• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"دیجی کالا"، کالای مشکوک به یک مشتری فروخت!

Narenji89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کل تاپیک و خوندم واقعا هدف تخریبه. همیشه تو کارا و عرضه محصولات مشکل هست اما دی جی کالا تا الان اصلا به اصطلاح ایرانی بازی نداشته و خیلی با کلاس برخورد کرده! سایت به این عظمت و انبار و داستان میاد برا پاور بانک خودشو خراب کنه؟
اتفاقا ایرانی بازی هم در میاره. چندسال پیش از فروشگاه abc bikes سیدنی یه قطعه دوچرخه که موجود نداشتن سفارش دادم (110$) دو روزه از ژاپن آوردن و تحویل دادن. چند روز بعد که خواستم قطعه رو نصب کنم دیدم به دوچرخم نمیخوره. رفتم فروشگاه و بهشون گفتم. با وجود اینکه کارتن قطعه یه مقدار آسیب دیده بود و دیگه نمیشد به جای نو فروختش و از طرفی جنس مال خودشون نبود و برای من خریده بودنش بدون اخم و قیافه گرفتن پس گرفتن و از اینکه فروشگاه اونها رو انتخاب کرده بودم تشکر کردن.
حالا دیجیکالا به من آمپلیفایر تعمیری فروخته و پس از مرجوع کردن، کارمندش تماس گرفته با لحن خیلی بد و طلبکارانه میگه پولتو میخای یا یه دونه دیگه برات بفرستیم بدون عذرخواهی.
خلاصه اینکه دیجیکالا آش دهنسوزی نیست و با خرید از بازار هیچ تفاوتی نداره فقط چند روز وقت آدم تلف میشه برای ارسال

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
برا منم 2 بار این اتفاق افتاد یه گوشی خردیم وقتی از پلمپ در آوردیم دیدم تو قسمت سابقه تماس چنتا زنگ خورده و SMS هست و 2 تا عکس شخصی
یا دست دوم بوده یا مرجوعی خراب مردم بوده

یه موردم تبلت بود باز کردم دیدم پیکسل سوختگی داشت بعد قشنگ پشتش ضربه خوردگی داشت

اما هر دو مورد قبل نکرد دیجی کالا

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
برا منم 2 بار این اتفاق افتاد یه گوشی خردیم وقتی از پلمپ در آوردیم دیدم تو قسمت سابقه تماس چنتا زنگ خورده و SMS هست و 2 تا عکس شخصی
یا دست دوم بوده یا مرجوعی خراب مردم بوده

یه موردم تبلت بود باز کردم دیدم پیکسل سوختگی داشت بعد قشنگ پشتش ضربه خوردگی داشت

اما هر دو مورد قبل نکرد دیجی کالا
قبل از 24 ساعت بهشون اطلاع دادین ؟

SINASONY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دیجی کالا چون معروف شده داره از مشتری مداری کم کم خارج میشه.یکی از دوستانم خرید داشته جنسه بازشده و کارکرده بهش دادن.

بالا