• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان
آقا من هیچ اطلاعاتی در مورد ایکس باکس ندارم.یکی از آشناهامون خارجه و میخوام دستگاهی که تو لینک زیر هست رو بخرم البته با کینکت و دسته و یک بازی هستش..میشه بگید:
مدلش چیه؟
تو ایران چنده؟
میشه کپی خورش کرد؟هزینش چنده؟
فریمور و region ش اینجا مشکلی برای بازی کردن ایجاد نمیکنه؟
XBOX 360 4GB Console : Xbox 360 Consoles - Future Shop

saeedde

Registered User
لایک‌ها
0
من خریدار یه کنسول پی اس 3 کارکرده هستم. به قیمت خوبی میخرم فریمر باید 3.55 باشه .اسلیم و هار حداقل 120 تا 250
اهواز هستم از کل خوزستان حضوری ولی اگه کسی از شهرستان هست هزینه پست با خودش.تا 350 هزار تومن هم حاضرم پول بدم
با تشکر
09393245360 زنگ یا اس اس اس بدین(24 ساعت)

sunset-man

Registered User
لایک‌ها
766
من خریدار یه کنسول پی اس 3 کارکرده هستم. به قیمت خوبی میخرم فریمر باید 3.55 باشه .اسلیم و هار حداقل 120 تا 250
اهواز هستم از کل خوزستان حضوری ولی اگه کسی از شهرستان هست هزینه پست با خودش.تا 350 هزار تومن هم حاضرم پول بدم
با تشکر
09393245360 زنگ یا اس اس اس بدین(24 ساعت)

قیمت همچین موردی ولی با هارد 80 الان تو بازار تو چه مایه هایی هست؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
wii مدلهای مختلفی دارن کپی سخت افزاری کپی نرم افزاری قابلیت اجرا از رو دیسک و هارد یا فقط هارد و.....
قیمتی که من تو توپخونه دیدم چند روز پیش از نزدیک 370 شروع میشد میرفت بالا هر چی هم که قیمت میرفت بالا وسایل جانبی بیشتر میشد مثل ویی فت نانچاک ریموت دسته و......
البته فقط گذری نگاه کردم و با فروشندها صحبت نکردم

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام یه کنسول ps3 اسلیم پیدا شده 160 گیگ فقط میگه دیوی دی رامش موقع بالا اومدن بازی صدا میده طبیعیه یا مشکل جدی داره؟
خودم دنبال ps3 هست بخاطر پخش بلوری و استفاده بجای سینمای خانواده سه بعدی بنظرتون انتخاب خوبیه؟
البت بازی هم میکنم ولی خیلی کم تفریخی البت دنبال موو هم هستم ایا به این کگنسول وصل میشه؟
کینکت ایکس باکس عالیه مناسبترم هست ولی بلوری نداره نمیشه سینما کردش

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
اگه صدای نا هنجاری میده که مشکل داره مثلا بازی رو بزارید توش یک هو وسط بازی از صداهای عجیب برسه.
اگه هم فقط وقتی که دیسک رو میزارید صدا میده اون طبیعیه صدا قرار گرفتن دیسک در محلش هست.
در کل اگه میخوایید مطمئن بشید یک مهلت تست خوب مثلا یک هفته ای بگیرید چون من خودم دستگاه اک دیدم(ps3)بعد از یک روز درایوش معیوب شده بردیم پیش تعمیرکار عوضش کرده 150 هزار تومن دستگاه هم خودم داشتم بعد دو سال عین روز اولش بوده.
به طرز استفاده خیلی بستگی داره حتما مهلت تست بگرید.
قیمتها هم داره افت میکنه مدت نظر قرار بدید.
در کل امیدوارم خرید خوبی داشته باشید

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
اگه صدای نا هنجاری میده که مشکل داره مثلا بازی رو بزارید توش یک هو وسط بازی از صداهای عجیب برسه.
اگه هم فقط وقتی که دیسک رو میزارید صدا میده اون طبیعیه صدا قرار گرفتن دیسک در محلش هست.
در کل اگه میخوایید مطمئن بشید یک مهلت تست خوب مثلا یک هفته ای بگیرید چون من خودم دستگاه اک دیدم(ps3)بعد از یک روز درایوش معیوب شده بردیم پیش تعمیرکار عوضش کرده 150 هزار تومن دستگاه هم خودم داشتم بعد دو سال عین روز اولش بوده.
به طرز استفاده خیلی بستگی داره حتما مهلت تست بگرید.
قیمتها هم داره افت میکنه مدت نظر قرار بدید.
در کل امیدوارم خرید خوبی داشته باشید
ممنون داداش میگه فقط موقع بالا اوردن بازی یکم صدا میده همین
قیمت ها کی میاد پایین و ثابت میشه بنظرت بیاد پایین قیمت این دستگاه چقدر میشه نوش؟
اینو بنظرتون چند بخرم خوبه؟
راستی موو هم به خوبی کینکت در اومده؟ بازی داره به همون اندازه؟ الان موو بخوام بخرم واسه این دستگاه چقدره؟
یه سوال دیگه یکی از فامیلا واسه بچه هاش میخواد ایکس باکس با کینکت بخره بنظرتون این انتخاب خوبیه اگه اره چه مدلیش بهتره ویا بهتره ps3 با موو بخره؟ قیمت الان ایکس باکس با کینکت چنده ؟
و یه راهنمائی دیگه اینکه ps3 , ایکس باکس ساخت چین و غیره دارن؟یعنی کشور سازنده تو کیفیت و قیمت تاثر داره واسه این دو کنسول

