واقعا اینطوریه ؟ یعنی اونجا هم باید چونه بزنیم :wacko:
من فکر میکردم این مختص کشور عزیزمون هستش :lol:
خیلی ممنون نکته خیلی خوبی رو گفتید
ووو پسر دست کم اینا رو Hidden کن واسم بفرست . مامانم اینا رو ببینه نمیزاره از دم در خونه برم بیرون :lol:
ولی خودمونیم اگه تا دیروز 50% مصمم بودم برای رفتن الان 500% مصمم شدم :lol: .
فقط یه سوال اونجا هم به مجردها گیر میدن و حتما باید با دوست دخترت باشی ؟ :blink:
چون این وضعیت تو ارمنستان و ترکیه دردسر ساز شده قبلا
ببین مثل اینکه من و تو قراره دوتایی بریم :lol:
با این تعاریفی که کردید مثل اینکه بهشت زمین و حوریهاش همین نزدیکی ها بودن و من خبر نداشتم :lol:
حالا که اینطوریه و این سال احتمالا سال آخر مجردی بودن هستش باید یه سفر 60 روزه رو اونجا داشته باشم :lol: تا دیگه جوون مرگ نباشم
راستی واسه چند روز موندن تو بالی و گشتن با عروس های دریایی اش من چقدر پول تو جیبم بزارم ؟ ( البته به دلار ) ؟
خوشبختانه به علت نداشتن پرواز مستقیم از ایران به اونجا یکی از جاهایی که از دست ایرانی های عزیز دور مونده ! ایرانی نیمبینی اونجا من شاید تو این 12-13 سفرم یه بار یه دونه دیدم

)
در بهشت بودنش شک نکن ولی باس امار داشته باشی ، همینجوری بری شاید بهت خوش نگذره ، تور اینا هم شرو وره میبرتتون خارج شهر بانانا و جت اسکی این شرو ورا سوارتون میکنه

) من کشواری زیادی رفتم ،در کل بالی یه دونه باشه به شرطی که بدونی کجا بری
مثلا فرض کن هتل الان با این دلار نباید زیر شبی 130-140 تومن باشه
ولی من یه جاهایی میشناسم اتاق تر تمیز بهت میده شبی 20-30 تومن با اینترنت و همه چی ، هرکیم میخوای بیارو ببر ، ولی هتل یه چیزی شارژ میکنه ازت که کسی بیاد
بزار برنامه روزانه اونجامو بهت بگم متوجه شی
صبح میرم صبحونه رو تو متل میخورم میرم میخوابم تا ظهر
ظهر پا میشم شورتکو پام میکنم راه میوفتم میرم kfc یه نهار میزنم و میرم لب ساحل یه تخت میگیرم 10 هزار روپیه
هدفون تو گوشم ابجو هم میگیرم دونه 8 تا 10 هزار روپیه دویدن درو دافا رو تو ساحل تمشاا میکنم تا یه زره انرژی بگیرم بعد پا میشم یه تنی به آب میزنم شده 5-6 بعد از ظهر
6 هم متل دوش، میرم طرف پارتی ساحلی یه دنده کباب شده خوک چرب چیل میگیرم 6 هزار روپیه بعدش هم یه دونه از این کوکونات ها

یه زره یخ هم اضافه میزنه تنگش تگری شه جمعاً 10 هزار روپیه
قلیونمو دم ساحل به پا میکنم ، درو داف استرالیایی میان قلیون بکشن همینجوری شده ساعت 8-9 شب
دوباره میرم متل یه استراحت راس ساعت 10 امادم برم گرین کلاب
میرم اونجا طبقه سه بهت یه ایدی میدن دم در ، حالا ایدی هاش فک کنم یکی 2 تاش مونده باشه برام اکه شد عکس میگیرم میزارم
اول تا خرتناق غدا میخورم (رایگانه) هندونه خربزه و میوه های خودشونم هست سرف سرویسه در حد خفه شدن میخورم که بتونم روش مشروب بخورم بعد میرم سمت بار لیوان های رنگی مشروب مجانی از 11 تا 12 میخوری تا خفه شی

))
بعد بزن برقص تا 6 صبح ،6 هم میرم طرف هتل که صبحونه ساعت 7 رو بخورم بخوابم

)
حالا روزای دیگه کارای دیگه

)
خوب سر تهش برای من 30 هزار تا میشه با هتلش 60 هزار تا نهایت ولی شما وارد نباشی بری باس 150 هزار تا روزی پیاده شی
اینم بگم جالبه اگه اهل امتحان کردن چیزای جالبی
بالی تنها جایی که فروش مجیک مشروم مجازه
یه 2 تا بسته میخری میگی مثلا با اب پرتقال میخوام ، برات قارچ هارو با پرتقال مولینکس میکنه
میزنی بر بدن اسکلت در میره

)) همرو شخصیت کارتونی همه چی رو نئون دار میبینی یه چیزی تو مایه های آلیس یه 20 دقیقه طول میکشه بترکه اون 20 دقیقه پدرت در میاد همش خمیازه خواب الودگی بعد که میترکه تمومه

)
وسایل کشیدن علف هم که دمه ساحل و تو همه مغازه هاش هست حتی مغازه های 24 ساعته یه موقع نصفه شب لازم شد

)
مشروب هم که نمیخری شب میری مقتی میخوری دیگه

خلاصه اگه کسی رو پیدا کنید که تایلند باز یا بالی باز باشه باهاش برین بهترین روزای عمرتون اونجا رقم میخوره