• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"دیجی کالا"، کالای مشکوک به یک مشتری فروخت!

dezclub

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
اونی ک از فروشگاه نت میخره اسکلیش رو نشون میده

میخوای بخری خب بو از مغازه بخر نهایتش 50 ت بیشتر میدی اما میدونی همون موقع دستته
شما اگر توی شهرستان باشی بری کل شهر را بگردی یا اسم گوشی را نشنیدن یا ندارن چه کار می کنی که اسکل نباشی پامیشی میری تهران یکی دو روز از کارت بیفتی + حداقل 200 تومن هزینه سفر که می خواهی یه گوشی 700 تومنی بخری یا میشینی تو خونت و چند روز صبر می کنی پست برات بیاره

jojobans

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من به شخصه خرید اینترنتی رو حماقتی بیش نمیدونم ..خیلی سرم کلاه رفته

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
میری از عمده فروش تا نسبتی آشنا خرید میکنی طرف بازم میخواد بکنه تو پاچه ات , این فروشگاه ها که ندیده و نشنیده خرید کردنه

بشخصه خودم اولین بار اگر اشتباه نکنم 7 یا 8 سال پیش از دیجی کالا که اوایل بود خرید کردم شماره مشاوره داشت و یه w200 خریدم برام آوردن در خونه و تست کردن و تحویل دادن رفتن
اما تو نسل جدید خرید از دیجی کالا خیلی مشکلات دیدم
اول اینکه تاخیر در ارسالش دیگه خیلی شده یعنی قرار بود 6 تا 9 بیارن که نیاوردن - زنگ زدن عذر خواهی کردن گفتن فردا تو الویت اوله ارساله ساعت 9 تا 12 میرسه
9 تا 12 فرداش نرسید که هیچ - زنگ زدم پیگیری کردم گفتن اصلا کالایی ثبت نشده برای شما - دوباره پیگیری کردم گفتن بله درست برای شما ارسال نیشه 12 تا 15 میرسه
12 تا 15 که نرسید آخرش ساعت 19 رسید

و چنتا از این کارا جالب دیجی کالا

تو یه خرید که تبلت i-life از دیجی کالا خریدم بار اول تحویل گرفتم باز کردم دیدم شکستگی lcd داره پس فرستادم تماس گرفتن و گفتن تایید شده - من گفتم فلان مدل بیارید مابه تفاوت میدم که از نظر قیمتی بالاتر بود و کیفیت بهتر به نقل از دیجی کالا
تبلت رسید همه چی درست بود وقتی وای فایو روشن میکردی میرفتی تو مرورگر صفحه سیاه میشد دیگه روشن نمیشد تا زمانی که باتری تموم شه - بازم تماس گرفتم و پس گرفتن یکی دیگه فرستادن اینبار یه مارک دیگه ایسوس گفتم بیارن این یکی هم 3 تا پیکسل سوختگی داشت - زنگ زدم گفتن تا 3 تا پیکسل سوختگی مشکلی نیست بیشتر از 4 تا عیب محسوب میشه
حالا همین برگشت کالا تا تایید خودش برای هر تبلت 1 هفته و 2 روز زمان میبرد

حالا مثلا ps2 سال 2013 توقف تولید شده , الان کلا ps2 حدود 6 ساله وارد ایران شده همه ریفر داخلین , که دیجی کالا برای فروش گذاشته بود

چند روز پیش از فروشگاه bamilo خرید کردم 2 تا گوشی , گوشی اول Alcatel OneTouch Tribe 3040D زده اندرودیه و گارانتی یاس هست - گوشی تحویل گرفتم دیدم گارانتیش سال 1393 تموم شد
خود گوشیم اندروید که چه عرض کنم برنامه اندروید روش نصب نمیشه حتی برنامه جاوا هم روش نصب نمیشه , زنگ زدم گفتم بهشون قرار شد شنبه یعنی امروز بیان تحویل بگیرن پس از تایید مشکل من رفع بشه

گوشی دوم gfive shark 3 که زده بود گارانتی اروند هست اما نه کارت گارانتی داشت نه برچسب گارانتی داشت نه اطلاعیه ای نه ورق تراکتی

