sam127
Registered User
- نوشتهها
- 2,972
- لایکها
- 376
اوکی مرسی دادا خیلی لطف کردی
دسته ی اصلش هم یه کم سنگینتره و هم دیرتر شارژ تموم میکنه.هم سنسوراشم خوب کار میکنه.چون اگه اصل نباشه واسه یه بازیایی مثه heavy rain last of us beyond وقتی باید دسته رو تکون تکون بدی اذیت میکنهراستی چجوری بفهمم دستش اصل هستش .
دسته ی اصلش هم یه کم سنگینتره و هم دیرتر شارژ تموم میکنه.هم سنسوراشم خوب کار میکنه.چون اگه اصل نباشه واسه یه بازیایی مثه heavy rain last of us beyond وقتی باید دسته رو تکون تکون بدی اذیت میکنه
عزیز منم 4 5 سال میرفتم یه مغازه بازی میگرفتم.این تابستون خواستم ps3 بگیرم منم مثه شما خواستم چک بدم.طرف میخواست ps3 fat رو به من بندازه 950نه یه بنده خدایی هست قبلا هم مشتریش بودم میرفتم ازش بازی کامیپوتر میخریدم بهش سپرده بودم هروقت یه پلی 3 پیدا کرد که نصفشو نقد بدم نصفشو چک خبرم کنه بعد دیروز رفتم مغازش که بپرسم گفت آره یه همچین چیزی دارم و این قیمته بهش گفتم چک 1 ماه و نیمه میده گفت آره چکت معتبر باشه اشکالی نداره
دور فنشو با این نرمافزار که گفتم راحت میشه چک کرد.تازه این نرمافزار دور فنشو کنترل میکنهدور فنش را چجوری نگاه کنم و به چه توجه کنم .ببخشید من یکم نوبم اصلا فنش کجا هست
والا با این قیمتی که شما گفتی چرا باید دو تا دسته اونم اصل میداد.البته یه چیز جالب در مورد ps3 اینه که حتی دسته ی کامپیوترم میشناسه.من یه سری از بازیا رو با بچه ها با دسته ی کامپیوتر بازی میکنیم.البته واسه انحصاریا نمیشهدستش اصل بود فک کنم .راستی تک دسته بود نباید 2 تا دسته باشه؟
دور فنشو با این نرمافزار که گفتم راحت میشه چک کرد.تازه این نرمافزار دور فنشو کنترل میکنه
حالا برم ببینم چی میگه ممنون دادا جان خیلی لطف کردیوالا با این قیمتی که شما گفتی چرا باید دو تا دسته اونم اصل میداد.البته یه چیز جالب در مورد ps3 اینه که حتی دسته ی کامپیوترم میشناسه.من یه سری از بازیا رو با بچه ها با دسته ی کامپیوتر بازی میکنیم.البته واسه انحصاریا نمیشه
نرمافزار فنه خیلی مهمه.اگه نصب باشه تو منوی اصلی قسمت گیمز هستش.بعد اگه اجراش کردی رو حالت آخری(فک کنم default) بزارش چون یه تناسب سنگینیچیزی که اجرا میشه فن کار میکنه.دیگه همه ی مواقع یه دست نیست.اون یکی ام واسه راحت بودن واسه دیدن فیلم و ... اس.پس این 2 تا نرم افزاری که گفتی را میگم نصب کنه یا شایدم از قبل نصب باشه بعد چجوری چک کنم به چیش توجه کنم
ایشالله که خوبه و خوب بخری.واسه بازیاشم راهنمایی خواستی در خدمتمحالا برم ببینم چی میگه ممنون دادا جان خیلی لطف کردی[/QU
خیلی خوب خریدین هاps3 دسته دوم یک میلیون و دویست؟؟؟؟؟؟؟؟ :general107::general107::general208::general208:
دوست عزیز من اسلیم کپیخور با دو دسته خریدم 700
نخر گرون میده
اگه اون شرایطی که قبلا گفتم(پلمپ و اینا) باشه 900 تا 1 تومنبچه ها ps3 با 2 تا دسته اورجینال 320 گیگ و پر از بازی و فوق العاده تمیز با یه کابل اچ تی ام ال چند بخرم خوبه ؟
بله فول اچی دیهدوستان رزولیشن پی اس4 فول اچ دیه؟بازی هاش چندن؟و در نهایت فرق ریجین ها چیه؟کدوم بهتره؟