• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"دیجی کالا"، کالای مشکوک به یک مشتری فروخت!

MXRX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
مسئله اينجاست كسى كه تو ايران موفق باشه يا خودش كاري ميكنه كه بخوره زمين يا بقيه كه چشم ندارن ميزننش زمين !
بطور کلی تا حدودی این حرف درسته ولی مسئله اینه به زودی خودشان به خودشان گند میزنن ! این مسئله دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره .!!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
میری از عمده فروش تا نسبتی آشنا خرید میکنی طرف بازم میخواد بکنه تو پاچه ات , این فروشگاه ها که ندیده و نشنیده خرید کردنه

بشخصه خودم اولین بار اگر اشتباه نکنم 7 یا 8 سال پیش از دیجی کالا که اوایل بود خرید کردم شماره مشاوره داشت و یه w200 خریدم برام آوردن در خونه و تست کردن و تحویل دادن رفتن
اما تو نسل جدید خرید از دیجی کالا خیلی مشکلات دیدم
اول اینکه تاخیر در ارسالش دیگه خیلی شده یعنی قرار بود 6 تا 9 بیارن که نیاوردن - زنگ زدن عذر خواهی کردن گفتن فردا تو الویت اوله ارساله ساعت 9 تا 12 میرسه
9 تا 12 فرداش نرسید که هیچ - زنگ زدم پیگیری کردم گفتن اصلا کالایی ثبت نشده برای شما - دوباره پیگیری کردم گفتن بله درست برای شما ارسال نیشه 12 تا 15 میرسه
12 تا 15 که نرسید آخرش ساعت 19 رسید

و چنتا از این کارا جالب دیجی کالا

تو یه خرید که تبلت i-life از دیجی کالا خریدم بار اول تحویل گرفتم باز کردم دیدم شکستگی lcd داره پس فرستادم تماس گرفتن و گفتن تایید شده - من گفتم فلان مدل بیارید مابه تفاوت میدم که از نظر قیمتی بالاتر بود و کیفیت بهتر به نقل از دیجی کالا
تبلت رسید همه چی درست بود وقتی وای فایو روشن میکردی میرفتی تو مرورگر صفحه سیاه میشد دیگه روشن نمیشد تا زمانی که باتری تموم شه - بازم تماس گرفتم و پس گرفتن یکی دیگه فرستادن اینبار یه مارک دیگه ایسوس گفتم بیارن این یکی هم 3 تا پیکسل سوختگی داشت - زنگ زدم گفتن تا 3 تا پیکسل سوختگی مشکلی نیست بیشتر از 4 تا عیب محسوب میشه
حالا همین برگشت کالا تا تایید خودش برای هر تبلت 1 هفته و 2 روز زمان میبرد

حالا مثلا ps2 سال 2013 توقف تولید شده , الان کلا ps2 حدود 6 ساله وارد ایران شده همه ریفر داخلین , که دیجی کالا برای فروش گذاشته بود

چند روز پیش از فروشگاه bamilo خرید کردم 2 تا گوشی , گوشی اول Alcatel OneTouch Tribe 3040D زده اندرودیه و گارانتی یاس هست - گوشی تحویل گرفتم دیدم گارانتیش سال 1393 تموم شد
خود گوشیم اندروید که چه عرض کنم برنامه اندروید روش نصب نمیشه حتی برنامه جاوا هم روش نصب نمیشه , زنگ زدم گفتم بهشون قرار شد شنبه یعنی امروز بیان تحویل بگیرن پس از تایید مشکل من رفع بشه

گوشی دوم gfive shark 3 که زده بود گارانتی اروند هست اما نه کارت گارانتی داشت نه برچسب گارانتی داشت نه اطلاعیه ای نه ورق تراکتی

دیگه عمرا از هیچ فروشگاه اینترنتی خرید کنم

Last edited:

alirezabaghi

Registered User
لایک‌ها
655
میری از عمده فروش تا نسبتی آشنا خرید میکنی طرف بازم میخواد بکنه تو پاچه ات , این فروشگاه ها که ندیده و نشنیده خرید کردنه

