سلام بچه ها خب ميدونيد كه پست در خريد و فروش اينترنتي تخلفات و يا بهتر بگم كلاهبرداري هاي زيادي چه از فروشنده و چه از خريدار اينترنتي ميكنه و روز به روز هم وضعيت داره بدتر ميشه :hmm:
سه تا از مهم ترين هاش هم اينه :
اخذ هزينه پست پيشتاز و عدم رساندن به موقع مرسوله به مقصد :
كه اطلاع داريد مرسوله پيشتازي كه حداكثر 2 روزه بايد برسه به مقصد در بهترين حالت 4 روز زمان ميبره و حتي تا بيش از 10 روز هم ممكنه طول بكشه
تعريف فرمول جديدي در محاسبه هزينه پست پيشتاز : :blink:
به اين شكل كه هر چي مبلغ سفارش بيشتر باشه هزينه ارسال هم بيشتر ميشه كه خب ميدونيد هزينه ارسال فقط به وزن مرسوله بستگي داره و فقط در سيستم خريد و فروش اينترنتي هزينه به اين شكل محاسبه ميشه
عدم مراجعه دوباره به آدرس مقصد :
همون طور كه ميدونيد وقتي خريدار در محل نباشه بايد يك بار ديگه پستچي به اون آدرس مراجعه كنه كه خب متاسفانه مراجعه اي صورت نميگيره مشكلات ديگه اي هم هستش كه خودتون ميدونيد البته من توي مورد سوم شك دارم كه دوستان محبت كنند و راهنمايي كنند به نظر من ما بايد فكري كنيم تا بتونيم جلوي پست رو بگيريم اول خودم شروع ميكنم
اميدوارم دوستان هم كمك كنند به هر حال از دست رو دست گذاشتن و نگاه كردن بهتره
سه تا از مهم ترين هاش هم اينه :
اخذ هزينه پست پيشتاز و عدم رساندن به موقع مرسوله به مقصد :
كه اطلاع داريد مرسوله پيشتازي كه حداكثر 2 روزه بايد برسه به مقصد در بهترين حالت 4 روز زمان ميبره و حتي تا بيش از 10 روز هم ممكنه طول بكشه
تعريف فرمول جديدي در محاسبه هزينه پست پيشتاز : :blink:
به اين شكل كه هر چي مبلغ سفارش بيشتر باشه هزينه ارسال هم بيشتر ميشه كه خب ميدونيد هزينه ارسال فقط به وزن مرسوله بستگي داره و فقط در سيستم خريد و فروش اينترنتي هزينه به اين شكل محاسبه ميشه
عدم مراجعه دوباره به آدرس مقصد :
همون طور كه ميدونيد وقتي خريدار در محل نباشه بايد يك بار ديگه پستچي به اون آدرس مراجعه كنه كه خب متاسفانه مراجعه اي صورت نميگيره مشكلات ديگه اي هم هستش كه خودتون ميدونيد البته من توي مورد سوم شك دارم كه دوستان محبت كنند و راهنمايي كنند به نظر من ما بايد فكري كنيم تا بتونيم جلوي پست رو بگيريم اول خودم شروع ميكنم
اميدوارم دوستان هم كمك كنند به هر حال از دست رو دست گذاشتن و نگاه كردن بهتره