• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی از دوستان : سفر تفریحی به اندونزی و دیدار با یک دوست .

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
نه دیگه 2-3 ساعت پیش تا الان باز بچه ارومیه شدم شهر فقط شهر خودمون بابا

فقط برا نکسوست هیچی نیافتم حالا میام میحرفیم

من خودم عاشق سوپر امو ال ای دی هستم ولی لامصب این براویا انجین سونی یه چیز دیگس

عجب رویی داری
چند روز پیش انگار یادت رفته فقط امولد
نوت منو نمیخوای ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
یاشار باز اومدی ارومیه ؟
من که برات گوشیه بدی نمیخرم میخرم ؟
دیدی گفتم سونی از همشون بهتره :D

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
پسر پولت زیادی کرده :| بیا با 2 تومن ببرمت استانبول حالشو ببری نه زیاده همین 500 بده میبرمت مارمیشو کلت هوا بخوره نوشیدنی مورد دارشم که هس چی میخوای دیگه ؟
البته من نمیدونم اون دوستی که تو اندونزی منتظرت هست چه شرایطی داره ها ممکنه شرایطش رو بفهمم تو رو بکشم خودم برم اندونزی اونو نمیدونم
واسه استانبول که پول خرج نمیکنم هم کلی آشنا دارم ترکیه و هم اینکه بغل دست خودمون هستش دیگه . مارمیشو هم اتفاقا فردا واسه 13 احتمال زیاد اونجا هستیم . اگه تو هم اونجا بودی بهم بزنگ . نوشیدنی هم من دلستر بخورم منگ میشم :lol:
رفقیم هم که ایشون خیلی مهربون و عزیز هستند برام همین .
عجب رویی داری
نوت منو نمیخوای ؟

همینو بگو امید ... اینم شاهد و مدرک ... میبینی این یاشار رو امید :blink:
راستی امید سوای شوخی نوت 2 رو من طالبش هستم بدجوری

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
عجب رویی داری
نوت منو نمیخوای ؟

خدا وکیلی امید تو یکی باید بری دکتر :| چشات مورد داره قشنگ :| هدفون فیلیپس میخواستی رفتم گشتم 98 قیمتش بوده دوستان گفت 90 تو ارومیه هست
گفته یه عکس از ویترین یارو بگیرم ببینه فکر نکنه یه وقت میخوام گرون کنم تو پاچش
عکس رو که قیمت 98 چسبونده رو دیده هااا میگه این که 78 تومنه :|
حالا این شیرین چشم صلاحیت اظهار نظر در مورد کیفیت تصویر کدوم گوشی بهتر هست رو داره یا نه ؟
فقط میتونم بگم برات متاسفم تو رو میدم قم حسین رو از قم ترنسفر میکنم ارومیه برا شهرمون بهتره

یاشار باز اومدی ارومیه ؟

اره یه 2-3 ساعت پیش رسیدم
نه خدایی اون روز با نوت 2 مقایسه کردیم خدایی کیفیتش فوقلعاده تر از نوت 2 بود ولی این امید و محسن بیخودی جبهه میگیرن چراشو هم نمیدونم
در صورتی که خود من از سونی متنفرم ولی خدایی کف کردم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
واسه استانبول که پول خرج نمیکنم هم کلی آشنا دارم ترکیه و هم اینکه بغل دست خودمون هستش دیگه . مارمیشو هم اتفاقا فردا واسه 13 احتمال زیاد اونجا هستیم . اگه تو هم اونجا بودی بهم بزنگ . نوشیدنی هم من دلستر بخورم منگ میشم :lol:
رفقیم هم که ایشون خیلی مهربون و عزیز هستند برام همین .

