• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوران سربازی در پادگان جوادالائمه (06 پاسداران نزاجا)

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
باید نخندند ! کلاه کشی را بردار
529819_89qjmgx.gif

اهان راستی کسایی که دارای شرایط خاص هستن باید نامه از پادگان ببرند ثبت احوال تا استعلام بگیرند
یه مورد دیگه اینکه شماره هاتون یادتون نره رو لباس بچسبونید ...
من هتوز حساب باز نکردم نمیدونم 5 شنبه این بانکه تعطیلهیا باز ..اگر 5 شنبه هم نشه که میره واسه اولین مرخصی ..
راستی تا جمعه 11 دهم مرخصی به همه خوش بگذره
289619_2nqtnp0.gif

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
خاطرات روز دوم 90.6.7 :
صبح ساعت 5 از خواب پاشدیم تا ساعت 6 دمه پادگان باشیم ..بارون خیلی شدیدی میومد ماهم به خیال اینکه بهمون گفتن از درب ملاقاتی ها قراره بیایم رفتیم همون طرف اما در بسته بود و هیچ کسم اونجا نبود که جوابگو باشه . 5 دقیقه اونجا الاف بودیم و تصمیم گرفتیم بریم سمت درب اصلی پادگان .. از قرار معلوم میخواستن یه حالی بهمون داده باشن .. ماکه با ماشین بودیم اما دوستانی که پیاده امده بودن کلی اذیت شدن ...رفتیم تو پادگان و تو اون بارون مارو به صف کردن تا تک تک بچه هارو تفتیش کنن. خلاصه این بی همه چیزا نیم ساعتی مارو تو اون بارون نگه داشته بودن و ما همه خیس شده بودیم و داشتیم از سرما میلرزیدیم . بعداز تفتیش اون نگهبانا رفتن و ما یه 5 دقیقه ای الاف بودیم و از شدت بارون صفا رو شکستیم و رفتیم یه جا پناه گرفتیم .. بعد 5 دقیقه تازه سرو کله این احمقا پیدا شد و حسینه و آسایشگاه رو باز کردن تا بچه ها برن تو ... بعد گفتن لباسای شخصی رو در بیارید و نظامی هارو تن کنید .. اینجا اون سری از بچه ها که از اول لباس نظامی تنشون بود خیلی اذیت شدن چون حسابی خیس شده بودن و نمیتونستن کاری کنن... بعد از کمتر شدن بارون مارو به صف کردن تا گردان ها و گروهان هارو مشخص کنند .هنوز بارون میومد که دوباره مارو به صف کردن و دوندن سمت میدون صبحگاهی که دوباره یه مراسم خوشامدگویی واسمون ترتیب بدن ....خلاصه مجبورمون کردن زیر بارون پا حرفای یه سرهنگ که الان سمتش یادم نیست بشینیم و در نهایت از زیر قرآن و پرچم رد شیم ..خلاصه دوباره مارو برگردوندن آسایشگاه و اونجا دوباره تو بارون به صفمون کردن تا آسایگامونو و تختامون رو مشخص کنند...بعد از این قضایا رفتیم که یه سری دیگه از استحقاقیامونو بگیریم و در نهایت طریقه انکادر کردن تخت ها و کمد هارو یاد دادن ....هنوز که هنوزه بهمون کلاه ندادن ... جالب بود سرویسای بهداشتی و آبخوری ها اکثر اوقات برق و آب نداشتن و خارج از دسترس بودن که خیلی اذیت کننده بود ... شب اول هم که یه سری از بچه ها پست نگهبانی خوردن و تا صبح بیدار بودن.. صبح ساعت 3:45 بیدار باش بود
خاطرات روز دوم بمونه واسه بعد :دی

من پرسیده بودم گفتند که از درب اصلی بیایید! و واسه برگشت از مرخصی گفتند از درب ملاقات بیایید :)

راستی نگفتی کدام گردان و گروهان افتادی؟

529819_89qjmgx.gif

اهان راستی کسایی که دارای شرایط خاص هستن باید نامه از پادگان ببرند ثبت احوال تا استعلام بگیرند
من هتوز حساب باز نکردم نمیدونم 5 شنبه این بانکه تعطیلهیا باز ..اگر 5 شنبه هم نشه که میره واسه اولین مرخصی ..
289619_2nqtnp0.gif

اون جمله اولت به نظرم ناقص میاد! اینطور نیست؟

نگفتی کدام گردان و گوهان هستی؟

اجبار به چسباندن شماره به لباس بستگی به گروهان و فرمانده اش داره :دی

بر طبق اصل و قاعده بانک باید باز باشه :)