دیگه عمرا از هیچ فروشگاه اینترنتی خرید کنم
منم یه بار گوشی الکاتل خریدم گارانتیش تموم شده بود
بهشونم اطلاع دادم گفتن که اشکالی نداره از تاریخ فاکتور شامل گارانتی یک سالس
که چون گوشی ارزونی بود دیگ پیگیرش نشدم
با این حساب فکر کنم کلا گوشی های الکاتل بامیلو گارانتیاشون گذشته اس
بامیلو یه مشکلی دیگه ایم که داره اینه که خیلی دیر ارسال میکنه حتی تا 20روز هم شده که طول کشیده ارسالش

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
من به شخصه خرید اینترنتی رو حماقتی بیش نمیدونم ..خیلی سرم کلاه رفته

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
نه ولی بگیر نگیر داره
50.50هست
یه جور ریسکه
ولی برای اینکه درصد ریسکو بیاری پایین
میتونی پرداخت در محل رو انتخاب کنی و وقتی جنس رسید بعد از تست پولشو بدی

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
منم یه بار گوشی الکاتل خریدم گارانتیش تموم شده بود
بهشونم اطلاع دادم گفتن که اشکالی نداره از تاریخ فاکتور شامل گارانتی یک سالس
که چون گوشی ارزونی بود دیگ پیگیرش نشدم
با این حساب فکر کنم کلا گوشی های الکاتل بامیلو گارانتیاشون گذشته اس
بامیلو یه مشکلی دیگه ایم که داره اینه که خیلی دیر ارسال میکنه حتی تا 20روز هم شده که طول کشیده ارسالش

درسته اینو خود دیجی کالا تو سایتش نوشته اما حرف الکی بیش نیست , همین دیزایر 816 که سفارش داده بودم گارانتی پرشین سلوکام بود نصف زمان گارنتیش گذشته بود
زنگ زدم گارانتی گفتم گوشی از دیجی کالا خریدم و دیجی کالا همچین ادعایی کرده , گفتن ما فقط به زمان رو کارت گارنتی کار داریم

گفتم که بامیلو گوشی alcatel خریدم که زده بود اندرویدی - وقتی تحویل گرفتم دیدم اندرویدی نیست - بازگشت دادم
دیروز زنگ زدن ساعت 3:25 گفتن تایید شده که گوشی بدون سیستم عامله و لطفا شمارح حساب و کارت بهم بدید
گفتم تو کاغذ بازگشت توش شماره تماس و حساب نوشتم - گفتن اون ثبت سیستم شده الان هر دو بگید
منم گفتم شماره کارت و حسابو - گفتن سریعن پولتون بازگشت داده میشه
امروز ساعت 14:04 شده هنوز پولی تو حسابم نیومده

بامیلو تو ارسال سریعش خوب بود مثلا به من sms داد که 10 تا 14 بسته شما میرسه دقیقا 10:15 دقیقه رسید - تو سفارش بعدیم ساعت 14 تا 18 بود دقیقا 14 رسید
اما بامیلو 2 تا عیب بزرگ داره
1- بخش اطلاعات کمی کمه و بررسی نداره
2- اگر دقت کرده باشی هر جنس بخوای بخری گوشه سمت چپ زمان تحویل نوشته , مثلا منی که تهرانم یک نوع جنس زده تحویل سریع 1 روزه - یه جنس دیگه یه تامین کننده دیگه داره زده 3 روزه - یه جنس دیگه یه تامین کننده دیگه داره زده 5 روزه
وقتی هم سفارش بدی هر کدوم جدا جدا ارسال میشه - سیستم یک پارچه نداره

Last edited:

Teb

Registered User
لایک‌ها
161
ایرانی جماعت ثبات نداره . طمع هم زیاد میکنه
برای همین با تصمیمات اشتباه گند میزنه به زحمات قبلی خودش.

دیجی کالا این احساس بهش دست داده که دیگه معروف شدم و پایین نمیام پس الان وقت بهره برداری بیشتره

قبلا تخفیفات به درد بخوری داشت ولی الان هرچیز گرونی میمونه رو دستش میزاه فروش ویژه ای که تازه هم قیمت بازاره .
جنس های دیجیتالش اعم از گوشی و ... جور بود . الان داره پوشک بچه میفروشه
پشتیبانیش هم فقط تلفنیه . اگه پیامی چیزی فرستادین انتظار پاسخ داشته باشین.