بشخصه خودم اولین بار اگر اشتباه نکنم 7 یا 8 سال پیش از دیجی کالا که اوایل بود خرید کردم شماره مشاوره داشت و یه w200 خریدم برام آوردن در خونه و تست کردن و تحویل دادن رفتن
اما تو نسل جدید خرید از دیجی کالا خیلی مشکلات دیدم
اول اینکه تاخیر در ارسالش دیگه خیلی شده یعنی قرار بود 6 تا 9 بیارن که نیاوردن - زنگ زدن عذر خواهی کردن گفتن فردا تو الویت اوله ارساله ساعت 9 تا 12 میرسه
9 تا 12 فرداش نرسید که هیچ - زنگ زدم پیگیری کردم گفتن اصلا کالایی ثبت نشده برای شما - دوباره پیگیری کردم گفتن بله درست برای شما ارسال نیشه 12 تا 15 میرسه
12 تا 15 که نرسید آخرش ساعت 19 رسید

و چنتا از این کارا جالب دیجی کالا

تو یه خرید که تبلت i-life از دیجی کالا خریدم بار اول تحویل گرفتم باز کردم دیدم شکستگی lcd داره پس فرستادم تماس گرفتن و گفتن تایید شده - من گفتم فلان مدل بیارید مابه تفاوت میدم که از نظر قیمتی بالاتر بود و کیفیت بهتر به نقل از دیجی کالا
تبلت رسید همه چی درست بود وقتی وای فایو روشن میکردی میرفتی تو مرورگر صفحه سیاه میشد دیگه روشن نمیشد تا زمانی که باتری تموم شه - بازم تماس گرفتم و پس گرفتن یکی دیگه فرستادن اینبار یه مارک دیگه ایسوس گفتم بیارن این یکی هم 3 تا پیکسل سوختگی داشت - زنگ زدم گفتن تا 3 تا پیکسل سوختگی مشکلی نیست بیشتر از 4 تا عیب محسوب میشه
حالا همین برگشت کالا تا تایید خودش برای هر تبلت 1 هفته و 2 روز زمان میبرد

حالا مثلا ps2 سال 2013 توقف تولید شده , الان کلا ps2 حدود 6 ساله وارد ایران شده همه ریفر داخلین , که دیجی کالا برای فروش گذاشته بود

چند روز پیش از فروشگاه bamilo خرید کردم 2 تا گوشی , گوشی اول Alcatel OneTouch Tribe 3040D زده اندرودیه و گارانتی یاس هست - گوشی تحویل گرفتم دیدم گارانتیش سال 1393 تموم شد
خود گوشیم اندروید که چه عرض کنم برنامه اندروید روش نصب نمیشه حتی برنامه جاوا هم روش نصب نمیشه , زنگ زدم گفتم بهشون قرار شد شنبه یعنی امروز بیان تحویل بگیرن پس از تایید مشکل من رفع بشه

گوشی دوم gfive shark 3 که زده بود گارانتی اروند هست اما نه کارت گارانتی داشت نه برچسب گارانتی داشت نه اطلاعیه ای نه ورق تراکتی

دیگه عمرا از هیچ فروشگاه اینترنتی خرید کنم

البته شما هم بی تقصیر نبودین !
مردم مارکای اصلی مثل سامسونگ ، سونی و ... هم میخرن گاها مشکلی توشه چه برسه به مارکای غیر اصلی ...
alcatel - gfive ?!?!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
البته شما هم بی تقصیر نبودین !
مردم مارکای اصلی مثل سامسونگ ، سونی و ... هم میخرن گاها مشکلی توشه چه برسه به مارکای غیر اصلی ...
alcatel - gfive ?!?!

مثلا مردم ايران blackberry كم ميخرن و كمه تو ايران بايد گفت مارك غيراصلي؟ يا بدرد نخور؟

همين Alcatel برند فرانسوي معتبريه كه يكي از بزرگترين كمپاني ها تو ضمينه ارتباطات و شبكه و مخابراته

بيشتر از ١٨ ساله تو ضمينه موبايل فعاله ، يادمه سال ها دور دور زماني كه گوشيا اندازه يه آجر بودن همون زمان گوشيا آلكاتل هم جمع و جورتر هم تو ايران بود يادمه سال ۱۳۷۷ بود فامیلی داشتیم برای خودش برو بیایی داشت رفته بود گوشی alcatel صفحه لمسي خريده بود يعني ١٨ سال پيش .
خيلي ها نميدونستن Alcatel چي هست چون پول خريدشو هر كسي نداشت چون لاكچري بودن ، درست مثل سري گوشی ها i-mate کمپانی HTC که ویندوز موبایلی بودن حسابشو بکن گوشیاش سال ۱۲ سال پیش گوشیش WiFi داشت . اینا گوشیا لاکچری بودن همون زمانا که حقوق کارمند دولت ماهی ۸۰ هزار تومن بود پول یه i-mate خوب حدود ۴۵۰ هزار تومن

