baris manco
کاربر تازه وارد
اینو کی آزاد کرد:lol:سند گذاشتی اومدی بیرون
ایول با حال بود llllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkeeeeeeeeقدمهای خیلی بلند برداشتن تو بهترین حالت خشتک آدم رو پاره میکنه و باعث آبروریزی میشه .
اینو کی آزاد کرد:lol:سند گذاشتی اومدی بیرون
البته قبلا واسه نیما گفتم جزیره چه خبر بود ولی گویا اون تاپیک کنفویکوم شد حالا مجبورم دوباره بهتون بگم:تکش (تاکش) بکش بیرون از baris manco بهت پا نمیده
چه خبر بود جزیره؟؟
من زیادی واقع گرا شدم..
من امید میخوام..
من توهم میخوام..
من رویا پردازی میخوام..
..
تا وقتی تو خونه بابایین.. تو ناز و نعمتین..وقتی هم ازدواج کردین شوهر رو مستعمر خودتون میکنید..طرز تفکرت خیلی خنده دار بود . اگه واسه خانوما کیف دنیاست شما آقایون چرا حاضرین به قول خودتون با هزار بدبختی کار پیدا کنین و ازدواج کنین و نون آور بشین ؟
بیخیال
طرز تفکرت خیلی خنده دار بود . اگه واسه خانوما کیف دنیاست شما آقایون چرا حاضرین به قول خودتون با هزار بدبختی کار پیدا کنین و ازدواج کنین و نون آور بشین ؟
بیخیال
سعی کن تو اینجا رویا پردازی رو بزاری کنار .که جز ضربه زدن به خودت چیزه دیگه این نداره...اینجا باید با حقیقت کنار بیای چه بخوای چه نخوای..
تو خفه شو لطفاً
سلامشما دیگه غمت چیه؟! شما که یک همسر خوب پیدا کن و ازدواج کن و کیف زندگی رو بکن!
پسرای بیچاره باید با این وضعیت هم سربازی برن با هزار بدبختی کار پیدا کنند تا ازدواج بکنن و نون آور بشن
آقا آقا --نگو اون دوست منه تازه بچه محلمونم هستتو خفه شو لطفاً
بسی به برنامه ریزیت خندیدیمسربازی و کار و خونه با بهترین برنامه ریزی شاید تا 32 33 سالگی
حالا کجاش خنده دار بود
آقا حرفات بوداره ! عشق یا حوس ؟ بوگو جونم , بوگوآقا آقا --نگو اون دوست منه تازه بچه محلمونم هست
بسی به برنامه ریزیت خندیدیم
عمرا اگه تا 33 سالگی بتونی به همش برسی من تازه تونستم یه سربازی رو ردیف کنم حالا پول و....همش مونده--ولی خدارو شکر زن زیاده هرپسر=9-10 دختر :هه(آمار رسمی منابع موسقه)
کلا دختر و پسر تو ایران یه جفت احمقن- زیاد باهم دعوانکنید --طرز فکر هر دو گروه حقارت آمیزه و باعث ننگ
دوست دارم:blush:آقا آقا --نگو اون دوست منه تازه بچه محلمونم هست
ما بیشتر:wub:دوست دارم:blush:
خنده دار تحلیلی بود که از زندگی کردی .
هدف زندگی زن رو چی میبینی تو ؟؟ واقعا متاسفم که یه همچین درکی از یک زن و آرزو ها و اهدافش داری
یعنی تا این حد سطح پایین راجع به خانوما فکر میکنین؟؟ آقایون خانوما هم اهدافی دارن که برای رسیدن بهش شبانه روزی تلاش میکنن . اگه آقایون سر وقت برن سربازی و اینقدر تو دانشگاه درجا نزنن برای عقب انداختنش ( وقت تلف کردنه میدونم ولی جبر کشوره باید انجام بشه .) مطمئن باش به همه چی میرسن.
یه چیز دیگه ، اینقدر خنده داره که یک آقا پسری حتی نمیتونه خودش رو به پدرش ثابت کنه، میخواد تز اجتماعی بده و روی ملت اثر بذاره . یکم از خودتون عرضه نشون بدین.
ما بیشتر:wub:
سلام
دوست عزیز من نام کاربری شما رو خریدارم . اولین یوزر خودم که سال 2003 ساختم و تا همین 3 سال پیش باهاش فعالیت میکردم توسط این دوستمون : @pailot ، بن شده .
رقم پیشنهادی رو پخ کنید .
ممنون .
:lol:تو روحت:lol:آقا حرفات بوداره ! عشق یا حوس ؟ بوگو جونم , بوگو
:blush:دوست دارم:blush:
:hmm:ما بیشتر:wub:
خجالت بکش-هم من هم اونو ؟بانام کاربریت حال کردم گلم:blush: