• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنياي هري پاتر

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
خوب آخه كسي ديگه حوصله ي خوندن داستانهاي تكراري رو نداره كه؟
اگه ادامه ميداد بهتر نبود؟
مطمئنا یکی از انگیزه های اصلی واسه انتشار این کتاب ، فروش تضمین شده اشه ... خوانند ها حاضرن هرکاری بکنن ، واسه یه ذره اطلاعات بیشتر ...

100% اگه ادامه میداد بهتر بود ... به نظرم همه اینا برمی گرده به ناشرهاش ... مخصوصا ناشر امریکایی ... یعنی اونا باید ازش بخوان و سبیلش رو چرب کنن!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
مطمئنا یکی از انگیزه های اصلی واسه انتشار این کتاب ، فروش تضمین شده اشه ... خوانند ها حاضرن هرکاری بکنن ، واسه یه ذره اطلاعات بیشتر ...

100% اگه ادامه میداد بهتر بود ... به نظرم همه اینا برمی گرده به ناشرهاش ... مخصوصا ناشر امریکایی ... یعنی اونا باید ازش بخوان و سبیلش رو چرب کنن!

اگه دايرت المعرف رو كنار كتابش بده بيرون خوب خيلي چذابه اما بجاي كتاب زياد خوشايند نيست

سيمور جون سايتي چيزي براي اينكه بتونيم نظراتمون رو به گوش جناب رولينگ برسونيم سراغ ندارين؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
اگر ادامه بده دیگه چیزی واسه بحث نداره که! یه لرد سیاه بود که کشته شد رفت پی کارش!
21.gif

دایرت المعارف رو بله درست میفرمایید ، کلی فروش میکنه دیگه .این طرفدارا دنبال یه تیکه روزنامه هستن که راجع به هری اطلاعات بیشتری داشته باشن ، حالا چه برسه به دایرت المعارف!
24.gif
(من ت دونقطه رو کیبوردم ندارم!)

تو خود سایت رسمیش میتونید نظراتتون رو مستقیما به گوشش برسونید!

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
اگر ادامه بده دیگه چیزی واسه بحث نداره که! یه لرد سیاه بود که کشته شد رفت پی کارش!
21.gif

دایرت المعارف رو بله درست میفرمایید ، کلی فروش میکنه دیگه .این طرفدارا دنبال یه تیکه روزنامه هستن که راجع به هری اطلاعات بیشتری داشته باشن ، حالا چه برسه به دایرت المعارف!
24.gif
(من ت دونقطه رو کیبوردم ندارم!)

تو خود سایت رسمیش میتونید نظراتتون رو مستقیما به گوشش برسونید!

ممنون

خوب ميتونه ولدمورت رو دوباره يجوري به داستان برگردون يا نهايتش اينهه كه يه پسر از ولدمورت تو قصه هاش خلق كنه كه پيرو راه پدرشه

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام ...

یه سوال داشتم از دوستان هری پاتری...

اطلاع دارید تعداد کلماتی که خانم رولینگ در کل 7 کتابش استفاده کرده ، چه تعداده ؟

ممنون.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
سلام ...

یه سوال داشتم از دوستان هری پاتری...

اطلاع دارید تعداد کلماتی که خانم رولینگ در کل 7 کتابش استفاده کرده ، چه تعداده ؟

ممنون.
عجب سوال سختی ... به نظرم سریع ترین راهش این باشه که text کتاب دانلود بشه و توی نرم افزاری مثل word ، از دستور word count چک بشه ... خیلی ساده و خوشمزه ...
peace.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من از چهارشنبه هفته ی قبل نشستم (طبق معمول اوقاتی که بیکار میشم و فعالیت کم میارم!) دارم هری رو دوره میکنم! الان ابتدای کتاب پنجم!

ولی دوره کردن خیلی فواید داره ها! (تو دوره های قبل به این خوبی به فوایدش پی نبرده بودم!)

این بار نظرم نسبت به لوپین خیلی عوض شد .یعنی الان از مرگش خیلی بیشتر ناراحتم.
ضمنا یه چیزی نمیدونم یادتون بود یا نه اما گریپهوک همون جنی بود که برای اولین بار هری تو گرینگوتز باهاش رو به رو شد. (من اصلا یادم نبود.)

