• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"دیجی کالا"، کالای مشکوک به یک مشتری فروخت!

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
635921713300036358.jpg

گروه اقتصادی «نسیم آنلاین»- اعتبار حرفه ای شرکت "دیجی کالا" با فروش تعدادی کالای الکترونیکی "ریفر"، به یک مشتری "سمج" زیر سوال رفت.
"کالای ریفر، در اصطلاح به دستگاه هایی گفته می‌شود که به دلیل بروز مشکلاتی در نرم افزار، سخت افزار، ظاهر و بدنه دارای اشکالاتی بوده که به همین دلایل با قیمتی ارزانتر به مشتریان عرضه می شود."
به گزارش خبرنگار «نسیم آنلاین»، دیجی کالا یکی از بزرگترین فروشگاههای اینترنتی در سراسر کشور بوده که دستکم 10 سال از آغازین روزهای فعالیت آن می گذرد.
"این شرکت در پرتال اطلاع رسانی خود خطاب به مشتریان اذعان داشته که با گستره ای از کالاهای متنوع برای تمام اقشار جامعه و هر رده سنی، برای خود تجربه لذت از یک خرید اینترنتی را تداعی خواهید کرد."
"شرکت دیجی کالا،در ادامه خرید کالا از این شرکت را مشمول مواردی چون برخورداری از"ضمانت بازگشت کالا تا هفت روز"، ضمانت اصل بودن کالا" و" تضمین بهترین کیفیت" برشمرده که در واقع در زمره سیاست های راهبردی این شرکت به شمار می روند.
با این حال، اکنون با نافرجامی مشتری مذکور درخرید یک کالای صفر کیلومتر، به نظر میرسد که این سیاست های راهبردی شرکت مورد اشاره به چالش کشیده شده است.
یک مشتری خریدار (پاوربانک) منبع تغذیه انرژی تلفن همراه، پس از خرید پنج دستگاه از این نوع کالا، متوجه شده که آثاری از خط و خش و پاک شدگی با مواد شوینده بر روی بدنه آن قابل مشاهده است.
به گفته این مشتری،پس از اطلاع از وضعیت کالاهای خریداری شده، وی مبادرت به تماس های مکرر با شرکت مذکورداشته، هرچندکه این تماس ها هیچیک به نتایج از پیش وعده داده شده شرکت بر روی درگاه اینترنتی منتج نشده است.
منبع : نسیم انلاین

==========
شاکی بودن مردم از این و بامیلو زیاد شده قبلآ که با سایت http://www.shekayatyar.com/ هم تازه اتفاقی آشنا شده بودم خیلی شکایت ها زیاد شده این مسئله به مرور زمان براشون باعث از دست دادن مشتری میشه مطمئمنآ

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
یک واژه ناشایست در این گزارش آورده شده و اون کلمه "سمج" هست چرا واقعآ؟
این که بنده خدا پول داده محصول اصل و با کیفیت بخره بعد این مهم اتفاق نیفتاده و سپس افتاده دنبال پس گرفتن پول اسمش میشه سمج؟؟و بعد بهش ندادن و به وعده هاشون عمل نکردن بنده خدا شده سمج!!!
ببینید چند نفر از این ناراضیان هستند که بقول گزارش سمج نشدن

love.st24

Registered User
لایک‌ها
79
بعضی وقتا این خبرا جنبه تخریب و بدست آوردن بازار رقیب رو داره
من به شخصه و هر کدوم از دوستان اگر مشکلی با کالا داشتیم فورا رفع کردن (جایگزین و..)
ضمن اینکه فروشگاه با این حجم کالا و مشتری (5 سایت اول ایران به لحاظ بازدید) میتونه مشکلاتی هم داشته باشه
ایران خودرو و سایپا با اینکه قیمت کالاهاشون میلیونی هستش و انتظار میره کمترین مشکلات وجود داشته باشه
ولی بازم اخبار بیشتری از نارضایتی از ماشینهاش میاد تا فروشگاهی مثل دیجی کالا

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
خب به نظرم در هر نوع مصنوع بشر خطا خواهد بود تنها و تنها زمانی می تونیم به عنوان یک ایراد در نظر بگیریم که اون سیستم حاضر به جبران اشتباه خودش نباشه