یادمه ایرانسل اوایل با هزارتومن به شما پیامک نامحدود میداد . جلوتر که رفتیم این طرح ها کمتر و گران تر شدن
چرا ؟ چون نصف سیمکارت ها ایرانسل شدن

ولی کسی سیمکارت دیجی کالا نداره که مجبور به استفاده مادام العمری باشه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
ایرانی جماعت ثبات نداره . طمع هم زیاد میکنه
برای همین با تصمیمات اشتباه گند میزنه به زحمات قبلی خودش.

دیجی کالا این احساس بهش دست داده که دیگه معروف شدم و پایین نمیام پس الان وقت بهره برداری بیشتره

قبلا تخفیفات به درد بخوری داشت ولی الان هرچیز گرونی میمونه رو دستش میزاه فروش ویژه ای که تازه هم قیمت بازاره .
جنس های دیجیتالش اعم از گوشی و ... جور بود . الان داره پوشک بچه میفروشه
پشتیبانیش هم فقط تلفنیه . اگه پیامی چیزی فرستادین انتظار پاسخ داشته باشین.

یادمه ایرانسل اوایل با هزارتومن به شما پیامک نامحدود میداد . جلوتر که رفتیم این طرح ها کمتر و گران تر شدن
چرا ؟ چون نصف سیمکارت ها ایرانسل شدن

ولی کسی سیمکارت دیجی کالا نداره که مجبور به استفاده مادام العمری باشه

باهاتون موافقم
همونطور که تو این پست که لینکشو میزارم قبلا عملکرد دیجی کالا بهتر بود
http://forum.persiantools.com/threads/دیجی-کالا-،-کالای-مشکوک-به-یک-مشتری-فروخت.781005/page-2#post-11752444
تنوع بیشتر گوشی ها , ........ اما الان هیچی , حتی شماره تماس برای مشاوره تلفنی داشت

حق باشماست , همین دم عیدیه برادر خودم منتظر تخفیف ها ویژه دیجی بود اما اصلا فروش ویژه ای در کار نبود خودش تعجب کرد , گفت مگه میشه دم عیدیه فروش ویژه نزاره دیجی کالا

بزار یه تجربه جالب از دیجی کالا براتون تعریف کنم , بردارم گوشی y560 نظرشو جلب کرد میخواست بخره گفت سی پیوش کوالکام و ...... ه
بهم گفت برو تو اینترنت بچرخ ببین چطور گوشیه؟ ببین دیجی کالا دارت؟ چند میده؟
من رفتم سایت http://www.gsmarena.com و سایت اصلی خود هوآوی و .... دیدم و آمارشو در آوردم
http://www.gsmarena.com/huawei_y560-7829.php

بعد رفتم دیجی کالا دیدم y560 که زده 345 هزار فروش ویژه 299 هزار ( که الان 255 هزار آوردش پایین ) اینی که دیجی کالا داره اصلا وجود خارجی نداره
http://www.digikala.com/Product/DKP-108052/Huawei-Y560-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-هوآوي-مدل-Y560-دو-سيم‌کارت#!/tab-techspecs/

تعجب کردم گفتم شاید من اسکول شدم اشتباه میکنم بعد کل اینترنت زیرو رو کردم متوجه شدم این گوشی 4 تا بیلد داره
1- y560 L01 مدل اصلی تک سیم و 4g
2-y560 L02 مدل اصلی تک سیم و 4g
3-y560 L03 مدل اصلی تک سیم و 4g
4-y560 L23 مدل اصلی دو سیم کارت وسیم اول 4g

اینا دستم اومد

مدل اصلی : با پردازنده شناخته شده اسنپدراگون 210 و 4g - دوربین 5 -اندروید 5.1 - emui 3.1 lite -این مدل خیلی باکیفیته -مصرف باتریش کمه-مشکلات تاچ اون یکی مدل که تو ایران هست نداره(تا 5 لمس پشتیبانی وعدم مشکلات تاچ در دکمه های سخت افزاری پایینش)-فلش زیر دوربینه-اسپیکرش رو درب پشتیش سمت چپشه-دوربین جلوش سمت چپ اسپیکر مکالمه اس - باتری 2000 mah

