• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دوشواری من... ):

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
آقا شما جدا دنبال یه راه حل برای مشکلاتتون هستید یا میخواید یه تاپیک باز کنید و توش مسخره بازی راه بندازید؟!

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
آقا شما جدا دنبال یه راه حل برای مشکلاتتون هستید یا میخواید یه تاپیک باز کنید و توش مسخره بازی راه بندازید؟!
وقتی همه میزننش به مسخره بازی.. دیگه جدی صحبت کردنت ..توهین به شعور خودت میشه..

saeed engine

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
300
یدونه نام کاربری هست مربوط به سال 2002. حدودا 100 تا هم پست داره. چهل و دومین نفری بودم ک توی سایت ثبت نام کرده بودم. پسوردش رو فراموش کرده بودم و همین پارسال پسوردش رو پیدا کردم. اگه قیمت خوب بدین میرفوشمش.

به همشهریت چند میدی؟

mpooladi

Registered User
لایک‌ها
15
میدونید برای برداشتن یک گام بلند کمی بلند پروازی یا رویا پردازی لازمه..(فرقشون توی عمل مشخص میشه)
این توهم از یک موفقیت بزرگه که باعث میشه که تو بدون داشتن تجربه و با امید فراوان دست به کار بشی..
مثل همون توهم شاخ شدن ویلاگت..در همون روزهای اولی که وبمستر شدی..
فراموش نکن اگه همون توهم نبود و واقع گرایانه شروع به کار میکردی الان انقدر پیشرفت نمیکردی!!!

من زیادی واقع گرا شدم..
من امید میخوام..
من توهم میخوام..
من رویا پردازی میخوام..

دیگه سقف رویا پردازیم حتی در حد گرفتن نمره max فلان درس هم نیست..

:eek:

مشاوره بدید..
راهنمایی کنید..

سلام آقا نیما
وقتی آدم پیش خودش فکر کنه ک دیگه همه چیزو میدونه ....
کلا سرد میشه.
شما ببین شاید اینه دشواری شما!
اگر نیست.
بنده رو ببخشید.آرزو دارم اون چیزی ک دنبالشی نه؛اون چیزی ک باید بهش برسی و ب نفع شماست،با تلاش شما پیدا بشه

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
سلام آقا نیما
وقتی آدم پیش خودش فکر کنه ک دیگه همه چیزو میدونه ....
کلا سرد میشه.
شما ببین شاید اینه دشواری شما!
حرفه قشنگی زد انصافا ... من خودم شخصا برا خودم استفاده کردم از صحبت ایشون ...
بعضی وقتا آدم فک می کنه همه جای کارو می دونه ولی وقتی باز نگا می کنه می بینه انگار یه چیزی ایراد داره این وسط که اون جوابی رو که می خواد نمی ده ...
یه حسه عجیب که می گی لعنتی فرموله من باید کار کنه ، من همه چیو می دونم ولی نمی دونم چرا کار نمی ده ... :eek:
دوباره بهتره همه چیزایی رو که بلده رو بزنه رو چال یه بار دیگه شاید از صفر بررسیش کنه ...

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
حرفه قشنگی زد انصافا ... من خودم شخصا برا خودم استفاده کردم از صحبت ایشون ...
بعضی وقتا آدم فک می کنه همه جای کارو می دونه ولی وقتی باز نگا می کنه می بینه انگار یه چیزی ایراد داره این وسط که اون جوابی رو که می خواد نمی ده ...
یه حسه عجیب که می گی لعنتی فرموله من باید کار کنه ، من همه چیو می دونم ولی نمی دونم چرا کار نمی ده ... :eek:
دوباره بهتره همه چیزایی رو که بلده رو بزنه رو چال یه بار دیگه شاید از صفر بررسیش کنه ...