اینم لینک لیست شعب بانک

http://www.hibank24.com/c/document_library/get_file?p_l_id=19385&folderId=23779&name=DLFE-608.pdf

به شما هم نیز خوش بگذره:)

aminjooooon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
529819_89qjmgx.gif

289619_2nqtnp0.gif

چرا خودتو اذیت میکنی گفتن خودشون برامون حساب باز میکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی رو گفتن بیارین
ازشنبه تازه سربازی ما شروع میشه

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
من پرسیده بودم گفتند که از درب اصلی بیایید! و واسه برگشت از مرخصی گفتند از درب ملاقات بیایید :)

راستی نگفتی کدام گردان و گروهان افتادی؟

اون جمله اولت به نظرم ناقص میاد! اینطور نیست؟

نگفتی کدام گردان و گوهان هستی؟

اجبار به چسباندن شماره به لباس بستگی به گروهان و فرمانده اش داره :دی

بر طبق اصل و قاعده بانک باید باز باشه :)

اینم لینک لیست شعب بانک

http://www.hibank24.com/c/document_library/get_file?p_l_id=19385&folderId=23779&name=DLFE-608.pdf

به شما هم نیز خوش بگذره:)
تا 7 تم هم مرخصی بود دیگه قاعدتا باید از ملاقاتیا باید میرفتیم... اما درب اصلی ورودی بود ...درکل خیلی بی نظم هستن به ما گفتن 7 تم دارید میاید از ملاقاتی ها بیاین
شما که گفتی پیدا کردن من راحته ! پس خودت بیا مارو پیدا کن :p
اون جمله نه سر داره نه ته ...روز اول پادگان که داشتیم میرفتیم تو این جمله رو از نگهبان شنیدیم کل بچه ها ترکیدن :lol:
بانک ارتشی که قاعده ماعده سرش نمیشه دادا زنگ زدم چند تا از شعبش کسی گوشی برنمیداشت...تعطیلا:rolleyes:
راستی فرمانده ما ازمون خواسته این برچسب هارو بزنیم:wacko: من نمیدونم هر کی تو این پادگان یه جور میرقصونه:wacko:
به قول فرمانده کل: ارتش یعنی نظم :lol:

چرا خودتو اذیت میکنی گفتن خودشون برامون حساب باز میکنن.کپی شناسنامه و کارت ملی رو گفتن بیارین
ازشنبه تازه سربازی ما شروع میشه

جدی میگی:blink: اینا به ما در این مورد حرفی نزدن ...گفتن خودتون پاشید برید حساب باز کنید

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
تا 7 تم هم مرخصی بود دیگه قاعدتا باید از ملاقاتیا باید میرفتیم... اما درب اصلی ورودی بود ...درکل خیلی بی نظم هستن به ما گفتن 7 تم دارید میاید از ملاقاتی ها بیاین
شما که گفتی پیدا کردن من راحته ! پس خودت بیا مارو پیدا کن :p
اون جمله نه سر داره نه ته ...روز اول پادگان که داشتیم میرفتیم تو این جمله رو از نگهبان شنیدیم کل بچه ها ترکیدن :lol:
بانک ارتشی که قاعده ماعده سرش نمیشه دادا زنگ زدم چند تا از شعبش کسی گوشی برنمیداشت...تعطیلا:rolleyes:
راستی فرمانده ما ازمون خواسته این برچسب هارو بزنیم:wacko: من نمیدونم هر کی تو این پادگان یه جور میرقصونه:wacko:
به قول فرمانده کل: ارتش یعنی نظم :lol:

جدی میگی:blink: اینا به ما در این مورد حرفی نزدن ...گفتن خودتون پاشید برید حساب باز کنید

نه دیگه قاعده اش اینه که وقتی نمیدونی بپرسی :)

ندانستن عیب نیست! نپرسیدن عیبه!

حتما برام مهم نبوده :happy: و اینکه 900 نفر آدم است و 3تا گردان و 9گروهان! ترجیح میدم از خودت بپرسم تا وقتمو تلف کنم....

آهان! من متوجه نشدم :دی اون دژبانها که همه قیافه ها داد میزد زیر دیپلم هستند توقعی نمیرفت...

من نمیدونستم امروز را دولت تعطیل رسمی اعلام کرده! و برای همین همه شعب تعطیل بوده...

آره جالبه بعضی برنامه ها شدیدا فرق میکنه! مثلا به ما بورس پتو ندادند و گفتند بگیرید خودتون ولی بعضی از گروهانها گرفتند جزو استحقاقی! بعضی گروهانها انبار شخصی باز شد و اجرا شد ولی به ما و بعضی گروهانهای دیگه گفتند از شنبه...

