• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دنياي هري پاتر

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
درسته منم با 2 و 3 موافقم اما دادلی رو نفهمیدم منظروتون رو یعنی چی بهتر باشه ؟ یعنی چهرش قشنگتر باشه؟

اون غورباقه دلورس جین آمبریج بود ، با توصیفات رولینگ زیاد سازگار نبود ، فکر میکنم اینجا هم همون بحث جذابیت هست ، چهرش جذابه تا آدمی که مورد تنفر واقع بشه .
فلور هم اصلا قشنگ نبود .یعنی اصلا اون ظاهر پریوار رو نداشت .
ضمنان همین نظر رو هم در مورد چو دارم .میتونستند یک اوریجینال شرقی استفاده کنن که واقعا به همون زیبایی باشه .
هرمیون هم که همونطور که دوستان گفتند قرار نبود اینقدر زیبا باشه .

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درسته منم با 2 و 3 موافقم اما دادلی رو نفهمیدم منظروتون رو یعنی چی بهتر باشه ؟ یعنی چهرش قشنگتر باشه؟

اون غورباقه دلورس جین آمبریج بود ، با توصیفات رولینگ زیاد سازگار نبود ، فکر میکنم اینجا هم همون بحث جذابیت هست ، چهرش جذابه تا آدمی که مورد تنفر واقع بشه .
ضمنان همین نظر رو هم در مورد چو دارم .میتونستند یک اوریجینال شرقی استفاده کنن که واقعا به همون زیبایی باشه .
ولی تا اونجایی که من یادم فلور یک زیبا رو توصیف شده بود.... مگه فلور همونی نیست که رون بهش علاقه مند شد؟
و بعد با برادر رون دوست شد؟....(تقریبا دو سالی میشه که هری پاتر نمیخونم...اگه یه خورده اشتباه میکنم راهنماییم کنید)
هرمیون هم اونقدر ها که شما میگی قشنگ نیست....

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بله فلور همونه که هری خواهرش رو از دریاچه نجات داد ... یک دورگست که یک رگش پری هست ... یعنی باید خیلی متفاوتتر می بود ... اما تو فیلم فقط یک دختر زیباست ...

هرمیون هم قرار بود کاملا عادی و معمولی باشه و رولینگ همیشه حتی رو حالت موهاش تاکید داشت و توی جشن مطرح شده بود که خیلی زیباتر شده و اصلا باور کردنی نبود .. منتقدها نظرشون این هست که "اما" زیباتر از توصیفات رولینگ بوده و این رو یک امتیاز منفی حساب کردند.
اما تو یکی از رده بندیهای زیباترین ها رده ی 30ام رو داشت .
یکبار به رده ی 28 رسید اما هنوزم سی ام هست.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372

بهتر باشه يعني با اونكه رولينگ گفته بيشتر مطابقت كنه . مثلا قيافه عمو ورنون خيلي بهتر از دادلي هست از اين نظر نه از نظر زيبايي . هرچند از زيبايي هم زياد فرقي ندارن
چو هم درسته بايد جذاب تر از اينا مي بود اين كه الان هست يه نموره معمولي مي زنه .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آهان ، فکر کنم یه ذره دادلی چاقتر بهتر بود ! چو به این خاطره که واقعا چو نیست ... چون باید یک دختر شرقی باشه ... در حالی که اسکاتلندیه .اینم یک نمونه از تعصبشون رو جامعه ی اروپاییشونه !

گفتی دادلی به نظرم خیلی بد کاری کردن که اوایل فیلم 5 که درگیری هری و دادلی و دیوانه سازها بود رو اینطوری تغییر دادن .کلا روند داستان عوض شد!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
با اين چو كه اينا انتخاب كردن اگه من جاي هري بودم هيچوقت عاشقش نمي شدم . عاشق جيني هم نمي شدم ...بزار ببينم ... فكر كنم اگه دراكو مالفوي يه خواهر داشت احتمالا عاشق اون مي شدم :) خيلي باحال مي شد . آره ديگه موي صاف و بلوند چشم آبي و پولدار . خوب شد من جاي هري نيستم :D

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من كه زياد خوشمان نيامده بيد از تريپش ...
يه جورايي مماغش تو زق مي زنه
من از بچه گي هاش بيشتر خوشم مياد !!
هري هم بچه بود خيلي باحال تر بود
كلا همشون تو فسمت هاي اول و دوم باحال تر بودن

