• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنياي هري پاتر

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
اصلا نگران نباش، هری نمیمیره، همه چیز هم در ظاهر به خوبی و خوشی تموم می شه، همه به مراد دلشون میرسن، انگار که فقط اسنیپ اضافی بود!! :mad:

راستی نظرتون راجع به اون بخش آخر _ 19 سال بعد_ چیه؟ به نظر من که خیلی مسخره بود! اگه رولینگ اونو نمی نوشت بهتر بود، مثلا می خواست خیال ما رو راحت کنه که دیگه ولدمورت برنمی گرده؟

خب اسنيپ زنده ميموند كه چي ميشد؟ به نظر من، وقتي تنها شخص مورد علاقه اون توسط والدومورت كشته شده بود، ديگه خيلي براش مهم نبود كه زنده بمونه، و تنها ميخواست از كسي كه لي لي به خاطرش مرده بود محافظت كنه.

و در مورد قسمت نهايي هم، من خيلي خوشم اومد كه هري براي قسمت دوم اسم پسر دومش Severus رو انتخاب كرده بود و بهش گفت كه اون اسم يكي از شجاعترين و بهترين اسليترين هايي رو كه ميشناخته براش انتخاب كرده.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
درسته ... بازم خوبه که اسنیپ حداقل عاقبت به خیر شد ...

Paria91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

melpomene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان. يه سوال دارم. يعني در واقع موقع خوندن كتاب خيلي سوال برام پيش اومد.
89.gif
نمي دونم شايد براي اينه كه جلد دوم رو از 12 شب تا 5 صبح خوندم. شايد هم به اين دليل باشه كه خانم رولينگ بعضي از صحنه ها رو درست تشريح نكردند. به هر حل يه سري سوال تو ذهنمه. فعلا اوليشو مي پرسم. ممنون. چرا بعد از اينكه هري دوباره به دنيا برگشت طلسم كروشياتيس ولدرمورت روش اثر نكرد؟ راستي به نظرتون بهتر نبود خانم رولينگ يه توضيحي راجع به شغل شخصيت هاي اصلي داستان مي دادند؟ از اونجايي كه احيانا استاد هاگوارتز نبودند بايد توي وزارتخونه مشغول مي شدند، اما اينكه كجا براي اكثر خواننده ها مهم بود.هميشه دوست داشتم فكر كنم هرميون استاد هاگوارتز ميشه اما خوب نشد!!! حيف

milad22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من انتهای داستان رو با بی حوصله گی نوشته بود و اصلا بهش اهمیت نداده!!!
دلم میخواست بعد از پیروزی بیشتر ادامه پیدا میکرد داستان.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چرا بعد از اينكه هري دوباره به دنيا برگشت طلسم كروشياتيس ولدرمورت روش اثر نكرد؟

سلام.

دليلش اينه كه هري صاحب اصلي تركه جادويي بود كه دست والدامورت بود و خاصيت اين تركه اون بود كه با وفاداري به صاحبش اونرو از خطر حفظ ميكرد. والدامورت فكر ميكرد صاحب اون تركه اسنيپ هست و براي همين او رو كشت تا تركه به او خدمت كنه ولي نميدونست كه كسي كه صاحب قبلي اون (دامبلدور) رو مغلوب كرده بود، دراكو بود و هري هم دراكو را شكست داده بود و تركه حالا به او وفادار بود.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
دست جی.کی درد نکنه ... یه خبر جدید و شوک آور :
soapbox.gif

دامبلدور gay می باشد !! ....
pinky.gif

ظاهرا همین یکی دو روز اخیر ، جی.کی این مطلب رو در جواب پرسش یکی از خواننده ها اعلام کرده ... حتی گفته که : " وقتی فیلمنامه قسمت ششم فیلم هری پاتر رو داشتم می خوندم ، دیدم که اشاره ای شده به عشق قدیمی دامبلدور به یه دختر ... منم مجبور شدم یه یادداشت واسه استیو کلاوس (فیلمنامه نویس فیلم) بفرستم که توش نوشته بود " دامبلدور ، gay است " ...

ظاهرا جمعیتی که اونجا جمع شده بودن ، اول کمی مکث می کنن و بعدش دست می زنن ... جی.کی هم میگه " اگه می دونستم انقدر خوشتون میاد ، زودتر این قضیه رو می گفتم " ...
shy.gif

البته گمانه زنی درباره این قضیه از قبل هم وجود داشت ... ولی خیلی کمرنگ بود ...
263cylj.gif

ظاهرا عشق اولیه دامبلدور ، گریندلوالد بوده ...

melpomene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دست جی.کی درد نکنه ... یه خبر جدید و شوک آور :
soapbox.gif

دامبلدور gay می باشد !! ....
pinky.gif

سلام دوست عزيز. حالا اين خبر قراره روي اصل داستان چه تاثيري داشته باشه؟!
89.gif
شما هم كه شديد ريتا اسكيتر!!! بيچاره دامبلدور

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من نمیدونم چرا این حرف رو زد.اخه دامبلدور که مرد.دیگه این حرفا چه معنی ای میتونه داشته باشه؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
توی این تاپیک (یکی دو صفحه آخر ، من و چندتا از دوستان یه سری نظر دادیم) ... چک کن ...
character0144.gif

hajagha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
من بالاخره دیشب کتاب هفتم رو تموم کردم.
به نظرم نسبت به بقیه کتابها هیجان و کشش کمتری داشت. به خصوص فصل آخرش که اصلا نفهمیدم منظورش جی بود. البته در ترجمه اخرین جمله این بود که نوزده سال بود که خبری نبود. همه چی خوب بود.
اگر این جمله درست ترجمه شده باشه، منظورش اینه که بود، دوباره یک اتفاقی خواهد افتاد.