کلا تجربه جالبیه :دی

بروبچ همرزم :دی فردا ساعت 16 همه پادگان :cool:

alizare77

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به دوستان، منم 1.8 اعزامم.
06 افتادم( پاسداران)،
این قضیه حساب بانکی چیه؟
من موقع ثبت مدارک تو پلیس + 10 مسولش به من گفت باید حتما تو بانک سپه حساب باز کنی، بعد الان من میبینم یه بانک دیگست ، بعد راستی میتونیم زودتر بریم خودمون حساب باز کنیم یا همون جا مدارک رو میگیرن و خودشون باز می کنن؟
پیشاپیش ممنون

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
06 افتادم( پاسداران)،
این قضیه حساب بانکی چیه؟
من موقع ثبت مدارک تو پلیس + 10 مسولش به من گفت باید حتما تو بانک سپه حساب باز کنی، بعد الان من میبینم یه بانک دیگست ، بعد راستی میتونیم زودتر بریم خودمون حساب باز کنیم یا همون جا مدارک رو میگیرن و خودشون باز می کنن؟
پیشاپیش ممنون
سلام
به سلامتی ...قضیه خاصی نیست ارتش بجای اینکه امریتون رو تو حساب سپه بریزه دیگه به حساب بانک حکمت یرانیان میریزه این کار چندتا سود واسشون داره ..اول اینکه خودشون ازین پولا بهره میبرن "بانک حکمت بانک ارتش هست" یه جورایی با این پول و سرمایه کارو کاسبی میکنن دوم اینکه درگیر یه بانک غیر خودی و دولتی نمیشن ..
من پیشنهاد میکنم هر 2 بانک بری حساب باز کنی ...اینطوری دردسرش کمتره ...تو پادگان دردسر داره...موقع پذیرش فقط کافیه شماره حسابتو بهشون بدی

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
06 افتادم( پاسداران)،
این قضیه حساب بانکی چیه؟
پیشاپیش ممنون

سلام داداش منم آموزشگاه نظامی نزاجا(پاسداران) هستم . واسه من که شماره حساب عابر سپه رو گرفت پلیس +10 . روی برگه سفید هم همینو زده . حالا یعنی باید بریم یه حساب دیگه هم تو این بانک باز کنیم یا نه ؟ اگه باید تو بانک جدیدی حساب باز کنبم بگید. اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم که دیگه اونجا الاف نشیم.

ممنون

PHA

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان. فکر کنم تاپیک درست رو پیدا کردم

آقا آدرس محل اعزام رو برای من زده پاسداران نرسیده به چهارراه پاسداران جنب گلستان دهم - آموزشگاه نظامی نزاجا

تاریخ اعزام اول اسفند و لیسانس هستم.

این همون 06 هستش ؟ باید ساعت 6 صبح همینجا برم یا میدون **** ؟ و درکل هر نکته دیگه ای لازم هست بدونم یا انجام بدم رو لطفا بفرمایید

درضمن تک فرزند هستم

RoOozbeh

کاربر فعال
لایک‌ها
25
سلام
اول باید میدون **** مراجعه کنید تا بفهمید کی باید به پادگان مراجعه کنید اونجا یه برگه بت میدن که تاریخ حضور و ادرس پادگان رو نوشته..
بله 06 همون پاسدارانه فقط درب ورودو خروج ابتدایی هم همون سر گلستان دهمه ولی برای دفعات بعد از درب ملاقاتش باید وارد شید
تک فرزند بودن شرایطی تو آموزشی ایجاد نمیکنه تنها بعد از آموزشی با مدارکی که در دوران آموزشی در تایید تک فرزند بودنتئن به پادگان ارائه میکنید مکان دوره یگانتون
رو در شهر خودتون میندازه ....

feredy_y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واو - منم افتادم 06 --- پس فردا ساعت 6 صبح اونجا باشم (!!!)
من با پوتین بزرگ شدم و کلاه بوده سرم ------ رفیقه تنهایی هام هم خدا بوده فقط

Last edited:

feredy_y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دیگه نیازی به عزیمت به میدان **** ندارید - 6 ماه است که تمام اعزام ها زیر نظر پلیس + 10 انجام میشه و به صورت پستی آدرس پادگان آموزشی و حتی ساعت حضور درب منزل دریافت می کنید .
اگه داخل برگه هر کدوم از لغات 06 - آموزشی پاسداران - جواد الئمه رو دیدید همونپادگان سر گلستان دهم است و باید بگم شانس آوردی ....

