• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دیروز جلسه ای بودم که مدیر بیمه های عمر پارسیان توضیحاتی داد که باید چند نکته خاص در مورد بیمه عمر پارسیان رو ذکر کتم:
1- الان پوشش هزینه درمان حادثه برقرار هست و قرار هست پوشش غرامت بستری هم اضافه بشه که بسته پوشش های اضافی رو به کاملترین نوع موجود میرسونه
2- سرمایه فوت تا 400 میلیون و سرمایه فوت در اثر حادثه تا یک میلیارد و دویست میلیون تومن قابل تعیین هست
3- در بیمه عمر طرح خانواده در صورت فوت مقدم بیمه گذار اول،تمام حق بیمه های آینده توسط شرکت پرداخت میشه و در واقعادامه بیمه نامه رایگان خواهد بود
که خودشون پیشنهاد دادند تهیه دو بیمه نامه طرح خانواده یکی توسط مرد و دیگری توسط زن قابل انجام هستو در صورت فوت مقدم هر یک یکی از بیمه نامه ها رایگان ادامه پیدا میکنه و یکی از بیمه نامه ها قابلیت بازخریدی داره؛ضمن اینکه میتونن بیمه درمان طرح خانواده مخصوص بیمه های عمر رو تهیه کنند
4-سود بیمه عمر شرکت پارسیان روزشمار حساب میشه و در صورت بازخریدی پیش از موعد ذخیره اندوخته به روز حساب میشه که امتیاز ممتازی هست , و در سایر شرکت ها مشاهده نمیشه
5-سرمایه شرکت در دومرحله ابتدا به 300 میلیارد و سپس به 400 میلیارد میرسه که به دومین شرکت بیمه خصوصی تبدیل میشه
6-نکته دیگه وجود مجوز قبولی اتکایی هست که چهارمین شرکت(رتبه اول در شرکت های خصوصی) در زمینه ظرفیت قبول ریسک و سمئین شرکت( در زمینه رتبه اول در شرکت های خصوصی) در مجوز اتکایی هست که در کنار سطح توانمندی این ظرفیت پذیرش ریسک هم نکته قابل توجهی هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
سلام دوستان لطفا اگر کسی اطلاع کامل داره راهنمایی کنه دوتا سوال دارم
1من بچه ام ۱۸ماه هست میتونم براش الان بیمه بازکنم ومال ۱۸ ماه گذشته هم بریزم یعنی این ۱۸ماه هم جبران کنم

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
وسوال دوم من خودم بیمه خویش فرما تامین اجتمایی هستم البته با پایه حداقل
الان بخوام بیمه عمر بازکنم که شامل بازنشستگی بشه من متوجه نشدم تا چه زمانی بازنشستگی میدهند مثلا تامین اجتمایی تا اخر عمر می دهد واگر من برام اتفاقی افتادوفوت بشم به فرزند وهمسرتاچه زمانی بازنشستگی پرداخت می شود
سوال دیگه ماهانه تاچه مبلغی البته ممکن یکی بگه هرچه بیشتربهتر ولی منظور مبلغ معقول هست که به ادم هم فشارنیاد به حساب بریزه بهتر هست ومیشه اختیاری هرماه یاه سال افزایش دادو هرسال علاوه بر مبلغ ماهانه یه پیش پرداخت جدا گانه مثلا یک میلیون هم پرداخت تا بازنشستگی بهتر گرفت
وبیمه ما بیمه خوبی هست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون میشم اگر کسی اطلاعات کاملی داره چند دقیقه وقت بزاره وپاسخم روبدهد از بچه های گروه واطلاعات خوبشون که دراختیارهم میذارند تشکر می کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام دوستان لطفا اگر کسی اطلاع کامل داره راهنمایی کنه دوتا سوال دارم
1من بچه ام ۱۸ماه هست میتونم براش الان بیمه بازکنم ومال ۱۸ ماه گذشته هم بریزم یعنی این ۱۸ماه هم جبران کنم

اگر ممظور شما تهیه بیمه عمر هست،اصلا نیازی‌بن این کار ندارید؛چون در بیمه عمر بزای دریافت بازنشستگی‌ اصلا نیاز به تکمیل ۳۰ سال نیست؛بیمه نامه هر زمان که باشد قابل بازخرید است(البته قبل از ۵ سال این کار به صرفه نیست) و در این صوزت تمام ذخیزه یکجا یا مستمری پرداخت میشه؛
اما در نهایت شما میتونین این یکسال و نیم گذشته رو با افزایش پرداخت ماهانه یا سالانه جبران کنید؛
حتی در بیمه عمر ه وقت که خواستید جدا از اقیاط معین پرداختی داشته باشید؛
حتی اگر اقساط عقب بیافتد تا تراز بیمه نامه شما مثبت باشد بیمه ادامه خواهد داشت،هرچند که از ذخیره محاسبه شده قبلی ،ذخیره کم تر خواهد شد؛

اما نکته این هست که مقدم بر فرزند ،والدین نیاز به بیمه عمر دارند چون بیمه عمر والدین تا زمانی که عهده دار‌مسئولیت فرند هستند،فررندشان رو نیز پشتیبانی میکند و خود بک کودک کمتر به پوشش عمر‌نیاز‌دارد؛
بیمه عمر کودک زمانی مناسب هست که بدلیل سن،بیمه والدین فایده نداسته باشد یا بطور‌کل والدین غیر قابل‌بیمه شدن باشند و با پدر و مادر یک بیمه عمر داشنه باشند؛
پس بنظرم اولویت بیمه کردن خودتان باشد و بیمه های طرح خانواده را دریابید؛

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
ممنون ازراهنمایی مخصوصا نکته اخر
سوال که برام پیش امداگر اتفاقی برای پدر مادر بیفته برای فرزند پسرتا ۱۸سال یادوران دانشگاه بازنشستگی میدهند وبعد قطع میشه .
وبرای بازکردن بیمه که شامل بازنشستگی شود تا پایان عمر مستمری پرداخت میشود یا مثلا اگر من ۳۰سال برداخت کنم توسن ۶۰سال بازنشست بشم مستمری مثلاتا ۹۰ ادامه پیدامیکنه
منظورم این هست که زمان داره یادایمی هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ممنون ازراهنمایی مخصوصا نکته اخر
سوال که برام پیش امداگر اتفاقی برای پدر مادر بیفته برای فرزند پسرتا ۱۸سال یادوران دانشگاه بازنشستگی میدهند وبعد قطع میشه .
وبرای بازکردن بیمه که شامل بازنشستگی شود تا پایان عمر مستمری پرداخت میشود یا مثلا اگر من ۳۰سال برداخت کنم توسن ۶۰سال بازنشست بشم مستمری مثلاتا ۹۰ ادامه پیدامیکنه
منظورم این هست که زمان داره یادایمی هست

شرایط بیمه عمر کاملا با تامین اجتماعی تفاوت داره و پرداخت مستمری اون کاملا با انتخاب بیمه گذار یا ذی نفع هست؛
مستمری‌چند نوع هست:مادام العمر که تا مرگ ادامه پیدا میکنه؛ماپام العمر با دوره تضمین،که اگه مستمری بگیر‌قبل‌از اون دوره تضمین فوت بشه تا پایان مدت تضمین به وراثش مستمری پرداخت میشه؛ و مورد سوم مستمری با دوره معین هست مثلا ۳۰ ساله یا۱۰۰ ساله با توجه به سن

البته در بیمه عمر حتما نباید مستمری دریافت کرد و میشه مبلغ اندوخته رو یکجا دریافت کرد؛

اما در مورد پرداخت به ذی نفع هیچ مشکلی نیست که ذی نفع ۱ ساله باشه با ۴۰ ساله،هر کس اسمش در بیمه نامه ذکر شده باشه با درصد انتخاب شده بیمه گذار،ذخیره اندوخته رو دریافت میکنه؛حالا یا یکجا یا مستمری؛
و مستمری هم قطع نمیشه و ارتباطی‌با سربازی و دامشگاه و سن نداره مگر اینکه توسط ذی نفع مستمری‌با دوره معین انتخاب بشه؛

فقط‌مساله این هست که یک فردزیر سن قانونی نمیتونه طبق قانون برای اموالش تصمیم بگیره پس تعیین تکلیف حقش از بیمهنامهبا قیم قانونیش هست و بعد از اینکه به ین قانونی رسید خودش میتونه هر طور خواست از وجه به ارث رسیده استفاده کنه

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
برای کسی که قصد ازدواج نداره و تا آخر عمر میخواد مجرد باشه و وارثی هم نداره چه نوع بیمه عمر مناسب هست ؟؟
مثلا بعد از 30 سال بتونه در کنار دریافت مستمری تامین اجتماعی از بیمه عمر هم مستمری دریافت کنه ...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
برای کسی که قصد ازدواج نداره و تا آخر عمر میخواد مجرد باشه و وارثی هم نداره چه نوع بیمه عمر مناسب هست ؟؟
مثلا بعد از 30 سال بتونه در کنار دریافت مستمری تامین اجتماعی از بیمه عمر هم مستمری دریافت کنه ...
همان بیمه های عمر مختلط که هم در صورت حیات و هم در صورت زنده بودن،سرمایه اندوخته رو به شما میدهند؛
اگر ذی نفع خاثی مد نطرتون نیست،ذی نفع رو وراث قانونی ذکر کنید تا در ثورت فوت تقسیم سرمایه بصورت پیش فرض قانونی باشد؛
و در صورت زنده بودن تا انتهای قرارداد کل سرمایه ۳۰ساله رو بکجا یا در صورت تمایل بصورت مستمری دریافت کنید؛
و چون برای شما غرامت فوت مطرح نیست،سرمایه فوت رو حداقل تنظیم کنید و پوشش های اضافی رو هو امتخاب نکنید تا جنبه سرمایه گذاری افزایش پیدا کند

javad201

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باعرض سلام به استاد عزیز قصد بیمه عمر شدن رو دارم اما بین بیمه آرمان و بیمه سرمد موندم یکی از اقوالمون آرمان شده و میگه با سرمد یکیه و در پوشش ها یکمی آرمان قویتره به نظر شما کدوم بهتر هستن و اینکه آیا بیمه های دیگری مثل ما و پارسیان و ایران از آرمان و سرمد بهتر هستن یا تفاوت خاصی ندارن ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
باعرض سلام به استاد عزیز قصد بیمه عمر شدن رو دارم اما بین بیمه آرمان و بیمه سرمد موندم یکی از اقوالمون آرمان شده و میگه با سرمد یکیه و در پوشش ها یکمی آرمان قویتره به نظر شما کدوم بهتر هستن و اینکه آیا بیمه های دیگری مثل ما و پارسیان و ایران از آرمان و سرمد بهتر هستن یا تفاوت خاصی ندارن ممنون
چه پوشش خاصی مد نظر شماست؟
اگر پوشش خاصی مد نظر شما نیست٬با توجه به شرکت مورد اعتمادتان و سود هر سال انتخاب کنید؛
ارمان شرکت خوبی هست؛شرایط پوشش ها رو باید بررسی کنم و اگه پوشش مد نطرتون رو عنوان کنید مقایسه میکنم؛
هم ما و هم پارسیان در زمینه عمر بسیار خوب هستند؛ویژگی بارز بیمه پارسیان پرداخت سود روزشمار و باشکاه مشتریان هست؛بیمه ما در سود طی ۳ سال گذشته بهترین بوده

javad201

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظور حوادث فوت و نقض عضو و بیمارهای خاص منظورمه پس به نظر شما بیمه ارمان اگر بهتر نباشه بدتر هم نیست و سوالی دیگر هم اینکه به نظر شما بیست ساله بهتر یا سی ساله و اینکه حداقل مبلغی که برای اولیه چقدر تعیین کنم بهتره اینکه آیا میشه بعد چند سال مبلغ رو بیشتر کرد اینجور که پرسیدم میگن تا سی درصد مبلغ اولیه رو بیشتر نمیشه افزایش داد ؟ ممنونم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
منظور حوادث فوت و نقض عضو و بیمارهای خاص منظورمه پس به نظر شما بیمه ارمان اگر بهتر نباشه بدتر هم نیست و سوالی دیگر هم اینکه به نظر شما بیست ساله بهتر یا سی ساله و اینکه حداقل مبلغی که برای اولیه چقدر تعیین کنم بهتره اینکه آیا میشه بعد چند سال مبلغ رو بیشتر کرد اینجور که پرسیدم میگن تا سی درصد مبلغ اولیه رو بیشتر نمیشه افزایش داد ؟ ممنونم

بلی،شرکت خوبی هست؛سطح توانگری یک دازه و پوشش های عمرش هم مناسب هست

بیمه عمر هرچه طولانی تر باشه بهتر؛
شما جوری طراحی کنید که تا دهه ۶۰ زندکی بیمه باشید

پرداخت ها رو با توجه به شرایط مالیتون انتخاب کنید؛در واقع اون قسمت از درامدتون رو که میخواین پسانداز کنید قرار بدین؛
مبلغ اولیه هرچه بیشتر باشهرشد اندوخته بهتر میشه و اینکه هروقت بخواین میتونین مبلغ بیش از‌ قسط تعیین شده بپردازید تا به ذخیره اتون اضافه بشه

javad201

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی خیلی ممنون استاد الان با صد تومان در ماه میتونم اما تا چند ماه آینده میتونم دویست الی دویست و پنجاه هم بدم اما نمیدونم الان با صد تومان اقدام کنم یا اینکه صبر کنم تا چند ماه آینده و با دویست تومان اقدام کنم؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خیلی خیلی ممنون استاد الان با صد تومان در ماه میتونم اما تا چند ماه آینده میتونم دویست الی دویست و پنجاه هم بدم اما نمیدونم الان با صد تومان اقدام کنم یا اینکه صبر کنم تا چند ماه آینده و با دویست تومان اقدام کنم؟
هرچه زودتر برای تهیه اقدام کنید بهتر هست
چون هم منفعت در سوددهی هست هم اینکه با اولین پرداخت، پوشش های بیمه ای برای شما فعال میشه؛
اما این تعجیل نباید باعق این بشه که بیمه نامه خوبی تهیه نکنید؛
یعنی وقت برای تحقیق و انتخاب شرکت و پوشش ها و مشورت با کارشناس ها بگذارید،اما بعد از نهایی شدن تصمیم،سریع اقدام به خرید کنید