در کل خیلی دلم میخواست که بیشتر توضیح داده میشد. از اینکه بچه ها دوباره به مدرسه بازگشتند یا اینکه ترک تحصیل کردند؟ جرج بدون فرد چه میکنه؟ مغازه اش رو ادامه میده؟ هری چطوری از تد نگه داری میکنه و چطوری ازش مراقبت میکنه؟ دراکو چیش شد؟ خانم رولینگ توی یکی از پاسخهاش گفته بود که تغییر کرد ولی خب خیلی طول میکشه که آدم شه. خب چطوری تغییر کرد؟
از خواستگاری هری از جینی مینوشت. از شغلهایشان. از هاگرید. از مدیر بعد از اسنیپ که احتملا خانم مک گونگال باشه و خیلی خیلی سوال دیگه.
نفهمیدم چرا یک مرتبه نوشت 19 سال بعد. منظورش چی بود؟

اما کل داستان هفتم هم به نظرم زیاد کشش نداشت. همش به جواب دادن سوالات گذشت. این یعنی به نظر من کم آوردن نویسنده. ناراحتم کرد. کتابهای قبلی خیلی خیلی کشش بیشتر بود. من پیر مرد و از کار زندگی می انداخت. یک مرتبه بلند میشدم میگفتم ای ول. زندانی آزکابان و جام آتش معرکه بودند. وقتی سیریوس یک رضایت نامه به هری داد، من یک مرتبه از صندلی پریدم هوا و داد زدم ای ول. دمت گرم سیروس!!!
ولی این آخری اینجوری نبود. حالا نمیدونم نظر شماها چیه.

melpomene

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. به نظر من هم خانم رولينگ مي تونست به جاي اينكه ماجراي بي سر و ساماني هري، رون و هرميون رو انقدر كش بده به آخر داستان چيزاي بيشتري اضافه كنه. مطمئنم تمام هري پاتر دوستان مي خواستند چيزهاي بيشتري در مورد سرنوشت قهرماني كه اين همه وقت درگير زندگيش بودند بدونند. در مورد من از سال 79 تا حالاست. شما رو نمي دونم! البته شايد درست نباشه ما نظر بديم :blink: شايد نظر خانم رولينگ چيز ديگه اي هست

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
بچه نظرتون شما راجع به فن فیکشن هایی که تو سایتهای مختلف پر شده چیه ؟؟؟

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
بچه نظرتون شما راجع به فن فیکشن هایی که تو سایتهای مختلف پر شده چیه ؟؟؟
بعضی هاشون بانمکه ولی اکثرا ضعیفن به نظرم
bored.gif
... کاشکی حداقل جی.کی میومد و مثلا یه مسابقه ای چیزی میذاشت و اون خوبا رو تایید می کرد ...

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
گویا یکی از طرفداراش به زبان اسپانیایی یه داستان 5 نوشته فکر کنم شورش اجنه
یه همچین چیزی بود . از محفل ققنوس بیشتر طرفدار پیدا کرده بود.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
گویا یکی از طرفداراش به زبان اسپانیایی یه داستان 5 نوشته فکر کنم شورش اجنه
یه همچین چیزی بود . از محفل ققنوس بیشتر طرفدار پیدا کرده بود.

جدی؟؟؟؟؟:wacko::wacko:

نه بابا مطمنی ؟؟؟

منبع خبرت موثق میباشد؟؟؟

mori

Registered User
لایک‌ها
14
خوب من یه سوال دارم. شاید چون فصل های آخر کتاب 7 رو با عجله خوندم متوجه نشدم نخوندم.

من نتونستم از تگ اسپویلر استفاده کنم:
با اجازتون من گذاشتمش تو تگ مربوطه ^_^

چرا ابر چوبدستی به دراکو مالفوی رسید؟ خودش اون رو انتخاب کرد؟ یا جریان چیز دیگه ای بود؟ اگه خودش اون رو انتخاب کرده بود هری از کجا میدونست؟

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خوب من یه سوال دارم. شاید چون فصل های آخر کتاب 7 رو با عجله خوندم متوجه نشدم نخوندم.

من نتونستم از تگ اسپویلر استفاده کنم:
با اجازتون من گذاشتمش تو تگ مربوطه ^_^

چرا ابر چوبدستی به دراکو مالفوی رسید؟ خودش اون رو انتخاب کرد؟ یا جریان چیز دیگه ای بود؟ اگه خودش اون رو انتخاب کرده بود هری از کجا میدونست؟

من اینجا همین سوالو کردم و جواب گرفتم ...
yaya.gif

mori

Registered User
لایک‌ها
14
بالا