ضمنا دامبلدور در آخر کتاب چهار به اسم فیگ اشاره کرده بود اما اون موقع هری نفهمید دامبلدور کی رو میگه!

اگه چیزی به نظرم جالب بود بازم میگم!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
ضمنا یه چیزی نمیدونم یادتون بود یا نه اما گریپهوک همون جنی بود که برای اولین بار هری تو گرینگوتز باهاش رو به رو شد. (من اصلا یادم نبود.)

اگه چیزی به نظرم جالب بود بازم میگم!
من یادم بود که گریپهوک ، همون گابلین اولین قسمته ... شخصیت نچسبی بود ...
N_aggressive%20%2819%29.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من همیشه به کتاب چهار میرسم این تیکه رو اصلا بهم مزه نمیده .مسخره اون کراوچ رو از جون خودش بیشتر دوست داره . از هرمیون که دختر فهمیده ایه بعیده ازش طرفداری کنه!

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
هرمیون در بعضی شرایط واقعا استریوتایپ میشه
279.gif
... (یه چیزی شبیه کلیشه) ... یعنی یه دختر خوب که انقدر مواظب و نگران دوستاشه که آدم عصبی میشه ... رعایت قوانین واسه اش خیلی مهمه ... تنها نکته خسته کننده درباره اش ، به نظرم همین بود ...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آره این قضیه ی جنهای خونگی رو اعصاب منه! تو پست قبلی یادم رفت بگم منظورم وینکیه!
ولی رفتار این جنها! خیلی تپه هستن!

خوب کلا فکر کنم منظور رولینگ از هرمیون یه بچه 100% خوب بوده ، ولی این جریان یه ذره شورش کرده.

ولی موقعی که زد تو صورت مالفوی نشون داد که میتونه بچه بدی بشه!

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هی...از بچه های ایفای نقش سایت جادوگران کسی اینجا نیست؟ این بچه ها کتابای هری پاتر رو جویدن، خودشون یه پا دایره المعارف هستن!
راستی بچه هایی که زبانشون خوبه میتونن توی مسابقه سایت جادوگران برای ترجمه سایت lexicon که خودش یه جورایی دایره المعارف آنلاینه شرکت کنن. هنوز دو سه روزی فکر کنم مهلت ثبت نامش مونده باشه.

میتونین به لینک زیر برین:

http://www.jadoogaran.org/modules/news/article.php?storyid=2963

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
ایول! سایت جادوگران هنوز زندس؟!! (منظور خاصی ندارم!!)

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
بعد از چند سال رفتم تو سایت! تم قدیمی خیلی بهتر بود! همون قهوه ایه! یادش بخیر!

2003932329088384115_rs.jpg

دو یو نو وات ایز دیس؟

nikita-83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره هنوز زنده است!:D
البته از لحاظ فعالیت به پای سال قبل نمیرسه ولی با توجه به اینکه دیگه هری پاتر نوشته نمیشه بازم خوب فعال مونده و شاید زیاد توش بحث هری پاتری نشه ولی حاشیه هری پاتر توش زیاده!:lol:

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
والا من تا جایی که میدونم به اولش جو ضد فرندشیپ بازی بود بعد اش به علت همین فرند شیپ بازی ترکید! این عکسی که گذاشتم بروبچ رو میشناسی؟

Theoden

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
کتاب هری پاتر جلد 6 خیلی تاثر انگیز بود نظر شما چیه؟

خوب اگه قرار بود که اون طوری که ما دوست داریم تموم بشه،دیگه اون همه طرفدار نداشت و می شد مثل داستانهای فیلم های فارسی.ولی اگه کتاب 7 رو بخونید متوجه میشید که دامبلدور اون طوری ها هم که فکر می کردید نبوده.و مرگش هم یه چیز سوری بوده.

Phantom Acid

Registered User
لایک‌ها
2
سلا دوستان
نسخه اصلی (زبان اصلی) سری کتاب های هری پاتر رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
ممنون

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
سلا دوستان
نسخه اصلی (زبان اصلی) سری کتاب های هری پاتر رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
ممنون

سه کتاب آخر رو تو کتاب فروشی ها دیده م.
ebook و audiobook هم که خیلی راحت تو اینترنت گیر می آد.

Geronimo

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
142
جی کی رولینگ چیزی دیگه ای ننوشت ؟

خبری ازش نیست ؟

بالا