و حالا اینی که دیجی کالا داره
مدل فرعی : پردازنده اش spreadtrum sc7731 هست و فقط 3g
- دوربینش 8 مگاپیکسل -اندروید 4.4 - emui 3.0 lite - کیفیت ساخت پایینی داره - همونطور که دوستان گفتن مصرف باتری بالا و مشکلات تاچ(فقط از لمس 2 انگشت همزمان پشتیبانی میکنه) - فلش کنار دوربینه و دو تایی - اسپیکرش رو درب پشتیش وسطه - دوربین جلوش سمت راست اسپیکر مکالمه اس - باتری 1730 mah
1- y560 u01 مدل چیپ و تک سیم کارت و 3g
2-y560 u02 مدل چیپ و دو سیم کارت و 3g

فکر میکنم اینی که به اسم y560 تو دیجی کالا هست همون honor bee باشه که y5c یا زیر سیبیلی همون y5 هم شناخته میشه و رو جعبه اش هم زده y5 که با مدل اصلی که تو ایران نیست ازش خیلی متفاوته.
این y560 فرعی تو هند هم به فروش میره که پردازنده اش spreadtrum sc7731 هست و فقط 3g
تو قسمت نظرات همین گوشی تو دجی کالا بخونید خیلی ها گفتن کیفیت نمایشگر خیلی پایینه و ..... -- چند نفرم گفتن چرا گوشی غیر اصلی برامون ارسال کردید

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
به نظر شخص من نه خرید از اینترنت حماقت هست و نه همه فروشگاه دارها دله دزدن تجربه تلخ متاسفانه برقی مواقع کلآ شخص رو از خرید اینترنتی دور میکنه که همه کسانی که تو این عرصه هستند باید تلاش کنند این اتفاق نیفته چون ضررش به همشون میرسه
نه ما با دیجی کالا و یا هر فروشگاهی دشمنی داریم نه بیخود کسی معترض میشه ( مگر برخی مواقع که برخی دوستان نظرات شیطنت آمیزی میدن که بگذریم) ولی خب باید پذیرفت کیفیتش نسبت به گذشته افت کرد.
شخصآ از دیجی کالا خرید نمیکنم (1 بار کردم سال ها پیش ) و از فروشگاههای دیگه خرید میکنم دلیلمم 1-قیمت و 2- حمایت از سایر فروشگاههای اینترنتی است
شاید دلیل دومم براتون خنده دار باشه ولی این موضوع رو بهش معتقدم اگر حمایت از سایر فروشگاهها باشد خدمات بهتری سعی میکنن بدن و در نتیجه رقیب برای معروف ها که پیش بیاد نفعش به من و شما میرسه
تعصب به نظرم کسی نباید به برندی داشته باشه من معیارم تو خرید اول اعتماد هست و اون فروشگاه بتونه اعتمادم رو جلب کنه سپس قیمت .
در آخر به همتون توصیه میکنم سایر جوانان این کشور رو هم بهشون بها بدید و ازشون حمایت کنید و تعصب بیجا نداشته باشید به برندی نترسید اون سودش رو چه شما بخوای چه نخوای میکنه باز تصمیم گیرنده شما هستید.
پیروز باشید

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
الان وییموت کنسول WII دارن میفروشن به قیمت 100 تومن موشن داخلی که من احتمال قوی میدم ریفر باشه ! چون وییموت موشن دار نو با دلار حساب کنید 40 دلاره میشه 140 150 تومن قیمتش هست شیپینگ اینهاش بگیم مفتی در اومده بابت دادن تخفیف خرید زیاد باز هم جور در نمیاد !!! مواظب باشید

latari

Registered User
لایک‌ها
86
من نه آره میگم نه خیر من هر سری خرید کردم مشکلی نبوده اتفاقا چند بار از بیرون خرید کردم هم گرونتر بهم انداختن هم اینکه دردسر رفت و آمدش هم بوده

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من هم یکبار خرید داشتم ولی راضی نیستم یک عدد موس wireless ءlogitech.
1.سفارش دیر ثبت شد با اینکه صبح اقدام کردم با پیگیری دو ایمیل و یک تماس تقریبا" آخر روز سفارش ثبت شد . اگه پیگیری نمیکردم شاید به این زودیها ثبت نمیشد 2. سفارش دیر بدستم رسید با پیگیری و تماس با یک به اصطلاح اپراتور که صحبت کردنش مثل کارگر انبار بود سفارش پیگیری و در نهایت روز بعد بدستم رسید .