حالا درباره گوشی آلکاتل وقتي فروشگاه اطلاعات اشتباه درج كرده مقصر نه سازنده اس نه خريدار

درباره برند سنگاپوري g'five كه خط توليدش تو چينه و محصولاتش تو آسيا و اروپا توزيع شده بخاطر امكانات زياد و قيمت پايين سفارش دادم براي كادو به خانواده ، كه گوشي واقعا خوبيه هيچ مشكلي هم نداره ، مشمل اينجاست سايت كه زده گوشي گارانتي ١ ساله داره و فرستاده پس چرا كارت گارانتي يا برچسب يا هر چيزي كه نشون بده گارانتيو همراه گوشي نبود

Last edited:

Milad._.R

Registered User
لایک‌ها
1,203
کلا یه عده هستن ، با بزرگ شدن هر سایت ایرانی مشکل دارن ، ورزش 3 ، دیجی کالا ، حتی همین پرشین تولز ! و...

اکثرا هم یک سایت تفریحی دارن که به هزار آی پی بازدید هم نرسیده ، ولی در خودشون این توانایی رو میبینند که اگه پارتی داشتن و به جایی وصل بودن ،خیلی بهتر از صاحبان اون سایت های بزرگ مدیریت میکردن

حتی از نظر اونا این سایت های بزرگ ، بازدیدکننده و مشتری زیادی ندارن و با تقلب و پاپ اپ و.. به رتبه های بالا رسیدن

: )

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
قیمتهای دیجی کالا به شدت نجومیه هربار خواستم کالایی رو قیمت بگیرم دیدم 10 20 درصد گرون تر از سایر فروشگاه ها میفروشه خصوصا دوربین و وسایل مربوط در این زمینه

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
سایت بامیلو چطوره جنس هاش خوبه یا نه؟ سرمایه گذارش شرکت آلمانیه گفتم شاید جنس هاشون خوب باشه کسی خرید کرده از بامیلو یا نه

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
جنس رو باید بزارن جلوت ببینی و تست کنی بعد بخری . شما وقتی میری مغازه جنس میخرید همونجا تستش میکنید و ایرادی باشه پس میدید یا عوض میکنید ولی وقتی از فروشگاههای اینترنتی میخری هرچی فرستادن میره تو پاچت ! پول بی زبون رو بدی دست اینا اگر جنس مشکل دار فرستادن کجا میخوای بری یقه طرف رو بگیری ؟ من چند روز پیش یه هارد 2 ترا میخواستم تو شهر خودمون 325 تومن بود دیجیکالا میداد 305 که با پستش میشد 315 ولی من از شهر خودمون خریدم اینطوری دیگه خیالم راحته و جنس رو میبینم تست میکنم بعد میخرم . اگر هم بخوای حساب کنی تمام اجناس دیجی کالا نهایت 10-20 تومن با قیمت مغازه دارها فرق داره که پول پستش هم به در کنی چیز خاصی نمیشه .
حالا بعضیها میان میگن وقت نداریم و فلان . فرض کنید که اینطور اذیت کنن شما رو خودش چند برابر رفتن به مغازه و تهیه کردن جنس مورد نظر وقتتون رو میگیره و تازه اعصابتون هم خرد میشه ؟!

