• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی جامع تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری و انتخاب شرکت بیمه

شما کدام شرکت بیمه را جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه انتخاب میکند؟

• ایران

Votes: 7 25.0%
  • پارسیان

Votes: 5 17.9%
  • پاسارگاد

Votes: 3 10.7%
  • سامان

Votes: 2 7.1%
  • کارآفرین

Votes: 0 0.0%
  • ما

Votes: 6 21.4%
  • ملت

Votes: 4 14.3%
  • نوین

Votes: 1 3.6%

• Total voters
    28
  • Poll closed .

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
بلی؛ ما یک بیمه عمر ساده زمانی داریم،که در طول مدت قرارداد،تنها در صورت فوت،سرمایه مقرر به ذی نفعان پرداخت میشه؛
بیمه حوادث انفردای هم وجود داره که میشه جداگانه تهیه کرد

Sent from my E5823 using Tapatalk
من این دو نوع بیمه رو جستجو کردم و اطلاعات خیلی مختصر بود و در سایت بیمه پارسیان هم اطلاعات بروز نبود.
لطفا در صورت امکان توضیحات بیشتری بدید... و نظر خودتون رو هم نسبت به این بیمه اعلام کنید.
تشکر از شما

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
من این دو نوع بیمه رو جستجو کردم و اطلاعات خیلی مختصر بود و در سایت بیمه پارسیان هم اطلاعات بروز نبود.
لطفا در صورت امکان توضیحات بیشتری بدید... و نظر خودتون رو هم نسبت به این بیمه اعلام کنید.
تشکر از شما
این بیمه ساده هست؛
شما با شرکت بیمه قرارداد میبنید مثلا بمدت ۱۵ سال،که در این دوره در صورتی که شما فوت کنید،سرمایه ذکر شده در بیمه نامه(که ثابت هست یا افزایش سالانه دارد)،به ذی نفعان پرداخت بشه؛

هیچ ذخیره اندوخته ای از حق بیمه شما تشکیل نمیشه؛ صرفا در برابر حق بیمه،شرکت بیمه متعهد به پرداخت سرمایه فوت هست؛

بیمه های زندگی نسبت به بیمه عمر زمانی ساده،ارجح هستند؛
چون امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میدن و در صورت حیات بعد از پایان قرارداد هم قابلیت استفاده دارند یا قابلیت بازخریدی زودتر رو دارند؛

بیمه عمر ساده زمانی،بیشتر برای شخصی نیاز هست که بخواهد صرفا خطر فوت رو موزد پوشش قرار بده اما حق بیمه زیادی هم نخواهد بده

akbari001

Registered User
لایک‌ها
52
تشکر بابت اطلاعات بیشتر.
اگر کسی بخواهد مجموعه همه پوشش های متداول تو بیمه عمر مثل حوادث و از کار افتادگی و بیماری خاص رو پوشش بده، میتونه همزمان بیمه حوادث و بیمه عمر زمانی رو خریداری کنه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
تشکر بابت اطلاعات بیشتر.
اگر کسی بخواهد مجموعه همه پوشش های متداول تو بیمه عمر مثل حوادث و از کار افتادگی و بیماری خاص رو پوشش بده، میتونه همزمان بیمه حوادث و بیمه عمر زمانی رو خریداری کنه؟

بلی؛شما میتونین بیمه عمر ساده زمانی و بیمه حوادث انفرادی رو با هم خریداری کنید؛
البته پوشش بیماری های خاص رو نخواهید داشت؛ اما پوشش نقص عضو و از کارافتادگی دائم، جزئی،رو خواهید داشت؛

پوشش معافیت از پرداخت حق بیمه در صورت از کارافتادگی هم منحصر به بیمه های عمر و سرمایه گذاری هست؛
همچنین در این نوع بیمه،یک ذخیره اندوخته تشکیل میشه که میتونین به صورت برداشت یا دریافت وام ازش در طول مدت قرارداد استفاده کنید

Last edited:

ariana6088

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- منظورتون اگه از مشاغل آزاد،خویش فرمای تامین اجتماعی هست،نیاز به سابقه کار نیست؛ اما اگه بیمه های عمر و میگین،در اونها هم نیازی به داشتن شغل و یا سابقه کار نیست
2-بیشتر به نظر میاد این بیمه عمری که میفرمایید از حقوقشون کسر میشه،بیمه عمر ساده زمانی باشه،که تنها در صورت فوت بکار میاد و ذخیره اندوخته ایجاد نمیکنه؛
اما یک اصل کلی هست،شما هرچند تا بیمه عمر (ساده یا سرمایه گذاری) که بخواین میتونین تهیه کنید،به شرطی که مجموع سرمایه های فوتش بیشتر از 400 میلیون تومان نباشه؛
پرداخت بیمه عمر و سرمایه گذاری میتونه ماهانه،سه ماهه،شش ماهه یا سالانه و یا یکجا باشه که پرداخت سالانه و یکجا از همه پر منفعت تر خواهد بود؛
اما تامین اجتماعی ماهانه پرداخت میشه؛
در تامین اجتماعی،مقدار مستمری بازنشستگی،بر اساس متوسط پرداخت حق بیمه 2 سال آخر و با توجه به سنوات پرداخت هست
اما در بیمه عمر،از حق بیمه های شما و سود تعلق گرفته بهش،یک ذخیره اندوخته تشکیل میشه،که در پایان قرارداد،میتونین همه اش رو بصورت یکجا دریافت کنید؛یا در صورت تمایل،بصورت مستمری دریافت کنید,
مستمری در بیمه عمر،وابسته به سن نیست،و مقدار اون با توجه به سرمایه ذخیره اندوخته و دوره پرداخت مستمری(مادام العمر/مدت معین/مادام العمر و دوره تضمین)،و درصد افزایشی تعیین میشه

اگر در مورد بیمه عمر سوالی از بنده داشتید در تاپیک زیر مطرح کنید
http://forum.persiantools.com/threads/راهنمایی-جامع-تهیه-بیمه-عمر-و-سرمایه-گذاری-و-انتخاب-شرکت-بیمه.767330/
سلام اینو از تاپیکی که سوال مطرح کردم اینجا نقل قول کردم.
بیمه عمر که از حقوق پدرم برای من و خواهر و برادرم کم میشه یه بیمه عمر و سرمایه گذاری هست که ماهانه 30 تومن برای هر نفر کثر میشه اگه اشتباه نکنم و یادمه اون موقع میگفتن که بعد10 یا 15 سال مستمری داره حالا کم و کیفشو درست یادم نیست .
با توجه به توضیحات شما فکر میکنم که بیمه عمر و سرمایه گذاری میتونه مفید تر از مشاغل تامین اجتماعی باشه (نمیدونم البته من واقعا اطلاعات خوبی تو این زمینه ها ندارم )
به همین خاطر یه سوال ساده میپرسم
مثلا من الان میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری داشته باشم و بعد 10 یا 15 سال حقوق بگیرم
الان ماهانه یا سالانه چقدر باید سرمایه گذاری کنم که بعد ده سال حقوق خوبی بتونم بگیرم و در واقع با تورم زمان خودش هماهنگ باشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه
یه نفر میتونه چند جا بیمه عمر داشته باشه؟ و از کجا باید فهمید که شامل این شرطی که فرمودین ((مجموع سرمایه های فوتش بیشتر از 400 میلیون تومان نباشه؛)) هستیم یا نه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام اینو از تاپیکی که سوال مطرح کردم اینجا نقل قول کردم.
بیمه عمر که از حقوق پدرم برای من و خواهر و برادرم کم میشه یه بیمه عمر و سرمایه گذاری هست که ماهانه 30 تومن برای هر نفر کثر میشه اگه اشتباه نکنم و یادمه اون موقع میگفتن که بعد10 یا 15 سال مستمری داره حالا کم و کیفشو درست یادم نیست .
با توجه به توضیحات شما فکر میکنم که بیمه عمر و سرمایه گذاری میتونه مفید تر از مشاغل تامین اجتماعی باشه (نمیدونم البته من واقعا اطلاعات خوبی تو این زمینه ها ندارم )
به همین خاطر یه سوال ساده میپرسم
مثلا من الان میخوام بیمه عمر و سرمایه گذاری داشته باشم و بعد 10 یا 15 سال حقوق بگیرم
الان ماهانه یا سالانه چقدر باید سرمایه گذاری کنم که بعد ده سال حقوق خوبی بتونم بگیرم و در واقع با تورم زمان خودش هماهنگ باشه ؟
یه سوال دیگه هم اینکه
یه نفر میتونه چند جا بیمه عمر داشته باشه؟ و از کجا باید فهمید که شامل این شرطی که فرمودین ((مجموع سرمایه های فوتش بیشتر از 400 میلیون تومان نباشه؛)) هستیم یا نه؟
ببینید،پرداخت در بیمه عمر،باید با توجه به شرایط اقتصادی و درامد خودتون باشه؛
مناسب ترین حالت این هست که درصدی از درآمد سالانه رو در بیمه عمر برای تشکیل ذخیره برای آینده اتون ذخیره کنید؛و همچنین میتونین مقداری پول رو بعنوان سپرده اولیه قرار بدین که باعث میشه صندوق ذخیره شما،رشد بیشتری داشته باشه؛
خوبی بیمه عمر این هست که هرچقدر پول بزارین،همانقدر دریافتی دارید؛چون چه وام،چه مستمری،چه برداشت چه دریافت یکجا،همه از ذخیره اندوخته خود شما،به شما داده میشه؛درواقع پول شما نزد شرکت امانت هست و هروقت بخواین میتونین هرکاری باهاش بکنین؛

اما ۳ توصیه:
۱. مقدار پرداخت ها رو بر اساس درآمد خودتون و مقداری که میخواین پس انداز کنید انتخاب کنید؛
۲. حق بیمه رو سالانه بدین؛
۳. طول مدل قرار داد طولانی باشه و مستمری رو برای زمان بازنشستگی بزارین؛

شما میتونین حق بیمه رو در ابتدای قرارداد بصوزت افزایشی انتخاب کنید؛
یا دز هز سال بیمه ای با صدور الحاقیه که رایگان انجام میشه،اغلب شرایط بیمه نامه،منجمله نحوه و مقدار پزداخت،سرمایه ها و .... رو تغییر بدین؛

از سیستم استعلام آنلاین شرکت ها(مثل پارسیان،ما،ملت،دانا،آسیا،البرز) استفاده کنید؛
میتونین با پرداخت های متغاوت و سرمایه ها و پوشش های متفاپت کاز کنید و ذخیره اندوخته و مستمری(پارسیان و ما) رو حساب کنید؛

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
"به گزارش روابط عمومی، بیمه آرمان میزان قطعی سود مشارکت در منافع برای بیمه های عمر سرمایه گذاری( طرح آرمان زندگی ) در سال 1394 را 22 % اعلام و این سود به اندوخته بیمه نامه های عمر سرمایه گذاری طرح آرمان زندگی واریز شد."

http://www.armanins.com/news/n492-ا...ی-طرح-آرمان-زندگی-شرکت-بیمه-آرمان-در-سال-1394

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
طرح امتیازی فروش بیمه های عمر و سرمایه گذاری(ویژه ماه مبارک رمضان) بیمه پارسیان
uploadfromtaptalk1465794267110.jpg

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
یک سوالل دمورد بیمه درمانی پارسیان داشتم
اگر بیمه عمر ازاین شرکت بگیریم دفترچه درمانی بهمون میدند انفرادی؟ سقف سرمایه گذاری داره برای دادن بیمه درمانی؟ دائمیه یا یک دوره ای به عنوان امتیازه؟
خدماتش چطوره فرانشیزش چقدره؟
کلا این شرکت برای بیمه توصیه میشه؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
یک سوالل دمورد بیمه درمانی پارسیان داشتم
اگر بیمه عمر ازاین شرکت بگیریم دفترچه درمانی بهمون میدند انفرادی؟ سقف سرمایه گذاری داره برای دادن بیمه درمانی؟ دائمیه یا یک دوره ای به عنوان امتیازه؟
خدماتش چطوره فرانشیزش چقدره؟
کلا این شرکت برای بیمه توصیه میشه؟

بیمه تکمیل درمان هست؛ سه سطح داره با حق بیمه و سقف پوشش متفاوت؛
هزینه های زیر رو پوشش میده:
۱.هزینه بستری و جراحی
۲.هزینه شیمی درمانی به شرط بستری
۳.دیسک ستون فقرات
۴.گامانایف
۵.انواع سنگ شکن
۶.آنژیوگرافی
۷.رادیوتراپی
۸.هزینه آمبولانس
۹.هزینه زایمان طبیعی یا سزارین؛

بالاترین سطحش،زرین هست،با فرانشیز؛در حق بیمه ۴۰۰ تومانی اش، مورد ۱ تا۸، تا ۲۰میلیون ،آمبولانس ۱۰۰ تومان درون شهری،۲۰۰ تومان خارج شهری؛زایمان ۳ تومن؛
در حق بیمه ۵۷۰ تومانی(سالانه)،مورد ۱تا ۸،تا ۳۰ میلبون تومان و زایمان ۵ میلیون تومان هست؛

در طبقه سیمین،با همین سقف پوشش و فرانشیز ۳۰ درصد حق بیمه ۳۱۰ و ۴۳۰ تومان هست؛
در طبقه بلورین،حق بیمه ۳۱۰ تومانی و فرانشیز ۳۰ درصد؛موارد ۱تا۸،پوشش ۲۰ میلون و زایمان ۳ میلیون و امبولانس ۱۰۰ تومان شهری و ۲۰۰ تومان برون شهری دارد؛

این بیمه دایمی هست و در بیمه نامه های خانواده ارائه میشود

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
همشون فراشیز 30درصده کمتر نیست؟
هزینه های ازمایشگاه وویزیت و داروهم هست؟دندان چی؟ هزینه زایمان که طبعا بدرد من نمیخوره قایل حذف هست؟
من بیمه پایم تامینه بخوام بیمه تکمیلی بگیرم نمیدونم چطوری میشه هزینه هام
مثلا یک ویزیت دکتر30تومنی تقریبا 27میشه با دفترچه تامین بعد دوباره 30درصد فراشیز27تومنو باید دادتقریبا 7تومن؟
شما خودت استفاده میکنی از دفترچه درمانی وراضی هستی؟ تقریبا چند میوفته پول ویزیتتون؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
همشون فراشیز 30درصده کمتر نیست؟
هزینه های ازمایشگاه وویزیت و داروهم هست؟دندان چی؟ هزینه زایمان که طبعا بدرد من نمیخوره قایل حذف هست؟
من بیمه پایم تامینه بخوام بیمه تکمیلی بگیرم نمیدونم چطوری میشه هزینه هام
مثلا یک ویزیت دکتر30تومنی تقریبا 27میشه با دفترچه تامین بعد دوباره 30درصد فراشیز27تومنو باید دادتقریبا 7تومن؟
شما خودت استفاده میکنی از دفترچه درمانی وراضی هستی؟

گفتم طرح زرینش با فرانشیز ۱۰ درصد هست؛پوششی رو هم نمیشه حذف کرد و پوشش ها همینی که گفتم هست؛

اون بیمه تکمیلی که شما میخواین،فقط در کمک رسانان ایران(sos) و بیمه تکمیلی انفرادی خانواده ملت عرضه میشه که هزینه اش حدود یک میلیون و دویست،سیصد هست؛
دیگه هیچ شرکتی بیمه تکمیل درمان انفرادی نمیده

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
گفتم طرح زرینش با فرانشیز ۱۰ درصد هست؛پوششی رو هم نمیشه حذف کرد و پوشش ها همینی که گفتم هست؛

اون بیمه تکمیلی که شما میخواین،فقط در کمک رسانان ایران(sos) و بیمه تکمیلی انفرادی خانواده ملت عرضه میشه که هزینه اش حدود یک میلیون و دویست،سیصد هست؛
دیگه هیچ شرکتی بیمه تکمیل درمان انفرادی نمیده

اتفاقا بیمه ملت روهم دیدم خدماتش بد نیود ولی فرانشیز همش30درصد بود
سطح بندی داشت مثلا با500هزارتومن در سال میشه خدمات معقولی گرفت مثلا 2میلیون هزینه ویزیت و دارو 200هزار تومن دندون وکلیهخدمات دیگه ولی گفتم اینم ببینم چطوریه

allkala

Registered User
لایک‌ها
30
سلام
دوستان گرامی کسی می دونه که اگر بیمه عمر رو مثلا بعد از 2 سال بازخرید کردیم و یکسال هم از این موضوع بگذره آیا دوباره می تونیم اون بیمه نامه رو خرید؟ و اون رو ادامه داد؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
دوستان گرامی کسی می دونه که اگر بیمه عمر رو مثلا بعد از 2 سال بازخرید کردیم و یکسال هم از این موضوع بگذره آیا دوباره می تونیم اون بیمه نامه رو خرید؟ و اون رو ادامه داد؟
بازخرید به معنای فسخ فرارداد هست؛میشه از اول یک یا چند بیمه نامه جدید تهیه کرد،اما ادامه بیمه عمر بازخرید شده ممکن نیست؛

اما بیمه عمر هایی که بعلت عدم پرداخت یا برداشت زیاد از اندوخته به حالت تعلیق دراومده باشند،با پرداخت حق بیمه قابل ادامه هست

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
این سودهایی که شرکت های بیمه در زمان بازخرید حساب میکنند اینجوره که شما اقساط رو سالانه بدی و اینجور خب بالاترین سود رو داره، حالا اگه در نظر بگیریم اقساط رو سه ماهه بدیم ارزش بازخرید چگونه حساب میشه و چقدر تغییر میکنه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این سودهایی که شرکت های بیمه در زمان بازخرید حساب میکنند اینجوره که شما اقساط رو سالانه بدی و اینجور خب بالاترین سود رو داره، حالا اگه در نظر بگیریم اقساط رو سه ماهه بدیم ارزش بازخرید چگونه حساب میشه و چقدر تغییر میکنه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
به دو دلیل،رشد اندوخته کمتر از پرداخت سالانه هست:
1-روزشمار بودن مبنای محاسبات 2- هزینه تقسیط حق بیمه
این در تمام شرکت ها وجود دارد؛اصولا در سود تضمینی ،جدول پیشبینی سود شرکت ها نباید تفاوت داشته باشد
پس توصیه میشود،پرداخت،سالانه باشد تا رشد صندوق اندوخته حداکثر باشد

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
واریز سود ۲۵ درصدی به حساب بیمه گزاران عمر بیمه معلم
مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم از واریز سود قطعی ۲۵ درصدی مربوط به سال ۱۳۹۴ به حساب بیمه گزاران عمر این شرکت خبر داد
به گزارش ریسک نیوز از روابط عمومی بیمه معلم، سعید گیوه چی اعلام کرد: با عنایت پروردگار، نرخ سود قطعی سال ۱۳۹۴ بیمه نامه های زندگی وسرمایه گذاری بیمه معلم با احتساب ۱۰۰ درصد عایدی برای مشتریان، معادل ۲۵ درصد برای تمامی بیمه نامه هایی که در سال ۹۴ دارای ذخیره بوده و در حال حاضر جاری اند، محاسبه و به حساب اندوخته آنها واریز شد.
وی افزود: این موضوع از طریق پیامک به اطلاع همه بیمه گزاران رسید.
به گفته گیوه چی، شرکت بیمه معلم با پرداخت مشارکت در منافع و سود قطعی مناسب به بیمه گزاران خود در سال ۱۳۹۴ ثابت کرد که ارائه خدمات به مشتریان و ایفای تعهداتش در حد یک شعار یا وسیله ای برای تبلیغات نیست، بلکه با تلاش و همت مضاعف همه کارکنان و نمایندگان متخصص شرکت به واقعیت تبدیل خواهد شد.
مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم همچنین اعلام کرد که همه بیمه گزاران می توانند با عضویت در باشگاه مشتریان شرکت، پس از ورود به سایت بیمه معلم در قسمت گزارشات خاص بیمه های عمر، وضعیت سود مشارکت در منافع بیمه های عمر را مشاهده کنند.
http://risknews.ir/news/91178/واریز-سود-۲۵-درصدی-به-حساب-بیمه-گزاران-عمر-بیمه-معلم

mz8739

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واریز سود ۲۵ درصدی به حساب بیمه گزاران عمر بیمه معلم
مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم از واریز سود قطعی ۲۵ درصدی مربوط به سال ۱۳۹۴ به حساب بیمه گزاران عمر این شرکت خبر داد
به گزارش ریسک نیوز از روابط عمومی بیمه معلم، سعید گیوه چی اعلام کرد: با عنایت پروردگار، نرخ سود قطعی سال ۱۳۹۴ بیمه نامه های زندگی وسرمایه گذاری بیمه معلم با احتساب ۱۰۰ درصد عایدی برای مشتریان، معادل ۲۵ درصد برای تمامی بیمه نامه هایی که در سال ۹۴ دارای ذخیره بوده و در حال حاضر جاری اند، محاسبه و به حساب اندوخته آنها واریز شد.
وی افزود: این موضوع از طریق پیامک به اطلاع همه بیمه گزاران رسید.
به گفته گیوه چی، شرکت بیمه معلم با پرداخت مشارکت در منافع و سود قطعی مناسب به بیمه گزاران خود در سال ۱۳۹۴ ثابت کرد که ارائه خدمات به مشتریان و ایفای تعهداتش در حد یک شعار یا وسیله ای برای تبلیغات نیست، بلکه با تلاش و همت مضاعف همه کارکنان و نمایندگان متخصص شرکت به واقعیت تبدیل خواهد شد.
مدیر بیمه های عمر و زندگی بیمه معلم همچنین اعلام کرد که همه بیمه گزاران می توانند با عضویت در باشگاه مشتریان شرکت، پس از ورود به سایت بیمه معلم در قسمت گزارشات خاص بیمه های عمر، وضعیت سود مشارکت در منافع بیمه های عمر را مشاهده کنند.
http://risknews.ir/news/91178/واریز-سود-۲۵-درصدی-به-حساب-بیمه-گزاران-عمر-بیمه-معلم
از سود بیمه پاسارگاد چه خبر؟

بالا