با سلام خدمت همه دوستان عزیز و استارتر محترم
استارتر عزیز من تایپک شما رو کامل خوندم و خودم هم چند وقتی فکرم درگیر بیمه عمر و اینا بود و کلا سرمایه گذاری برای 20-30 سال آیندم و وقتی اینجا رو دیدم جدی تر شدم و یکم تحقیق کردم
یه سوال مطرحه که برای بیمه کردن خودمون و خدایی نکرده اگه اتفاقی افتاد و بیماری یا فوت بریم سمت بیمه عمر یا برای سرمایه گذاری؟(دو دید متفاوته) که استارتر هم به این موضوع اشاره کردن
من حساب کردم شما اگر یک حساب کوتاه مدت با سود 10% در بانک باز کنید و پولتونو اونجا بریزید سودی که میبرید از سودی که بیمه به شما میده بیشتره (پس به نظرم اصلا برای سرمایه گذاری پیشنهاد نمیشه)
تازه این با سود 10% هست و اگر حساب کوتاه مدت قدیمی که 20 تا 23 درصد سوداشون هست داشته باشید و اونجا بریزید که خیلی خیلی بیشتر میشه
با تحقیقات من از 2 شرکت رده بالا در این زمینه به این نتیجه رسیدم که سود تضمین شده ای که شما از شرکت بیمه بعد از 20 یا 30 سال میگیرید حتی از 10% هم کمتره!!!!!!!!
ولی خیلی راحت اعلام میشه قطعی 18 درصد تا 5 سال اول و 15 درصد تا 10 سال و تا سال بیستم هم 10 درصد اما در واقع و محاسبات اینجوری نیست. من برای اثبات حرفام فایلهایی که از بیمه گرفتم و محاسبات خودم رو میزارم تا ببینید
محاسبات هم شرایطش یکیه(یک قسط در سال به مبلغ اولیه 2/400/000 تومان یعنی ماهی 200 هزار تومن با ضریب 10% سالیانه)
توضیح: بیمه مبلغی برای خدماتی که شما انتخاب میکنید میگیره که به تعداد اون آپشن ها بستگی داره و من آپشنهای معمول رو گرفتم نه نقص عضو و غیره که بیشتر میشه قسطا برای آپشنهای اضافه که روی قسط سالیانه شما اضافه میشه که توی عکسها مشخصه و من اونها رو هم اضافه کردم به واریزی شما به بانک و سود پایان هر سال با اصل پول سال بعد جمع شده و سودش حساب شده و به همین صورت تا 30 سال
مشاهده پیوست 920173 مشاهده پیوست 920174 مشاهده پیوست 920176 مشاهده پیوست 920177
دقیقا حرف شما صحیح هست؛بیمه عمر محصول سرمایه گذازی نیست؛حتی در ایالت متحده قانونی هست که فروش بیمه عمر رو بعنوان محصول سرمایه گذاری،غیر قانونی میدونه؛
بیمه زندگی یک بیمه هست که برای پوشش چند ریسک بکار میره؛دو ریسک اصلی هستند
۱. ریسک فوت فرد و بار اقتصادیش در خانواده
۲. ریسک قطع درآمد در بازنشستگی
۳. ریسک مخارج برنامه ریزی شده و نشده طول زندگی
سایر ریسک ها بر اساس پوشش های اضافی هستند؛
پس طبیعی است که حق بیمه پوشش ریسک از مبالغ پرداختی کم شود و مبلغ نهایی کمتر بشه؛
مخصوصا در محاسبات شما که پوشش های اضافی مد نظر قرار داده شده؛
اما چند نکته رو در مورد حساب بدونید:
۱. در صورت فوت برداشت از حساب فرد غیر قانونی است و کم کم سیستم یکپارچه در حال راه اندازی ایت،یعنی بعید نیست چند سال آینده بلافاصله در صورت ثبت فوت،حساب بانکی مسدود شود،پس ممکن هست دسترسی وراث به پول قطع شود؛
ضمن اینکه سرمایه فوتی هم وجود ندارد؛پی آن مبالغ کسر شده اینجا بدرد میخورد؛
مالیات بر ارث و سهم طلبکاران هم وجود دارد که از حساب بانکی کسر میشود؛
اما بیمه عمر نه مشمول مالیات بر ارث میشود نه مشمول تعقیب طلبکاران؛
ضمن اینکه فرایند انحصار وراثت و تعیین و پرداخت مالیات بر ارث حداقل دو ماه طول مبکشد اما بیمه عمر طی دو هفته تسویه میشود؛
در مورد فوت بنده وارث بودم و این ها تجربه شخصی ام هست؛
۲. بیمه عمر به صورت مستمری در زمان بازنشستگی در میاید؛ مستمری چه بصورت مدت معین چه بصورت مادام العمر،اما حساب بانکی این ویژگی را ندارد؛
۳. در موارد ضروری یا پیشبینی شده،بدون دست زدن به ذخیره بیمه ،میتونین هزینه مخارج رو با وام تامین کنید
ضمن اینکه سود بانکی در قرارداد های حساب کوتاه مدت ، سود هر چند یک بار ممکن هست تغییر کند؛همچنین حساب بانکی براحتی قابل برداشت هست و در صورت نیاز به تامین مالی ازش،تنهت راه برداشت هست که باعث کاهش در سرمایه نهایی میشه
ضمن اینکه سود بیمه عمر ۵ سال اول ۱۸،۵ سال دوم ۱۵ و مابقی ۱۰ هیت؛علت کمتر بودن سود در نهایت انتخاب پوشش هاست؛ همچنین سود مشارکتی بیمه عمر همواره بالاتر از سود بانکی است؛
کل این مجموعه بیمه عمر رو به محصولی ممتاز برای تامین آتیه تبدیل میکنه؛ نه صرفا تامین سرمایه آینده؛بلکه پوشش ریسک های آینده و تامین سرمایه
با این اوصاف تنها زمانی سراغ بیمه عمر برین که متوجه باشید دراید چه چیزی تهیه میکنید و اگز احساس میکنید بکارتون نمیاد،بسمتش نرید
اما در کل من تهیه بیمه عمری که تا بازنشستگی ادامه پیدا کند رو به تمام سرپرستان خانواده توصیه میکنم
در کل حساب بانکی با بیکه قایل مقایسه نیست؛هیچ وقت همه سرمایه خودتون رو در یک سبد نگذارید،بلکه یک سبد سرمایه گذاری تهیه کنید؛
بقول یک دوست،یک شخص باید یک بیمه عمر خوب،یک حساب بانکی خوب،یک مسکن خوب و یک خودروی خوب داشته باشد
Sent from my E5823 using Tapatalk