DRSaeid

Registered User
لایک‌ها
44
با سلام دیگه نیازی به عزیمت به میدان **** ندارید - 6 ماه است که تمام اعزام ها زیر نظر پلیس + 10 انجام میشه و به صورت پستی آدرس پادگان آموزشی و حتی ساعت حضور درب منزل دریافت می کنید .
اگه داخل برگه هر کدوم از لغات 06 - آموزشی پاسداران - جواد الئمه رو دیدید همونپادگان سر گلستان دهم است و باید بگم شانس آوردی ....

چطور مگه ؟ 06 از خضرایی نیروهوایی آسونتره ؟

feredy_y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کل نیروی هوایی آسونتر از نیروی زمینی هستش - هم کلاسیک تر برخورد می کنند .
کی گفته 06 آسونتره !!! واسه کادری های نیرو زمینی بوده اصلا آسون نیست !!!
منظور از شانس آوردن اینکه داخل تهران افتادن و همه چیز خوبه !!!

paladino

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شماره گردان فجر گروهان 2 که باید روی لباس بچسبونیم چنده ؟

prv8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم گردان فجر گروهان 2

سوال اول : رو لباسم سمت چپ چی باید بزنم ؟ تو برگه مرخصی ام زده جمعی هنگ دانش آموزان گردان فجر
سوال دوم : اگر سمت چپم نزنم تو پادگان خیاطی هست یا اینکه چه کار باید کنم بالاخره ؟
سوال سوم : بچه ها راسته میگن اونجا کارها رو گروهی میکنند و یکسری حتی مجبورند هفته ای یکبار سرویس بهداشتی ها رو تمیزکنند ؟

سوال چهارم : در کل چکار کنیم سخت نگذره ؟
سوال آخر : زمان بیکاری اونجا دارم که مثلا بخوایم کتابی بخونیم یا چیزی بنویسیم ؟

دوستان خواهشا پاسخ این سوالام رو بدید من اعزامی یک اسفند 90 هستم . شنبه 6 باید برم پادگان .

یا الله
التماس دعا ...

feredy_y

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من افتادم گردان فجر گروهان 2

سوال اول : رو لباسم سمت چپ چی باید بزنم ؟ تو برگه مرخصی ام زده جمعی هنگ دانش آموزان گردان فجر
سوال دوم : اگر سمت چپم نزنم تو پادگان خیاطی هست یا اینکه چه کار باید کنم بالاخره ؟
سوال سوم : بچه ها راسته میگن اونجا کارها رو گروهی میکنند و یکسری حتی مجبورند هفته ای یکبار سرویس بهداشتی ها رو تمیزکنند ؟

سوال چهارم : در کل چکار کنیم سخت نگذره ؟
سوال آخر : زمان بیکاری اونجا دارم که مثلا بخوایم کتابی بخونیم یا چیزی بنویسیم ؟

دوستان خواهشا پاسخ این سوالام رو بدید من اعزامی یک اسفند 90 هستم . شنبه 6 باید برم پادگان .

یا الله
التماس دعا ...
جواب 1 : آموزشگاه نظامی جواد الائمه (ع)
جواب 2 : اگه نزنید برای ورود به پادگان در دژبانی مشکل خواهید داشت - بهتر است از خیاط خانه های واقع در حسن آباد استفاده کنی
جواب 3 : بله - تنها سرویس گردان خودتون - اگر مسئول نظافت باشید . کار زیاد سختی نیست .
جواب 4 : شما اعزام به خدمت شدید که با سخت گذشتن نگاهتون به دنیا طبیعت و واژه وطن بیشتر آشنا بشید پس بهتره به فکر راحتی نباشیم .
جواب 5 : بله ولی معمولا دوستان ترجیح می دهن که این اوقات رو با دوستان صحبت کنند .
شنبه لازم نیست 6 اونجا باشید - باید ساعت 1 ظهر جلوی دژبانی خودتون رو تحویل بدید .
الله یارتون
حتما با خودتون آجیل و خشکبار بیارید ...

prv8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنونم که جواب دادید .
منظورم شنبه 6 اسفند بود گفتند ساعت 14 اونجا باشید . در مورد لباس آخه دیده بودم بعضی از سربازهایی که اونجا بودند زده بودند (هنگ * فجر) همچین چیزی دقیقا یادم نیست

پس با این وجود آموزشگاه نظامی جواد الائمه (ع) رو میزنم. ممنونم.

یا علی
التماس دعا ...

prv8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمارش فجر 3 است و دیگه فکر فرقی نکنه گروهان یک باشی یا دو .
چون کلا 3 گردان کردند بچه ها رو دیگه فجر سومیش بود.

بالا