همینو بگو امید ... اینم شاهد و مدرک ... میبینی این یاشار رو امید :blink:
راستی امید سوای شوخی نوت 2 رو من طالبش هستم بدجوری

من تازه رسیدم خستم یه دو روز میرم خواب زمستونی بعد میام ببینم چی میگی :) ناسیونالیسم سامسونگی

تو دنیا یه گوشی هست اونم متورمولا و دیگران هیچ اند

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
یاشار باز اومدی ارومیه ؟

تو همونطور که واسه من گرافیک و سی پی یو خوب میگیری , پدر یاشار رو در میاری :lol: .
خب جو موضوع عوض نشه امید جان تو که حاجی و کربلایی هستی :lol: در این مورد قضیه مسافرت چیزی به ذهنت میرسه ؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
الان دقیقا هزینه کلا سفر حدوا چقدر شد ؟
حالا اومدیم اون دوستت از ما خوشش نیومد دو روز نگذشته شرمندمون کردن انداختمون بیرون اون وقت چی هزینه هتل که نه مسافرخونه چقدره ؟

پ :ن :کانتر تا لحظاتی دگر

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
الان دقیقا هزینه کلا سفر حدوا چقدر شد ؟
حالا اومدیم اون دوستت از ما خوشش نیومد دو روز نگذشته شرمندمون کردن انداختمون بیرون اون وقت چی هزینه هتل که نه مسافرخونه چقدره ؟

پ :ن :کانتر تا لحظاتی دگر

طبق گفته های دوستان حدود 2.300 پول هواپیما و 3 تومن هم هزینه موندن تو اونجا .

کانتر رو هستم ;)

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
خدا وکیلی امید تو یکی باید بری دکتر :| چشات مورد داره قشنگ :| هدفون فیلیپس میخواستی رفتم گشتم 98 قیمتش بوده دوستان گفت 90 تو ارومیه هست
گفته یه عکس از ویترین یارو بگیرم ببینه فکر نکنه یه وقت میخوام گرون کنم تو پاچش
عکس رو که قیمت 98 چسبونده رو دیده هااا میگه این که 78 تومنه :|
حالا این شیرین چشم صلاحیت اظهار نظر در مورد کیفیت تصویر کدوم گوشی بهتر هست رو داره یا نه ؟
فقط میتونم بگم برات متاسفم تو رو میدم قم حسین رو از قم ترنسفر میکنم ارومیه برا شهرمون بهتره

اره یه 2-3 ساعت پیش رسیدم
نه خدایی اون روز با نوت 2 مقایسه کردیم خدایی کیفیتش فوقلعاده تر از نوت 2 بود ولی این امید و محسن بیخودی جبهه میگیرن چراشو هم نمیدونم
در صورتی که خود من از سونی متنفرم ولی خدایی کف کردم

دکتر رو که باید خودت بری چون میگن انفولانزای کلاه برداری اومده
بعدشم اول گفتی 100 تومن بعد دو دقیقه شد 98 تومن
پس بعد 20 دقیقه میشه 78 تومن
دوما حسین تو قم چیکار میکنه ؟
سوما حالا من و محسن هیچ بیا یه روز قرار بزاریم
همین پاساژ فیلیپس 5 تا رهگذر رو خودت انتخاب کن نظر بدن هر کدوم باختیم ناهار میریم بند پولشم پای تو (چون میدونم قشنگ میبازی :D)
قیمت ارگ ها رو پرسیدی ؟ یا اونم از ویترین عکس گرفتی

omidhk

Registered User
لایک‌ها
44
تو همونطور که واسه من گرافیک و سی پی یو خوب میگیری , پدر یاشار رو در میاری :lol: .
خب جو موضوع عوض نشه امید جان تو که حاجی و کربلایی هستی :lol: در این مورد قضیه مسافرت چیزی به ذهنت میرسه ؟

محسن جان تو شمس تور آشنا دارم ولی الان تو تایلنده
بری دفتر یکی از تور ها راهنماییت میکنن
از سفر برگشتی خبرم کن تا یه سر با یاشار بریم کربلا

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
محسن جان تو شمس تور آشنا دارم ولی الان تو تایلنده
بری دفتر یکی از تور ها راهنماییت میکنن
ممنون امید جان پس بیا مغازه دربارش صحبت کنیم :)
همین پاساژ فیلیپس 5 تا رهگذر رو خودت انتخاب کن نظر بدن هر کدوم باختیم ناهار میریم بند پولشم پای تو (چون میدونم قشنگ میبازی :D)
اینجاشو خیلی خوب اومدی .
من که هستم رو این قضیه . اونم شدید :lol:

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
برای رفتن به اندونزی پیشنهاد می کنم برید مالزی بعد اندونزی

در ایران هم تورهای لحظه اخری هست اما چون چارتره و مدت زمان محدوده و زمان سفر شما بیش از 15 روزه نمی شه.
اما اگه بری مالزی و بعد با Airasia.com بری اندونزی قیمتهای خیلی خیلی ارزونی پیدا می کنی

توی اندونزی مهم ترین چیزی که دقت کن چونه زدنه
من شش لباس گرفتم می گفت 70 دلار، ازش 15 دلار گرفتم فک می کنم !

