عرض شود که وحید جان ،
مطلبی که حسین می گه ، در یکی از پست های وبلاگ رسمی ویندوز موبایل نوشته شده بود ، که سخت افزار های به کار رفته در دستگاه های رایج ( آن موقع ) توان استفاده از سرعت های بالا رو ندارند. اگر درست یادم باشه، اون بحثی که در مورد نند فلش بود هم در کنار همین بحث شد.
امروز ، این قدر اوضاع عوض شده که شک دارم هنوز پابرجا باشه قضیه.اما بگم که ربطی به او اس نداشت ، به سخت افزار نوشته بود مربوطه
در مورد بحثی که در گرفته ، از هر حامد و وحید تشکر می کنم و عاجزانه تقاضای سعه صدر بیشتر دارم.
عرض شود که ، در مورد قیمت ها ، من 6 گیگ ام رو برایم نزدیک به 70 تومن خریدند، اصل هست و sandisk
اگر اطلاعات می خواهید به این کلیک کنید ، در مورد سندیسک هست ولی 8 گیگ رو زده 130دلاره
در مورد پرفورمنس و نتیجه نهایی هم ، والا این قدر بالای دیپلم حرف زدید که حسابی هر دو نفر مارا جا گذاشتید.
اما به شخصه ، تجربه ام مشابه حامد بود ، یعنی به قدری از تعویض یک مموری 2 گیگ با 1 گیگ یدکم شاکی بودم ، که حاضر بودم اصلا بروم سراغ یک دستگاهی با اینترال مموری قابل توجه.بنابراین ، از خیر تمامی مشکلات احتمالی گذشتم و چشم بسته یک 6 گیگ سفارش دادم.خوبیش اینه که ، هرچی دلتان می خواهد می توانید همراهتان داشته باشید ، خبر خوب تر اینه که این دستگاه ، ساپورت درونزای SDHC داره
یک سئوال هم از وحدی داشتم ، می گم ، اقا می فرمایید که در industry product هایی که در بازار هست ، هیچ SDHCی نتوانسته از شاخص ها ، به مموری های معمول برسه؟
ممنون از توضیحات تون
به استاد بزرگ..
بابا من که میدونی عادتمه..گفتم بقیه عادت میکنند:lol:
استاد فقط 1 نکته اشغالترین و کند ترین برند دنیا تو مارکت SDHC همین سن دیسکه..
ما هر چی گشتیم چیز درست و حسابی ازش ندیدیم..
مال شما کلس چنده؟ این تست کلس 2 که واقعا افتضاخه:
http://www.extremetech.com/article2/0,1697,2094715,00.asp
من 90% بحث های گذشته و حال و ایندم در مورد اون قسمت قرمز رنگه بحثه..
شکی نیست که مثلا استاندارد SDHC از نظر پلتفرمی فقط روی WM6 شناخته میشه.. و حتی در مورد سرعت هم شاید تا حدودی سیستم عامل موثر باشه ولی بطور کلی اصل قضایا محدودیت سخت افزاریه..
الان شما داخل داس سرعت رید و رایت هاردت پایین میاد؟ طبعا پایین میاد.. ولی دلیلش داس نیست.. یه زمانی PIO استفاده میشده نهایت 3 مگ در ثانیه سرعت داشته.. الان UDMA که رفته تا سقف اسمون.. اگر DMA لود بشه سیستم عامل چیکارست؟
یادمه یه زمانی بحث شد اینجا بین اقا رضا و مهدین سر قدرت PPC ها..چقدر مطلب رد و بدل شد اخرشم تاپیک رو بستند..
من نمیخوام بگم سطح فنی اینجا پایین امده ولی دوستان ی انصافی هم نکنند بدون هیچ اطلاعات مرجع و پایه و مستند بگن ما تست کردیم .. اگر من میرم تو PC مثال میزنم بجای هندهلد دلیلش 100% واضحه اونم اینکه مطلب قابل استنادی تو دنیای هندهلد در این مورد نیست.. حتی من میدونم مثال بزنم که مثلا تست های خودم روی 6270 و سرعت های مختلف مموری در حالی که سرعت اینترنال گوشی در حد 3 مگ هم نیست تغییر سرعت معجزه میکرد همه شاکی میشند که هیچ ارتباطی به بحث نداره..
بعضی وقتا ظریفترین نکات اساسی ترین نکات هستند و هر چقدر هم علمی تر برخورد کنی برخلاف واقعیت حرکت میکنی..
من مشگلو نمیدونم ولی اینو حداقل میدونم که هر بحثی تو این بخش کردم من بیشتر منصرفم کرده از ارائه مدرک و دلیل مستند و گشتن دنبال مطلب روز.. چرا؟ چون بنده هی دلیل بیارن دوستان زبونی از خاطراتشون از کار با PPC بگن.. انگار نه انگار که من اولین دستگاهی داشتم هم حتی ظرفیت بالای 8 ساپورت میکرد( X3 خدابیامرز..) و بنده اصلا خاطراتی ندارم..
فکر میکنید من خوشحال نمیشم از اشتباهی که درش گیر افتادم در بیام؟ عنوان تاپیک میگه 1 دوستی میخواد بخره 1 جنسی رو.. بنده نمیگم منکر مزیای حجم بالا هستم ولی عملا MicroSD با ظرفیت 4 و معمولی و با سرعت معقول هم در دسترسه..
تجربه های علمی مبتنی بر دلیل و مدرک علمی هستند.. دوستان که سخت افزار PPC رو تافته جدابافته از علم سخت افزار میدونند احتمالا خودشون رو گول میزنند..
من کلا از اولشم میدونم بحث به کجا میکشه ولی منتظر نتایج و تست های علمی دوستان هستم که از جهالت خارج بشم بلکم ادم بشم..