من اون روز حال کردم خرید اینترنتی کنم و میخواستم همان روز جنس بدستم برسه (بنا به قانون فروشگاه . ثبت سفارش قبل ظهر ) حوصله بازار رفتن نداشتم خب چی عایدم شد! دردسر پیگیری ثبت و ارسال سفارش، پشتیبانی ضعیف در پاسخ به ایمیلها ،پرداخت پول بیشتر حدود 20 هزار تومان گرانتر از نرخ بازار ،دیر رسیدن کالا .
در نتیجه دیگه از این سایت خرید نمیکنم .
به نظرم کالاهایی مثل لپتاپ و گوشی و... را از این سایت و سایتهای شبیه این سایت خریداری نکنید چون احتمال داره جنس برگشتی یکی دیگه رو به شما بندازن در نهایت این جنس معیوب هی میره میاد ولی در آخر نصیب یک بدبخت ساده دل میشه .! این سایت و سایتهای شبیه داخلی به هیچ وجه قابل مقایسه با سایتهایی مثل آمازون و ...نحوه خدمات رسانی آنها نیستند .

pantera_demon

Registered User
لایک‌ها
189
به نظر شخص من نه خرید از اینترنت حماقت هست و نه همه فروشگاه دارها دله دزدن تجربه تلخ متاسفانه برقی مواقع کلآ شخص رو از خرید اینترنتی دور میکنه که همه کسانی که تو این عرصه هستند باید تلاش کنند این اتفاق نیفته چون ضررش به همشون میرسه
نه ما با دیجی کالا و یا هر فروشگاهی دشمنی داریم نه بیخود کسی معترض میشه ( مگر برخی مواقع که برخی دوستان نظرات شیطنت آمیزی میدن که بگذریم) ولی خب باید پذیرفت کیفیتش نسبت به گذشته افت کرد.
شخصآ از دیجی کالا خرید نمیکنم (1 بار کردم سال ها پیش ) و از فروشگاههای دیگه خرید میکنم دلیلمم 1-قیمت و 2- حمایت از سایر فروشگاههای اینترنتی است
شاید دلیل دومم براتون خنده دار باشه ولی این موضوع رو بهش معتقدم اگر حمایت از سایر فروشگاهها باشد خدمات بهتری سعی میکنن بدن و در نتیجه رقیب برای معروف ها که پیش بیاد نفعش به من و شما میرسه
تعصب به نظرم کسی نباید به برندی داشته باشه من معیارم تو خرید اول اعتماد هست و اون فروشگاه بتونه اعتمادم رو جلب کنه سپس قیمت .
در آخر به همتون توصیه میکنم سایر جوانان این کشور رو هم بهشون بها بدید و ازشون حمایت کنید و تعصب بیجا نداشته باشید به برندی نترسید اون سودش رو چه شما بخوای چه نخوای میکنه باز تصمیم گیرنده شما هستید.
پیروز باشید

کسی نگفته همه دل دزدن . کسی هم الان همه چیزش رو نمیتونه از تو خونه بخره . تجربه به من نشون داده خرید اینترنتی گران تر هستش در اکثر موارد . مگر موارد استثنایی . بعد بحث خدا شدن دیجی کالا هستش الان

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
الان وییموت کنسول WII دارن میفروشن به قیمت 100 تومن موشن داخلی که من احتمال قوی میدم ریفر باشه ! چون وییموت موشن دار نو با دلار حساب کنید 40 دلاره میشه 140 150 تومن قیمتش هست شیپینگ اینهاش بگیم مفتی در اومده بابت دادن تخفیف خرید زیاد باز هم جور در نمیاد !!! مواظب باشید