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر پاتر !!! اگر به بحث داستانیش نگاه کینم فقط قسمت 1-3 قابل توجه هست و از اون به بعد وارد مسئل خاله زنکی و نثر زنانه و موارد درخواستی خوانندگان و یه بخشیشم برای جذاب شدن فیلم بهش اضافه میشه و کلا گند میزنه به همه نوشته هاش.از دید رولینک شناسی اگه نگاه کنیم خانم بی پول یه شبه پولدار میشن و دغدغه هاشون عوض میشه و اینم به بدتر شدن داستان کمک میکنه این اوخرم که برای جلب نظر گروه های ... و فروش بیشتر به کاراکترها داستانش القاب افتخار آمیز میده و وقتی پول دراوردن حرف اول رو میزنه گور بابای داستان.
بیاید یه کم بیشتر فکر کنیم هرتی پاتر غیر از رنگ و لعاب دادن به جامعه انگلیس با تاریخ نه چندان افتخار آمیز و مشروعیت بخشیدن به یک سیستم حکومتی

در گیر بهران مشروعیت هیچ چیز نیست هیچ چیز.
یک روز از زندگی پدران و گذشتگان من شرف داره بهش.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
من كه از حرفات سر در نياوردم دلانگيز . خيلي از كتاباي سريالي هستن كه اولاشون جذاب تر از آخرشونه . مثلا كتاب روياي سبز ( آن شرلي ) رو اگه خونده باشي كتاب بعد از اون اولي كه آن شرلي بزرگ شده اصلا به قشنگيه اولي نيست .در ضمن كلا مردم به داستان يه كودك تنها كه با مشكلات مبارزه مي كنه علاقه دارن : آن شرلي ، جودي ابت ، پرين توي باخانمان ، جين اير ، ديويد كاپرفيلد و خيلي هاي ديگه . هري پاترم از همون دسته داستان هاست . داستانش هم بسيار جذابه من هفت تا كتابش هم خوندم و خيلي هم حال كردم . يه نموره كتاب 5 جالب نبود بقيه اش مخصوصا كتاب هفت خيلي باحال بود ( هرچند يه سري مشكلات منطقي داشت كه قبلا تو اين تاپيك گفتم )
حالا شما مياي ...زو به شقيقه ربط ميدي كه چي بشه ؟ ناراحتي چرا رولينگ پولدار شده برو يه كتاب باحالتر بنويس كتاب تو رو بخرن بخونن . معلومه كه به جامعه انگليس رنگ و لعاب ميده چون اون خانوم هم به كشور خودش افتخار مي كنه و دوستش داره مي خواستي بياد ايران ايران كنه ؟؟؟!
در مورد گي بودن دامبلدور هم بدبخت يه وري زد حالا توش مونده . هرچند من اشكالي نمي بينم كه يارو گي باشه .

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من كه از حرفات سر در نياوردم دلانگيز . خيلي از كتاباي سريالي هستن كه اولاشون جذاب تر از آخرشونه . مثلا كتاب روياي سبز ( آن شرلي ) رو اگه خونده باشي كتاب بعد از اون اولي كه آن شرلي بزرگ شده اصلا به قشنگيه اولي نيست .در ضمن كلا مردم به داستان يه كودك تنها كه با مشكلات مبارزه مي كنه علاقه دارن : آن شرلي ، جودي ابت ، پرين توي باخانمان ، جين اير ، ديويد كاپرفيلد و خيلي هاي ديگه . هري پاترم از همون دسته داستان هاست . داستانش هم بسيار جذابه من هفت تا كتابش هم خوندم و خيلي هم حال كردم . يه نموره كتاب 5 جالب نبود بقيه اش مخصوصا كتاب هفت خيلي باحال بود ( هرچند يه سري مشكلات منطقي داشت كه قبلا تو اين تاپيك گفتم )
حالا شما مياي ...زو به شقيقه ربط ميدي كه چي بشه ؟ ناراحتي چرا رولينگ پولدار شده برو يه كتاب باحالتر بنويس كتاب تو رو بخرن بخونن . معلومه كه به جامعه انگليس رنگ و لعاب ميده چون اون خانوم هم به كشور خودش افتخار مي كنه و دوستش داره مي خواستي بياد ايران ايران كنه ؟؟؟!
در مورد گي بودن دامبلدور هم بدبخت يه وري زد حالا توش مونده . هرچند من اشكالي نمي بينم كه يارو گي باشه .

پسرم من جونیام همه اون بالایی ها و خیلی دیگه رو خوندم یاد ژول ورن بخیر یاد دشیل همت بخیر یاد ملویل یاد مونتگمری یاد کانن دویل و ... کتاب هری پاتر 3 را من یه شب تا صبح خوندم.شما منظوره منو نگرفتی.من حالم داره از انجمن دوستارن هری پاتر و ... دیگه بهم می خوره.این بازیگراشم مگه کین یه مشت آدم مثل همه شاید روح خود شما خیلی از اونا بزرگتر باشه متوجهی آدمن آدم هم ارزش پرستش نداره.

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
عموجان من فهميدم چي مي خواي بگي اما اين كه بياي توي تاپيك طرفداراي اين داستان بگي حالم از انجمن دوستارن هری پاتر و ... دیگه بهم می خوره كه نميشه . اونايي كه اين داستانو دوست دارن كه آزارشون به كسي نرسيده با خودشون و اين داستان خوشن هركي خوشش نمياد اين همه كتاب يه چيز ديگه بخونه .
مثلا من حالم از مرلين منسون بهم مي خوره برم به طرفداراش بگم شما چقد اوسكوليد اين چيه گوش ميديد كه خوب ميگن به توچه برو جنيفر لوپزت رو گوش بده . يه نصيحت دوستانه :
سخن هارا به طبع مستمع گوي ... اگر خواهي كه دارد با تو ميلي
هر آن عاقل كه با مجنون نشيند ... نبايد كردنش جز ذكر ليلي

بازيگراشم چون نمادي از كاراكتر داستانن ملت دوست دارن وگرنه خودشون كه كسي نيستن

قربانت

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من حالم داره از انجمن دوستارن هری پاتر و ... دیگه بهم می خوره.این بازیگراشم مگه کین یه مشت آدم مثل همه شاید روح خود شما خیلی از اونا بزرگتر باشه متوجهی آدمن آدم هم ارزش پرستش نداره.
سلام .
خیلی جالب بود .شما تو پستتون فقط از داستان ایراد گرفتین در حالی که منظورتون بزرگ جلوه دار شدن بازیگراش بود؟!
بله بازیگرا همگی بازیگرن و با بقیه مساوی ، اما به خاطر موقعیت کاریشون خوب از بقیه مشهورتر میشن ، طرفداران داستان وقتی اون چیزی رو که خوندن و تو ذهنشون تصویر کردن دارن رو پرنده ی سینما و به صورت بصری میبینن خوب خیلی براشون جذاب هست ، مثلا صحنه های کوییدیچ رو در نظر بگیرید ، تو همون کتابی که شما شب تا صبح خوندید صحنه مقابله با دیوانه سازها بود ، همینو توفیلم خیلی خوب به تصویر کشیدن ،
از این لحاظ فیلم برای طرفداران کتاب ارزشمند هست هر چند که به عقیده ی من اگر از 7 تا کتاب 70 تا فیلم هم بسازن ارزش یک خط از داستان رو نداره ، بعضی جاها به داستان لطمه خورده روند داستان عوض شده ، اما در کل اکثریت بازیگران فیلم رو همون نمادهای تو داستان میدونن ، مثلا وقتی دنیل رو میبینن یاد هری می افتن و وقتی با اون گریم تو فیلم ظاهر میشه واقعا همون حس دیدن هری برای مخاطب تداعی میشه ،
بازی اکثریتشون هم خوبه و این رو منتقدها هم قبول دارن که برخلاف سن کمشون یلی خوب از پس این 5 تا بر اومدن .
اما اینا هیچ کدوم دلیل بر پرستش این آدمها نمیشه . یعنی اصلا اینطور نمیمونه .دو روز دیگه از یاد همه میره اما داستان تو ذهن طرفدارا میمونه .

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .
خیلی جالب بود .شما تو پستتون فقط از داستان ایراد گرفتین در حالی که منظورتون بزرگ جلوه دار شدن بازیگراش بود؟!
بله بازیگرا همگی بازیگرن و با بقیه مساوی ، اما به خاطر موقعیت کاریشون خوب از بقیه مشهورتر میشن ، طرفداران داستان وقتی اون چیزی رو که خوندن و تو ذهنشون تصویر کردن دارن رو پرنده ی سینما و به صورت بصری میبینن خوب خیلی براشون جذاب هست ، مثلا صحنه های کوییدیچ رو در نظر بگیرید ، تو همون کتابی که شما شب تا صبح خوندید صحنه مقابله با دیوانه سازها بود ، همینو توفیلم خیلی خوب به تصویر کشیدن ،
از این لحاظ فیلم برای طرفداران کتاب ارزشمند هست هر چند که به عقیده ی من اگر از 7 تا کتاب 70 تا فیلم هم بسازن ارزش یک خط از داستان رو نداره ، بعضی جاها به داستان لطمه خورده روند داستان عوض شده ، اما در کل اکثریت بازیگران فیلم رو همون نمادهای تو داستان میدونن ، مثلا وقتی دنیل رو میبینن یاد هری می افتن و وقتی با اون گریم تو فیلم ظاهر میشه واقعا همون حس دیدن هری برای مخاطب تداعی میشه ،
بازی اکثریتشون هم خوبه و این رو منتقدها هم قبول دارن که برخلاف سن کمشون یلی خوب از پس این 5 تا بر اومدن .
اما اینا هیچ کدوم دلیل بر پرستش این آدمها نمیشه . یعنی اصلا اینطور نمیمونه .دو روز دیگه از یاد همه میره اما داستان تو ذهن طرفدارا میمونه .

