بود، مثلا می خواست خیال ما رو راحت کنه که دیگه ولدمورت برنمی گرده؟

richy.girl

Guest
لایک‌ها
0
امیدوارم همین طوری که میگین باشه و هری نمیره اما من جایی شنیدم که آخرش ولدمورت رو می کشه و میمیره

که آمریکا اعراض کردن و گفتن توهین به دنیای کودکان شده حتما دروغ بوده نه؟!

بالا