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
اینایی که به دیجی کالا هم حسودی میکنن چی در خودشون دیدن ؟ :)
بحث حسودی نیست وقتی یک شرکت یا یک سایت در یک کشور برند میشه کوچکترین مشکلات برای کاربرانش باعث میشه اون شرکت زیر سوال بره و دیجی کالا هم خدا رو شکر این اولین بارش نیست بنده خودم یه عطر گرون قیمت سفارش دادم که که گذشته از بوی عطر بیشتر بخاطر شیک بودن شیشه اون سفارش دادم و وقتی دستم رسید درب عطر شکسته بود و وقتی هم زنگ زدم شرکتشون هی وصل کردن به این و اون آخرشم گفتن ما قبل از ارسال هر مرسوله پستی از سالم بودن اون اطمینان حاصل میکنیم بعد ارسال میکنمیش به مشتری:general507: در اینجا قشنگ از صبحت هاش میشد فهمید نارضایتی من به تخ...مش بود :general505:

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
فعلا بهتر از دیجی کالا نداریم. من عاشق دیجی کالا مگ هستم.

iran-box

Registered User
لایک‌ها
66
اونی ک از فروشگاه نت میخره اسکلیش رو نشون میده

میخوای بخری خب بو از مغازه بخر نهایتش 50 ت بیشتر میدی اما میدونی همون موقع دستته

Ehsan_king99

Registered User
لایک‌ها
6,518
این مشتری باید بره از فروشگاهایی مثه تک شاپ و میهن استور و دیگر همکاری در فروشا جنس بخره تا بفهمه جنس بی کیفیت چیه :D
ما که هربار از دیجیکالا خریدیم رضایت کامل داشتیم . تو وب ایران تنها فروشگاهیه میشه بهش اعتماد کامل کرد

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
اونی ک از فروشگاه نت میخره اسکلیش رو نشون میده
خوب بهتره که آدم توهین نکنه به خریداران آنلاین. من به چند دلیل آنلاین خرید می کنم:
1- وقت کمی دارم.
2- حوصله ترافیک و سفر داخل شهری ندارم.
3- در خرید آنلاین بجز لمس فیزیکی محصول، امکان بررسی و آگاهی از تمام جزئیات محصول را دارم.
4- وقتی در شهرستان های کوچک تر باشی، برخی کالاها در آنجا یافت نمی شوند.
5- در خرید از نظرات دیگران و عقل جمعی استفاده می کنم.
6-قیمت ها معمولا منصفانه تر است.
7- و چند دلیل دیگر...

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
دیجی کالا دورانش تموم شده و به زور تبلیغات بالاست...
با دو تا شکایت که دوران دیجی کالا تمام نمی شود. قریب به 90 درصد که حضوری خرید می کنم فروشنده می فرماید که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. ولی دیجی کالا پس می گیرد و در این بین هم ممکن است چند اشکال و اشتباهی پیش بیاید.
اگر دوران دیجی کالا تمام شده است پس لطفا گزینه آلترناتیو را معرفی کنید که بریم از اونجا خرید کنیم. به نظرم تا جایی که امکان پذیر است ما باید حامی سایت های داخلی باشیم. البته این به شرطی است که خود صاحبان این سایت ها قدر خودشان را بدانند.

rapidleech

Registered User
لایک‌ها
1,261
منم خیلی از مغازه دارا شنیدم دی جی کالا لپتاپ و محصولات الکترونیکی ریفر میفروشه
خودم تا به حال خریدی جز دی وی دی ازش نداشتم ، نمیدونم ... :D

با دو تا شکایت که دوران دیجی کالا تمام نمی شود. قریب به 90 درصد که حضوری خرید می کنم فروشنده می فرماید که جنس فروخته شده پس گرفته نمی شود. ولی دیجی کالا پس می گیرد و در این بین هم ممکن است چند اشکال و اشتباهی پیش بیاید.
اگر دوران دیجی کالا تمام شده است پس لطفا گزینه آلترناتیو را معرفی کنید که بریم از اونجا خرید کنیم. به نظرم تا جایی که امکان پذیر است ما باید حامی سایت های داخلی باشیم. البته این به شرطی است که خود صاحبان این سایت ها قدر خودشان را بدانند.

