- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 25
یکی از دوستان از قرار معلوم تازه انور تموم کرده ازش خواستم بیاد اینجا به چند تا سوال جواب بده .من پستشون رو اینجا کت میکنم
اگر ممکنه جواب سوالاتم رو در تاپیک زیر یا همینجا پاسخ بدید ممنون
دوران سربازی در پادگان جوادالائمه (06 پاسداران نزاجا)
شما اطلاع دارین چه رشته هایی کد خوردن ؟؟ بقیه بچه ها با رشته های دیگه مثل عمران امریشون کجا افتاد ؟؟
راستی ممکنه بفرمایید حقوق سربازی برای لیسانس ها چقدر هست ؟ و کی این حقوق ها معمولا ریخته میشه ؟
شما اردو کجا افتادین ؟ میان دوره داشتین ؟ در مورد روزبرگ هم لطفا توضیح بدید که اونجا از کی دادن و بیشتر به چه کسایی تعلق میگرفت ....
درمورد گردان ها و رسته ها هم یه توضیحی بدین که کدوم ها بهترن ...راستی من شنیدم فرماندهای گردانا همش تغییر میکنه صحت داره ؟ کدوم فرمانده ها با شعورترن ؟
به سلامتی ..دیگه تموم شدسلام بر همه دوستان.
بالاخره آموزشی ما هم تو 06 یا همون جهنم سبز به پایان رسید. یکشنبه تحلیف بود ، امروز هم امریه ها رو گرفتیم و خلاص.
دوره جالبی بود. سخت گذشت، البته افراد مختلف نظرات مختلفی دارند و خواهند داشت ولی انصافا 06 به خاطر اینکه مرکز تربیت کادری های ارتش هست واقعا جو کاری جدی ای داره.
طبیعت و آب و هوای پادگان عالیه. فرمانده ها اکثرا با شخصیت و با شعوراند. امکانات بهداشتی خوبی داره ( با توجه به اینکه پادگانه ). بگذریم، چون بچه های دوره جدید امروز اومدند و همه چیز رو خودشون خواهند دید.
در ضمن بنده رشته ام برق قدرت هست و کد رسته پیاده خوردم پادگان 02 . کسی اونجا دوره کد گذرونده که به ما بگه چه جوریه ؟
تا بعد...
اگر ممکنه جواب سوالاتم رو در تاپیک زیر یا همینجا پاسخ بدید ممنون
دوران سربازی در پادگان جوادالائمه (06 پاسداران نزاجا)
شما اطلاع دارین چه رشته هایی کد خوردن ؟؟ بقیه بچه ها با رشته های دیگه مثل عمران امریشون کجا افتاد ؟؟
راستی ممکنه بفرمایید حقوق سربازی برای لیسانس ها چقدر هست ؟ و کی این حقوق ها معمولا ریخته میشه ؟
شما اردو کجا افتادین ؟ میان دوره داشتین ؟ در مورد روزبرگ هم لطفا توضیح بدید که اونجا از کی دادن و بیشتر به چه کسایی تعلق میگرفت ....
درمورد گردان ها و رسته ها هم یه توضیحی بدین که کدوم ها بهترن ...راستی من شنیدم فرماندهای گردانا همش تغییر میکنه صحت داره ؟ کدوم فرمانده ها با شعورترن ؟
سلام دوست عزیز.
در موردکد واقعا نمیشه قطعی حرف زد.مثلا چند تا از هم دانشکده ای های خودم دوره های قبل تو 06 بودند هیچ کدوم کد نخوردند ولی من تو این دوره کد خوردم.با فرمانده ها هم که صحبت می کردیم میگفتند بستگی به نیاز ارتش داره.راستش دیروز در آخرین لحظه موقع خروج ار درب پادگان امریه ها رو دادند و نشد آمار درست بگیریم کی چی خورده.ولی مثلا برق اکثرا کد خوردند لویزان و 02، یا مثلا دو تا لیسانس مدیریت دیدم کد خوردند اصفهان. از عمران اطلاع پیدا نکردم.