من یه نقد ساده به کل سیستم داستانی کردم همین.منظورم از پرستش بازیگرا کلا هری پاتر پرستی برخی بود.

عموجان من فهميدم چي مي خواي بگي اما اين كه بياي توي تاپيك طرفداراي اين داستان بگي حالم از انجمن دوستارن هری پاتر و ... دیگه بهم می خوره كه نميشه . اونايي كه اين داستانو دوست دارن كه آزارشون به كسي نرسيده با خودشون و اين داستان خوشن هركي خوشش نمياد اين همه كتاب يه چيز ديگه بخونه .
مثلا من حالم از مرلين منسون بهم مي خوره برم به طرفداراش بگم شما چقد اوسكوليد اين چيه گوش ميديد كه خوب ميگن به توچه برو جنيفر لوپزت رو گوش بده . يه نصيحت دوستانه :
سخن هارا به طبع مستمع گوي ... اگر خواهي كه دارد با تو ميلي
هر آن عاقل كه با مجنون نشيند ... نبايد كردنش جز ذكر ليلي

بازيگراشم چون نمادي از كاراكتر داستانن ملت دوست دارن وگرنه خودشون كه كسي نيستن

قربانت

کل مطا لبی که اون بالا نوشتم رو دوباره بخون.شما چسبیدی به یه بخش جزئئ.

seymour

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
84
چه بحثیه حالا ... هری پاتر واسه گروه سنی زیر 20 هدف گیری شده ... در نتیجه خیلی عناصر توش توجیه پذیره ... حالا یکی خوشش نمیاد ، 350 میلیون نفر دیگه خوششون میاد ... اونی که خوشش نمیاد هم میره و یک کتابی که خوشش میاد رو می خونه و همه به خوبی زندگی می کنن ...
سیمور جان این دو تا عکس آخری برای من نشون داده نمیشن.(فکر میکنم فیل*تر باشن.آخه بیشتر بخشهای IMDB از جمله گالریش برای من فیل*ترن!
sad.gif
)
ضمیمه اش کردم ویلی جون ..

فایل های ضمیمه

• 7406a.jpg
    7406a.jpg
    20.2 KB · نمایش ها: 1
  • DanielRadc_Kambo_6482793_400.jpg
    DanielRadc_Kambo_6482793_400.jpg
    34.5 KB · نمایش ها: 1

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
این عکسا رو برای منم نشون نداد .مرسی سیمور جان .

خدایی چقدر چهره های بچیگیشون معصوم و دوست داشتنی بود. چقدر ساده .

راستی کسی اولین عکس منتشر شده از فیلم 6 رو دیده ؟ شرط میبندم باز همون تی شرت توسیست که هری تو فیلم 3 میپوشید!

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه بحثیه حالا ... هری پاتر واسه گروه سنی زیر 20 هدف گیری شده ... در نتیجه خیلی عناصر توش توجیه پذیره ... حالا یکی خوشش نمیاد ، 350 میلیون نفر دیگه خوششون میاد ... اونی که خوشش نمیاد هم میره و یک کتابی که خوشش میاد رو می خونه و همه به خوبی زندگی می کنن ...

قصه ما به سر رسید در دکون نقد تعطیل هیچکی به خونش نرسید. :f34r: در ضمن من نگفتم خوشم نمیاد از کتابش.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
پسرم من جونیام همه اون بالایی ها و خیلی دیگه رو خوندم یاد ژول ورن بخیر یاد دشیل همت بخیر یاد ملویل یاد مونتگمری یاد کانن دویل و ... کتاب هری پاتر 3 را من یه شب تا صبح خوندم.شما منظوره منو نگرفتی.من حالم داره از انجمن دوستارن هری پاتر و ... دیگه بهم می خوره.این بازیگراشم مگه کین یه مشت آدم مثل همه شاید روح خود شما خیلی از اونا بزرگتر باشه متوجهی آدمن آدم هم ارزش پرستش نداره.
حسین جان امکان داره من هم با اینکه یه عده زندگیشون رو وقف هری پاتر کنن مخالف باشم...
ولی اینکه بیای بگی حالم بهم میخوره از دوستداران هری پاتر درست نیست....هر چی باشه اینجا مال طرفداران هریه....

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
حسین جان امکان داره من هم با اینکه یه عده زندگیشون رو وقف هری پاتر کنن مخالف باشم...
ولی اینکه بیای بگی حالم بهم میخوره از دوستداران هری پاتر درست نیست....هر چی باشه اینجا مال طرفداران هریه....

منم موافقم
هركي يه نوع سليقه خاصي داره
احترام به سليقه ها از اصول اخلاقيه:happy:

بالا