• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان : سفر تفریحی به اندونزی و دیدار با یک دوست .

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
خوشبختانه به علت نداشتن پرواز مستقیم از ایران به اونجا یکی از جاهایی که از دست ایرانی های عزیز دور مونده ! ایرانی نیمبینی اونجا من شاید تو این 12-13 سفرم یه بار یه دونه دیدم :))
در بهشت بودنش شک نکن ولی باس امار داشته باشی ، همینجوری بری شاید بهت خوش نگذره ، تور اینا هم شرو وره میبرتتون خارج شهر بانانا و جت اسکی این شرو ورا سوارتون میکنه :)) من کشواری زیادی رفتم ،در کل بالی یه دونه باشه به شرطی که بدونی کجا بری
مثلا فرض کن هتل الان با این دلار نباید زیر شبی 130-140 تومن باشه
ولی من یه جاهایی میشناسم اتاق تر تمیز بهت میده شبی 20-30 تومن با اینترنت و همه چی ، هرکیم میخوای بیارو ببر ، ولی هتل یه چیزی شارژ میکنه ازت که کسی بیاد
بزار برنامه روزانه اونجامو بهت بگم متوجه شی
خلاصه اگه کسی رو پیدا کنید که تایلند باز یا بالی باز باشه باهاش برین بهترین روزای عمرتون اونجا رقم میخوره ;)

خیلی خیلی ممنون دوست گلم شما دید خیلی روشن و واضحی از تو اندونزی و اتفاقاتی که قراره سرم بیاد رو در اختیارم گذاشتید :lol:

من احتمال زیاد اواخر شهریور تصمیم دارم که به اونجا برم . بیشترین دلیلش هم دیدار با دوستم هستش که الان 6 سال هست ندیدمش و خاطرش برام خیلی عزیزه :)

ولی حتما حتما به بالی و سایر جاهای دیدنیش سر میزنم و با داف های استرالیایی اش هم از نزدیک و صمیمی آشنا هم میشم .

فقط میتونید یه برآورد کلی کنید ببینید هزینه مسافرت من با احتساب هزینه پرواز+هزینه اقامت ( که خورد و خوراک و جای خواب تقریبا رایگان هستش ) + هزینه 15 روز گردش مناطق دیدنی اندونزی + یه هفته موندن در بالی و لاس وگاس با babe ها چقدر برام آب میخوره ؟

البته لطفا به دلار برآورد کنید .

باز هم تشکر اگه سفرم 100% قطعی بشه حتما نزدیکی های رفتن باهاتون مشاوره و راهنمایی خواهم گرفت

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
آقا یه سوال.الان این بالی که همه میرن دقیقا کدوم شهرش میشه؟؟
بعدش واسه اینکه بدون تور بریم باید بریم فرودگاه دنپاسار یا فرودگاه دیگه ای؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
خیلی خیلی ممنون دوست گلم شما دید خیلی روشن و واضحی از تو اندونزی و اتفاقاتی که قراره سرم بیاد رو در اختیارم گذاشتید :lol:

من احتمال زیاد اواخر شهریور تصمیم دارم که به اونجا برم . بیشترین دلیلش هم دیدار با دوستم هستش که الان 6 سال هست ندیدمش و خاطرش برام خیلی عزیزه :)

ولی حتما حتما به بالی و سایر جاهای دیدنیش سر میزنم و با داف های استرالیایی اش هم از نزدیک و صمیمی آشنا هم میشم .

فقط میتونید یه برآورد کلی کنید ببینید هزینه مسافرت من با احتساب هزینه پرواز+هزینه اقامت ( که خورد و خوراک و جای خواب تقریبا رایگان هستش ) + هزینه 15 روز گردش مناطق دیدنی اندونزی + یه هفته موندن در بالی و لاس وگاس با babe ها چقدر برام آب میخوره ؟

البته لطفا به دلار برآورد کنید .

باز هم تشکر اگه سفرم 100% قطعی بشه حتما نزدیکی های رفتن باهاتون مشاوره و راهنمایی خواهم گرفت

واقعیت من اون مقال ها رو زدم شما با این توضیحات میتونی 15 رو رو با 1000 دلار بپذرونی میتونی با 100 هزار دلارم بگذرونی بستگی به خودت داره چقد خرج کنی :)
پرواز از اینجا تا مالزی 1500 باشه 300 رینگیت تا اونجا رفت و برگشت باشه 50 دلار هم ورودی بکیرن نزدیک 2 و خورده ای فقط هزینه رفتت میشه
اقامت و گردش برای 15 روز هم حداقل 700 دلار میشه برای شما

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آقا یه سوال.الان این بالی که همه میرن دقیقا کدوم شهرش میشه؟؟
بعدش واسه اینکه بدون تور بریم باید بریم فرودگاه دنپاسار یا فرودگاه دیگه ای؟

اسم اصلیش همون دنپاساره نه بالی ، بله باید بری دنپاسار

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اسم اصلیش همون دنپاساره نه بالی ، بله باید بری دنپاسار

آخه مثلا من توی booking.com میزنم denpasar یه سری هتل اکثرا درجه پایین میاره!
بعد میزنم بالی،یه سهری میاره به اسم kuta پر از هتل و قیمتا هم گرون.....

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آخه مثلا من توی booking.com میزنم denpasar یه سری هتل اکثرا درجه پایین میاره!
بعد میزنم بالی،یه سهری میاره به اسم kuta پر از هتل و قیمتا هم گرون.....

kuta اسم منطقس مثل ارایاشهر ،ازادی، تهرانپارس :)

بالا