• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

راهنمایی و مشاوره برای خرید کنسول

blue.s5

Registered User
لایک‌ها
21

blue.s5

Registered User
لایک‌ها
21
دستت درد نکنه انتقال دادی:D
میشه بگی بدون دسته چطوری باهاش بازی می کنن ؟توش بازی کننده تحرک هم داره؟
منظورت از پشتیبانی یه جور خدمات پس از فروش تو ایران هست؟

به نظرتون اصلا XBOX بهتره یا PS4؟ کدوم کنسول بازی به دردبخور تره؟

bigbang001

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
شما یه هفته صبر کن تا E3 تموم بشه و بعد برای خرید اقدام بکن.
و اینکه به جز چندتا عنوان انگشت شمار نه چندان جالب، بازی حسگر حرکتی درست و حسابی نیومده و مایکروسافت هم اونطور که انتظار می رفت، از کینکت پشتیبانی نکرده.
من حدود دو سه هفته پیش یه ایکس باکس باندل کینکت سه بازی خریدم 1600 تومن البته بدون گارانتی.
به جز رایوال اون دو گزینه ی دیگه خیلی جالب نیست، فورزا که بازی کینکتی نیست، اون باغ وحشه هم به دردنخوره.
ریجن دستگاه اهمیت خاصی نداره، ریجن پروفایل مهم هست. فقط مطمئن شو که دستگاه برای سه ماه آخر 2015 به بعد باشه، نشونش جک هدفون 3.5 روی دسته هست.
وقتی میتونی دیتای بازی رو روی هارد اکسترنال یو اس بی 3 نصب کنی، حجم دستگاه اهمیت زیای نداره.
اکانت گلد، به جز امکان آنلاین بازی کردن یک سری امتیازها مثل بازی های رایگان ماهانه و تخفیف و غیره داره.
در نظر داشته باش که بازی های پلی4 خیلی زیادتر و خیلی راحتتر قابل تعویض هست.
از اون دو تا فروشگاه اینترنتی خرید نکن، یه جورایی گرون میفروشن. بچه های معتبر بازارچه اینجا قیمت منصفانه تری دارن.

دوست عزیز بسیار ممنون از راهنماییهاتون
میشه بفرمایید ایا روشی برای تشخیص دستگاه و پکیج پلمپ وجود داره یا خیر؟

Sent from my iPad Air

Last edited:

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
دوست عزیز بسیار ممنون از راهنماییهاتون
میشه بفرمایید ایا روشی برای تشخیص دستگاه و پکیج پلمپ وجود داره یا خیر؟

Sent from my iPad Air

خواهش میکنم
بالا و پایین جعبه دو تا برچسب پلمب دایره ای شکل هست که اگر یک بار باز شده باشه، کاملا متوجه میشین.
فکر نمیکنم امکان نمایش مدت زمان کارکرد رو داشته باشه.

Old_snake1995

Registered User
لایک‌ها
124
خواهش میکنم
بالا و پایین جعبه دو تا برچسب پلمب دایره ای شکل هست که اگر یک بار باز شده باشه، کاملا متوجه میشین.
فکر نمیکنم امکان نمایش مدت زمان کارکرد رو داشته باشه.
برای PS4 هم امکان استفاده از هارد اکسترنال برای اضافه کردن به هارد داخلی دستگاه هست؟

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Kiadi9966

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان خبر دارید ps4 جدیده کی عرضه میشه؟ تو نمایشگاه که خبری ازش نبود...

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413

tehranbuilding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چه خوب پس کل پاساژ پر از کنسوله:D
این هاپیر استار که میگن کنسول به قیمت جهانی میده جریانش چی؟کدومو توصیه میکنین هایپر استار یا همون پاساژ لباف؟
راستی نگفتی رو کنسول بازی هست یا باید جدا بخرم .اسم چندتا بازی با خشانت پایین بگید:D
فروش اکانت های ترکیبی ps4 با نازلترین قیمت.انواع بازی ها موجوده
ادرس کانال
http://telegram.me/gamecityps4

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
خب سونی رسما نسخه ی جدید (NEO) رو تایید کرد.
http://www.ft.com/intl/cms/s/0/aca45ff2-2ea0-11e6-bf8d-26294ad519fc.html
البته تو E3 جزئیات رو اعلام نخواهد کرد.
خب یه پیش راهنمایی کوچیک برای دوستانی که قصد خرید ایکس وان رو دارن و البته یه مقدار هم صبورن:
ایکس باکس وان اس یا اسلیم (Xbox One S) با 40 درصد حجم کمتر و سخت افزار کمی قدرتمند تر برای پشتیبانی از سیستم HDR، در ماه آگوست همین سال (یه ماه و نیم دیگه) عرضه ی جهانی میشه.
پروژه ی "اسکورپیو" که رقیب پروژه ی "نئو" میباشد هم توسط مایکروسافت تو E3 تایید شده و پردازنده ی 8 هسته ای و قدرت 6 ترافلاپس هم صحت داره، چیزی که باعث میشه قدرت ایکس باکس 1.5 بیشتر از دو برابر باشه! اما زمان عرضه رو مشخص نکرده.
اینم یه تصویر از نسخه ی اسلیم:
XB1-noscale.jpg

Last edited:

Ehsansobhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای شروع قیمت ایکس باکس رو بزارید :دی
قیمت امروز:
ایکس باکس وان بدون کینکت 1150000 ت
ایکس باکس وان با کینکت 1500000 ت
ایکس باکس وان باندل تام رایدر: 1320000 ت هارد 1 ترا با دو بازی تام رایدر
ایکس باکس وان الایت 1840000 ت
ایکس باکس وان با کینکت و 2 بازی کینکت اسپورت و دویژن با گارانتی یک ساله 1650000 ت
ایکس باکس 360 ریفر اروپا با هارد پر از بازی 1120000 ت

Ehsansobhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام به همگی
دوستان کدو کنسول بازی بهتره؟ xbox یا PS4 ؟
http://goo.gl/8muaZV
بستگی به این داره که برای چه کسی و به چه دلیلی میخواهید بخرید اگر برای کسی میگیرید که به اصطلاح گیمره حرفه ایه و ساعت ها بازی میکنه ps4 بهتره اما اگه برای بچه ها و یا محیط خانوادگی می خواهید که هم تفریح باشه هم بازی و ورزش ایکس باکس بهتره که بعدا کینکت رو اضافه کنید و کلی بازی های حرکتی انجام بدید چون تکنولوزی کینکت ایکس باکس با دوربین ps4 قابل مقایسه نیست و خیلیییی بهتره

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
بین خرید xbox 360 و wii u کدوم بهتره؟
قیمت آکشون چنده؟
360 اسلیم یک و چارصد و خورده ای هست.
وی یو هم یک و سیصد و خورده ای.
اگر 360 کپی خور بگیری، کل بازی های نسل هفتم به قیمت مفت در اختیارته. ولی خوب به جز چندتا عنوان انگشت شمار، دیگه بازی جدیدی برا این کنسول عرضه نمیشه.
اما در مورد وی یو، نینتندو تو اوائل 2017 قراره NX رو عرضه کنه. "وی یو" برخلاف "وی" خیلی موفق ظاهر نشد، اگر ارادت خاصی به بازی هایی مثل سری ماریو و زلدا و یا بازی ای مثل اسپلاتون داری، طرف این کنسول برو.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
360 اسلیم یک و چارصد و خورده ای هست.
وی یو هم یک و سیصد و خورده ای.
اگر 360 کپی خور بگیری، کل بازی های نسل هفتم به قیمت مفت در اختیارته. ولی خوب به جز چندتا عنوان انگشت شمار، دیگه بازی جدیدی برا این کنسول عرضه نمیشه.
اما در مورد وی یو، نینتندو تو اوائل 2017 قراره NX رو عرضه کنه. "وی یو" برخلاف "وی" خیلی موفق ظاهر نشد، اگر ارادت خاصی به بازی هایی مثل سری ماریو و زلدا و یا بازی ای مثل اسپلاتون داری، طرف این کنسول برو.

من دنبال کنسولی هستم
که کپی خور باشه ‌. کپی خور و اجرا بازیش راحت باشه
خروجی تصویر تلویزیون ها لامپی داشته باشه همون ۳ فیش
از نظر سبک بازی هم هربازی باشه بازی میکنم چون سنم بالاست با میکروو سگا و پلی ۱ گیم تجربه کردم

هم xbox 360 هم wii u هم قیمتن
هر دو کپی خورن
هر دو خروجی 3 فیش و کامپونت دارن
بین این ۲ موندم

البته تو تاپیک دیگم سوال پرسیدم . دوستی گفتن ps2 بخر
اما خوب کنسول خیلی قدیمیه از رده خارجه دیگه

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
من دنبال کنسولی هستم
که کپی خور باشه ‌. کپی خور و اجرا بازیش راحت باشه
خروجی تصویر تلویزیون ها لامپی داشته باشه همون ۳ فیش
از نظر سبک بازی هم هربازی باشه بازی میکنم چون سنم بالاست با میکروو سگا و پلی ۱ گیم تجربه کردم

هم xbox 360 هم wii u هم قیمتن
هر دو کپی خورن
هر دو خروجی 3 فیش و کامپونت دارن
بین این ۲ موندم

البته تو تاپیک دیگم سوال پرسیدم . دوستی گفتن ps2 بخر
اما خوب کنسول خیلی قدیمیه از رده خارجه دیگه

360 از همه کم دردسرتره. بازی هاش هم دم دست تر هست.
PS3 هم کپی خور هست و هم تبدیل داره.
مشکل وی یو این هست که تعداد بازی هاش فوق العاده محدود هست، حتی اگر بازی های "وی" رو هم بهش ضمیمه کنیم، باز هم به پای بازی های عرضه شده روی 360 یا پلی3 نمیرسه.
بهتره به انحصاری های هر سه کنسول نسل هفت یه نگاه بندازی و بعد تصمیم برای خرید بگیری.

