Matyu
Registered User
آقا شما جدا دنبال یه راه حل برای مشکلاتتون هستید یا میخواید یه تاپیک باز کنید و توش مسخره بازی راه بندازید؟!
وقتی همه میزننش به مسخره بازی.. دیگه جدی صحبت کردنت ..توهین به شعور خودت میشه..آقا شما جدا دنبال یه راه حل برای مشکلاتتون هستید یا میخواید یه تاپیک باز کنید و توش مسخره بازی راه بندازید؟!
یدونه نام کاربری هست مربوط به سال 2002. حدودا 100 تا هم پست داره. چهل و دومین نفری بودم ک توی سایت ثبت نام کرده بودم. پسوردش رو فراموش کرده بودم و همین پارسال پسوردش رو پیدا کردم. اگه قیمت خوب بدین میرفوشمش.
هنوز خوب نشدم..خوب میشی عزیز
هنوز خوب نشدم..
میدونید برای برداشتن یک گام بلند کمی بلند پروازی یا رویا پردازی لازمه..(فرقشون توی عمل مشخص میشه)
این توهم از یک موفقیت بزرگه که باعث میشه که تو بدون داشتن تجربه و با امید فراوان دست به کار بشی..
مثل همون توهم شاخ شدن ویلاگت..در همون روزهای اولی که وبمستر شدی..
فراموش نکن اگه همون توهم نبود و واقع گرایانه شروع به کار میکردی الان انقدر پیشرفت نمیکردی!!!
من زیادی واقع گرا شدم..
من امید میخوام..
من توهم میخوام..
من رویا پردازی میخوام..
دیگه سقف رویا پردازیم حتی در حد گرفتن نمره max فلان درس هم نیست..
مشاوره بدید..
راهنمایی کنید..
حرفه قشنگی زد انصافا ... من خودم شخصا برا خودم استفاده کردم از صحبت ایشون ...سلام آقا نیما
وقتی آدم پیش خودش فکر کنه ک دیگه همه چیزو میدونه ....
کلا سرد میشه.
شما ببین شاید اینه دشواری شما!
حرفه قشنگی زد انصافا ... من خودم شخصا برا خودم استفاده کردم از صحبت ایشون ...
بعضی وقتا آدم فک می کنه همه جای کارو می دونه ولی وقتی باز نگا می کنه می بینه انگار یه چیزی ایراد داره این وسط که اون جوابی رو که می خواد نمی ده ...
یه حسه عجیب که می گی لعنتی فرموله من باید کار کنه ، من همه چیو می دونم ولی نمی دونم چرا کار نمی ده ...
دوباره بهتره همه چیزایی رو که بلده رو بزنه رو چال یه بار دیگه شاید از صفر بررسیش کنه ...
چاکریم عمو دابود شرمنده نکن مارو ...عمو قدم رنجه فرمودی ، می گفتی عرمینی ، چیزی جلو پات می زدیم زمین
من نمی فهمم ... توضیح بده ... کدوم تیکش ناراحتت کرده ؟ ...نه اتفاقا یکی از دلایلی که دلسردم کرده.."متوجه شدن با کوه نادانسته هام " و متوجه شدن به "فاصله دورم با نقطه ایده آل "بوده.. ..اصن بدجوری خودمو باختم!!!
1. خودت دیگه بهتر از من می دونی هیچ چیزه با ارزشی شخمی بدست نمی آد ... اگه شخمی بدست می اومد هر ننه قمری اون مهارتو بدست می آورد و فرق کسی که تلاش می کنه و نمی کنه مشخص نمی شد ... هر چیزیو که باش حال بکنی بدست آوردن مهارتش سخت نیست + اینکه یکی از مهارت های زندگی که هر کسی باید یاد بگیره صبر کردنه ... همین خدمت خودش برا من تمرین خوبی بود برا صب کردن که دو سال بشینم ببینم کی به تهش می رسه ...فرض کن شما تازه با + و - و آرمیچر و لامپ چراغ قوه آَشنایی پیدا کردی..و باهاشون چیزایی در حد کاردستی درست میکنی.. ولی وقتی می بینی نقطه ایده آلی که باید بهش برسی.. رادیو ساخته!! با اون همه مدار و دیود و خازن و رمقاوت های رنگارنگ و .... بدجوری پنچر میشی!!!
امید همیشه یه سوال توی ذهنم بوده و فرصت نشد ازت بپرسم..یه روز خوب میاد بقرعان