عمو قدم رنجه فرمودی ، می گفتی عرمینی ، چیزی جلو پات می زدیم زمین :D

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
نه اتفاقا یکی از دلایلی که دلسردم کرده.."متوجه شدن با کوه نادانسته هام " و متوجه شدن به "فاصله دورم با نقطه ایده آل "بوده.. ..اصن بدجوری خودمو باختم!!!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
عمو قدم رنجه فرمودی ، می گفتی عرمینی ، چیزی جلو پات می زدیم زمین :D
چاکریم عمو دابود شرمنده نکن مارو ... :D
نه اتفاقا یکی از دلایلی که دلسردم کرده.."متوجه شدن با کوه نادانسته هام " و متوجه شدن به "فاصله دورم با نقطه ایده آل "بوده.. ..اصن بدجوری خودمو باختم!!!
من نمی فهمم ... توضیح بده ... کدوم تیکش ناراحتت کرده ؟ ...

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
فرض کن شما تازه با + و - و آرمیچر و لامپ چراغ قوه آَشنایی پیدا کردی..و باهاشون چیزایی در حد کاردستی درست میکنی.. ولی وقتی می بینی نقطه ایده آلی که باید بهش برسی.. رادیو ساخته!! با اون همه مدار و دیود و خازن و رمقاوت های رنگارنگ و .... بدجوری پنچر میشی!!!

عمو مایکل

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
107
فرض کن شما تازه با + و - و آرمیچر و لامپ چراغ قوه آَشنایی پیدا کردی..و باهاشون چیزایی در حد کاردستی درست میکنی.. ولی وقتی می بینی نقطه ایده آلی که باید بهش برسی.. رادیو ساخته!! با اون همه مدار و دیود و خازن و رمقاوت های رنگارنگ و .... بدجوری پنچر میشی!!!
1. خودت دیگه بهتر از من می دونی هیچ چیزه با ارزشی شخمی بدست نمی آد ... اگه شخمی بدست می اومد هر ننه قمری اون مهارتو بدست می آورد و فرق کسی که تلاش می کنه و نمی کنه مشخص نمی شد ... هر چیزیو که باش حال بکنی بدست آوردن مهارتش سخت نیست + اینکه یکی از مهارت های زندگی که هر کسی باید یاد بگیره صبر کردنه ... همین خدمت خودش برا من تمرین خوبی بود برا صب کردن که دو سال بشینم ببینم کی به تهش می رسه ...

2. عزیزم شما نیاز به راهنمایی نداری زیاد ... خودت همه چیو می دونی ... به نظرم می اد این چند وقته خیلی فک کردی به مسائل ...
بنده هم کسی نیستم که بتونم راهنمایی کنم ... مطمعنا تو کیس بالا می دونم که خودت بهتر از من این مسائل رو می فهمی و لزوم پارامتر گذر زمان و تمرین رو در رسیدن به اهداف بهتر از من درک می کنی ...
چیزی که شما می خوای یکم آرامش به این مخ هست چون چند وقته خیلی ازش کار کشیدی و قدرت فک کردن صحصح و منطقی رو ازش گرفتی ... یکم کناره گیری کن از چیزایی که مغزتو خسته کرده یا یه مقدار موقتا سره خودتو گرم کن با تفریحاته دیگه یه مقدار بارش که سبک تر شد بشین ببین چیکار می خوای بکنی ... من خودم بعضی وقتا که ذهنم خیلی خستش زیاد می خوابم بعدش خیلی بهم کمک می کنه تا بشینم درس فک کنم ...
مشکل که تو الان داری نداشتن اطلاعات برای تصمیم گیری هات نیست ... بلکه برعکسشه تو دیتا و اطلاعات زیادی رو وارد مغزت کردی توی مودت کوتاهی و انقدر از مغذت مثله یک عضله کار کشیدی که قدرت فکر کردن و انتخاب بین اونا رو از دست دادی ... مغذت که استراحت کرد و آماده شد بشین و با توجه به ارزش هات و اصولی که قبول داری کارایی رو انتخاب کن که با روش فکری و زندگیت بهتر جفتو جور و همانگ هست ... تو اون مرحلس که اگه اطلاعات کم داشتی می تونی کمک بگیری از دوستان ...

Last edited:

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,499
بازم مرام تو..عمو خفن..
آره عمو..خوشبختانه بهتر شدم..
دشواری الانم اینه که مدام درآمد رو نزدیک میبنم ولی اصلا بهش نمیرسم.
pig-on-a-donkey-vector-823267.jpg

omid0018

Registered User
لایک‌ها
39
یه روز خوب میاد بقرعان

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا