• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوشواری من... ):

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lrezal

Registered User
لایک‌ها
27

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اینو کی آزاد کرد:lol:سند گذاشتی اومدی بیرون:D

تکش (تاکش) بکش بیرون از baris manco :D بهت پا نمیده
چه خبر بود جزیره؟؟
البته قبلا واسه نیما گفتم جزیره چه خبر بود ولی گویا اون تاپیک کنفویکوم شد حالا مجبورم دوباره بهتون بگم:
------------------
درکل بد نبود ولی زیاد آدمخوار داشت اونجا
روح ولگردم زیاد بود که هی میخاستن منو ترغیب کنن به اسکان دائم در جزیره که خدارو شکر تونستم از این مهلکه رهایی یابم

واسه اون عزیزان هم و شادی روحشون صلوات

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
طرز تفکرت خیلی خنده دار بود . اگه واسه خانوما کیف دنیاست شما آقایون چرا حاضرین به قول خودتون با هزار بدبختی کار پیدا کنین و ازدواج کنین و نون آور بشین ؟

بیخیال :(
تا وقتی تو خونه بابایین.. تو ناز و نعمتین..وقتی هم ازدواج کردین شوهر رو مستعمر خودتون میکنید..
اومدیم دوران مرد سالاری رو با فرهنگ سازی تمام کردیم...حالا دوران زن زلیلی رو جایگزینش کردیم..

sfouladi

Registered User
لایک‌ها
4
طرز تفکرت خیلی خنده دار بود . اگه واسه خانوما کیف دنیاست شما آقایون چرا حاضرین به قول خودتون با هزار بدبختی کار پیدا کنین و ازدواج کنین و نون آور بشین ؟

بیخیال :(

کار نداشته باشیم بهمون زن نمیدن که:( من نوعی که اوج غریزه جنسیم از 16 17سالگی شروع میشه چند سال تحمل کنم؟ سربازی و کار و خونه با بهترین برنامه ریزی شاید تا 32 33 سالگی
بعد میگن چرا سن ازدواج رفته بالا

حالا کجاش خنده دار بود

mcsaturday

Registered User
لایک‌ها
1,331
سعی کن تو اینجا رویا پردازی رو بزاری کنار .که جز ضربه زدن به خودت چیزه دیگه این نداره...اینجا باید با حقیقت کنار بیای چه بخوای چه نخوای..

تو خفه شو لطفاً ;)

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
شما دیگه غمت چیه؟! شما که یک همسر خوب پیدا کن و ازدواج کن و کیف زندگی رو بکن!
پسرای بیچاره باید با این وضعیت هم سربازی برن با هزار بدبختی کار پیدا کنند تا ازدواج بکنن و نون آور بشن
سلام
دوست عزیز من نام کاربری شما رو خریدارم . اولین یوزر خودم که سال 2003 ساختم و تا همین 3 سال پیش باهاش فعالیت میکردم توسط این دوستمون : @pailot ، بن شده .
رقم پیشنهادی رو پخ کنید .
ممنون .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
تو خفه شو لطفاً ;)
آقا آقا --نگو اون دوست منه تازه بچه محلمونم هست :rolleyes:
سربازی و کار و خونه با بهترین برنامه ریزی شاید تا 32 33 سالگی

حالا کجاش خنده دار بود
بسی به برنامه ریزیت خندیدیم
عمرا اگه تا 33 سالگی بتونی به همش برسی من تازه تونستم یه سربازی رو ردیف کنم حالا پول و....همش مونده--ولی خدارو شکر زن زیاده هرپسر=9-10 دختر :هه(آمار رسمی منابع موسقه)
کلا دختر و پسر تو ایران یه جفت احمقن- زیاد باهم دعوانکنید --طرز فکر هر دو گروه حقارت آمیزه و باعث ننگ

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
آقا آقا --نگو اون دوست منه تازه بچه محلمونم هست :rolleyes:

بسی به برنامه ریزیت خندیدیم
عمرا اگه تا 33 سالگی بتونی به همش برسی من تازه تونستم یه سربازی رو ردیف کنم حالا پول و....همش مونده--ولی خدارو شکر زن زیاده هرپسر=9-10 دختر :هه(آمار رسمی منابع موسقه)
کلا دختر و پسر تو ایران یه جفت احمقن- زیاد باهم دعوانکنید --طرز فکر هر دو گروه حقارت آمیزه و باعث ننگ
آقا حرفات بوداره ! عشق یا حوس ؟ بوگو جونم , بوگو:p

sfouladi

Registered User
لایک‌ها
4
چه بر خورد بهش:D

خنده دار تحلیلی بود که از زندگی کردی .

هدف زندگی زن رو چی میبینی تو ؟؟ واقعا متاسفم که یه همچین درکی از یک زن و آرزو ها و اهدافش داری

زن و مرد نداره!
شما چرا خودتو به همه زنها تعمیم میدی و بدون اجازه اونا به جاشون صحبت میکنی؟
هدف ها با هم فرق داره!(نکته مهم اینه که بسته به سطح فکر آدما باهم فرق داره)

هدف انسان چی میتونه باشه جز اینکه یک زندگیه با آرامش داشته باشه و سعی کنه به کمال و سعادت برسه چه تو این دنیا چه تو اون دنیا!

حالا یه دختری رو میبینی که دوست داره بره دانشگاه که پز مدرک لیسانشو بده! نیتش اینه که پز بده یا کم نیاره! من با همچین دختری علاقه ندارم ازدواج کنم!:)

یعنی تا این حد سطح پایین راجع به خانوما فکر میکنین؟؟ آقایون خانوما هم اهدافی دارن که برای رسیدن بهش شبانه روزی تلاش میکنن . اگه آقایون سر وقت برن سربازی و اینقدر تو دانشگاه درجا نزنن برای عقب انداختنش ( وقت تلف کردنه میدونم ولی جبر کشوره باید انجام بشه .) مطمئن باش به همه چی میرسن.

درسته! ما هم نگفتیم هدف دخترا ازدواجه! یکی از اهداف آمیزاد ازدواجه. مساله اینه که راهش واسه پسرا خیلی تنگه

یه چیز دیگه ، اینقدر خنده داره که یک آقا پسری حتی نمیتونه خودش رو به پدرش ثابت کنه، میخواد تز اجتماعی بده و روی ملت اثر بذاره . یکم از خودتون عرضه نشون بدین.

اینو نفهمیدم! من جایی تز اجتماعی دادم؟ دوستان شما از من جایی تز اجتماعی دیدین؟
چند چندی با خودت دختر خانوم!؟

sfouladi

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
دوست عزیز من نام کاربری شما رو خریدارم . اولین یوزر خودم که سال 2003 ساختم و تا همین 3 سال پیش باهاش فعالیت میکردم توسط این دوستمون : @pailot ، بن شده .
رقم پیشنهادی رو پخ کنید .
ممنون .

10 هزار تومان!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
آقا حرفات بوداره ! عشق یا حوس ؟ بوگو جونم , بوگو:p
:lol:تو روحت:lol:
دوست دارم:blush:
:blush:
:hmm: