الان دارم ميرم علاالدين. برات قيمت ميگيرم... :blush:وحید خیلی گرون هست ، من که خیلی چیز حرفه ای نمی خوام ، چندان سرعت بالا برام مهم نیست ، در ضمن شنیدم می شه تا حدود 35 تومن اینها هم پیدا کرد ها
اینی که گفتی چنده؟ sdhc که نیست؟
الان دارم ميرم علاالدين. برات قيمت ميگيرم... :blush:وحید خیلی گرون هست ، من که خیلی چیز حرفه ای نمی خوام ، چندان سرعت بالا برام مهم نیست ، در ضمن شنیدم می شه تا حدود 35 تومن اینها هم پیدا کرد ها
برای اینکه همین ترد یه ترد مشاور برا خرید مموری بشه بچه ها لطف کنن که با برنامه سرعت رید و رایت مموریهای مختلف رو بگیرند
امروز از علاالدين برات قيمت كردم. 26تومن SD معمولي 4GB! علاالدين پلاك 252.دوستان اجازه بدید من هم یک آف تاپیک ول بدم ، 4 گیگ اس دی ( نه مایکرو ) بدون اس دی اچ سی قیمت ندارید؟ ارزون تر بهتر
لطفا ادرس هم بدید
100% تائيد ميشه. طبقه 2 پلاك 252 فقط مموري ميفروشه اونم با قيمتهاي خيلي خوب... :blush:بچه ها اگه دنبال انواع مموری هستید مستقیم برید طبقه سوم علاالدین اونجا بورس شه هر چی بخواید اونجا گیرتون میاد با قیمتهای واقعاً پایین من 2 ماه پیش دنبال میکرواس دی 2 گیگ بودم پائین ترین جا 28 قیمت کردم تازه ریمارک اونجا رفتم A-Data Hi Speed با گارانتی 1 ساله گرفتم 20 تومن تازه میگفت هر چیش شد بیا یه دونه دیگه بهت میدم
حتماً یه سر بزنید
وحید خیلی گرون هست ، من که خیلی چیز حرفه ای نمی خوام ، چندان سرعت بالا برام مهم نیست ، در ضمن شنیدم می شه تا حدود 35 تومن اینها هم پیدا کرد ها
حرفه ای! بابا 150X که نرماله.. SDHC نیست ولی اونم کلس 6 همین قیمته.. برای چه دیوایسی قراره استفاده بشه؟
نه قربون می خوام ارزون در آد
برای یک دستگاه UMPC که خریدم می خوام ، دستگاه می بایست که هارد 30 گیگ داشته باشه ، ولی به دلیل مخفی کردن بخشی از هاردش برای سیستم ریستور و اینها ، همش 13 گیگ خالی داره ، بعد من گفتم 8 گیگ بندازم که متوجه شدم SDHC رو نمی خونه ، حالا نمی دونم شاید با مثلا دستکاری سخت افزاری بشه بهش اضافه کرد ، اما تا اینجاش که نتونستم بفهمم ، درایو اس دی خونش ، دقیقاً چه مدلیه
دوستان یه سوال ؟:blush:
مموری های بالاتر از 2گیگ رو وقتی داخل کارت ریدر های معمولی میزارم سیستم هنگ میکنه و نمیشناسه ولی رو پی پی سی کار میکنه ، کسی از دوستان و اساتید کارت ریدری رو سراغ داره که 4 و 8 گیگ رو ساپورت کنه ؟ مارک خاصی که تست شده باشه - من مموریم 4gb kingston microSDHC هستش با کارت ریدر های microsim و Fuji XEROX تست کردم نشد
و اینکه وقتی اینو داخل خشاب تبدیل به SD میزارم که رو اس 200 تست کنم اونجا هم نمی شناسه ولی رو قیصر مشکلی نداره ، یعنی اس 200 بیشتر از 2گیگ ساپورت نمیکنه ؟
ممنون حسین جان .دوست عزیز برای من هم همین مشکل وجود داره اونم برای اینه هست که کلا سیستم hc
با سیستم های رایج sd فرق داره و استاندارد خاص خودش رو میخواد من هم روی هر رم ریدری تست کردم
فایده نداست چون باید خوده رم ریدر استاندارد hc رو بشناسه
s200 هم تا 4 شنیدم که میشه ولی چون استاندارد hc رو نداره نمیخونه
ممنون حسین جان .
من 2-3 تا رم رییدر دیگم خریدم هر کدوم یه ایرادی داشتند یکی نمیخوند یکی رایت نمیکرد ولی بالاخره یکی پیدا کردم مشکل حل شد یه رم ریدر به نام TONB محصول مشترک فراسو و شرکت SHOB هستش .
مخلصیم ...خدایی؟ دمت گرم
مدل دقیقش رو میگی رفیقم نماینده لاوان هست برم ازش بگیرم بد جوری لازم دارم
راستی چند گرفتی ؟
سرعتش چه جوریاس ؟