بخدا اگر میشد از سایتای خارجی خرید کرد! یک خودکار هم از داخل ایران نمیخریدم
ایرانی جماعت فقط و فقط به فکر خالی کردن جیب هم نوع خودشه ، بنجل ترین جنسو وارد میکنه و ... چه اون مغازه دار که میگه پس نمیگیریم چه این سایتهای انلاین که اگرهم!!! پس بگیرن پدرتو درمیارن و ...

این مشتری باید بره از فروشگاهایی مثه تک شاپ و میهن استور و دیگر همکاری در فروشا جنس بخره تا بفهمه جنس بی کیفیت چیه :D
ما که هربار از دیجیکالا خریدیم رضایت کامل داشتیم . تو وب ایران تنها فروشگاهیه میشه بهش اعتماد کامل کرد

نظر شما اینه!!
چندین فروشگاه معتبر دیگه هم هستن با قیمت های کمتر از دی جی ...

Last edited:

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اگر دوران دیجی کالا تمام شده است پس لطفا گزینه آلترناتیو را معرفی کنید که بریم از اونجا خرید کنیم.
گزینه آلترناتیو شما بینایی و حس لمسایی شما هست , کمی به خود زحمت دهید و به فروشگاه های سطح شهر برید قطعا جنس مورد نظر رو با کیفیت و قیمت مطلوب پیدا میکنید

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دیجی کالا دورانش تموم شده و به زور تبلیغات بالاست...

لیست شکایت های کاربران از دیجی کالا را اینجا بخوانید: (قابل توجه کسانی که بدون اطلاع فقط طرفداری میکنند)

http://www.shekayatyar.com/company/259/فروشگاه اینترنتی دیجی کالا
هر چی تبلیغات بیشتر شود برای جبران هزینه مجبورن از کیفیت کاهش بدن
واقعا تو هر سایتی که میرید تبلیغش هست که البته retargetting داره انجام میده یعنی قبلا از سایتش بازدید کردین و الان با توجه به کوکی ها تبلیغ نشون میده
ولی با این حال هزینه بالایی داره پرداخت می کنه.
اگر کیفیتش را ببره بالا درآمدش چند برابر میشه و نیازی به تبلیغ هم نداره مثل آمازون. چیزی که اینجا ظاهرا ارزش ندارد اعتبار هست

rasoul911

Registered User
لایک‌ها
275
گزینه آلترناتیو شما بینایی و حس لمسایی شما هست , کمی به خود زحمت دهید و به فروشگاه های سطح شهر برید قطعا جنس مورد نظر رو با کیفیت و قیمت مطلوب پیدا میکنید
به همون دلایلی که در بالا نوشتم، ترجیح میدم آنلاین خرید کنم. تاکنون هم ده ها میلیون خرید کردم هم از دیجی کالا و هم از سایر فروشگاه ها و خدا رو شکر در کل راضی هستم.
چند نمونه از وسایلی که تاکنون بصورت آنلاین خریداری کرده ام:
فرش!
تلویزیون
لپتاپ
پرینتر
سماور
بخارپز
کتاب
دوربین
گوشی موبایل
عروسک!
عطر و ادکلن
ماشین لباس شویی
آب سردکن
چای ساز
و چند مورد دیگر که نمیشه اینجا گفتش!

hamed_forum

Registered User
لایک‌ها
129
بنده خرید کردم از دیجی کالا تو هفت روز هم برگشت زدم دوهفته ای پول م طول کشید اما کارشون خوبه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

takoyek

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کسی تا بحال از سایت های خارج از کشور چیزی خریده؟ اگر تجربه ای دارین بگید تا بقیه هم استفاده کنن، مثلا توجیح اقتصادی داره این خرید یا نه؟

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
در هر حال قیمت های دیجی کالا از بقیه سایت ها بیشتره ، این بی کیفیتی محصولات هم که اگر راست باشه ، کم کم به شکست این سایت منجر میشه ...
من هیچ خریدی از دیجی کالا نداشتم و فقط و فقط گاهی برای دیدن مشخصات محصولی به این سایت سر میزنم چون تو گوگل یه محصول الکترونیکی رو میزنی به سرعت سر از دیجی کالا در میاری !

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
مسئله اينجاست كسى كه تو ايران موفق باشه يا خودش كاري ميكنه كه بخوره زمين يا بقيه كه چشم ندارن ميزننش زمين !

بالا