Last edited:

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
ممنون داداش میگه فقط موقع بالا اوردن بازی یکم صدا میده همین
قیمت ها کی میاد پایین و ثابت میشه بنظرت بیاد پایین قیمت این دستگاه چقدر میشه نوش؟
اینو بنظرتون چند بخرم خوبه؟
راستی موو هم به خوبی کینکت در اومده؟ بازی داره به همون اندازه؟ الان موو بخوام بخرم واسه این دستگاه چقدره؟
یه سوال دیگه یکی از فامیلا واسه بچه هاش میخواد ایکس باکس با کینکت بخره بنظرتون این انتخاب خوبیه اگه اره چه مدلیش بهتره ویا بهتره ps3 با موو بخره؟ قیمت الان ایکس باکس با کینکت چنده ؟
و یه راهنمائی دیگه اینکه ps3 , ایکس باکس ساخت چین و غیره دارن؟یعنی کشور سازنده تو کیفیت و قیمت تاثر داره واسه این دو کنسول
در مورد صدا دادن طبیعه ولی باز هم میگم مهلت تست بگیرید.
در مورد قیمتها هم فکر نمیکنم ثابت بشن چون تنشهای سیاسی زیاد هست ولی اگه مذاکره ایران و امریکا بیفته بعد فروردین و از انور سکه های پیش ثبت نامی وارد بازار شه به نظرم اوایل اردیبهشت افت قیمت داشته باشیم ولی اینها همه حدس هستن و نظر شخصی ممکنه غلط باشن ممکنه درست.
در مورد افت قیمت هم اگه پیش بیاد نزدیک 100 تومن نهایتا 200 تومن این حول و هوش پایین بیاد.یادش بخیر یک زمانی 250 گیگ 400 خورده ای بود.
در مورد قیمت خرید هر چی کمتر بهتر نمیتونم راهنمایی کنم چون الان توی بازار نیستم اگه کپی خور باشه تمیز در حد باشه من خودم بودم 300 تا 350 بیشتر پول نمیدادم چون به نظرم ارزش نداره.
موو با کینت تفاوتهای زیادی دارن و به نظرم با هم نمیشه مقایسه کرد در کل برای هر دوتا شون بازیهای انچنانی وجود نداره ولی من به شخصه کینکت رو ترجیح میدم.
در مورد دستگاه برای بازی ایکس باکس چون راحتر هک میشه بازیهاش در بازار بیشتر هست بازی راحت از روی دیسک اجرا میشه و......باندل کینکت رو نمیدونم ولی
اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 250gig ا ۶۹۵ تومان

اسلیم (slim) کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۵۷۵ تومان

کینکت (kinect) بدون اداپتور ۲۲۵ تومان

کینکت (kinect) با اداپتور ۲۴۰ تومان
حالا این قیمت ها بالا پایین دارن.
در مورد سوال اخر خیر کشور سازنده همگی چین هست به جز سریهای اول ps3 که ژاپن بود توی قیمت تاثیر ندارن.ولی برای ps3 ترجیحا ریجن 2 بخرید و برای ایکس باکس هم pal .البته اکثر ایکس باکسها(99 درصد) هستن.
سوالی بود در حد توان در خدمتم

reza_nana

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من امروز رفتم یه فروشگاه تو شهرمون خواستم xbox 360 250 همراه با کینکت بهم بدن گفت اونا اورجینال نیست تو همین ایران پک میشه فقط 4 گیگ ها باندل کینکت اصله و اگه 250 میخوای باید جدا بگیری که از اصل بودنش مطمئن باشی این صحت داره؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
سلام
من امروز رفتم یه فروشگاه تو شهرمون خواستم xbox 360 250 همراه با کینکت بهم بدن گفت اونا اورجینال نیست تو همین ایران پک میشه فقط 4 گیگ ها باندل کینکت اصله و اگه 250 میخوای باید جدا بگیری که از اصل بودنش مطمئن باشی این صحت داره؟

سلام.
چرت گفته داداش.احتمالا نداشته میخواسته یه چیز دیگه ازش بخرید.
کلا 360 و کینکت تقلبی نداره.فقط دسته 360 ممکنه تقلبی باشه که در هر مدلی که میخورید نیاز به مطمئن شدن داره.

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
سلام.
چرت گفته داداش.احتمالا نداشته میخواسته یه چیز دیگه ازش بخرید.
کلا 360 و کینکت تقلبی نداره.فقط دسته 360 ممکنه تقلبی باشه که در هر مدلی که میخورید نیاز به مطمئن شدن داره.
حرف داداشمون کاملا تایید میشه امان از دست این فروشندها یک چیزایی میگن ادم شاخ که هیچی ادم دم هم در میاره:D

OmidRa

Registered User
لایک‌ها
8
من قصد خرید یک کنسول بازی رو دارم. در مورد این مسائل هک و کپی خور کردن و ... چیزی نمی دونم یه چیزی می خوام که دنگ و فنگ نداشته باشه حالا یا ps3 یا xbox

کارکرد و دوام بهتری داشته باشه و در کل راحت باهاش کار کنی ، با این توضیحات من چی بخرم خوبه؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
من قصد خرید یک کنسول بازی رو دارم. در مورد این مسائل هک و کپی خور کردن و ... چیزی نمی دونم یه چیزی می خوام که دنگ و فنگ نداشته باشه حالا یا ps3 یا xbox

کارکرد و دوام بهتری داشته باشه و در کل راحت باهاش کار کنی ، با این توضیحات من چی بخرم خوبه؟

ایکس باکس رو به خاطر دوربین کینکت و پی اس تری رو به خاطر قابلیت پخش بلوری انتخاب می‌کنند... هر کدوم هم یکسری بازی انحصاری داره که مال سونی عناوین بهتری داره...
ببین برای شما کدوم یکی مهم تره...
من خودم ایکس باکس گرفتم... به خاطر کینکت... ببین اگه از کینکت خوشت نمیاد همون پی اس تری رو بگیر...

OmidRa

Registered User
لایک‌ها
8
ایکس باکس رو به خاطر دوربین کینکت و پی اس تری رو به خاطر قابلیت پخش بلوری انتخاب می‌کنند... هر کدوم هم یکسری بازی انحصاری داره که مال سونی عناوین بهتری داره...
ببین برای شما کدوم یکی مهم تره...
من خودم ایکس باکس گرفتم... به خاطر کینکت... ببین اگه از کینکت خوشت نمیاد همون پی اس تری رو بگیر...

این داستان کپی خور کردنو اینا چیه؟ عین آنتی ویروس باید مدام اینارو آپدیت کرد؟
برای هر اجرای هر بازی باید یه کاره خاصی با دستگاه کرد؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
این داستان کپی خور کردنو اینا چیه؟ عین آنتی ویروس باید مدام اینارو آپدیت کرد؟
برای هر اجرای هر بازی باید یه کاره خاصی با دستگاه کرد؟
پی اس تری دانگل می‌خوره... اطلاع زیادی ازش ندارم.
اما رو ایکس باکس که الان فریمور ال تی 3 میریزن همه بازی ها رو جواب میده... (حتما بازی های پیچ شده ال تی 3 رو بخری ) همین!
اما اونایی که ال تی 2 یا پایین تر دارن و برای بازی های جدید باید به ال تی 3 به روز کنن دوباره باید از اول دیسک بازی هاشون رو تهیه کنن... که فعلا شامل ما نمی‌شه... :)

Shrine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تفاوت باندل های مختلف ایکس باکس چیه؟
elite , arcade, slim

تو اجرای بازی ها یا کارایی فرق دارن ؟؟

Dark Hero

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
370
تفاوت باندل های مختلف ایکس باکس چیه؟
elite , arcade, slim

تو اجرای بازی ها یا کارایی فرق دارن ؟؟

فرقشون تو ظاهر و لوازم جانبی و یه سری چیز های دیگه هست.
اما تو اجرای بازی و کارایی همشون یکی هستن.

SiSil1

Registered User
لایک‌ها
135
سلام
قيمت روز wii رو مي خوام

خوندم 1 ساليه شركتش قيمت جهانيشو كرده 150$
اين افت قيمت تاثيري رو قيمت بازار ايران نذاشته ؟

dk 313

Registered User
لایک‌ها
231
سلام
قيمت روز wii رو مي خوام

خوندم 1 ساليه شركتش قيمت جهانيشو كرده 150$
اين افت قيمت تاثيري رو قيمت بازار ايران نذاشته ؟
قیمت روز دقیق دست نیست نسبت به مخلفات کنسول بین 370 تا 500 فکر کنم بالا پایین بره.
در مورد افت قیمت قیمت جهانی چندان توی بازار ملاک نیست چون اونجا هر چقدر کاهش پیدا کنه اینجا قیمت ارز میره بالا

بالا