توم موشن پلاس ها ریفر نیستن , در اصل چینی در جه چهارم هستن که وقتی وصل میکنی به ویموت هم قطع و وصلی دارن و ویموت خراب میکنن و مصرف باتری چند برابر میکنن
البته همونام 35 تا 40 هزار تومنن - به احمال زیاد این موشن پلاس ها مرجوعی ها همون درجه چهارمی ها هستن
اگر دقت کرده باشی wii calssic هم 20 هزار میده که 20 هزار پول دسته چینی غیر اصلی درجه 3 کنسول ps2 ه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من نه آره میگم نه خیر من هر سری خرید کردم مشکلی نبوده اتفاقا چند بار از بیرون خرید کردم هم گرونتر بهم انداختن هم اینکه دردسر رفت و آمدش هم بوده
بقول پدرم خدا برای آدم تنبل تن پرور میسازه , یه روز کنترل واسه تلویزیون اومد - یه روز کنترل برای کولر آبی - یه روز لامپ کنترل دار یا حتی حساس به صدا و ..............
همین گوشی ها یا لپتاپ و ..... تاز از نزدیک نبینی دستت نگیری دقیقا متوجه نمیشی به سلیقه ات میخوره یا نه , و جنس بدنه چطوره

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من هم یکبار خرید داشتم ولی راضی نیستم یک عدد موس wireless ءlogitech.
1.سفارش دیر ثبت شد با اینکه صبح اقدام کردم با پیگیری دو ایمیل و یک تماس تقریبا" آخر روز سفارش ثبت شد . اگه پیگیری نمیکردم شاید به این زودیها ثبت نمیشد 2. سفارش دیر بدستم رسید با پیگیری و تماس با یک به اصطلاح اپراتور که صحبت کردنش مثل کارگر انبار بود سفارش پیگیری و در نهایت روز بعد بدستم رسید .

من اون روز حال کردم خرید اینترنتی کنم و میخواستم همان روز جنس بدستم برسه (بنا به قانون فروشگاه . ثبت سفارش قبل ظهر ) حوصله بازار رفتن نداشتم خب چی عایدم شد! دردسر پیگیری ثبت و ارسال سفارش، پشتیبانی ضعیف در پاسخ به ایمیلها ،پرداخت پول بیشتر حدود 20 هزار تومان گرانتر از نرخ بازار ،دیر رسیدن کالا .
در نتیجه دیگه از این سایت خرید نمیکنم .
به نظرم کالاهایی مثل لپتاپ و گوشی و... را از این سایت و سایتهای شبیه این سایت خریداری نکنید چون احتمال داره جنس برگشتی یکی دیگه رو به شما بندازن در نهایت این جنس معیوب هی میره میاد ولی در آخر نصیب یک بدبخت ساده دل میشه .! این سایت و سایتهای شبیه داخلی به هیچ وجه قابل مقایسه با سایتهایی مثل آمازون و ...نحوه خدمات رسانی آنها نیستند .

شاید خرید اینترنتی حتی 1 تا 2 دفعه خوشت بیاد و راضی کننده حتی هم باشه اما بعدا خراب میشه
یه چیز باید در نظر گرفت وقتی یه فروشگاه مجهز میری وسیله ای که میخوای بخری انواعشو از نزدیک میبینی میخری -- اما فروشگاه اینترنتی خرید میکنی هم جنس نمیبینی ( مثلا بسته بندیش معیبو باشه یا نه) هم اون فروشگاه حقوق چندین نفر از پرسنل بده و هزینه ها شرکت و کلی مالیات و ......... باید بده پس یه چجوری باید هزینه هاش پوشش داده بشه از هر راهی ( از جیب مبارک شما ) - ولی مغازه دار فقط یه آدمه فوقش اجاره مغازه ( مثل منو شما یه مغازه اجاره میکنیم و فعالیت شروع میکنیم )

Last edited:

reynard1

Registered User
لایک‌ها
11
يكي از دوستان يه هفته قبل عيد 5s خريد،ولي وقتي imeiچك كرديم چهار ماه از اكتيوش ميگذشت،در هر صورت هيچ جوابي ندادن پسشم نگرفتن

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
خرید اینترنتی =

54d4429325efc_-_giphy.gif

Narenji89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من هم یه آمپلیفایر ماشین قبل از عید از دیجیکالا گرفتم تعمیری از آب در اومد. بعد از یه ماه پیگیری پس فرستادم و پولمم رو گرفتم. واقعا اعصابمو خورد کردن سر این قضیه پاسخگویی در حد صفر

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
کل تاپیک و خوندم واقعا هدف تخریبه. همیشه تو کارا و عرضه محصولات مشکل هست اما دی جی کالا تا الان اصلا به اصطلاح ایرانی بازی نداشته و خیلی با کلاس برخورد کرده! سایت به این عظمت و انبار و داستان میاد برا پاور بانک خودشو خراب کنه؟

بالا