5 روزی بالی بودم. از مالزی رفتم.
جزیره زیبائیه
معروفه به بهشت زمین

پیشنهاد می کنم اینجا رو هم بخون
انجمن ها / کشورهای آسیا / اندونزی - راهنمای سفر و گردشگری

سفر خوبی داشته باشی

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
من تا حالا 12 بار اندونزی بودم .. فقط بالی ..
بلیط بگیر برای مالزی از مالزی با چپرواز
air asia
یک ساعت راهه
30 دلار ورودی داره یه 20 دلارم خروجی حدودا( اخرین بار پارسال بود رفتم)
رسیدی بالی یه راست میری کوتا بیچ شبا هم میری گرین کلاب و راسته کلاپا ، ساعت 11 تا 12 شب مشروب رایگانه تو اون کلاب 3 طبقه و مراسم سکسی ترین دختر ماه رو برگزار میکنن 1 اوم تا 15 اوم هر ماه بین همون ساعت 11 تا 12 غذا هم مجانی تو طبقه اخر سرو میکنن
سوالی بود در خدمتم :)

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
y
رسیدی بالی یه راست میری کوتا بیچ شبا هم میری گرین کلاب و راسته کلاپا ، ساعت 11 تا 12 شب مشروب رایگانه تو اون کلاب 3 طبقه و مراسم سکسی ترین دختر ماه رو برگزار میکنن 1 اوم تا 15 اوم هر ماه بین همون ساعت 11 تا 12 غذا هم مجانی تو طبقه اخر سرو میکنن

خب مقصد بعدی من مشخص شد:lol:
آقا خود جاکارتا جای باحالی ندارهه؟ منظورم کلاب و اینا نیست کلا جای توریستی و دیدنی؟؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
آقا خود جاکارتا جای باحالی ندارهه؟ منظورم کلاب و اینا نیست کلا جای توریستی و دیدنی؟؟
اول ببخشید رک میگم یه خورده مطالبو :)
جاکارتا داهاته اصلا سراغش نرو
بالی تمام سال توش توریست های استرالیایی هست چون یه باکس ابجو براشون یک دهم کشورشون در میاد و میان اونجا یه شیش ماه میمونن 2 ماه میرن کشورشون دوباره برمیگردن بالی ، و در تمام سال کل این جزیره رو توریستای استرالییایی مست به همراه درو داف خالدارشون محاصره کردن !
زمان خوب ژانویست که تو این 6 سال من همیشه سال نو میلادی اونجا بودم ، بقیه سال هم همیشه شلوغه ولی ژانویه و سامر قیامته :)
موتور کرایه کنید ، قیمتی نداره مدرکی هم نمیخواد ازتون روزی 10 تومنه موتور(قیمت قبل دلار گرون شده اینم رفته بالا حتماً)
پلیش خفتتون کرد 50 هزار روپیه بزارین تو جیبش بیخیالتون میشه
حتما شبا به کلاب ساحلیش برید بعضی وقتا که فستیوال میزارن میبینی 5 -6 هزار نفر میریزن دم ساحل بزن برقص ، دیجی های خفنی هم میارن
اون کلاب گرین من 3 بار اجرا داشتم دی جی بودم طبقه سومش ، 11 تا 12 شبتون رو خالی بزارید برید اونجا مشروب و غذا هرچقدر میتونید بخورید
تو بالی فقط یه شلوارک باس پات باشه ، استایل تورویسیش اینجوریه :)
برای اون قسمت شیکم به پایینتون هم دروداف استرالیایی ریخته برید باهاشون بریزید رو هم ، تو هتل میبینی یهو 40 نفر با یه نخ در بهشت بدون سوتین خوابیدن دارن افتاب میگیرن ، امار میگیری مجرد بود طرف شب شبه شما میشه
اگه هم عرضشو ندارید به متصدی هتل میگی براتون یمفرستن دمه در 5-6 تا یکیشو گلچین میکنی
هتل هم آدی دارما ، فورتین روزز ارزونه اگه میخوای هزینت زیاد نشه برو اونجا شبی 30-40 تومن میوفته
اگه سیخ کردین غدا دریایی بخورین ، توصیه میکنم تهایت دلاوریتون این باشه خرچنک و هشت پا بخورین و از امتحان کردن جک و جونورای دیگه پرهیز کنید !
ماساژ هم که یادتون نره بلاخره روز سختی داشتین یه روز در میون یه ماسايی باس بزنید دیگه ، خوده ماساژی ها هم ، سعی میکنن سریع برسن به قسمت حساستون و یه آیس کریم شارژتون کنن :))
سوالی بود در خدمتم

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
ای بابا پس بالی جای من نیست
همون دهات(جاکارتا) واسه من بهتره:D
ما که از این عرضه(عرزه؟) ها نداریم اگه داشتم الان 3 سال افسردگی نمیگرفتم:(

wonnin

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7,614
ب

توی اندونزی مهم ترین چیزی که دقت کن چونه زدنه
من شش لباس گرفتم می گفت 70 دلار، ازش 15 دلار گرفتم فک می کنم !

سفر خوبی داشته باشی
واقعا اینطوریه ؟ یعنی اونجا هم باید چونه بزنیم :wacko:
من فکر میکردم این مختص کشور عزیزمون هستش :lol:
خیلی ممنون نکته خیلی خوبی رو گفتید :)

من تا حالا 12 بار اندونزی بودم .. فقط بالی ..
بلیط بگیر برای مالزی از مالزی با چپرواز
air asia
یک ساعت راهه
30 دلار ورودی داره یه 20 دلارم خروجی حدودا( اخرین بار پارسال بود رفتم)
ووو پسر دست کم اینا رو Hidden کن واسم بفرست . مامانم اینا رو ببینه نمیزاره از دم در خونه برم بیرون :lol:
ولی خودمونیم اگه تا دیروز 50% مصمم بودم برای رفتن الان 500% مصمم شدم :lol: .
فقط یه سوال اونجا هم به مجردها گیر میدن و حتما باید با دوست دخترت باشی ؟ :blink:
چون این وضعیت تو ارمنستان و ترکیه دردسر ساز شده قبلا

ببین مثل اینکه من و تو قراره دوتایی بریم :lol:

اول ببخشید رک میگم یه خورده مطالبو :)
جاکارتا داهاته اصلا سراغش نرو
بالی تمام سال توش توریست های استرالیایی هست چون یه باکس ابجو براشون یک دهم کشورشون در میاد و میان اونجا یه شیش ماه میمونن 2 ماه میرن کشورشون دوباره برمیگردن بالی ، و در تمام سال کل این جزیره رو توریستای استرالییایی مست به همراه درو داف خالدارشون محاصره کردن !
زمان خوب ژانویست که تو این 6 سال من همیشه سال نو میلادی اونجا بودم ، بقیه سال هم همیشه شلوغه ولی ژانویه و سامر قیامته :)
موتور کرایه کنید ، قیمتی نداره مدرکی هم نمیخواد ازتون روزی 10 تومنه موتور(قیمت قبل دلار گرون شده اینم رفته بالا حتماً)
پلیش خفتتون کرد 50 هزار روپیه بزارین تو جیبش بیخیالتون میشه
حتما شبا به کلاب ساحلیش برید بعضی وقتا که فستیوال میزارن میبینی 5 -6 هزار نفر میریزن دم ساحل بزن برقص ، دیجی های خفنی هم میارن
اون کلاب گرین من 3 بار اجرا داشتم دی جی بودم طبقه سومش ، 11 تا 12 شبتون رو خالی بزارید برید اونجا مشروب و غذا هرچقدر میتونید بخورید
تو بالی فقط یه شلوارک باس پات باشه ، استایل تورویسیش اینجوریه :)
برای اون قسمت شیکم به پایینتون هم دروداف استرالیایی ریخته برید باهاشون بریزید رو هم ، تو هتل میبینی یهو 40 نفر با یه نخ در بهشت بدون سوتین خوابیدن دارن افتاب میگیرن ، امار میگیری مجرد بود طرف شب شبه شما میشه
اگه هم عرضشو ندارید به متصدی هتل میگی براتون یمفرستن دمه در 5-6 تا یکیشو گلچین میکنی
هتل هم آدی دارما ، فورتین روزز ارزونه اگه میخوای هزینت زیاد نشه برو اونجا شبی 30-40 تومن میوفته
اگه سیخ کردین غدا دریایی بخورین ، توصیه میکنم تهایت دلاوریتون این باشه خرچنک و هشت پا بخورین و از امتحان کردن جک و جونورای دیگه پرهیز کنید !
ماساژ هم که یادتون نره بلاخره روز سختی داشتین یه روز در میون یه ماسايی باس بزنید دیگه ، خوده ماساژی ها هم ، سعی میکنن سریع برسن به قسمت حساستون و یه آیس کریم شارژتون کنن :))
سوالی بود در خدمتم
با این تعاریفی که کردید مثل اینکه بهشت زمین و حوریهاش همین نزدیکی ها بودن و من خبر نداشتم :lol:
حالا که اینطوریه و این سال احتمالا سال آخر مجردی بودن هستش باید یه سفر 60 روزه رو اونجا داشته باشم :lol: تا دیگه جوون مرگ نباشم
راستی واسه چند روز موندن تو بالی و گشتن با عروس های دریایی اش من چقدر پول تو جیبم بزارم ؟ ( البته به دلار ) ؟

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
ای بابا پس بالی جای من نیست
همون دهات(جاکارتا) واسه من بهتره:D
ما که از این عرضه(عرزه؟) ها نداریم اگه داشتم الان 3 سال افسردگی نمیگرفتم:(

حداقل برو از منظره لذت ببر :))
تو خوده کلاپاش میان اویزونت میشن ولی خوب باس یه 70-80 برای هر شب پیاده شی :) ولی انصافا خوب سرویس میدن :)

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
حداقل برو از منظره لذت ببر :))
تو خوده کلاپاش میان اویزونت میشن ولی خوب باس یه 70-80 برای هر شب پیاده شی :) ولی انصافا خوب سرویس میدن :)
نه مرسی از این چیزا همین جا هم پیدا میشه،حالا ممکنه کمتر سرویس بدن:lol: ولی من مشکلم یه چیز دیگست

ErfanOnline

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,150
واقعا اینطوریه ؟ یعنی اونجا هم باید چونه بزنیم :wacko:
من فکر میکردم این مختص کشور عزیزمون هستش :lol:
خیلی ممنون نکته خیلی خوبی رو گفتید :)

ووو پسر دست کم اینا رو Hidden کن واسم بفرست . مامانم اینا رو ببینه نمیزاره از دم در خونه برم بیرون :lol:
ولی خودمونیم اگه تا دیروز 50% مصمم بودم برای رفتن الان 500% مصمم شدم :lol: .
فقط یه سوال اونجا هم به مجردها گیر میدن و حتما باید با دوست دخترت باشی ؟ :blink:
چون این وضعیت تو ارمنستان و ترکیه دردسر ساز شده قبلا

ببین مثل اینکه من و تو قراره دوتایی بریم :lol:

با این تعاریفی که کردید مثل اینکه بهشت زمین و حوریهاش همین نزدیکی ها بودن و من خبر نداشتم :lol:
حالا که اینطوریه و این سال احتمالا سال آخر مجردی بودن هستش باید یه سفر 60 روزه رو اونجا داشته باشم :lol: تا دیگه جوون مرگ نباشم
راستی واسه چند روز موندن تو بالی و گشتن با عروس های دریایی اش من چقدر پول تو جیبم بزارم ؟ ( البته به دلار ) ؟

خوشبختانه به علت نداشتن پرواز مستقیم از ایران به اونجا یکی از جاهایی که از دست ایرانی های عزیز دور مونده ! ایرانی نیمبینی اونجا من شاید تو این 12-13 سفرم یه بار یه دونه دیدم :))
در بهشت بودنش شک نکن ولی باس امار داشته باشی ، همینجوری بری شاید بهت خوش نگذره ، تور اینا هم شرو وره میبرتتون خارج شهر بانانا و جت اسکی این شرو ورا سوارتون میکنه :)) من کشواری زیادی رفتم ،در کل بالی یه دونه باشه به شرطی که بدونی کجا بری
مثلا فرض کن هتل الان با این دلار نباید زیر شبی 130-140 تومن باشه
ولی من یه جاهایی میشناسم اتاق تر تمیز بهت میده شبی 20-30 تومن با اینترنت و همه چی ، هرکیم میخوای بیارو ببر ، ولی هتل یه چیزی شارژ میکنه ازت که کسی بیاد
بزار برنامه روزانه اونجامو بهت بگم متوجه شی
صبح میرم صبحونه رو تو متل میخورم میرم میخوابم تا ظهر
ظهر پا میشم شورتکو پام میکنم راه میوفتم میرم kfc یه نهار میزنم و میرم لب ساحل یه تخت میگیرم 10 هزار روپیه
هدفون تو گوشم ابجو هم میگیرم دونه 8 تا 10 هزار روپیه دویدن درو دافا رو تو ساحل تمشاا میکنم تا یه زره انرژی بگیرم بعد پا میشم یه تنی به آب میزنم شده 5-6 بعد از ظهر
6 هم متل دوش، میرم طرف پارتی ساحلی یه دنده کباب شده خوک چرب چیل میگیرم 6 هزار روپیه بعدش هم یه دونه از این کوکونات ها
bali-coconut-drink-hotel.jpg
یه زره یخ هم اضافه میزنه تنگش تگری شه جمعاً 10 هزار روپیه
قلیونمو دم ساحل به پا میکنم ، درو داف استرالیایی میان قلیون بکشن همینجوری شده ساعت 8-9 شب
دوباره میرم متل یه استراحت راس ساعت 10 امادم برم گرین کلاب
میرم اونجا طبقه سه بهت یه ایدی میدن دم در ، حالا ایدی هاش فک کنم یکی 2 تاش مونده باشه برام اکه شد عکس میگیرم میزارم
اول تا خرتناق غدا میخورم (رایگانه) هندونه خربزه و میوه های خودشونم هست سرف سرویسه در حد خفه شدن میخورم که بتونم روش مشروب بخورم بعد میرم سمت بار لیوان های رنگی مشروب مجانی از 11 تا 12 میخوری تا خفه شی :)))
بعد بزن برقص تا 6 صبح ،6 هم میرم طرف هتل که صبحونه ساعت 7 رو بخورم بخوابم :))
حالا روزای دیگه کارای دیگه :))
خوب سر تهش برای من 30 هزار تا میشه با هتلش 60 هزار تا نهایت ولی شما وارد نباشی بری باس 150 هزار تا روزی پیاده شی
اینم بگم جالبه اگه اهل امتحان کردن چیزای جالبی
بالی تنها جایی که فروش مجیک مشروم مجازه
یه 2 تا بسته میخری میگی مثلا با اب پرتقال میخوام ، برات قارچ هارو با پرتقال مولینکس میکنه
میزنی بر بدن اسکلت در میره :))) همرو شخصیت کارتونی همه چی رو نئون دار میبینی یه چیزی تو مایه های آلیس یه 20 دقیقه طول میکشه بترکه اون 20 دقیقه پدرت در میاد همش خمیازه خواب الودگی بعد که میترکه تمومه :))
وسایل کشیدن علف هم که دمه ساحل و تو همه مغازه هاش هست حتی مغازه های 24 ساعته یه موقع نصفه شب لازم شد :))
مشروب هم که نمیخری شب میری مقتی میخوری دیگه :)
خلاصه اگه کسی رو پیدا کنید که تایلند باز یا بالی باز باشه باهاش برین بهترین روزای عمرتون اونجا رقم میخوره ;)

بالا