پرداخت خودتون رو در حد توان انجام بدین؛بعد از یکسال میتوانید با یک الحاقیه بسیاری از شرایط بیمه نامهرو تغییر بدهید

javad201

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی ممنونم از جوابتون بسیار عالی و شفاف جواب میدین اما جند ماهی هست از سازوکار بیمه عمر مطلع شدم قبلا تامین اجتماعی بودم اما الان انصراف دادم و قصد بیمه عمر را دارم طبق نظرات شما ماهیت همه شرکتها یکی هست فقط در پوشش ها متفاوتن و از اینکه فرمودین بیمه آرمان بیمه خوبی هست و پشتوانه خوبی داره تصمیمو گرفتم ممنون از راهنماییتون استاد محترم موفق و سربلند باشید

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
میگید نمایندگی نریم و کارگزاریبریم خوب الان کارگزاری تو شهربندرعباس کجاست
من نظرم روی بیمه ما است
راستی بیمه ما این امکان داره که کارتابل داشته باشیم بتونیم ببسنیم چقدر سود امده چقدرموجودی
من بیشترروی سرمایه گذاریش کاردارم چون یکی دیگه ازطرف اداره بیمه ایران هستیم میخوام روی سرمایه گزاریش حساب کنم
بگم فوت وحادثه بیخیال شید یا یه دزصد کم بذارم جقدر؟
سی ساله میخوام
اندخته یک میلیون تومان پرداخت هم یکساله یکجا یک میلیون تومان میدم افزایش سال دیگه چقدر بزنم چون میدونم سال بعدش یک ودویست میشه یعنی هرسال بیست درصد زیاد کنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
میگید نمایندگی نریم و کارگزاریبریم خوب الان کارگزاری تو شهربندرعباس کجاست
من نظرم روی بیمه ما است
راستی بیمه ما این امکان داره که کارتابل داشته باشیم بتونیم ببسنیم چقدر سود امده چقدرموجودی
من بیشترروی سرمایه گذاریش کاردارم چون یکی دیگه ازطرف اداره بیمه ایران هستیم میخوام روی سرمایه گزاریش حساب کنم
بگم فوت وحادثه بیخیال شید یا یه دزصد کم بذارم جقدر؟
سی ساله میخوام
اندخته یک میلیون تومان پرداخت هم یکساله یکجا یک میلیون تومان میدم افزایش سال دیگه چقدر بزنم چون میدونم سال بعدش یک ودویست میشه یعنی هرسال بیست درصد زیاد کنم

کارگزاری‌در بندرعباس هست مثل ثابت جنوب،اما اگه شرکت رو انتخاب کردین میتونین مستقیم به نمایندگی مراجعه کنین؛
همه شرکت ها کارتابل دارن؛شما نمیتونین سرمایه عمر رو انتخاب نکنین چون اصل بیمه نامه پوشش فوتش هست اما بقیه پوشش های اضافی رو میتونین انتخاب نکنین؛
طبیعتا هرچه مدت قرارداد طولانی تر باشه بهتر هست؛
در مورد درصد افزایش باید بگم ۲۰% خیلی زیاد هست و بعید میدونم توانایی مالی پرداختشو در سال های اخر داشته باشین؛
البته میتونین خودتون از سیستم استعلام بیمه ما استفاده کنین و جدول حداقلی و تضمینی برای خودتون رو مشاهده کنین

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
کارگزاری‌در بندرعباس هست مثل ثابت جنوب،اما اگه شرکت رو انتخاب کردین میتونین مستقیم به نمایندگی مراجعه کنین؛
همه شرکت ها کارتابل دارن؛شما نمیتونین سرمایه عمر رو انتخاب نکنین چون اصل بیمه نامه پوشش فوتش هست اما بقیه پوشش های اضافی رو میتونین انتخاب نکنین؛
طبیعتا هرچه مدت قرارداد طولانی تر باشه بهتر هست؛
در مورد درصد افزایش باید بگم ۲۰% خیلی زیاد هست و بعید میدونم توانایی مالی پرداختشو در سال های اخر داشته باشین؛
البته میتونین خودتون از سیستم استعلام بیمه ما استفاده کنین و جدول حداقلی و تضمینی برای خودتون رو مشاهده کنین

کارتابل یعنی میشه دید سال دوم الان چقدر سرمایه دارم چقدر سود بهش تعلق گرفته؟
سرمایه عمر که کلا منظورم نبود که نباشه حداقلش باشه
اره راست گفتید بیست درصد خیلیه

بالا