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
سایت بامیلو چطوره جنس هاش خوبه یا نه؟ سرمایه گذارش شرکت آلمانیه گفتم شاید جنس هاشون خوب باشه کسی خرید کرده از بامیلو یا نه

پست 23 که من نوشتم بخون , آخر پستم تجربه خریدم از بامیلوه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
جنس رو باید بزارن جلوت ببینی و تست کنی بعد بخری . شما وقتی میری مغازه جنس میخرید همونجا تستش میکنید و ایرادی باشه پس میدید یا عوض میکنید ولی وقتی از فروشگاههای اینترنتی میخری هرچی فرستادن میره تو پاچت ! پول بی زبون رو بدی دست اینا اگر جنس مشکل دار فرستادن کجا میخوای بری یقه طرف رو بگیری ؟ من چند روز پیش یه هارد 2 ترا میخواستم تو شهر خودمون 325 تومن بود دیجیکالا میداد 305 که با پستش میشد 315 ولی من از شهر خودمون خریدم اینطوری دیگه خیالم راحته و جنس رو میبینم تست میکنم بعد میخرم . اگر هم بخوای حساب کنی تمام اجناس دیجی کالا نهایت 10-20 تومن با قیمت مغازه دارها فرق داره که پول پستش هم به در کنی چیز خاصی نمیشه .
حالا بعضیها میان میگن وقت نداریم و فلان . فرض کنید که اینطور اذیت کنن شما رو خودش چند برابر رفتن به مغازه و تهیه کردن جنس مورد نظر وقتتون رو میگیره و تازه اعصابتون هم خرد میشه ؟!

درسته موافقم , من بعد از بارها خرید از فروشگاه ها اینترنتی الان به این نتیجه رسیدم که حرف شما درسته
همون تبلت i-life که خریدم 3 بار رفت و برگشت , خوب من تهران بودم نزدیک 3 هفته زمان برد - حالا کسی که شهرستانه باید هزینه پست خودش بده تا برسه دیجی و فرایند تایید متخصص برسه بعد بخوان دوباره برات جدیدشو بفرستن نزدیک 2 هفته زمان میبره - من خودم همین امروز یه کارتریج کلکسیونی سگا فرستادم اسلام شهر که بقل تهرانه 10 هزار تومن شد , چیزا سنگینتر حساب کن چقدر میشه

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
دیگه برای گرفتن حق هم ملت اقدام کنند اسمشان سمج میشه
این خبر گزاری بیطرف بوده هردو طرف رو رنگی کرده

آره درسته کسی مشتری بوده خرید کرده تعداد هم خریده , ودیده جنس مشکل دار بهش فروختن و خواهان حقش شده , بقول بعضی دوستان شده سمج
بعضی دوستانم در تایید سمج بودن خریدار ( ومقصر نشون دادن خریدار ) , توهم زدن و تهمت به خریدار و خریدار ها و بقیه زدن و مثل همین آیدی Milad._.R گفتن : کلا یه عده هستن ، با بزرگ شدن هر سایت ایرانی مشکل دارن ، ورزش 3 ، دیجی کالا ، حتی همین پرشین تولز ! و...

دوستانی که از تخلف و یا بهتر بگم دزدی حمایت میکنن 3 حالت دارن
1- هیچی بارشون نیست فقط خواستن اظهار نظری کرده باشن
2- خودشونم مال مردم خور و دودره بازن ( چون فقط یه دزد از یه دزد تعریف و تمجدید و طرفداری میکنه )
3- به صورتی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پرسنل یکی از این سایت ها هستن

بعد میگن ااا چرا سرطان گرفتم چرا یهویی بی پول شدم چکم برگشت خورد افتادم زندان و .......... ( حق مردم خوری فقط از بالا رفتن از دیوار نیست , نون حروم حرومه )

به طور مثال کمپانی بزرگ nintendo - کنسولی به اسم wii u داره کنسولش 350 دلار بود که به صورت تدریی به 300 دلار کاهش پیدا کرد , همین کمپانی کنسول ها ریفری و رفرشی خودشو با قیمت 195 دلار تا 200 دلار بسته به محتویات فول پک بودن یا نبودن قیمت گذاری کرده - یعنی 105 دلار کمتر ( یعنی چیزی حدود 365 هزار تومن ارزونتر )

Last edited:

Pr0m3en

Registered User
لایک‌ها
324
آره درسته کسی مشتری بوده خرید کرده تعداد هم خریده , ودیده جنس مشکل دار بهش فروختن و خواهان حقش شده , بقول بعضی دوستان شده سمج
بعضی دوستانم در تایید سمج بودن خریدار ( ومقصر نشون دادن خریدار ) , توهم زدن و تهمت به خریدار و خریدار ها و بقیه زدن و مثل همین آیدی Milad._.R گفتن : کلا یه عده هستن ، با بزرگ شدن هر سایت ایرانی مشکل دارن ، ورزش 3 ، دیجی کالا ، حتی همین پرشین تولز ! و...