حقوق هم والا رو برد آموزشی یه چیزهایی نوشته بود انگار تو آموزشی چیزی در حدود35 تا 40 تومان میدند ولی من دیروز حساب سپه خودم رو چک کردم اثری ازش نبود، بعد اینکه مثل اینکه بانک واسه واریز حقوق دیگه سپه نخواهد بود و حکمت ایرانیان هست ولی به ما که درست توضیح ندادند.
اردو رو براتون بگم ما فوق العاده خوش شانس بودیم چون در تاریخی که واسه اردو تعیین شده بود بچه های دانشکده افسری رفته بودند تلو دیگه نمیشد ما هم بریم. خلاصه گفتند اردو کنسله ولی بعد از چند ساعتی قرار شد اردو تو خود پادگان باشه. خلاصه تو همون پادگان چادر زدیم و مثلا شرایط اردو رو پیاده کردیم ( البته اردوی ما در برابر اردوی واقعی مثل اردوی تفریحی بود. ). معمولا اردو میبرند تلو و خب اردو هست دیگه ، قاعدتا باید کار و فعالیت بیشتری انجام بدید.
از اون روزای اول به ما میگفتند از میاندوره خبری نیست تا اینکه خوردیم به تعطیلی نیمه شعبان و شنبه وسطش که تعطیل شد ما رو از چهارشنبه بعد از ظهر فرستادند تا دوشنبه صبح و اسمش رو گذاشتند میاندوره.البته نگهبانی ها سر جای خودش بود و بر عهده تهرانی ها و کرجی ها بود.
روزبرگ تو 06 بسیار کمه. تا 10 روز اول که خبری ازش نبود.بعد هم گفتند 10 تا هست و اولویت با متاهل هاست و به مرور زیادتر شد. شد چیزی در حدود 20 تا در روز و تا 30 تا هم رسید و بعضی وقتها که کارمون خیلی خوب بود بیشتر هم میرفتند.ولی من که تهرانی بودم در طول کل دوره 3 بار رفتم روزبرگ. یکی از موانع روزبزگ نگهبانی زیاد تو 06 هست. البته میزان روزبرگ و اینکه به کی بدند به فرمانده گردان و فرمانده گروهان و انضباط گروهان هم بستگی داره. ما گروهان 3 گردان یس بودیم، رفیقم تو 3 نصر بود میگفت تقریبا هر دو یا سه روز یکبار میره روزبرگ.روزبرگ به همه میدند ، تهرانی و غیر تهرانی نداره.
ما سه تا گردان بودیم، نصر ، جواد و یس و هر کدوم سه تا گروهان بودند.واقعا نمیدونم کدوم خوب بود کدوم بد ولی یکی تو همین انجمن از دوره قبلی ما میگفت جواد بهتره. انصافا هم فکر کنم وضع نصر و جواد بهتر از ما بود. ولی مثلا تو یس هم فرمانده های خوب و واقعا با شعور بودند که آدم از بودن در کنارشون لذت میبرد.
ولی در کل دوست عزیز باور کنید خیلی زود میگذره. سعی کنید از چیزای خوبش استفاده کنید.من خودم از سربازی متنفرم و لی این دوره آموزشی واقعا برام فوایدی هم داشت. از محیط زیبا و سبزش لذت ببرید. نمای میدون صبحگاهش خیلی زیباست.
فقط یه توصیه اینکه کارتون رو درست انجام بدید چون ما یه سری آدم بی خیال داشتیم و همش به خاطر اونها تنبیه و بازداشت میشدیم. حتما میدونید که یه اصلی دارند میگه " تشویق برای یکی ، تنبیه برای همه" . در ضمن تهدید ها اکثرا دروغی هستند مگر اینکه دیگه کسی واقعا شورش رو دربیاره اون موقع ممکنه واقعا از نمره فرماندهیش خیلی کم کنند و یا رسما در دفتر تنبیهات و تشویقات گردان واسش اضاف بزنند.
انشاء ا... موفق باشید.
Last edited: