• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

code_2219

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
خیلی ممنون از توضیحاتتون
میخاستم بدونم این بیمه ها بعد از پایان هر سال که سود رو مشخص و واریز میکنن به حساب فرد بیمه شده / حساب آنلاینی هم برای فرده بیمه شده در نظر گرفتن که به صورته کاملا مشخص بشه دید و بررسی کرد ؟ یعنی در اصل پنلی مثل اینترنت بانک که هر فرد به صورته مجزا بتونه ببینه چقدر به حسابه بیمه شخص واریز شده و چقدر سرمایه داره
ممنون میشم از بینه چند شرکتی که هستن معرفی کنین که کدومشون این پنل رو در اختیار قرار میدن
ممنون

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
بیمه گر موظف هست سود تحقق یافته هرسال رو به بیمه گذاران اعلام نماید؛
این امر میتونه بوسیله نامه نگاری و یا کارتابل اینترنتی انجام بشه؛

بسیاری از شرکت ها کارتابل مخصوص بیمه عمر دارند منجمله پارسیان کارآفرین،پاسارگاد،آسیا آرمان ،ایران و ملت

من بیمه عمر پارسیان دارم و در کارتابلش جدول محاسبات ریاضی و محاسبه ذخیره ریاضی با درج تاریخ و اندوخته تضمینی و محقق شده،ارزش بازخریدی قطعی و اعتبار وام قابل دسترس هست
احتمال میدم در کارتابل هر شرکت مواردی که شما ذکر کردین قابل دسترس باشه

Sent from my E5823 using Tapatalk

webster.

Registered User
لایک‌ها
94
با عرض سلام خدمت دوستان

توضیه میکنم برای تهیه هرگونه بیمه که در اینجا بحث بیمه عمر هست حدالامکان به جای نمایندگی ها از کارگزاری ها تهیه کنند. یکی از مهمترین دلایل، مشاوره دادن به فردی است که قصد تهیه بیمه داره. مشاورای بیمه در کارگزاری به شما کمک میکنند بهترین بیمه که مناسب شما باشه رو معرفی کنند برعکس نمایندگی شرکت بیمه x که تنها قصدش فروش بیمه شرکت خودش هست. ضمنا موقع دریافت غرامت از شرکت بیمه به این دلیل که نماینده فروش بیمه کارگزاری ها بیطرف هستند و زیر نظر بیمه مرکزی هستند میتونند موقع دریافت غرامت پشتیبان شما باشن و برای دریافت خسارت بتونن کمکتون کنند از این جهت که به قوانین بیمه آشنا هستند

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
با تشکر دوستان به خاطر انتقال اطلاعات درجه یک و ارزشمند
یه سوالی داشتم
چند روز پیش یکی از دستان مس گفت بیمه ملت یا بیمه ما به اونایی که بیمه عمر خریدن برای بیمه بدن 50 درصد تخفیف می داد
می خواستم بدنم همچین چیزی صحت داره؟

فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یه سوالی داشتم
چند روز پیش یکی از دستان مس گفت بیمه ملت یا بیمه ما به اونایی که بیمه عمر خریدن برای بیمه بدن 50 درصد تخفیف می داد

بله، معمولا شرکت های بیمه درصدی تخیفیف به افرادی که بیمه عمر دارن میدن که ممکنه بیمه بدنه و شخص ثالث رو شامل بشه.

filtrmiltr

Registered User
لایک‌ها
163
بله، معمولا شرکت های بیمه درصدی تخیفیف به افرادی که بیمه عمر دارن میدن که ممکنه بیمه بدنه و شخص ثالث رو شامل بشه.
معولا چند درصد تخفیف می دن؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یه سوالی داشتم

تقریبا اکثر شرکت ها تخفیفات ۲۰،۳۰ و یا حتی ۴۰ درصدی روی بیمه نامه های سایر رشته ها،به بیمه گذاران عمر میدهند؛
این تخفیف معمولا روی بیمه اتش سوزی،بدنه اتوموبیل،حوادث انفرادی،درمان مسافرتی هست؛
تنها بیمه ای که دیدم برای بیمه مسئولیت هم تخفیف بدهد بیمه پارسیان هست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
واریز سود24/5 درصدی مشارکت در منافع بیمَه های عمر و سرمایه گذاری شرکت بیمه سرمد تا پایان سال 1394

به گزارش روابط عمومی بیمه سرمد سود قطعی بیمه های عمر و سرمایه گذاری برای سال 1394 ، 24/5 درصد اعلام شد.

بنابراین گزارش این نرخ سود به اندوخته بیمه نامه های عمر و سرمایه گذاری صادره تا انتهای سال 1394 واریز گردید.

بیمه گذاران محترم می توانند جهت آگاهی از میزان سود مشارکت در منافع از طریق تماس با امور مشتریان شرکت به شماره 43963-021 و یا شعب بیمه سرمد در مراکز استان ها اطلاع حاصل فرمایند.

http://sarmadins.ir/index.php?module=cdk&func=loadmodule&system=cdk&sismodule=user/content_view.php&cnt_id=471286&ctp_id=83&id=387&sisOp=view

Last edited:

saeed.5570

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود و عرض ادب
از mersa1989 عزیز تشکر میکنم بابت مطالب عالی . 4 سوال داشتم ازتون
1-در مورد شرایط وام در بیمه ما و بیمه پارسیان به چه صورته ؟ ( از نظر درصد سود و مدت بازپرداخت )
2- بیمه زندگی پارسیان که جدید اومده یکم توضیح میدین؟
3- بطور تقریبی اگه سالی یک میلیون بابت بیمه بدم ( با در نظر گرفتن پوشش ها به صورت پیش فرض) هر سالی چقدرشو بابت حق بیمه خودشون کم میکنن؟
4- در مجموع با تمام شرایط اگه امروز بخواید بیمه عمر بگیرین بیمه ما میگیرین و یا پارسیان و چرا؟
سپاس از محبتتون

saeed.5570

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستی اگه از نظر بعد مالی و مستمری بعد 25 سال سرمایه گذاری با بیمه تامین اجتماعی مقایسه کنید یک دنیا ممنون میشم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
درود و عرض ادب
از mersa1989 عزیز تشکر میکنم بابت مطالب عالی . 4 سوال داشتم ازتون
1-در مورد شرایط وام در بیمه ما و بیمه پارسیان به چه صورته ؟ ( از نظر درصد سود و مدت بازپرداخت )
2- بیمه زندگی پارسیان که جدید اومده یکم توضیح میدین؟
3- بطور تقریبی اگه سالی یک میلیون بابت بیمه بدم ( با در نظر گرفتن پوشش ها به صورت پیش فرض) هر سالی چقدرشو بابت حق بیمه خودشون کم میکنن؟
4- در مجموع با تمام شرایط اگه امروز بخواید بیمه عمر بگیرین بیمه ما میگیرین و یا پارسیان و چرا؟
سپاس از محبتتون

۱-برای وام بیمه نشوید و وام رو فقط در موارد ضروری در صورتی که توان بازپرداخت رو دارین استفاده کنین چون بهره وام سود تضمینی +۴ درصد هست( در تمام شرکت ها)

اما در مورد وام بیمه پارسیان باید بگم تنها شرکتی هست که بازپرداخت ۴ ساله داره اما محدودیت تنها ۲ وام وجود داره که بنطرم خپب هم هست؛چون هموخ فلسفه وام در مواقع ضروری و با مبلغ بالا رو داره؛یعنی شما وام با مبلغ بالا میگیرین اما بازپرداخت ۴ ساله دارین که بتونین از پس بازپرداختش بر بیان(سایر شرکت ها بازپرداخت ۲-۳ ساله دارن)

۲-صرفا پوشش های اضافه بیشتری رو اضافه کزده مثل غرامت بستری؛در کل همه شرکت ها بیمه عمر یکسان دارند فقط کمی تفاوت در پوشش های اضافی دارند

۳-از سیستم استعلام سرکت حتما استفاده کنید؛چون ذخیره اندوخته با توجه به سن و سرمایه ها فرق میکنه:
http://life.parsianinsurance.com/prepareForEstelam.action