نظر شخصی من اینه که اگر بیشتر از اینکه روی گیمپلی بازی نظر داشته باشی، روی داستان و اتمسفر بازی نظر داری، با توجه به انحصاری های این سه کنسول، پلی 3 بهترین گزینه هست، در غیر اینصورت 360.

mojtaba-x

Registered User
لایک‌ها
55
سلام.
یه پیشنهاد برای دوستانی که میخوان کنسول بخرن:
صبر کنید تا هردو کنسول میان نسل سونی و مایکروسافت بیان بیرون تا هم بازه انتخاب بیشتر داشته باشین و هم ورژن های قبلی این دو کنسول با افت قیمت شدیدی مواجه میشن که اگر از نظر بودجه محدودیت دارید این گزینه بسیار به نفعتون خواهد بود.
درضمن این موضوع هم دقت کنید در حال حاضر کدامیک از نسل های قبلی این کنسول‌ها رو دارید و از کدام گروه بازیهای انحصاری خوشتون میاد کنسول مربوطه رو خریداری کنید.
مورد بعدی هم اینه که اگه نسل قبل رو ندارید و یا نسول های خیلی قدیمی رو دارید باز هم بهتره صبر کنید چون هم انتخاب ها بیشتر میشه هم قیمت ها پایین میاد.
در مورد خرید کنسول های جدید هم عجله نکنید چون به محض ورود به بازار قیمتشون حبابی خواهد بود و بعد از ۲ هفته به شدت افت میکنه(اصطلاحا تبش به عرق سرد میشینه)
امید وارم مفید باشه.

ehsanservat

Registered User
لایک‌ها
2,507
360 از همه کم دردسرتره. بازی هاش هم دم دست تر هست.
PS3 هم کپی خور هست و هم تبدیل داره.
مشکل وی یو این هست که تعداد بازی هاش فوق العاده محدود هست، حتی اگر بازی های "وی" رو هم بهش ضمیمه کنیم، باز هم به پای بازی های عرضه شده روی 360 یا پلی3 نمیرسه.
بهتره به انحصاری های هر سه کنسول نسل هفت یه نگاه بندازی و بعد تصمیم برای خرید بگیری.

نظر شخصی من اینه که اگر بیشتر از اینکه روی گیمپلی بازی نظر داشته باشی، روی داستان و اتمسفر بازی نظر داری، با توجه به انحصاری های این سه کنسول، پلی 3 بهترین گزینه هست، در غیر اینصورت 360.

xbox 360 غیر از تلویزیون ها lcd به تلویزیون ها معمولی قدیمی هم وصل میشه؟
کابل vga هم داره که به مانیتور 21 اینچ led وصل کرد؟

در این موقعیت xbox 360 ارزش خرید داره؟ قیمتش چنده؟
بازیا رو از روی هارد اجرا میکنه یا دیسک؟ همه بازیا رو اجرا میکنه؟
بازیاشو از کجا گیر بیاریم؟

Molten

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,413
xbox 360 غیر از تلویزیون ها lcd به تلویزیون ها معمولی قدیمی هم وصل میشه؟
کابل vga هم داره که به مانیتور 21 اینچ led وصل کرد؟
xbox360-slim-back-400x216.jpg

همون طور که مشاهده میشه در قسمت پایین، کابل اچ دی ام آی می خوره و درست بالای درگاه اچ دی ام آی هم کابل AV (همون فیش های دورنگ یا سه رنگ ویدئو)
البته من نمیدونم تمامی مدل های ایکس باکس اینطورین ولی اونی که دست من بود فقط کابل AV داشت و کابل اچ دی ام آی نداشت و اینکه کابل درگاه AV با خروجی VGA هم تو بازار موجود هست.
در این موقعیت xbox 360 ارزش خرید داره؟ قیمتش چنده؟

به نظر من با در نظر گرفتن این نکته که تمام بازی ها به صورت یکجا در اختیارته، ارزش خرید داره. قیمتش هم با توجه به مدل مورد نظرت متفاوته، من قیمت کپی خور اسلیم 250 گیگ با کینکت رو بهت دادم.
بازیا رو از روی هارد اجرا میکنه یا دیسک؟ همه بازیا رو اجرا میکنه؟
بستگی به انتخابت داره که نصبش کنی یا نه و از روی هر دو اجرا میشه. همه ی بازی های XBOX 360 رو اجرا میکنه.
بازی رو از هر کجا تهیه می کنی باید دیسکش تو دستگاه باشه مگر اینکه جی تگ شده باشه، و البته قیمت مدل جی تگ شده بیشتره.
بازیاشو از کجا گیر بیاریم؟
می تونی دیسک بازی ها رو بخری، میتونی دیتارو دانلود کنی یا دیتای بازی هارو بدی برات روی هارد بریزن و خودت توسط روشی روی دیسک رایت کنی، اگر دستگاه جی تگ باشه که دیگه اصلا نیازی به رایت نیست.

بالا