• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سلام دوستان

من سالهاست که با عالم کنسولهای بازی خداحافظی کردم یعنی روند کنسولهایی کهداشتم این طوری بود :

آتاری>میکرو<سگا!!

حالا به سرم زده برم یه کنسول توپ بگیرم شبها بشینم پاش یه حالی بکنم..حالا چه مدلی مناسب من هست میخوام همه چیش توپ باشه..هیچی هم از کپی خور بودن و نبودن و..اینجوز چیزا نمیدونم..

ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

من سالهاست که با عالم کنسولهای بازی خداحافظی کردم یعنی روند کنسولهایی کهداشتم این طوری بود :

آتاری>میکرو<سگا!!

حالا به سرم زده برم یه کنسول توپ بگیرم شبها بشینم پاش یه حالی بکنم..حالا چه مدلی مناسب من هست میخوام همه چیش توپ باشه..هیچی هم از کپی خور بودن و نبودن و..اینجوز چیزا نمیدونم..

ممنون
سلام. در حال حاضر بورس بازار کنسولهای PS4 و Xbox One می باشند که اولی محصول سونی و دومی محصول مایکروسافت هستش. هر کدام نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارند.
اما مشکل اینجاست که این دو کنسول هنوز هک و کپی خور نشدن. یعنی شما باید بازیهای این دو کنسول رو با قیمتهایی حدود 80000 تومان به بالا تهیه کنید.به همین دلیل شاید خیلیها براشون نصرفه!
اگر این مساله برای شما مهم نیست که طبیعتا از بین دو کنسول یاد شده که قیمتی بین 1300000 تا 2000000 تومان(بسته یه متعلقات) دارند رو کاملا سلیقه ای انتخاب کنید و لذتشو ببرید.
اما اگر نمی خواین اینهمه هزینه برای بازیها بدید یک کنسول نسل قدیمی تر این دو کمپانی یعنی PS3 Slim یا Xbox 360 سری کپی خور شده اش رو تهیه کنید که قیمتشون بین 800000 تا 1000000 تومانه. یه هارددیسک اکسترنال می تونید تهیه کنید و یا روی خود هارددیسکش با قیمتهای بسیار ناچیز(مثلا یک بازی 40 گیگی توپ حدود 7000 تومان یا حتی مورد داشتم 100 گیگ بازی رو میگفت 10000 تومان) تهیه کنید و حالشو ببرید.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سلام. در حال حاضر بورس بازار کنسولهای PS4 و Xbox One می باشند که اولی محصول سونی و دومی محصول مایکروسافت هستش. هر کدام نسبت به دیگری مزایا و معایبی دارند.
اما مشکل اینجاست که این دو کنسول هنوز هک و کپی خور نشدن. یعنی شما باید بازیهای این دو کنسول رو با قیمتهایی حدود 80000 تومان به بالا تهیه کنید.به همین دلیل شاید خیلیها براشون نصرفه!
اگر این مساله برای شما مهم نیست که طبیعتا از بین دو کنسول یاد شده که قیمتی بین 1300000 تا 2000000 تومان(بسته یه متعلقات) دارند رو کاملا سلیقه ای انتخاب کنید و لذتشو ببرید.
اما اگر نمی خواین اینهمه هزینه برای بازیها بدید یک کنسول نسل قدیمی تر این دو کمپانی یعنی PS3 Slim یا Xbox 360 سری کپی خور شده اش رو تهیه کنید که قیمتشون بین 800000 تا 1000000 تومانه. یه هارددیسک اکسترنال می تونید تهیه کنید و یا روی خود هارددیسکش با قیمتهای بسیار ناچیز(مثلا یک بازی 40 گیگی توپ حدود 7000 تومان یا حتی مورد داشتم 100 گیگ بازی رو میگفت 10000 تومان) تهیه کنید و حالشو ببرید.

ممنون دوست عزیز..خود ps4 چند مدل داره..کدومش بهتر از بقیه اس؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون دوست عزیز..خود ps4 چند مدل داره..کدومش بهتر از بقیه اس؟
خواهش می کنم. مدل اصلی یکیه. بسته به لوازم جانبی و بازیهایی که روش هستش قیمتش متفاوته. کاملترینش که توی سایتها دیدم اینه:
http://www.digikala.com/Product/DKP...کنسول-بازي-سوني-پلي-استيشن-4-ريجن-2-1-ترابايت

اما شاید توی بورسش که میدان توپخانه تهران(میدانامام ***** فعلی) هستش بهترشم گیر بیاد.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
رضا جان یه سوال دیگه داشتم.. کیفیت بازی های سونی ۴ اچ دی هست یا فول اچ دی؟ چون tv من اچ دی هستش..

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
رضا جان یه سوال دیگه داشتم.. کیفیت بازی های سونی ۴ اچ دی هست یا فول اچ دی؟ چون tv من اچ دی هستش..
فررمایش Satan1992 رو تایید میکنم. خیالتون راحت تلویزیون شما هرچی باشه فقط وروردی HDMI داشته باشه مشکلی نخواهید داشت.

Old_snake1995

Registered User
لایک‌ها
124
این که بازی های ps4 رو ب صورت دیجیتالی و ارزون تر میشه تهیه کرد به چ صورته?

arman.405

Registered User
لایک‌ها
26
تو کنسول های موجود PS4 از همه بهتره.

saremiyanr

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخوام پلی سه بگیرن و تصمیممو گرفتم هزینه پلی 4 برام سنگینه بهترین مدلشو برام بنویسید و بهم بگید نصب بازی و بازی کردن روش سخته یا مث پلی دو راحته

Sent from my SM-J700F using Tapatalk

cadigital

Registered User
لایک‌ها
38
نسل 8 فقط PS4 اگه TV بزرگ و با کیفیت دارید حتما ps4 بگیرید

cadigital

Registered User
لایک‌ها
38
میخوام پلی سه بگیرن و تصمیممو گرفتم هزینه پلی 4 برام سنگینه بهترین مدلشو برام بنویسید و بهم بگید نصب بازی و بازی کردن روش سخته یا مث پلی دو راحته

Sent from my SM-J700F using Tapatalk
خب طبیعتا باید کپی خورشو بگیری که فکر کنم اکبندش گیر نیاد چون اکش کپی خور نیست باید کارکرده تمیز پیدا کنی . فکر نکنم سخت باشه . مشکلی نیست. حتی شنیدم میشه از دسته ps4 رو ps3 استفاده کرد

nasserjafari1365

Registered User
لایک‌ها
12
متاسفانه مشاهده شده كه اكثر مغازه هاي عرضه گيم در تهران كنسولهاي ايكس باكس ٣٦٠ مدل آركيد و اليت خودشون رو به اصطلاح احتكار كرده اند و فقط مدل اسليم رو با قيمت بسيار بالا براي فروش به مشتري پيشنهاد ميكنند بنابراين اگر قصد خريد ايكس باكس دارين توصيه ميشه فعلا دست نگه دارين تا قيمتا متعادل تر بشه.

ارزان ترين قيمت هاي موجود:

ايكس باكس اسليم كپيخور شده ٤٣٠٠٠٠ تومان
پلي استيشن اسليم ١٦٠ گيگ. ٤٠٠٠٠٠ تومان
پلي استيشن اسليم ٣٢٠ گيگ ٤١٠٠٠٠ تومان
كينكت بهمراه آداپتور و گيم اورجينال ١٦٥٠٠٠ تومان
پي اس پي GO ٢٢٠٠٠٠ تومان
3DS نينتندو ٣٦٠٠٠٠ تومان

دوستان اگه قيمت وسيله خاصي رو خواستن بگن تا اعلام بشه.
ليست قيمتها در طول روز آپديت خواهد شد.
سلام،هنوز برای ایکس باکس 360 بازی میاد تو بازار یا خیر؟

mikiebrahimi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
دوستان با توجه به اختلاف قیمت بسیار پائین کنسول های نسل چهارم با کنسول های نسل سومی حتما این نکته رو در نظر داشته باشین که درسته کنسول های نسل سومی کپی خور شدن ولی بازی های تولیدی برای این کنسول ها در این یکی دو سال اخیر بسیار محدود شده اند و اکثرا دارای کیفیت مناسبی نیستند.اگر تو بازی کردن خیلی تنوع طلب نیستین یا مشکل بودجه ندارین؛توصیه من خرید کنسول PS4 هستش.

mahdir1212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود.

جهت راهنمایی برای خرید کنسول های بازی فقط از همین تاپیک استفاده کنید.
ممنون
سلام برای آنلاین بازی کردن ps4 چطور باید رایگان اقدام کرد(ترفند های پلاس گرفتت رو بهم یاد بدین لطفا)

Old_snake1995

Registered User
لایک‌ها
124
سلام برای آنلاین بازی کردن ps4 چطور باید رایگان اقدام کرد(ترفند های پلاس گرفتت رو بهم یاد بدین لطفا)
رایگان ک نمیشه
ولی واسه پلاس میتونی از این اکانت هکیا استفاده کنی ک قیمتشون حدود 5 تا 10 تومنه
البته احتمال قفل شدن اکانت هم وجود داره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوستانی که قصد خرید PS4 دارن در نظر داشته باشن که PS4.5 تایید شده و در آینده ی نزدیک اما نامشخص به بازار عرضه خواهد شد.
سخت افزار قدرتمندتر از ویژگی های اصلی این ارتقا شمرده میشه.

mahdi 1372

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستانی که قصد خرید PS4 دارن در نظر داشته باشن که PS4.5 تایید شده و در آینده ی نزدیک اما نامشخص به بازار عرضه خواهد شد.
سخت افزار قدرتمندتر از ویژگی های اصلی این ارتقا شمرده میشه.
هنوز تایید نشده در حد شایعات و احتمالات که چند گزینه روی میز هست تانمایشگاهE3امسال وقت هست اگه تو E3نیاد قضیه منتفی هست

بالا