۴- پاسخ این سوال بستگی به نیاز شما و اعتمادتون به شرکت داره؛اما در نهایت بدونین هیچ فرقی نمیکنه چه شرکتی باشه چون اخرش یک بیمه عمر خوب مهم هست داشته باشین که در هر شرکتی میتوانین تنظیم کنین

راستی اگه از نظر بعد مالی و مستمری بعد 25 سال سرمایه گذاری با بیمه تامین اجتماعی مقایسه کنید یک دنیا ممنون میشم
والا سیستم های تعیین مستمری تامین و بیمه عمر تفاوت بنیادی دارن اما با توجهربه مزایای بیمه عمر مثل غرامت فوت،پوشش اضافی،معافیت از مالیات و قابلیت باز خریدی میشه گفت مزایای بیمه عمر بیشتز هست

saeedreza68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
از اشتراك گذاشتن أين بحث كه قطعا بيمه شوندگان قدر انرا در سالهاي بعد خواهند دانست از شما بسيار سپاسگزارم
من ٤٨ سالمه و بيشتر به فكر سرمايه گذاري و دريافت مستمري مادام العمر بالا هستم و دريافت كمك براي بيماريهاي صعب العاج مثل سرطان ، لطفا راهنمايي كنيد كدام شركت و نوع بيمه مناسب است ، ضمنا چه فرقي است كه حق بيمه ٥ سال را ابتدا بدهيم يا ان مبلغ را بهعنوان ذخيره أوليه پرداخت كنيم ،

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
پاسارگاد بیمه ی خوبیه به نظرم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
از اشتراك گذاشتن أين بحث كه قطعا بيمه شوندگان قدر انرا در سالهاي بعد خواهند دانست از شما بسيار سپاسگزارم
من ٤٨ سالمه و بيشتر به فكر سرمايه گذاري و دريافت مستمري مادام العمر بالا هستم و دريافت كمك براي بيماريهاي صعب العاج مثل سرطان ، لطفا راهنمايي كنيد كدام شركت و نوع بيمه مناسب است ، ضمنا چه فرقي است كه حق بيمه ٥ سال را ابتدا بدهيم يا ان مبلغ را بهعنوان ذخيره أوليه پرداخت كنيم ،
سلام؛مهم تصمیم شما بر بیمه شدن و داشتن بیمه نامه خوب هست؛فرقی ندارد چه شرکتی
پس پیشنهاد میدم اول به مطالعه مطالب پست های اول و همچنین مقایسه سود های اعلام شده تا امروز بپردازید،سپس به چند شرکت که مورد اعتماد شماست و فکر میکنید با این مطالب نسبت بهش تمایل بیشتر دارید مراجعه کنید؛حتی میتوانید به شرکت های خدمات بیمه ای هم مراجعه کنید؛
از نمایندگان پرس و جو کنید و نتیجه رو اعلام کنید تا با توجه به نیاز شما و اطلاعات و اعتمادی که به شرکت های خاص کسب کرده اید،شرکت مناسب رو پیدا کنید؛
خواسته شما هم کلی هست و همه شرکت ها ان را پوشش میدهند ،اگه شرط خاص تری مد نطر هست بفرمایید

بهتر هست مبلغی که مورد نطر هست بعنوان سپرده اولیه باشد و یا اینکه اگر میتوانید مبلغ قابل توجه بصورت یکجا بپردازید بهتر است

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
پاسارگاد بیمه ی خوبیه به نظرم
بلی،خوب هست؛همه خوب هستند؛
هر شرکت مزایا و معایب خاص خودش را دارد؛
هیچ شرکتی برتر نیست و نباید ادعای برتری کند،چون هر کدام نکات ضعف هم دارند؛
مثلا در مورد پاسارگاد،شرایط بیمه نامه خوبی دارد،اما سود های کمتری نسبت به رقبا داشته؛
پیشنهاد های تشویقی هم روی بیمه نامه ارایه میدهد که برای مشتری جذاب هست(اما بنظرم اگر هدف بیمه عمر هست،پروموشن درمانی یک جوز تلاش برای فروش بیشتر هست و شاید نوعی جبران سود پرداختی کمتر)

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سود سال ۹۴ بیمه عمر پارسیان ۲۰/۱ درصد اعلام شد؛

Sent from my MI 5 using Tapatalk

بالا