دوستانی که از تخلف و یا بهتر بگم دزدی حمایت میکنن 3 حالت دارن
1- هیچی بارشون نیست فقط خواستن اظهار نظری کرده باشن
2- خودشونم مال مردم خور و دودره بازن ( چون فقط یه دزد از یه دزد تعریف و تمجدید و طرفداری میکنه )
3- به صورتی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم پرسنل یکی از این سایت ها هستن

بعد میگن ااا چرا سرطان گرفتم چرا یهویی بی پول شدم چکم برگشت خورد افتادم زندان و .......... ( حق مردم خوری فقط از بالا رفتن از دیوار نیست , نون حروم حرومه )

به طور مثال کمپانی بزرگ nintendo - کنسولی به اسم wii u داره کنسولش 350 دلار بود که به صورت تدریی به 300 دلار کاهش پیدا کرد , همین کمپانی کنسول ها ریفری و رفرشی خودشو با قیمت 195 دلار تا 200 دلار بسته به محتویات فول پک بودن یا نبودن قیمت گذاری کرده - یعنی 105 دلار کمتر ( یعنی چیزی حدود 365 هزار تومن ارزونتر )
من قصد ایجاد تشنج ندارم ولی ما خیلیا من موقع حرف زدن تفکر نمیکنیم
خیلیا یه حرفی رو میزنن بعدا به خودشان میان و میبینم اشتباه حرف زدن
شاید دوستان حواسش پرت بوده ولی دیگه آون خبرگزاری که اینطور گفته دیگه...........

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
درسته موافقم , من بعد از بارها خرید از فروشگاه ها اینترنتی الان به این نتیجه رسیدم که حرف شما درسته
همون تبلت i-life که خریدم 3 بار رفت و برگشت , خوب من تهران بودم نزدیک 3 هفته زمان برد - حالا کسی که شهرستانه باید هزینه پست خودش بده تا برسه دیجی و فرایند تایید متخصص برسه بعد بخوان دوباره برات جدیدشو بفرستن نزدیک 2 هفته زمان میبره - من خودم همین امروز یه کارتریج کلکسیونی سگا فرستادم اسلام شهر که بقل تهرانه 10 هزار تومن شد , چیزا سنگینتر حساب کن چقدر میشه
من تا حالا فقط یه ریش تراش از دیجیکالا خریدم 650 تومن که اون هم پشیمون شدم . ریش تراش رو که فرستادن پلمپ باز شده بود . دقت کرده باشید چسب دایره ای ها هست که میزنن معلوم بود یه بار باز شده و بعد دوباره چسبوندنش. حالا دست دوم باشه یا نباشه خدا میدونه . تازه تیغهاش هم یکم کند هست .
در مورد اینکه ضمانت برگشت و ... ببینید همراه بسته من یه کاتالوگ فرستادن توش نوشته تقریبا اکثر چیزهایی که میفروشن شامل ضمانت برگشت نمیشه !

c7694069c58bc78e2b777f38ddf792f7.jpg

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

saeed22222

Registered User
لایک‌ها
116
من حدود 8 -9سال پیش که دیجی کالا تازه کار بود یه لپ تاپ از شون خریدم و راضی هم بودم .البته اون زمان جنس شون جور نبود و از همکارها تو بازار جور میکردن و تحویل میدادن.
ولی خوب الان سرمایه آنچنانی دارن و شاید دیگه اهمیتی به رضایت مشتری ندن! ثروت زیاد و به دست گرفتن بازار ایجاد مونوپولی میکنه

mehrdadyousefi

Registered User
لایک‌ها
12
من خودم به شخصه يكساله پيش توي تخفيف عيدش يه پاوربانك pqi خريدم كلا سه روز كار كرد با ديجيكالا تماس گرفتم ولي گفتن به ما مربوط نميشه ببرش گارانتي o_O

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من تا حالا فقط یه ریش تراش از دیجیکالا خریدم 650 تومن که اون هم پشیمون شدم . ریش تراش رو که فرستادن پلمپ باز شده بود . دقت کرده باشید چسب دایره ای ها هست که میزنن معلوم بود یه بار باز شده و بعد دوباره چسبوندنش. حالا دست دوم باشه یا نباشه خدا میدونه . تازه تیغهاش هم یکم کند هست .
در مورد اینکه ضمانت برگشت و ... ببینید همراه بسته من یه کاتالوگ فرستادن توش نوشته تقریبا اکثر چیزهایی که میفروشن شامل ضمانت برگشت نمیشه !

