ممنون داداش میگه فقط موقع بالا اوردن بازی یکم صدا میده همین
قیمت ها کی میاد پایین و ثابت میشه بنظرت بیاد پایین قیمت این دستگاه چقدر میشه نوش؟
اینو بنظرتون چند بخرم خوبه؟
راستی موو هم به خوبی کینکت در اومده؟ بازی داره به همون اندازه؟ الان موو بخوام بخرم واسه این دستگاه چقدره؟
یه سوال دیگه یکی از فامیلا واسه بچه هاش میخواد ایکس باکس با کینکت بخره بنظرتون این انتخاب خوبیه اگه اره چه مدلیش بهتره ویا بهتره ps3 با موو بخره؟ قیمت الان ایکس باکس با کینکت چنده ؟
و یه راهنمائی دیگه اینکه ps3 , ایکس باکس ساخت چین و غیره دارن؟یعنی کشور سازنده تو کیفیت و قیمت تاثر داره واسه این دو کنسول
در مورد صدا دادن طبیعه ولی باز هم میگم مهلت تست بگیرید.
در مورد قیمتها هم فکر نمیکنم ثابت بشن چون تنشهای سیاسی زیاد هست ولی اگه مذاکره ایران و امریکا بیفته بعد فروردین و از انور سکه های پیش ثبت نامی وارد بازار شه به نظرم اوایل اردیبهشت افت قیمت داشته باشیم ولی اینها همه حدس هستن و نظر شخصی ممکنه غلط باشن ممکنه درست.
در مورد افت قیمت هم اگه پیش بیاد نزدیک 100 تومن نهایتا 200 تومن این حول و هوش پایین بیاد.یادش بخیر یک زمانی 250 گیگ 400 خورده ای بود.
در مورد قیمت خرید هر چی کمتر بهتر نمیتونم راهنمایی کنم چون الان توی بازار نیستم اگه کپی خور باشه تمیز در حد باشه من خودم بودم 300 تا 350 بیشتر پول نمیدادم چون به نظرم ارزش نداره.
موو با کینت تفاوتهای زیادی دارن و به نظرم با هم نمیشه مقایسه کرد در کل برای هر دوتا شون بازیهای انچنانی وجود نداره ولی من به شخصه کینکت رو ترجیح میدم.
در مورد دستگاه برای بازی ایکس باکس چون راحتر هک میشه بازیهاش در بازار بیشتر هست بازی راحت از روی دیسک اجرا میشه و......باندل کینکت رو نمیدونم ولی
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۶۹۵ تومان
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۵۷۵ تومان
کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۲۵ تومان
کینکت (kinect) با اداپتور ۲۴۰ تومان
حالا این قیمت ها بالا پایین دارن.
در مورد سوال اخر خیر کشور سازنده همگی چین هست به جز سریهای اول ps3 که ژاپن بود توی قیمت تاثیر ندارن.ولی برای ps3 ترجیحا ریجن 2 بخرید و برای ایکس باکس هم pal .البته اکثر ایکس باکسها(99 درصد) هستن.
سوالی بود در حد توان در خدمتم