10 هزار تومان!
10 تومن ؟
وقتی تاپیک "تغییر نام کاربری" باز شد ، باید 5 هزار تومن برای تغییر نام یوزر شما پرداخت کنم . 6 خریدارم . بیشتر نمیصرفه . با یک شارژ 5 هزار و یک هزار تومانی هم معاوضه می کنم .
10 هزار تومان!
ما رو از قلم انداختی
10 تومن ؟
وقتی تاپیک "تغییر نام کاربری" باز شد ، باید 5 هزار تومن برای تغییر نام یوزر شما پرداخت کنم . 6 خریدارم . بیشتر نمیصرفه . با یک شارژ 5 هزار و یک هزار تومانی هم معاوضه می کنم .
باشه دوست عزیز موافقم!
حالا شما اول پرداخت میکنی؟ یا راه بهتری بلدی؟
چون من که نمیتونم اول یوزر و پس رو بدم!
هی جو راتو بکشو برو خونتون:cowboy::rambo:باریس عشقه منه:medieval:
بزن به چاک ،ما رو... داداشی و...رو در این راه ناکام کردیم شوما که عددی نیستی:f34r:عاقبتت=:skull:
این که هروز بهم اس ام اس نده من شبم روز نمیشه....
من 15 تومن خریدارم
مزایده تا کی هست؟؟
باشه دوست عزیز موافقم!
مزایده چیه ؟ الان شما جفت پا پریدی وسط معامله (شایدم روی معامله !) . اگه من با ایشون به توافق نرسیدم واس شما .من 15 تومن خریدارم
مزایده تا کی هست؟؟
نصف مبلغ رو پرداخت می کنم ، بقیه رو میسپرم دست یکی از کاربران با سابقه ، پسورد و ... رو میدی به من ، پولت ُ از ایشون میگیری و خلاص . شماره ملی کارت ُ پ.خ کن .باشه دوست عزیز موافقم!
این که هروز بهم اس ام اس نده من شبم روز نمیشه....
باوو گلم از یه هفته پیش اینجا شیر تو شیر شده ..شده لبنیاتی ...
مزایده چیه ؟ الان شما جفت پا پریدی وسط معامله (شایدم روی معامله !) . اگه من با ایشون به توافق نرسیدم واس شما .
نصف مبلغ رو پرداخت می کنم ، بقیه رو میسپرم دست یکی از کاربران با سابقه ، پسورد و ... رو میدی به من ، پولت ُ از ایشون میگیری و خلاص . شماره ملی کارت ُ پ.خ کن .
مزایده چیه ؟ الان شما جفت پا پریدی وسط معامله (شایدم روی معامله !) . اگه من با ایشون به توافق نرسیدم واس شما .
نصف مبلغ رو پرداخت می کنم ، بقیه رو میسپرم دست یکی از کاربران با سابقه ، پسورد و ... رو میدی به من ، پولت ُ از ایشون میگیری و خلاص . شماره ملی کارت ُ پ.خ کن .
عکس همراه نام کاربری؟یدونه نام کاربری هست مربوط به سال 2002. حدودا 100 تا هم پست داره. چهل و دومین نفری بودم ک توی سایت ثبت نام کرده بودم. پسوردش رو فراموش کرده بودم و همین پارسال پسوردش رو پیدا کردم. اگه قیمت خوب بدین میرفوشمش.