c7694069c58bc78e2b777f38ddf792f7.jpg

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

طبق عکسی که گذاشتی , خوب پس چی رو 7 روز ضمانت میکنن؟؟ :general304::general307:
گذشته از هر چیزی همون خرید تبلت من از دیجیکالا که 3 بار تعویض شد ( چون گفتن فقط تعویض میکنن ) آخرشم هر 3 بار هر بار یه تبلت مختلف ( هر بار یه تبلت مدل بالاتر گفتم بیارن مابه تفاوت دادم به امید خدا جدیدا خراب نباشن ) بازم همشون مشکل داشتن 3 هفته وقتمو گرفت و آخر مجبور شدم تبلت 3 تا پیکسل سوخته ایسوس با کلی ضرر بفروشم

اگر بخاطر 15 تا 20 هزار تومن ارزونتر طمع نکرده بودم این همه بلا سرم نمیومد - نمیدونم بعضیا تو گینه نو زندگی میکنن که میگن دیجی تا 100 هزار ارزونتر میده -- من خودم یه اتبوبوس سروار شم دقیقا دم علائدین یا خود میدون ولیعصر میتونم پیاده شم کلا 30 دقیقه هم راه نیست - الکی بخاطر هفت روز ضمانت و 20 هزار ارزونتر خر شدم خودمو تو دردسر انداختم
اگر مثل یه آدم تو کل دنیا میرفتم فروشگاه یا نمایندگی رسمی تبلت میخریدم قشنگ خود طرف باز میکرد تست میکرد بعد از تایید من پول میگرفت تبلت با احرتام بهم میداد و بای بای میکرد :p نه 3 هفته همش دلهره و ...... داشته باشم

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
من حدود 8 -9سال پیش که دیجی کالا تازه کار بود یه لپ تاپ از شون خریدم و راضی هم بودم .البته اون زمان جنس شون جور نبود و از همکارها تو بازار جور میکردن و تحویل میدادن.
ولی خوب الان سرمایه آنچنانی دارن و شاید دیگه اهمیتی به رضایت مشتری ندن! ثروت زیاد و به دست گرفتن بازار ایجاد مونوپولی میکنه

اون زمانی که شما میگی منم از همین دیجی کالا گوشی میخریدم , یه گوشی i-mate k-jam ویندوزی داشتم از دیجی خریده بودم ---- میخواستم یه گوشی جمع و جورتر بخرم که راحت بشه باهاش بیرون کار کرد
زنگ زدم به شماره مشاوره خرید گوشی دیجی کالا , بعد از صحبت کردن و گفتن چیزایی که میخوام , طرف گفت w200 به درد نیاز ها شما میخوره گفتم میخوام و یه رم 2 گیگ m2 هم میخوام
نیم ساعت بعدش با پیک اومد دم خونه , گوشی باز کرد تست کرد بهم تحویل داد گارانتی معین بود

g431002u02jxp9hfq1ky.jpg

اون زمانا خیلی بهتر بود دیجی کالا به نظر من , اون زمان فقط تو کار موبایل بود الان مثل سمساری شده حتی شورت و مایو هم دیگه داره حتی ناخن گیر
سایتی که من طرفدارش بودم نیم ساعته تحویلم میداد , الان یه سفارش اچ تی سی دیزایر 816 که قرار بود ساعت 18 تا 21 بیاره نیاورد - زنگ زدن فردا 9 تا 12 میرسه - بازم نیاورد
ساعت 19 رسید ------ این تاخیر تو همه سفارش ها جدید من بود

قبلا تنوع گوشیش بالا بود هر مارکی و برندی میخواستی داشت حتی ساژم ( فرانسوی ) حتی بلک بری و .......

هر چی از دیجی میخریدیم خرابی نداشت الان همش شده دردسر خرید از دیجی , بنظر من باید بیشتر روی اطمینان خاطر پیدا کردن از سالم بودن و کیفیت جنس هایی باشه که تامین کننده ها براش موجود میکنن

Last edited:
بالا